|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebice u 2013 god :)
24.2.2013 21:21:37   
pepeljuga
Prvo da čestitam Papalini,od srca vam želim sve,naj,naj u zajedničkom životu,volite se,mazite i paziteuser posted image user posted image user posted image
Maminangel još ne znam rezultate nagradne igre al javim naravno user posted image , kako si ti inače,jel moraš doslovno mirovini 24 h iliuser posted image
Fever ti još malouser posted image user posted image user posted image

Svima koje su bile na pregledu bravo za bebiceuser posted image
Ja sam danas 24+1 i do kraja mi se čini cila vjecnostuser posted image ,inače sam ok,nemam nekih većih problemauser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Mmaestral)
Neposredna veza do poruke: 1601
25.2.2013 7:36:18   
Papalina
Jutro user posted image

Evo ja već budna otkad mm išao na posao...nikako zaspat...užas...muči me malo i želudac...stalno mi se podriguje-ko neka živina samuser posted image user posted image

ovaj, ja imam više manje sve spremno za bebicu i mene,osim moje spavaćice i za krevetić lancune i tako to... mi smo poplun, jastučić i ogradicu kupili u adaxu al neznam više cijenu... a te lancune, to ćemo kupiti na metre pa ćemo ih zašit...isplati se jako.... drugo je sve spremnouser posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1602
25.2.2013 8:11:03   
MaTana
Evo da se i ja malo javim, za razliku od vas kod mene jos nista nije spremno, tj. Imam sve od bubice samo moram iskopat sa tavana. Jednosyavno ne stizem zbog radova na kuci. U subotu smo narucili privremenu kuhinju i kauc za dnevni boravak, a jos trebam sobu za bubicu. Sutra dolazi keramicar postaviti plocice u kuhinju blagovaonu i hodnik, a za cca 10 dana i parketar dolazi odradit svoje. Banje su nam gotove... Imamo ogroman stan 120kvadrata tako da stvarno treba krcato love samo za ove najosnovnije stvari tipa parket i plocice. Jaaako sam sretna jr se konacno vidi kraj ali i umorna jer sam nonstop u autu vozam po salonima namjesttaja i i gradjevinskog materijala umjesto opreme za bebe.

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 1603
25.2.2013 8:18:14   
Papalina

IZVORNA PORUKA: MaTana

Evo da se i ja malo javim, za razliku od vas kod mene jos nista nije spremno, tj. Imam sve od bubice samo moram iskopat sa tavana. Jednosyavno ne stizem zbog radova na kuci. U subotu smo narucili privremenu kuhinju i kauc za dnevni boravak, a jos trebam sobu za bubicu. Sutra dolazi keramicar postaviti plocice u kuhinju blagovaonu i hodnik, a za cca 10 dana i parketar dolazi odradit svoje. Banje su nam gotove... Imamo ogroman stan 120kvadrata tako da stvarno treba krcato love samo za ove najosnovnije stvari tipa parket i plocice. Jaaako sam sretna jr se konacno vidi kraj ali i umorna jer sam nonstop u autu vozam po salonima namjesttaja i i gradjevinskog materijala umjesto opreme za bebe.

mislim da ti je već pun klinac svega...ja bi poludila da sam na tvom mjestu...drž se dragauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1604
25.2.2013 8:29:27   
MaTana
Poludila bi da me ne tjesi cinjenica da cu konacno biti na svome i sama sa mojim bubicama i mm - bez njegove obitelji koja nije u biti jako losa ali ipak treba mi malo privatnosti

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 1605
25.2.2013 8:51:58   
Fever
jutro cure! imal' kafe user posted image

moja koka koja se inače ne budi prije 8 je jutros odučila se dignut u 7 pa sam lagana koma, već mi pomogla širiti robu pa nam je duga izašla pa je sva presritna kako je vidila dugu, joj te dječje iskrene i slatke radosti user posted image ....spreman papire za porodiljni sutra nositi jer krece od 1.2 pa da sve pripremim user posted image i danas smo službeno 37. tjedan pa seka kad hoće nek ide user posted image
Matana apsolutno te kužim, mi kad smo kupili svoj stančić (47,5 m) user posted image onda sam bila s M trudna i bilo mi je loše kad bi mm reka da moramo ić u Dugopolje u salone namještaja, ono u početku euforija i juhuuu ali kasnijee bi šizila user posted image ali šta si rekla još malo, bitno da se nazire kraj!

