|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas?
23.4.2014 20:36:35   
Tea2803
Chocolate a sta si ti njima napisala u mailu kad si to dobila ;)

(Odgovor članu chocolate)
Neposredna veza do poruke: 201
23.4.2014 20:46:14   
ikaaa
vidim da pišete o dm paketima.....i ja se moram uputiti u dm u karlovcu...to ću sada kad budem išla 5.5. giniću pa ću si ispuniti formulare i dobiti paketić.....znači i konzum ima nešto...super moram i to vidjeti....ma ja sam vam drage moje ko mi god nudi kartice za nagradne bodove ja to sve uzimam...ko kolekcionar kakav, evo sad mi za koji dan treba stići kartica za bodove iz baby centra, nek se nađe.....user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 202
23.4.2014 21:05:47   
Tea2803
Ikaa pa kako si ti nema te cijeli danuser posted image
Dobro kak si ti dobila karticu za bodove iz baby centra jesi se uclanila ili?Ja danas bila u mulleru uzela knjizicu sa popustima i bila sam u farmaciji tamo neke brosure uzela,u dm cu iduci tjedan ici bila je guzva i nije mi se dalo ulazituser posted image

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 203
23.4.2014 21:41:00   
ikaaa
evo mene....sad odvježbala svoje, malkoc vježbala disanje.....tea ja sam ti se učlanila, ukucaj si baby cantar pa si tamo vidi, isto nude svakakve popuste..ma nek se kartica nađe.....chochlate dali to sa konzumom moram pitati u prodavaonici ili mogu preko interneta se registrirati za dječji kutak?

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 204
23.4.2014 22:17:09   
chocolate
Ovo za Konzum sam sve preko interneta napravila na njihovoj stranici, sad jos cekam da mi to stigne. Navodno se na Konzum treba cekati nekih 6 tjedana. Mislim da bi ja onda ubrzo to trebala dobiti pa cemo vidjeti sto je. Tea ako mislis na hipp, njima sam poslala mail s upitom imaju li jos uvijek svoje spomenare koje mi je frendica rekla da su poklanjali prije par godina, ugl odgovorili su da nemaju ali da ce mi poslati mali znak pažnje samo da im javim koliko je dijete tako da znaju sta ce poslati, ja sam im poslala datum kada bi mi trebao biti termin i stvarno su za par dana poslali hrpu toga. A ovo za visinomjer i radosnicu sam isto sve preko neta na njihovim stranicama nasla..
Od svih nas ovdje sve smo prvorotke osim sretnez, jesam u pravu? Imam jedno pitanje za vas koji znate nesto o tome, kako izabrati pravi grudnjak za dojenje, mislim kako pogoditi veličinu?

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 205
23.4.2014 23:33:56   
sretnaz
Koliko se sjećam, za N sm isto ispunila preko interneta za Konzum, paket pelena bilo koje veličine je gratis, i naravno kuponi s popustima, a i kasnije sam dobila neku knjižicu o razvoju djeteta... Pa sve mi se pobrkalo od tih poklona, kupona i sl. user posted image Osim toga na tečaju za trudnice smo dobivali puno toga i kad sam rodila patronažna je donjela torbicu s poklonima, kremicama i slično.

Što se tiče grudnjaka, meni je sestra dala svoje i tek sam kasnije kupila nove. Malo je zeznuto s veličinama jer zapravo nakon poroda još više narastu, bar meni... inače sam nosila 2. I onda nakon par mjeseci dojenja opet se smanjuju.... i ne znam baš savjetovati da li uzeti malo veći ili ne. Kupila sam ih u Mulleru. I znam da sam, uzela neke manje brojeve.

