|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4] 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice-prvo tromjesejce(1-18 tjedana) chat
24.1.2012 14:23:57   
mirna32
ma ja nevjerujem ovom u hzzou nikako zato i idem privatno a kod ovog idem samo zbog bolovanja...danas sam mu rekla da imam visok tlak kaze on meni nevjerujem ja u te digitalne tlakomjere...mos misliti..idem privatno jos i uz ovog...privatno dam svaka 4 tj 250 kn uz plus pregled i nije mi to puno za moju bebicu bi sve dala...ovaj mi danas preko hzzoa nije ni srce dao da cujem jest da mi je objasnio di su rukice di su nogice di je srce al nisam ga cula...i previse je grub ja bas nisam neka osjetljiva i svasta cu pretrpit al ovaj je stvarno jako grub.uzas....i danas zenska samnom na uz ceka red i 6 mj trudna on joj nemoze reci sta nosi jel curica ili decko...user posted image

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 76
25.1.2012 13:39:37   
Sunshine28
onda ja stvarno imal srece, moja hzzo gin. je super zena, jako njezna i obzirna i vidis da zna sta radi....

I + G = E & L

(Odgovor članu mirna32)
Neposredna veza do poruke: 77
10.2.2012 12:41:10   
andydea
HEY trudnice moje....eto da se i ja malo javim...sada sam u 13 tjednu...beba je velika 63mm....i jako sam sretna nakon svega kaj smo prošli...mučnine popuštaju...ali svejedno moram jesti svaka 2huser posted image user posted image  očito je mali gladuš....nemam više hematoma,otišao je sam od sebeuser posted image user posted image ....trbuščić polako raste,makar nisam još dobila ni kilu...haha....Sunshine i ja sam imala problema s svojim gin.koji je bio toliko bezobrazan....tako da sam čak jedan pregled obavila u bolnici...i na savijet tamošnje doktotorice našla super dr.ginek.u domu zdravlja samo u drugom kvartu,ali nema veze jer nije mi daleko...i sad sam konačno presretna zbog svega...još samo da mi dođe proljeće...i da konačno izvirim van jer nakon 3mj.grljenja školjke mislim da sam zaslužilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...imam prijedlog neka netko napravi popis termina da vidimo s kime čemo možda djeliti sobu u bolnici...i napišite bolnicu...ja bi rado ali ne znam s tim tablicama...pa evo moj termin je 17.08..a bolnica Sv.Duh,Zagreb

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 78
13.2.2012 14:14:56   
Romela
bokić

andydea ti i ja smo isti termin! user posted image user posted image user posted image

ja sam u četvrtak bila na pregledu imamo 58,8 mm, i rastemo...

mučnine lagano popuštaju, nisam još dobila na težini ali i meni trbuščić lagano raste!
13plus3 sam sad...

< Poruku je uredio Romela -- 13.2.2012 14:15:30 >

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 79
14.2.2012 8:43:13   
mirna32
hej zene moje uopce mi nista aktivne nema vas nikako...evo da vam se ja malo izjadam s dugackim postom...naime bila sam u bolnici ...prokrvarila sam...s bebom je sve u redu...dijagnoza...prijeteci pobacaj...pijem duphastone...i strogo mirovanje dva tj...sutra isticu ta dva tj pa idem na pregled kod svog privatnika..a ovaj pri hzzo mi je produzio jos dva tj bolovanje al se nadam da ce i dalje mi produziti jer se neosjecam bas da sam za raditi...sutra sam punih 13 tj...jos tj dana pa izlazim iz riticnog razdobolja..ja sam ovdje na temu stavila prvo tromesjecje od 1-18 tj ali izlazimo s punih 13 iz prvog tromesjecja..koliko se meni cini da je tako...meni je termin 22.8..bolnica je opca bolnica Vinkovic...puno pozdrava svima i dajte malo budite aktivnije...user posted image