Princeza naša Matea 28.12.2010.

Princeza naša Mia 14.03.2013.

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1606
25.2.2013 10:59:53   
Hladna
Prvo gospođo Papalina cestitam ti i želim ti od srca sve najbolje u brčnom životu, neka ti je svaki dan ispunjen ljubavi i radošću.

Piturice ja sam iskomentirala da je posteljina full skupa za 600 kn, al rekla si da si je dobila na snizenju za 450 kn sto mi se opet cini odlica cijena posto si napisala da je u nutra ograda, poplun, jastuk i navlake, a gledaj kako je i Mmaestral rekla i ja bi ju kupila da mogu, a iovako sam svojoj bebi vec sad priustila i vise nego sto mogu takoreci jer su mi bejbi stvarcice neodoljive, pogotovo kad sam vidjela u HM-u haljinice -pa tko bi im samo odolio, a osim toga Piturice ako si u mogučnosti kupiti i skuplje stvari pa kome ces ih kupit ako ne svojoj malenoj bebolini -to je sasvim jasno i nemoj mislit da je bilo koja od nas nesto lose mislila, ja isto tako gledam i za svog osmogodisnjeg sina- pokusavam mu uvjek priustit markiranu obuću(nike adidas, puma...) , a i odjecu da je neka frajerska , radije dam vise novaca i da je zadovoljan nego da vidim čube do poda user posted image jer realno gledajuci kome cu ako ne njemu , a on je u takvoj dobi vec da gleda na to kao i njegovi svi prijatelji , a opet i ja sam sretna kad vidim taj smjesak na licu , a tek kad mi kaže hvala ti mama-pa nema ljepseg-zato priusti ako mozes svojoj bebi sta ti hoces, nije bitna cijena, bitno da je od srca bilo ono za 100 ili za 1000 kn user posted image

Papalina -za podrigivanje tu smo onda iste, još se ja ne znam podrigivat normalno več to nekako blesavo zvuči pa mi muž kaže da se ko kobila ( od milja)user posted image podrigujem i uvjek mi se smije kad me čujem, al neka-nalupam ja njega ko vraga za to user posted image

MaTana znam kako ti je sto se tice uređenja doma, moj muž i ja smo kupili gradilište prije 4 mjeseca i papiri su nam za gradnju u proizvodnji, geodetu smo rjesili i do sad smo čekali projektanta da nam nacrta projekat kakav zelimo , a on nam tuka nacrtao skroz drugaciji, a opet ni ja sam a vise ne znam sta bi-stalno mjenjam i sad taman kad je muz odnio mu definitivno kakvu izmjenu jos zelimo za kraj ja evo danas opet nacrtala nesto drugacije, no bolje da mu ni ne kazem jer su vec i projektant i muz ludi od mojih ideja user posted image user posted image , no ja sam iako mi je ternim mjesec dana nakon tebe pokupovala vec sve tuto completo za sebe i bebu, cak sam i pampersice i kreme, za pupak sve, uloske za mene, ma sve sve sve sam kupila, jos samo jedan grudnjak na placu za dojenje po 30 kn i to je to user posted image user posted image - ja sam nestrpljiva i divim ti se kako jos nisi nista pripremila user posted image

Fever jel imas kakve simptome da bi beba mogla ranije?? Kako se osječaš??? Ti si nam prva pa nas moraš sve pripremit user posted image user posted image

Maminaangel javi kako je prosla kontrola-ako se ne varam rekla si da danas imaš kontrolu ???

