|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice-prvo tromjesejce(1-18 tjedana) chat 24.1.2012 14:23:57
|
|
|
|
mirna32
|
ma ja nevjerujem ovom u hzzou nikako zato i idem privatno a kod ovog idem samo zbog bolovanja...danas sam mu rekla da imam visok tlak kaze on meni nevjerujem ja u te digitalne tlakomjere...mos misliti..idem privatno jos i uz ovog...privatno dam svaka 4 tj 250 kn uz plus pregled i nije mi to puno za moju bebicu bi sve dala...ovaj mi danas preko hzzoa nije ni srce dao da cujem jest da mi je objasnio di su rukice di su nogice di je srce al nisam ga cula...i previse je grub ja bas nisam neka osjetljiva i svasta cu pretrpit al ovaj je stvarno jako grub.uzas....i danas zenska samnom na uz ceka red i 6 mj trudna on joj nemoze reci sta nosi jel curica ili decko...
|
|
|
|
|
RE: Trudnice-prvo tromjesejce(1-18 tjedana) chat 25.1.2012 13:39:37
|
|
|
|
Sunshine28
|
onda ja stvarno imal srece, moja hzzo gin. je super zena, jako njezna i obzirna i vidis da zna sta radi....
|
|
|
RE: Trudnice-prvo tromjesejce(1-18 tjedana) chat 10.2.2012 12:41:10
|
|
|
|
andydea
|
HEY trudnice moje....eto da se i ja malo javim...sada sam u 13 tjednu...beba je velika 63mm....i jako sam sretna nakon svega kaj smo prošli...mučnine popuštaju...ali svejedno moram jesti svaka 2h očito je mali gladuš....nemam više hematoma,otišao je sam od sebe ....trbuščić polako raste,makar nisam još dobila ni kilu...haha....Sunshine i ja sam imala problema s svojim gin.koji je bio toliko bezobrazan....tako da sam čak jedan pregled obavila u bolnici...i na savijet tamošnje doktotorice našla super dr.ginek.u domu zdravlja samo u drugom kvartu,ali nema veze jer nije mi daleko...i sad sam konačno presretna zbog svega...još samo da mi dođe proljeće...i da konačno izvirim van jer nakon 3mj.grljenja školjke mislim da sam zaslužila ...imam prijedlog neka netko napravi popis termina da vidimo s kime čemo možda djeliti sobu u bolnici...i napišite bolnicu...ja bi rado ali ne znam s tim tablicama...pa evo moj termin je 17.08..a bolnica Sv.Duh,Zagreb
|
|
|
RE: Trudnice-prvo tromjesejce(1-18 tjedana) chat 13.2.2012 14:14:56
|
|
|
|
Romela
|
bokić andydea ti i ja smo isti termin! ja sam u četvrtak bila na pregledu imamo 58,8 mm, i rastemo... mučnine lagano popuštaju, nisam još dobila na težini ali i meni trbuščić lagano raste! 13plus3 sam sad...
< Poruku je uredio Romela -- 13.2.2012 14:15:30 >
|
|
|
|
|
RE: Trudnice-prvo tromjesejce(1-18 tjedana) chat 14.2.2012 8:43:13
|
|
|
|
mirna32
|
hej zene moje uopce mi nista aktivne nema vas nikako...evo da vam se ja malo izjadam s dugackim postom...naime bila sam u bolnici ...prokrvarila sam...s bebom je sve u redu...dijagnoza...prijeteci pobacaj...pijem duphastone...i strogo mirovanje dva tj...sutra isticu ta dva tj pa idem na pregled kod svog privatnika..a ovaj pri hzzo mi je produzio jos dva tj bolovanje al se nadam da ce i dalje mi produziti jer se neosjecam bas da sam za raditi...sutra sam punih 13 tj...jos tj dana pa izlazim iz riticnog razdobolja..ja sam ovdje na temu stavila prvo tromesjecje od 1-18 tj ali izlazimo s punih 13 iz prvog tromesjecja..koliko se meni cini da je tako...meni je termin 22.8..bolnica je opca bolnica Vinkovic...puno pozdrava svima i dajte malo budite aktivnije...