(Odgovor članu Romela)
Neposredna veza do poruke: 80
15.2.2012 12:16:33   
andydea
MIRNA evo obečajem da ću se javljati svako jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image .....jako mi je žao da si prokrvarila...samo miruj sada i biti će ok....da pa mi smo ušle u drugo tromjeseće....pa ću ja otvoriti temu ljetne bebe(termini 7,8 mjesec)nadam se da se slažete....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image             ROMELA baš sam sretna kaj na isti dan imamo termin...ajde pišite kad god možete...da se bolje upoznamo....a ja idem sad otvoriti novu temu,pa se vidimo na njoj....jer ipak smo mi već u 3mj..trudnoće...hahaha

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu mirna32)
Neposredna veza do poruke: 81
20.2.2012 15:10:48   
Romela
mirna samo polako i mirno user posted image i sigurno će sve biti u redu!
mi smo na 14 plus 3, dobro sam, glava me jako boli, mučnine lagano popuštaju! user posted image user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 82
11.3.2012 17:17:49   
Mussy
Cure molim vas za savijet. Po meni sam od sutra u 7 tjednu trudnoce a narucena sam u pon 19.3. na pregled kod gin. Sada sam mjerila temperaturu jer se ne osjecam dobro nemam apetit danas, zima mi je stalno i sve me boli i imam temp. 37,2 da li da reagiram odmah ili da pricekam ako se povisi. Imala sam problema u prvoj trudnoci i nije dobro zavrsilo pa me sad jako strah user posted image

(Odgovor članu Romela)
Neposredna veza do poruke: 83
11.3.2012 22:45:26   
mala99
Možda je samo neka prolazna viroza. Za temp. možeš lupocet, a ako ti bude gore javi se liječniku.

Želim ti da nije ništa ozbiljno.

(Odgovor članu Mussy)
Neposredna veza do poruke: 84
12.3.2012 10:45:11   
Mussy
evo danas je normalna temp. :D

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 85
12.3.2012 16:24:59   
mala99
Ja sam u prvoj trudnoću, u prvom tromjesječju znala imati malo povišenu temperaturu, mislim da je to normalo.

(Odgovor članu Mussy)
Neposredna veza do poruke: 86
13.3.2012 20:41:18   
Mussy
bit ce da je normalno, stalno varira 36,8 ili 37. jesi bila danas na pregledu sta ti je reko gin

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 87
26.3.2012 16:53:44   
calpurnia
evo da se i ja pridružim...10 tj. sam trudna, prva trudnoća i sve u svemu nema nikakvih simptoma osim same trudnoće :D I beba je za sada vejika 24,1 mm :D

(Odgovor članu Mussy)
Neposredna veza do poruke: 88
26.3.2012 19:06:57   
Krky
5. trudnoća - 6. malac - 14. tjedan.
I meni je u početku bilo hladno i čak mi se čini da sam lagano febrilirala. Hodala sam u vestama po vrtiću gdje je inače toplo, zatvarala prozore, tako je bilo dva tjedna, a onda sam se počela "kuhat". Nedavno sam čak izašla "bosa" u balerinkama. Mislim da to ne mora upućivat na to da nešto nije u redu..

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu calpurnia)
Neposredna veza do poruke: 89
27.3.2012 12:52:14   
Mussy
bas lijepo sta nas ima vise do 18 tjedna trudnoce. krky bas ti se divim sa 5 klinaca i 6 na putu. ja bih voljela bar troje pa cemo vidjet kako bude. calpurnia kad je tebi termin?