N.... 6.09.2012. 3860 g, 53 cm
K... 24.06.2014. 3250 g, 47 cm

Neposredna veza do poruke: 206
24.4.2014 10:06:57   
PinkyFunkyBirdy
user posted image

user posted image chocolate - 12.06. user posted image
user posted image sretnaz - 21.06. user posted image
user posted image leot - 24.06. user posted image
user posted image zvjezdicamaja - 01.07. user posted image
user posted image SANJABI - 03.07. user posted image
user posted image tintilinki - 14.07. user posted image
user posted image ivaj - 15.07. user posted image
user posted image Tea2803 - 17.07. user posted image
user posted image Mrvic@ - 21.07. user posted image
user posted image FingerJ - 25.07. user posted image
user posted image vepikica - 03.08. user posted image
user posted image Suzana12 - 03.08. user posted image
user posted image PENELOPI - 09.08. user posted image
user posted image Ulala - 10.08. user posted image
user posted image Pomalo - 13.08. user posted image
user posted image Njanjica - 16.08. user posted image
user posted image sandra999 - 19.08. user posted image
user posted image ikaaa - 28.08. user posted image
user posted image RIBICA241 - 28.08. user posted image
user posted image Ninna10 - 06.09. user posted image
user posted image Ivankaa - 08.09. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 207
24.4.2014 10:09:59   
PinkyFunkyBirdy
Sad mi je drago da sam potegnula tu temu jer sam saznala svašta. Sad ćemo opustošiti dućane u potrazi za gratis stvarima. user posted image user posted image user posted image Hvala curke! user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

Neposredna veza do poruke: 208
24.4.2014 11:04:18   
Ulala
Drage mamice, evo da vam se i ja javim. Sutra idemo na pregled i sada smo u 26tt. Što se tice mog malog andjela, on je aktivna beba, skoro stalno ga osjetim i mislim da mi je to najdivniji osjećaj na svijetu :)) Jedva cekam sutra da saznam jeli i dalje sve uredu a i da ga vidim ( nisam dugo) :D Imala sam malih problema, iznapadala me bakterija e.coli i dobila sam visoku temp.od nje i jake bolove i odlezala u bolnici 6 dana,uz infuziju i jos 8 dana antibiotike no kad su mi rekli da na bebu to nista nije utjecalo odmah mi je bilo lakse. Naravno sada je vise nemam i urin je sterilan. Od ovih vitamina uzimam centravit prenatal jer sadrzi posebno i omega 3, a i krvna slika mi je super, prije trudnoce imala problema sa zeljezom, sada ne. Neznam kako vi, ali meni se tek nekako sada počinje primjecivati trbuscic, do prije tjedan dana niko nebi rekao da sam trudna. I naravno pocela sam s pripremama, vec smo neke vece stvari kupili/narucili preko interneta i tako. Jeste li se možda odlucile vec hocete li koristiti jednokratne ili platnene pelene? Zelim vam svima lijep pozdrav i pisite i dalje kako napredujete i kako se osjecate. Veliki poljubac svima

Neposredna veza do poruke: 209
24.4.2014 11:36:13   
Pomalo
Ja sam se jucer preforsirala, ujutro vjezbala, pa otisla na posao, pa rucak, ciscenje kuce, pa opet neki aerobic, pa smo onda isli sa drustvom prosetati.. Jedva sam dosla do auta, bila sam totalno iscrpljena i maternica me boljela(ako to moze boljeti), odmah sam legla spavati ali me nesto i boljelo dok sam spavala.. Ah.. user posted image Jutros se mali djecak javljao, bolovi su nestali, al sam se malo danas primirila.. Ipak ne mogu bas sve sto ja smislim u svojoj glavi..

(Odgovor članu Ulala)
Neposredna veza do poruke: 210
24.4.2014 11:54:47   
chocolate
Znači i patronažna stiže s poklonima..user posted image
ma mene ti grudnjacai strašno muče, prije trudnoće sam nosila tricu, vrlo brzo nakon što sam ostala trudna došle su mi do 5ice, i ini mi se da mi još uvijek rastu. ja sam uzela samo jedan za dojenje, i za sada mi izgleda kao da je padobran user posted image ali kada ga obucem košarice su mi taman, doduše ima mrvicu propuha ali skoro da se i ne primjeti. Mislila sam uzti možda nekoliko sportskih grudnjaka ili topića, jeli to uopće praktično za dojenje??
POMALO to ti je sve je si malo ipak pretjerala.. Ja sam isto jedno vrijeme sve i svašta radia, jako malo odmarala dok mi jednog dana susjeda nije rekla nakon što samm joj cijeli dan kukala kako sam umorna i iscrpljena nije rekla pa ti si ipak trudna iako nemaš još takav osjećaj.. tad sam bila trudna nekih 20ak tj i stvarno je bila u pravu. od tada sve sto radim malo pomalo rasporedim mogu ti reći da mi je puno lakše, ne umorim se toliko a opet sve stignem..