|
|
|
|
|
RE: Trudnice-prvo tromjesejce(1-18 tjedana) chat 15.2.2012 12:16:33
|
|
|
|
andydea
|
MIRNA evo obečajem da ću se javljati svako jutro .....jako mi je žao da si prokrvarila...samo miruj sada i biti će ok....da pa mi smo ušle u drugo tromjeseće....pa ću ja otvoriti temu ljetne bebe(termini 7,8 mjesec)nadam se da se slažete.... ROMELA baš sam sretna kaj na isti dan imamo termin...ajde pišite kad god možete...da se bolje upoznamo....a ja idem sad otvoriti novu temu,pa se vidimo na njoj....jer ipak smo mi već u 3mj..trudnoće...hahaha
|
|
|
RE: Trudnice-prvo tromjesejce(1-18 tjedana) chat 20.2.2012 15:10:48
|
|
|
|
Romela
|
mirna samo polako i mirno i sigurno će sve biti u redu! mi smo na 14 plus 3, dobro sam, glava me jako boli, mučnine lagano popuštaju!
|
|
|
|
|
RE: Trudnice-prvo tromjesejce(1-18 tjedana) chat 11.3.2012 17:17:49
|
|
|
|
Mussy
|
Cure molim vas za savijet. Po meni sam od sutra u 7 tjednu trudnoce a narucena sam u pon 19.3. na pregled kod gin. Sada sam mjerila temperaturu jer se ne osjecam dobro nemam apetit danas, zima mi je stalno i sve me boli i imam temp. 37,2 da li da reagiram odmah ili da pricekam ako se povisi. Imala sam problema u prvoj trudnoci i nije dobro zavrsilo pa me sad jako strah
|
|
|
|
|
RE: Trudnice-prvo tromjesejce(1-18 tjedana) chat 11.3.2012 22:45:26
|
|
|
|
mala99
|
Možda je samo neka prolazna viroza. Za temp. možeš lupocet, a ako ti bude gore javi se liječniku. Želim ti da nije ništa ozbiljno.
|
|
|
|
|
RE: Trudnice-prvo tromjesejce(1-18 tjedana) chat 12.3.2012 10:45:11
|
|
|
|
Mussy
|
evo danas je normalna temp. :D
|
|
|
|
|
RE: Trudnice-prvo tromjesejce(1-18 tjedana) chat 12.3.2012 16:24:59
|
|
|
|
mala99
|
Ja sam u prvoj trudnoću, u prvom tromjesječju znala imati malo povišenu temperaturu, mislim da je to normalo.
|
|
|
|
|
RE: Trudnice-prvo tromjesejce(1-18 tjedana) chat 13.3.2012 20:41:18
|
|
|
|
Mussy
|
bit ce da je normalno, stalno varira 36,8 ili 37. jesi bila danas na pregledu sta ti je reko gin
|
|
|
|
|
RE: Trudnice-prvo tromjesejce(1-18 tjedana) chat 26.3.2012 16:53:44
|
|
|
|
calpurnia
|
evo da se i ja pridružim...10 tj. sam trudna, prva trudnoća i sve u svemu nema nikakvih simptoma osim same trudnoće :D I beba je za sada vejika 24,1 mm :D
|
|
|
|
|
RE: Trudnice-prvo tromjesejce(1-18 tjedana) chat 26.3.2012 19:06:57
|
|
|
|
Krky
|
5. trudnoća - 6. malac - 14. tjedan. I meni je u početku bilo hladno i čak mi se čini da sam lagano febrilirala. Hodala sam u vestama po vrtiću gdje je inače toplo, zatvarala prozore, tako je bilo dva tjedna, a onda sam se počela "kuhat". Nedavno sam čak izašla "bosa" u balerinkama. Mislim da to ne mora upućivat na to da nešto nije u redu..
|
|
|
RE: Trudnice-prvo tromjesejce(1-18 tjedana) chat 27.3.2012 12:52:14
|
|
|
|
Mussy
|
bas lijepo sta nas ima vise do 18 tjedna trudnoce. krky bas ti se divim sa 5 klinaca i 6 na putu. ja bih voljela bar troje pa cemo vidjet kako bude. calpurnia kad je tebi termin?
|
|
|
|
|
RE: Trudnice-prvo tromjesejce(1-18 tjedana) chat 31.3.2012 14:52:56
|
|
|
|
marcella
|
pozdrav trudničice, evo da vam se pridruzim ja sam trudna 13 tjedana, sve je ok, ispocetka sam imala mučnine, ali i to je proslo, i sad se super osjecam.
