Piturica
|
hej zenske, evo me konacno jucer mi stalno neki erorr pokazivalo kad sam htjela nesto napisati pa mi se nikako onaj fucking prozor otvoriti. bas sam bila nervozna i onda sve pogasila Prvo da cestitam gospođi Papalini! Draga nasa Papalinice, zelim vam puno srece, ljubavi i medjusobnog razumijevanja u vasem braku i zajednickom putovanju kroz zivot Nadam se da je sve ispalo super. Bas sam mislila na tebe jucer i vidjela kako pada kisa i onda se sjetila da je i nama na piru bila kisa i to je bila taman pocela kad smo izlazili iz crkve. Kazu da je to sreca tako da se nadam i vjerujem da ce i vama donjeti srecu u braku A sada... vidim da ste sve iskritizirale moju krevetninu da je full skupa. Inace, meni isto skupa kad sam gledala prvo, ali sam ju kupila na snizenju i platila taj komplet 450 kn! Iskreno, i to je puno kako vi kazete, ali boli me briga.... prvo mi je dijete i zato sam joj kupila to. I kako kaze maminangel, bila je isto neka kombinacija bijelo-lila sa tim kristalicima, ali nisam htjela uzeti tu bas zato da mi ostane za drugu bebicu, ako Bog da. I ako bude slucajno deckic da mogu iskoristiti ovu U kompletu sam dobila poploncic, navlaku za njega, ogradicu, navlaku za jastuk, donju plahtu. Ja sam zadovoljna i tocka Jucer sam si kupila i spavacicu tako da sad imam i to. I ona mi je nekako fora, mada ne volim te spavacice, ali ova izgleda ko neka haljinica. Ima te gumbice naprijed da se moze otvoriti tako da cu to i za po doma kad se vratimo iz bolnice U petak smo bili u kazalistu gledati operu. Inace, nismo bili u kazalistu od kad sam trudna tako da mi je super doslo, iako su te opere po 3 sata. u jednom momentu mi je doslo da bacim noge na stolicu ajme meni... uglavnom, izdrzala sam i bio mi je to kao izlazak jos sam se fino sredila pa sam si bila sva vazna, a busa u prvom planu.. samo je falila masna na pupku Koliko citam, sve se nesto zalite na neke bolove... Za sada, ja nemam nista od toga. niti me boli guzica, niti me vise nista nije ukljestilo, cak me i onaj dio sta me znao bolit dolje vise ne boli toliko.. ja si roknem taj magnezij, popijem svake prijestupne one vitamine prenatal sa omega3 i jos si tu i tamo popijem i taj donat mg. Mada sam pocela sve vise i vise papati voce iako sam i prije jela, ali sad je jos veca potraznja drugi tjedan cu jos ici kupiti sebi neke stvari za bolnicu, tako da mi torba bude spremna za svaki slucaj. Isto kao i cuba, planiram sve zgotoviti do 15.3. tako da zadnje tjedne provedem neopterecena sa bilo cime. ljubim vam busice zenske moje i tipkam poslije.