Hladna
|
Prvo gospođo Papalina cestitam ti i želim ti od srca sve najbolje u brčnom životu, neka ti je svaki dan ispunjen ljubavi i radošću. Piturice ja sam iskomentirala da je posteljina full skupa za 600 kn, al rekla si da si je dobila na snizenju za 450 kn sto mi se opet cini odlica cijena posto si napisala da je u nutra ograda, poplun, jastuk i navlake, a gledaj kako je i Mmaestral rekla i ja bi ju kupila da mogu, a iovako sam svojoj bebi vec sad priustila i vise nego sto mogu takoreci jer su mi bejbi stvarcice neodoljive, pogotovo kad sam vidjela u HM-u haljinice -pa tko bi im samo odolio, a osim toga Piturice ako si u mogučnosti kupiti i skuplje stvari pa kome ces ih kupit ako ne svojoj malenoj bebolini -to je sasvim jasno i nemoj mislit da je bilo koja od nas nesto lose mislila, ja isto tako gledam i za svog osmogodisnjeg sina- pokusavam mu uvjek priustit markiranu obuću(nike adidas, puma...) , a i odjecu da je neka frajerska , radije dam vise novaca i da je zadovoljan nego da vidim čube do poda jer realno gledajuci kome cu ako ne njemu , a on je u takvoj dobi vec da gleda na to kao i njegovi svi prijatelji , a opet i ja sam sretna kad vidim taj smjesak na licu , a tek kad mi kaže hvala ti mama-pa nema ljepseg-zato priusti ako mozes svojoj bebi sta ti hoces, nije bitna cijena, bitno da je od srca bilo ono za 100 ili za 1000 kn Papalina -za podrigivanje tu smo onda iste, još se ja ne znam podrigivat normalno več to nekako blesavo zvuči pa mi muž kaže da se ko kobila ( od milja) podrigujem i uvjek mi se smije kad me čujem, al neka-nalupam ja njega ko vraga za to MaTana znam kako ti je sto se tice uređenja doma, moj muž i ja smo kupili gradilište prije 4 mjeseca i papiri su nam za gradnju u proizvodnji, geodetu smo rjesili i do sad smo čekali projektanta da nam nacrta projekat kakav zelimo , a on nam tuka nacrtao skroz drugaciji, a opet ni ja sam a vise ne znam sta bi-stalno mjenjam i sad taman kad je muz odnio mu definitivno kakvu izmjenu jos zelimo za kraj ja evo danas opet nacrtala nesto drugacije, no bolje da mu ni ne kazem jer su vec i projektant i muz ludi od mojih ideja , no ja sam iako mi je ternim mjesec dana nakon tebe pokupovala vec sve tuto completo za sebe i bebu, cak sam i pampersice i kreme, za pupak sve, uloske za mene, ma sve sve sve sam kupila, jos samo jedan grudnjak na placu za dojenje po 30 kn i to je to - ja sam nestrpljiva i divim ti se kako jos nisi nista pripremila Fever jel imas kakve simptome da bi beba mogla ranije?? Kako se osječaš??? Ti si nam prva pa nas moraš sve pripremit Maminaangel javi kako je prosla kontrola-ako se ne varam rekla si da danas imaš kontrolu ??? Cure ja sam danas u jutro zvala giniča posto vec tjedan dana sam sva u bolovima kako sam vam i rekla i reko mi je da neka samo vitamine pijem i nek ne lezim uopste ja leđima i da je to normalno jer ja sam bila exstra mršava a sad sam se u tako kratkom roku dobila dosta velik trbuh pa mi leđa trpe ,a i mora se to sve u nutra rastegnut posto sam bila i jako uska , a vise bas i nisam
|