(Odgovor članu Pomalo)
Neposredna veza do poruke: 211
24.4.2014 12:00:47   
ikaaa
jutro drage moje, ili dobar dan...ja sam se tek sad iskoprcala iz kreveta..... cijelu noć nisam oka sklopila, moja curica je toliko bila živa noćas da me ni minute nije pustila barem malo..... tek sam oko 8 sati ujutro uspjela zaspati, ali me je onda budila glad..... kod nas je baš ružno vrijeme, kiša kiša kiša......pomalo tako ti je meni bilo na uskrsni ponedjeljak, malo sam se previše preforsala, a navečer kad sam se istuširala, kad me je počelo boljeti i to jako, sva sam se prestrašila....pa sad dva dana sam u laganoj kretnji.....user posted image

(Odgovor članu Pomalo)
Neposredna veza do poruke: 212
24.4.2014 12:18:20   
Pomalo
Evo samo obavijest, od danas pa do nedjelje na popustu u Baby Centru su oprema za bebe(kolica, autosjedalice, krevetici..) Pogledajte na stranici...Aaaa... Sto cu sad, je li mi rano kupovati kolica, ako sam tek u 24 tjednu trudnoce... Ne znam ni sama... user posted image

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 213
24.4.2014 12:39:54   
sretnaz
Pomalo, nije prerano, sad se najbolje osjećaš, imaš volje za šetnju i gledanje. I treba iskorisiti akcije i popuste... pa prošla si više od pola trudnoće, samo naprijed u nabavku user posted image
Zdravo je vježbati i kretati se, ali morate i odmarati. Baš se dopisujem preko Skype-a s mm i malo se žalim... kako sam umorna, premorena i da ne stignem odmoriti. Odlučili smo imati malu razliku među djecom i sami smo si "krivi" ali znam da će mi ipak to jednog dana sve izblijediti. N je jako živo dijete i iskreno se nadam da će sestrica biti malo mirnija. user posted image

Evo, išla sam pogledati grudnjak, koji sam kupila prije 2 g u Mulleru, mislim da piše 80b, dosta je izblijedila etiketa. Ali kako sam rekla, prije sam nosila dvojku, i išla sam roditi s nekih 65 kg, a prije sam imala 52, i nisu mi baš jaaako narasle. Uglavnom, u početku sam grudnjak manje nosila, jer mi je smetao, jer beba stalno sisa, pa bradavice znaju boljeti i peći pa sam ih znala i luftati na zraku kad nikog nije bilo. user posted image Bilo je toplo i znala sam biti samo u nekim kanotjericama (ne znam kako vi to zovete, one majice kao potkošulje). Ti grudnjaci su meni više trebali kasnije, kada sam išla u šetnje, goste... tako da ih možeš kupiti kasnije, nakon mjesec dana. Inače dojila sam N do njegovih 15 i pol mjeseci.

(Odgovor članu Pomalo)
Neposredna veza do poruke: 214
24.4.2014 12:46:05   
sretnaz
Ulala, mogu misliti kako si se prestrašila, ali glavno da si sada dobro i da je beba dobro user posted image Javi kako je bilo na pregledu. Moj trbuščić je veliki trbuh user posted image koji se skoro odmah počeo primjećivati, samo je bila zima pa je to odjeća sakrila. Vidi se da je druga trudnoća i to u kratkom razmaku, jer mi je ranije počeo rasti. A izgleda isto kao i prvi put, trbuh mi ide prema naprijed, pa kad me netko gleda s leđa i dalje imam struk.
A što se pelena tiče, više puta sam napisala da koristim platnene, i obožavam ih. user posted image