|
|
|
|
|
RE: Trudnice-prvo tromjesejce(1-18 tjedana) chat 24.4.2012 12:50:06
|
|
|
|
leee
|
pozz.. od još jedne trudnice u 10 tj.sam i nadam se da me primate u vaše veselo društvo
|
|
|
|
|
RE: Trudnice-prvo tromjesejce(1-18 tjedana) chat 24.4.2012 15:19:59
|
|
|
|
madeline
|
pozdrav drage evo da vam se i ja pridružim,ja sam otprilike 6tjedana trudna ] ,ginekolog mi je prije par dana potvrdio trudnoću,a na ultrazvučni pregled idem za jedno tjedan dana,koliko god sam i sretna zbog trudnoće toliko se i plašim ,jer imam jednu neuspješnu trudnoću iza sebe ,propušteni pobačaj i morala sam ići na kiretažu,.ginekolog mi je baš zbog toga odma propisa duphstone tablete.
|
|
|
|
|
RE: Trudnice-prvo tromjesejce(1-18 tjedana) chat 26.4.2012 0:54:43
|
|
|
|
Mussy
|
Evo ja danas bila na pregledu i pregledala me 2 doktora na ginekologiji i kazu da je sve u redu i da dodem za mjesec dana na kontrolu. sad mi je 13 tjedan, a prva trudnoca se nije zavrsila dobro pa sam sad prestretna sto je sve u redu. sretno svi trudnicama
|
|
|
|
|
RE: Trudnice-prvo tromjesejce(1-18 tjedana) chat 26.4.2012 9:36:36
|
|
|
|
bocika
|
Pozdrav svima! Ja sam vec u 18. tjednu malo sam vas kasno otkrila ali evo barem cu se koji dan druziti s vama na ovoj temi! Puno srece svima koji imaju problema nadam se da ce sve ispasti kako treba. Dat ce Bog! Ja sam jedna od sretnica koje nemaju nikakvih problema hvala Bogu!
|
|
|
|
|
RE: Trudnice-prvo tromjesejce(1-18 tjedana) chat 26.4.2012 10:03:42
|
|
|
|
leee
|
Mussy super da je sve ok želim ti školsku trudnoću čestitke i svim trudničicama... super barem čemo tipkati sad punooooo ja umirem od mučnina i večernjeg povraćanja ah tješim se da i to mora proći....kako ste m vi?
|
|
|
|
|
RE: Trudnice-prvo tromjesejce(1-18 tjedana) chat 27.4.2012 18:22:32
|
|
|
|
marcella
|
madeline nebrini samo hrabro, i meni je prva trudnoca zavrsila spontanim ali evo sad sam trudna vec punih 17tj i super se osjecam. Cestitke svim novim trudnicama :)
|
|
|
|
|
RE: Trudnice-prvo tromjesejce(1-18 tjedana) chat 5.5.2012 13:24:06
|
|
|
|
leee
|
Di ste sve trudničice...jel ima koga za kofi
|
|
|
|
|
RE: Trudnice-prvo tromjesejce(1-18 tjedana) chat 7.5.2012 8:12:37
|
|
|
|
četvrtabeba
|
Jutro ja bi na kavu ustvari na čaj jer mi od kave bude muka ...ajde skokni do dubrovnika pa ćemo malo prošetati... Ja sam u 15-om tjednu i nemam mučnine samo jako podrigujem i to mi ide na živce al inače se dobro osjećam osim što sam nekako bez energije pa sad jeli to do proljeća ili do nečeg drugog neznam, inače ovo mi je četvrta trudnoća, nismo planirali ali dogodilo se i svi smo sretni pogotovo djeca samo što sam sve podijelila pa ću sada morati sve ponovno kupiti ali nema veze mi žene smo rođene za šoping zar ne? he he he pozdrav svim trudnicama!
|
|
|
|
|
RE: Trudnice-prvo tromjesejce(1-18 tjedana) chat 17.5.2012 22:52:11
|
|
|
|
clarissa
|
Ja sam u 10.tjednu i imala sam pojačani iscjedak pa mi dr.dala vaginalnu kremu i nakonn dva dana korištenja popodne primjetim crveno-smeđkasti iscjedak i opet ništa do drugog popodneva dali je netko imao nešto slično?
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!