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 90
31.3.2012 14:52:56   
marcella
pozdrav trudničice, evo da vam se pridruzim ja sam trudna 13 tjedana, sve je ok, ispocetka sam imala mučnine, ali i to je proslo, i sad se super osjecam. user posted image

(Odgovor članu Mussy)
Neposredna veza do poruke: 91
24.4.2012 12:50:06   
leee
pozz..user posted image od još jedne trudnice u 10 tj.sam i nadam se da me primate u vaše veselo društvo user posted image

(Odgovor članu marcella)
Neposredna veza do poruke: 92
24.4.2012 15:19:59   
madeline
pozdrav drage user posted image evo da vam se i ja pridružim,ja sam otprilike 6tjedana trudnauser posted image ] user posted image ,ginekolog mi je prije par dana potvrdio trudnoću,a na ultrazvučni pregled idem za jedno tjedan dana,koliko god sam i sretna zbog trudnoće toliko se i plašim ,jer imam jednu neuspješnu trudnoću iza sebe ,propušteni pobačaj i morala sam ići na kiretažu,.ginekolog mi je baš zbog toga odma propisa duphstone tablete.

(Odgovor članu leee)
Neposredna veza do poruke: 93
26.4.2012 0:54:43   
Mussy
Evo ja danas bila na pregledu i pregledala me 2 doktora na ginekologiji i kazu da je sve u redu i da dodem za mjesec dana na kontrolu. sad mi je 13 tjedan, a prva trudnoca se nije zavrsila dobro pa sam sad prestretna sto je sve u redu. sretno svi trudnicama user posted image

(Odgovor članu madeline)
Neposredna veza do poruke: 94
26.4.2012 9:36:36   
bocika
Pozdrav svima! Ja sam vec u 18. tjednu malo sam vas kasno otkrila ali evo barem cu se koji dan druziti s vama na ovoj temi! Puno srece svima koji imaju problema nadam se da ce sve ispasti kako treba. Dat ce Bog! Ja sam jedna od sretnica koje nemaju nikakvih problema hvala Bogu!

(Odgovor članu Mussy)
Neposredna veza do poruke: 95
26.4.2012 10:03:42   
leee
Mussy super da je sve ok želim ti školsku trudnoću user posted image
čestitke i svim trudničicama...user posted image super barem čemo tipkati sad punooooouser posted image
ja umirem od mučnina i večernjeg povraćanja ah tješim se da i to mora proći....kako ste m vi?

(Odgovor članu bocika)
Neposredna veza do poruke: 96
27.4.2012 18:22:32   
marcella
madeline nebrini samo hrabro, i meni je prva trudnoca zavrsila spontanim ali evo sad sam trudna vec punih 17tj i super se osjecam.
Cestitke svim novim trudnicama :)

(Odgovor članu leee)
Neposredna veza do poruke: 97
5.5.2012 13:24:06   
leee
Di ste sve trudničice...jel ima koga za kofi user posted image

(Odgovor članu marcella)
Neposredna veza do poruke: 98
7.5.2012 8:12:37   
četvrtabeba
Jutro ja bi na kavu ustvari na čaj jer mi od kave bude muka user posted image ...ajde skokni do dubrovnika pa ćemo malo prošetati...

Ja sam u 15-om tjednu i nemam mučnine samo jako podrigujem i to mi ide na živce al inače se dobro osjećam osim što sam nekako bez energije pa sad jeli to do proljeća ili do nečeg drugog neznam, inače ovo mi je četvrta trudnoća, nismo planirali ali dogodilo se i svi smo sretni pogotovo djeca samo što sam sve podijelila pa ću sada morati sve ponovno kupiti ali nema veze mi žene smo rođene za šoping zar ne? he he he
pozdrav svim trudnicama!

(Odgovor članu leee)
Neposredna veza do poruke: 99
17.5.2012 22:52:11   
clarissa
Ja sam u 10.tjednu i imala sam pojačani iscjedak pa mi dr.dala vaginalnu kremu
i nakonn dva dana korištenja popodne primjetim crveno-smeđkasti iscjedak i opet ništa do drugog popodneva
dali je netko imao nešto slično?

(Odgovor članu četvrtabeba)
Neposredna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4] 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4] 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!