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 215
24.4.2014 12:54:23   
chocolate
Tnx sretnaz, za sada onda ostajem na ovom jednom za prvu pomoc ce poslužiti, srecom ljeto ce biti pa ce i potkošulje dobro doci. Meni su grudi strasno narasle, ostala trudna s 55kg, sada imam 64 i jedino sto se na meni vidi je trbuh i ogromne grudi..
Po meni nije prerano za kupovat kolica u 24om tjednu pogotovo ako naletis na kakvu super akciju, onda se to stvarno isplati.

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 216
24.4.2014 13:08:32   
Ulala
SRETNAZ, nisam baš u toku, ne zamjerite mi, i mozda cu malo odstupiti s teme s ovim pitanjem ali moram malkoc. :D Jel koristite u kombinaciji s jednokratnima ili iskljucivo samo platnene? Ja sam zasada narucila s RODE 5 komada, pa sam mislila 10 s babysaurus stranice i par komada s pelenko tako da imam od svakog ponesto, koliko je ubiti dovoljno i koliko cesto ih perete? Svi me odgovaraju od te ideje, neznam zasto?! POMALO, nije uopce prerano, ja sam vec kupila komodicu za presvlacenje i eto sad narucujem te pelenice, i ovaj mjesec cemo kupiti kolica ili krevetic. Svakako je lakse svaki mjesec po nesto kupiti nego sve odjednom :)

Neposredna veza do poruke: 217
24.4.2014 13:34:39   
sretnaz
Individualno je to s grudima. Znam da su mi u prvoj trudnoći malo narasle, ali nakon poroda još malo. Sad mi se čini da je priča slična kao i s trbuhom, da su narasle više, ali ne puno. Ipak sve je drukčije jer sam još dojila dok sam bila trudna.

Za pp, kupila sam Natura pelene u 4 mjesecu (20 kom), a rodila u 9om, i znala sam jako malo o njima, tj. znala sam da ih želim jer su zdravije i u konačnici jeftinije. Kasnije sam jako puno naučila o njima, i kupila sam još 7 kom babysaurus, i razočarala sam se s jednim modelom jer su gumice oko nogu popustile pa ih moram slati na popravak što nije jednostavno jer je žena u Sarajevu. Kolegica mm mi je dala vreću svojih pelena koje je ona kupovala i to sve strane pelene tako da ih sada imam i preko 50. kažu da je dovoljno 20 pelena, ja mislim da je 25 ok, ali na kraju se većina navuče i kupuje ih sve više... ne spadam u tu kategoriju jer mi je bezveze nagomilavati, a kažem, da mi je i ovo previše jer sam ih dosta dobila. Dobro je što ću vjerojatno imati sada dve guze u pelenama jer mi sin i nije nešto zainteresiran za skidanje.
Uglavnom, svakome preporučujem da ako je na fejsu, da se priključi grupi Moderne platnene pelene. Da li si na fejsu? To je odlična grupa, ima jaaako puno fajlova o pelenama, o načinu održavanja, o proizvođačima... i popis šivalica u Hrvatskoj. Npr. Dolisa je odlična žena i imam njene pelene 3kom, jer sam ih dobila na nagradnoj igri (na fejsu...). Kažu da su Flafi pelene super, pogotovo konoplja-bambus (za noć) i Pelenko Sara.... A npr. za Naturu ima dosta kritika i malo je mama koje ih vole.... Koristim isključivo pp. U početku dok pupak ne otpadne koristila sam jednokratne i jedno vrijeme sam koristila u kombinaciji i jedne i druge jer sam jako puno jednokratnih dobila, a i 20 pp mi je bilo malo. Čak sam znala i tetre koristiti. Znam da te odgovaraju, jer to je normalno, svi se čude zašto prati itd... svi mi koji koristimo pp stalno to slušamo. I jedan savjet: ako ti u početku ne bude išlo, nemoj ih odmah prodavati. Sačekaj, pa nakon nekog vremena opet probaj. Neke mame su prelazile na pp kad je dijetze imalo i 4, ići čak 9 ili 11 mjeseci!

