|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 4 [5]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice-prvo tromjesejce(1-18 tjedana) chat
18.5.2012 11:29:45   
anamarijapupek
Clarissa, kakva je to krema? Ja sam u prošloj trudnoći imala smećkasti iscjedak pa mi je doktorica duphastone propisala, i sada ih pijem od 5.tjedna. Sada sam 12 tjedana trudna i sve je super. Jesi ju išta pitala, uzv jel napravila, bilo kakvu pretragu?

05.10.2011.-AB
21.03.2012.-pozitivan test :)

(Odgovor članu clarissa)
Neposredna veza do poruke: 101
   RE: Trudnice-prvo tromjesejce(1-18 tjedana) chat
18.5.2012 13:08:46   
clarissa
To je dalacin vaginalna krema
Dobila sam je jer sam imala neke bakterije u urinu i pojačani iscjedak....bila sam u pon.radila mi uzv i sve ok.....samo me malo to zabrinulo kad sam vidjela ono crvenkasto-smeđkasti iscjedak kao sluz nije toga puno ali ono.....
i to navečer stavim tu kremu i sljedeći dan popodne taj neki iscjedak promjenim dnevni uložak i opet dalje sve ok....nemam pojma

(Odgovor članu anamarijapupek)
Neposredna veza do poruke: 102
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 3 4 [5]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 4 [5]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!