Cure ja sam danas u jutro zvala giniča posto vec tjedan dana sam sva u bolovima kako sam vam i rekla i reko mi je da neka samo vitamine pijem i nek ne lezim uopste ja leđima i da je to normalno jer ja sam bila exstra mršava a sad sam se u tako kratkom roku dobila dosta velik trbuh pa mi leđa trpe ,a i mora se to sve u nutra rastegnut posto sam bila i jako uska , a vise bas i nisam user posted image

(Odgovor članu Fever)
Neposredna veza do poruke: 1607
25.2.2013 12:35:44   
MaTana
Ma nije bas da nisam apsolutno nista spremila, kypila sam ja vec i nesto bodica, krevet, kolica hranilica, komodica sa kadicom i 4 kompleta posteljine nasljedjuje od sestre, ali jos nisam pregledala staru robicu da vidim koliko toga mogu iskoristiti. Jedino kozmetiku imam kupit, ali dala sam mm rok - do 19. 03. Sve mora biti kupljeno prebrano oprano i opeglano.

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1608
25.2.2013 14:03:40   
pepeljuga
Osvojili smo kolica,hvala svima koji su nam dali glasicuser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 1609
25.2.2013 14:18:35   
aries
Mi smo danas bili na pregledu, jos 5 tjedana do dana D :):)Od 01.03. sam na trudničkom, jedva čekam, pranje i peglanje robice, posteljinice ( jednu smo kupili, ostalo cemo šiti, ima super veselih materijala ). Od prošlog pregleda prije 3 tjedna sam samo pola kg dobila, juhu, ponosna sam na sebe, ostala sam znaci na +13,5.. Curica raste, sestra cijelo vrijeme govori, duge noge na mamu, a ja njoj da ih osjetim i u rebrima :) Sve je kako treba, još je okrenuta prema dolje i doktor kaze da bi ako ovako ostane trebala prirodno roditi...Ovaj sad mjesec ću malo vise paznje posvetiti i onom mazanju medjice i onaj čaj za dojilje piti..

10.04.2013. L -mamina proljetna princeza
03.10.2016. L -mamin jesenski princ

Neposredna veza do poruke: 1610
25.2.2013 15:10:26   
Hladna
aries i ti si nam blizu kraja user posted image user posted image , jos se nisi nista pocela otvarati???

Kakvo je to mazanje medice???

(Odgovor članu aries)
Neposredna veza do poruke: 1611
25.2.2013 15:27:29   
maminangel
user posted image user posted image user posted image user posted image Pozdrav drage moje,evo i mene s pregleda,mašna drži super pa ću si malo dati više prostora za laufanje,neću pretjerivati,ali kad vidim da ste sve već pripremile jeza me hvata, tebi Hladna datum kao i meni pa sve imaš spremno,pa ću i ja od slijedećeg tjedna laganini shoping,inače dobila 2 kg u mjesec dana ajde nije to strašno,ja zadovoljna ali mi je dr.rekla da je mali bušo,manja mi je ta mjera FS kao ne odgovara tjednima a po uzv je sve ok čak i veća beba pa je rekla da je valjda beba dole nisko u kanalu a i da sam valjda tako građena ali da do iduće kontrole obavezno ponovim uzv da nebi bio zastoj u razvoju,joj kad čujem te termine izbezumim se sva..No dobro,vjerujem da je sve ok...Pepi draga moja ČESTITAM TI NA KOLICIMAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravoooooouser posted image user posted image user posted image sad ćeš ti malenu špancirati po špiciuser posted image user posted image
Što se tiče ovih radova kosa mi se diže na glavi,jer moramo preurediti sobu od male ide u školu najesen pa će dobiti nove ormare,ofarbat ćemo zidove,kupiti joj stol radni,a dečkima isto ide nova soba,pa je treba urediti,staklenu stjenu na galeriji,ma svašta....Šiza me hvata,zašto navek sve u zadnji časuser posted image user posted image user posted image Ljubiiiiiiimmmmmm bušeeeee user posted image user posted image