(Odgovor članu Ulala)
Neposredna veza do poruke: 218
24.4.2014 13:38:15   
Pomalo
Ja mislim koristiti jednokratne, mislim da sa ovim platnenim bi imala previse posla, pogotovo jer ne bi znala gdje cu ih ostavljati ljeti, u proljece.. Pa od mene nema pomoci.. user posted image

Sva kolica su na 15% popusta(mislim) a to mi je akcija koje nece biti, a i nije je bilo dosada(u ovih 4 mjeseca koliko gledam kolica okolo). user posted image

(Odgovor članu Ulala)
Neposredna veza do poruke: 219
24.4.2014 13:39:04   
sretnaz
U grupi na fejsu postoji file gdje mame prodaju pp, manje ili više korištene. Baš sam pitala susjedu zašto prodaje pelene pa je rekla da želi probati još kojeg proizvođača user posted image Ja sam tako kupila covere L veličine, jeftinije mi je nego nove. Organiziramo i kave po gradovima, pa tako možeš i vidjeti pelene uživo.

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 220
24.4.2014 13:43:52   
Ulala
Na fejsu sam, prikljucit cu se svakako. Za natura sam cula dosta lose a opet sad mi je ovo prvi glas da je babaysaurus popstio. A koji tocno model jel planiram uzeti 5bb like i 5 mutt like? Nije d aj previše slušam što oni pričaju, to je moja odluka i smatram da ću jednokratne koristiti samo dok smo u bolnici i to je to, mozda dok se pupak ne sredi :)

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 221
24.4.2014 13:55:57   
Njanjica
Da se samo malo nadovežem na poklon pakete za trudnice..
Ovo bi trebale dobiti kod svojih ginekologa
http://www.familyservice.hr/paketi.aspx

(Odgovor članu Ulala)
Neposredna veza do poruke: 222
24.4.2014 14:21:32   
sretnaz
Ulala, mutt like pelene, i to samo nakon par pranja, a BB like su još uvijek odlične.
Njanjica, jesi li dobila taj paket? Idem kod privatnika pa ništa nisam dobila.

(Odgovor članu Njanjica)
Neposredna veza do poruke: 223
24.4.2014 15:07:00   
chocolate
Ja isto idem kod privatnika, al imam i socijalnog ginekologa koji mi doslovno služi samo za uputnice i bolovanje i kod njega sam dobila taj prvi i drugi paket. Treći paket se dobije nakon poroda s tim da se treba uzeti u apoteci, potrebno donijeti djetetov rodni list ili otpusno pismo. Nisam sigurna, ali mislim da i prva dva možeš dobiti u apoteci. imaš tu negdje na njihovoj stranici popis svih apoteka koje davaju te poklone, pa pogledaj.
Ja sam dobila dosta platnenih pelena od frendice, ona ih je dobila od svoje tete iz austrije, ali ih uopće nije koristila, stvarno su krasne, ali ne znam hoću i ja moći izać na kraj sa njima, tako da cu u početku sigurno koristiti jednokratne pa ću poslije vidjeti što ću dalje.

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 224
24.4.2014 15:28:04   
Ulala
Hvala na informaciji SRETNAZ. Dakle zasada uzimam 5 rodinih, 5 flafi i 5 babysaurus i nesto od close parent jer sam cula da su njhove AIO najbolje :) Svi me obeshrabljuju sto se tice pp ali nedam se, nekako je to odluka sto za bebino zdravlje, sto za okolis. Neznam jesu li vama pricali da ce te puno stvari dobiti, meni je evo 6.mj i ja od nikog nista, sve sami lagano kupujemo i mislim da je tako najbolje. A onda kad se beba rodi zaposlit svakog za neku sitnicu koja mi je promakla ili za koju se nisam ni sama sjetila A za ove paketice, ja sam cula za dm, interspar, konzum, od ginekologa da se dobije i da patron.sestra dode :)

Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!