(Odgovor članu aries)
Neposredna veza do poruke: 1612
25.2.2013 17:42:40   
Piturica
Pepeljuga, cestitam na osvojenim kolicima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Svaka cast user posted image  
Inace, zenske ja danas bila kod ginica po doznake za bolovanje pa kad me sestra vidjela odmah mi rekla ajde malo legni da poslusamo bebicu user posted image  tako da smo slusali srceko kako kuca i ja sam bila van sebe opet user posted image user posted image   6.3. sam na pregledu pa me bas zanima koliko je moja mrva narasla. Inace, dala mi je odmah i papir za doktoricu da mi otvori trudnicki jer mi on pocinje 1.3. user posted image  Ajme, to se stvarno blizi brzinom svjetlosti... Uglavnom, lijepo sam se prosetala od stana do ginica i to mi je trebalo nekih 40 min, a poslije sam lijepo otisla kupiti sebi onde fucking jednokratne gacice i bebici sam uzela neku dekicu za kolica... rozu user posted image user posted image user posted image  Bit ce mi bubica sva u tonu user posted image
Vezano za tu krevetninu sta sam kupila, nisam ja mislila da me kritizirate sta sam puno potrosila...to je vise bilo onako sprdnja. hahaha.. ma boli me briga..tako i tako sam jednu posteljinu za promjeniti osvojila na fejsu pa reko neka bubica moja uziva u finoj, lijepoj, kristalno bijeloj krevetnini user posted image
ajme meni... jos malo curke moje pa je to to! kad mi je ova rekla da 1.3. otvaram trudnicko bolovanje, ja pala u nesvijest... jos mjesec i pol i mazit cu se sa svojom mrvicom user posted image user posted image  jedva cekam user posted image
drago mi je da ste sve okej i da su busice dobro.
Hladna, zao mi je sta si ti sva u bolovima. nadam se da ce to nekako brzo proci ili bar de ce se smanjiti.
aries, znaci ti ces raditi tu  masazu medjice? ja sam na kegelovim vjezbama, kad se sjetim user posted image  sad za tu medjicu... ajme...to sam na tecaju cula da pomaze kao 10-15% pa ono... nemam pojima. si kupila to ulje za mazanje? ima u dm-u  user posted image

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)
(¸.·´ (♥ ¸.·´ ♥♥ Loveeeeeee ♥

Neposredna veza do poruke: 1613
26.2.2013 9:19:51   
Piturica
jutro zenske i bebice user posted image
opet vas nema user posted image  danas je isto prekrasan dan pa ja gibam na zdravstveno odnest te doznake tako da mogu pare sjest na vrijeme user posted image user posted image
htjala sam vas pitati po tko zna koji puta opet. u sta cete vi obuci bebice kad budete isli iz bolnice? jucer kad sam bila u ducanu mi baba kaze da kako je ipak meni termin 15.4. i da bi bebica tebala biti u plisanom odjelcu?! ja imam jedno plisano sta sam kao izabrala za izaci iz bolnice, ali si cijelo vrijeme razmisljam da ce to mozda biti prevruce. jucer sam ja krepala od vrucine vani kako je sunce picilo pa si mislim da ono bebica ima i onaj bodic ispod, carapice pa jos i to odijelce plisano, a i planiram ju pokriti sa dekicom tako da vise sad nemam pojima. moze kakav pametan savjet? 

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)

Neposredna veza do poruke: 1614
26.2.2013 9:38:28   
MaTana
Pa pripremi jedno plisano i jedno tanje... Tko zna kakvo ce biti vrijeme bas taj dan kad budes izlazila iz bolnice. Moj termin je 19.04. i isto cu tako napraviti. Iako sam na moru ako bude puhala bura taj dan moze biti hladno, a isto tako moze biti pakleno vruce... Bebice inace treba oblacit jedan rukavic vise nego nama

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 1615
26.2.2013 10:07:20   
aries
I ja cu ponijeti deblju i tanju verziju, tko zna baš taj dan kakvo ce vrijeme biti.lako je u autu otkriti dekicu ako bude vruce...A i bas mi je slatko ovo deblje odijelce,sigurno ce ga brzo i prerasti, pa je to jedinstvena prilika :)
sto se medjice tice,jednostavno sam odlucila probati, netko radi, netko ne, nekom pomogne, nekom ne kao i sve ostalo. mazemo i busice, pa opet ce nekom nastati strije,nekom ne, tako je to. S obzirom da je dok rekao da bi trebalo ici prirodno, a inace sam uska i znalo mi se desiti da pukne i sama, mislim da moram probati, pa sta bude..ako ustedim makar koji sav opet dobro..ne brinem se previse oko toga. Nisam jos nasla ni kako ni cim,nekad ranije sam citala o tome pa sam vec zaboravila, to cu u ova 2-3 dana istraziti, a ako ima u dm-u to ulje koje treba, jos bolje :)

10.04.2013. L -mamina proljetna princeza
03.10.2016. L -mamin jesenski princ

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 1616
26.2.2013 10:27:02   
Hladna
Uvau super z kolica koja je dobila, pa gdje su te igre cure ??? I ja bi nesto dobila :-)

Aries kad saznas to za medicu obavezno podjeli nama pa da i ja probam user posted image

(Odgovor članu aries)
Neposredna veza do poruke: 1617
26.2.2013 10:33:01   
Mmaestral
MaTana i kod mene isto radovi sto godina. Svaki dan nađem nešto što me naživcira do suza. Jedva čekam da bude gotovo...
Moja mala ima sve jače udarce, rebra će mi nastradat user posted image
Papalina vidjela sam te na slici na FB-u, jako lijepa mlada!
I mene zanima to za medjicu. Još maloooo...

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1618
26.2.2013 10:53:58   
Hladna
Cure kako vam se cini ovaj jastuk za bebe :
http://www.buba-mara.eu/djecja-oprema/stolovi-za-prematanje-s-dodacima/buba-jastuk-za-spavanje-veliki/59003830032059007

Meni se cini jako zanimljiv, jel ima koja iskustva? Sta mislite ?

(Odgovor članu Mmaestral)
Neposredna veza do poruke: 1619
26.2.2013 13:14:59   
nela86
Pozz drage moje, kako ste mi?
Kod nas zimaaa da mi se neda mrdnuti iz stana, jedva cekam proljece!!
Mi smo jucer isli na mjerenje secera i nije toliko strasno koliko sam mislila,doruckovala u 7, u 8 popila tu tekucinu i isli na ctg,i u 9 vadila krv. Sutra su rezultati, nadam se da ce biti negativni!

Dobila sam 9 kg od pocetka trudnoce , sto je najbolje nisam se nigdje udebljala samo sam trbuh dobila,ali ipak moram od sada paziti na kilazu rekla mi je, bas me to onak malo uzdrmalo jer ne jedem puno ali zato jedem cesto.
Ne usudim se ne jesti kad osjetim glad, i mislim da me to kostalo zato sam brzo i nakupila kile user posted image

p.s. Papalina cestitam i zelim ti sve najbolje u zajednickom zivotu ;)

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1620
26.2.2013 15:46:56   
Piturica
hej zenske user posted image
mi smo sad popapale, napravile kolac od visanja sa preljevom od cokolade. mmmmm... jedva cekam da dodje mm s posla pa da to maznemo user posted image user posted image
vezano za odjelce za izlazak.... ja sam mislila isto dvije varijante ponesti pa ono... kako ce vrijeme biti cemo vidjeti, ali sam samo htjela potvrditi svoju teoriju user posted image
a sada... sto se tice te medjice... ovdje su upute:
http://www.e-beba.com/porod/priprema-za-porod/112-perinealne-masae-tj-masaa-me.html
i ovdje:
http://www.roditelji.hr/trudnoca/343-masiranje-medjice.html
ja se sjecam da nam je na tecaju babica pricala da se mora to masirati onako kao da radis to slovo U samo se ne sjecam da li to stojecki ili u nekom drugom polozaju, mada mislim da to nije bitno.
jos kad smo gledali video gdje su zenu poradjali na stolcicu je bilo prikazano kako babica tu zenu izmedju trudova masira, tu medjicu jelte i stavlja tople obloge da ne popuca zena i stvarno nije, mada je rodila bebicu od 4,5 kg user posted image
eto... sad i ja si mislim da krenem sa tim masiranjem. inace, ima tamo u dm-u to ulje za kupiti. ako ste dobile one bonove kad se preuzimale onaj svoj paket trudnicki, onda je na tim bonovima to na popustu user posted image  tako da znate user posted image
nela, vidis da nije bilo strasno. ni meni isto nije to bilo strasno, taj secer. jbt, kako su svi pricali ja sam mislila da cu past u nesvijest, a ono nista user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hladna, ja necu nikakav jastuk stavljati bebici prvih mjeseci. cak mislim da sam citala da to nije preporucljivo, nisam sigurna vise. a sto se tice tih nagradnih igara, to je sve na fejsu user posted image
eto curke... idem se nabrijavati za kolac dok muz ne dodje user posted image
puse svima

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)

(Odgovor članu nela86)
Neposredna veza do poruke: 1621
26.2.2013 15:53:17   
Piturica
zaboravila reci da smatram da bi trebalo krenuti i sa kegelovim vjezbama, ukoliko niste. ja ih radim kad se sjetim tako da nisam bas redovita, ali ono... bar mi dobro dodje jer sam citala da nekima pobjegne mokraca pred kraj trudnoce tako da obecajem sama sebi da cu krenuti i sa tim vjezbama redovito. dakle:
http://www.e-beba.com/trudnoca/tjelovjezba-i-opustanje/111-kegelove-vjezbe.html

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 1622
26.2.2013 16:32:42   
Fever
Bok ekipa! nešto ste mi se ulijenile ovih dana user posted image

Ja sam jučer otkrila još jednu čar zadnjeg miseca trudnoće a to je vanjski hemeroid user posted image stavila sam svinjsku mast i povukao se, ali eto ga danas opet....nema druge ne sidit u kanti svinjske masti user posted image

Jutros sam otišla na hzzo otvorit službeno porodiljni dopust od 1.2. i pokupit nalaze sa higijenskog, fala Bogu nema steeptokoka ali ureaplasma je još tu, ali je ovaj put skroz osjetljiva na antibiotik pa sad ću kasnije zvat ginića jer smo nešto spominjali da uzmen još jednu kuru antibiotika iza poroda, ali neznan kako će onda bit s dojenjem.

Uglavnom, šmizla mi danas malo kasnije zaspala pa sam sada izribala wc, ali zavjese su na sušilu user posted image user posted image user posted image pa ću prozore prebrisat!

Zašto žene uvik preed porod peru prozore? user posted image

Princeza naša Matea 28.12.2010.

Princeza naša Mia 14.03.2013.

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 1623
26.2.2013 21:01:12   
maminangel
Pozdrav od jedne bolesne trudnice,evo jučer sam pokupila u čekaoni neki crijevni virus i danas sam stalno na wc-u a noć mi je bila koma,povraćanje,temperatura opća slabost, malaksalost,nedaj Bože nikome,a jutros pak muž,tako da smo danas kao dva živuća mrtvaca..A da ne govorim da smo na dvopeku i čaju a mali lupa ko lud,djete gladnouser posted image Hladna meni se taj jastuk čini skroz ok,tim više kaj sam ja sa oboje klinaca u početku im prednji dio madraca na koji im dođe glaavica stavljala u povišeni položaj tako što bi nešto podbacila ispod njega pa mi se ovaj jastuk čini kao bolja opcija.Laku vam noć svima idem gledati Huremicuuser posted image

(Odgovor članu Fever)
Neposredna veza do poruke: 1624
26.2.2013 22:00:18   
Hladna
Cure pomoc - idem sutra u Zagreb pa i u Magic baby Outlet - znam da je negdje na Slavonskoj aveniji al trebam tocnu adresu da se ne vrtim po Zagrebu, ak zna koja adresu molim vas napisite mi sto prije user posted image
Hvala curke

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 1625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

jeste li znali ?
slikarica78

Jeste li znali da u Garden mall-u imaju poseban prostor za presvlaćenje beba u kojem se nalazi udobna fotelja za dojenje ?

da (35%)

ne (65%)

Broj svih glasova: 55

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!