|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas?
22.4.2014 19:07:54   
Tea2803
Booooook njanjica dobro nam dosla i mi se veselimo druzenju s tobomuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Njanjica)
Neposredna veza do poruke: 176
22.4.2014 22:35:49   
sretnaz
Dok vas čitam, vidim kakva je razlika između 1. i 2. trudnoće. U prvoj sam kao i vi, čitala, proučavala, pratila koliko se debljam..... a sada je to neka druga priča. N je i dalje na prvom mjestu. Njegovo spavanje, hranjenje, presvlačenje. Za Uskrs sam naravno jela, a koliko, nemam pojma, vjerojatno sam se udebljala, a koliko, nemam pojma, jednostavno se zaboravim izvagati. user posted image N navečer zaspi oko 21:30 i onda se sjetim da bih mogla još nešto pojesti pa malo sredim kaos u kući, pogledam malo što ima novog i eto ponoć! I onda se N bar jednom po noći rasplače, i eto jutra.... oko 7:30 on kao ptičica pun života user posted image

3D/4D UZV je super. Meni je bilo fora kad sam vidjela kako se N igra s pupčanom vrpcom i kako sisa prst. Isplati se svakako kako se cure već pisale.

N.... 6.09.2012. 3860 g, 53 cm
K... 24.06.2014. 3250 g, 47 cm

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 177
22.4.2014 22:37:14   
sretnaz
Što se tiče okusa metala... koliko se sjećam imala sam taj okus u prvoj trudnoći, ali mislim da je to bilo u prvom tromjesečju.

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 178
23.4.2014 0:28:40   
chocolate
..vidim cure da ste sve pod utjecajem uskršnjih kilica. Mene je na početku trudnoce bilo strah koliko cu kila dobiti, kako cu te izgledati, al kako trudnoca odmiče i vidim da se nisam toliko zdebljala koliko sam mislila da hocu, nekako sam mirnija i ne obazirem se na to. Rjesila sam se vage koju sam imala doma tako da se sada vazem samo na pregledu, i nekako sam mirnija. Pa ako možete izdrzati ne atakte često doma na nju..
Tea ja sam imala okus metala u ustima jedno kratko vrijeme, isto u prvom tromj. i ginekolog mi je rekao da je to sasvim normalno u trudnoci..
Blago vam se, ja bi tako voljela poci na sajam ali mi je ipak malo predaleko.. Ali zato jedva cekam da ova kisa prestane padati da konacno mogu pricati prati robicu, mislim da sam nabavila sve sto mi treba za prva tri mjeseca.. ;) i onda mi jos ostaje meni nabaviti par sitnica za bolnicu i cure mislim da sam onda konacno spremna.. ;)

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 179
23.4.2014 9:31:05   
Tea2803
Daa i ja sam citala da okus metala imas u prva tri mjeseca ja tada nisam imala pa mozda imam sad ma da nezz nikog ko ima tak kasno ali dobro nadam se da ce prestati jer nije bas ugodnouser posted image user posted image
Ja jedva cekam da idemo u westgate jucer sam mm nagovorila pa cemo vjerovatno u subotu jedva cekamuser posted image user posted image user posted image
Ehh sada moze mi neko napisati neki popis sta treba kupiti za bebicu od pelena vl.maramica i tako eto opcenito sta ste vi kupile ili kupovale ?user posted image
Chocolate ti si vec svasta kupovala?

(Odgovor članu chocolate)
Neposredna veza do poruke: 180
23.4.2014 11:11:27   
PinkyFunkyBirdy
user posted image

user posted image chocolate - 12.06. user posted image
user posted image sretnaz - 21.06. user posted image
user posted image leot - 24.06. user posted image
user posted image zvjezdicamaja - 01.07. user posted image
user posted image SANJABI - 03.07. user posted image
user posted image tintilinki - 14.07. user posted image
user posted image ivaj - 15.07. user posted image
user posted image Tea2803 - 17.07. user posted image
user posted image Mrvic@ - 21.07. user posted image
user posted image FingerJ - 25.07. user posted image
user posted image vepikica - 03.08. user posted image
user posted image Suzana12 - 03.08. user posted image
user posted image PENELOPI - 09.08. user posted image
user posted image Ulala - 10.08. user posted image
user posted image Pomalo - 13.08. user posted image
user posted image Njanjica - 16.08. user posted image
user posted image sandra999 - 19.08. user posted image
user posted image ikaaa - 28.08. user posted image
user posted image RIBICA241 - 28.08. user posted image
user posted image Ninna10 - 06.09. user posted image
user posted image Ivankaa - 08.09. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 181
23.4.2014 11:25:34   
Tea2803
Jooooj pinky hvala sta mislis na nas user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 182
23.4.2014 12:18:33   
Njanjica
Eto i nas na listi user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 183
23.4.2014 13:09:11   
Pomalo
Tea, ovdje imas dvije teme na forumu o tome:

http://www.ringeraja.hr/forum/m_2766/mpage_1/key_/tm.htm

http://www.ringeraja.hr/forum/m_833869/mpage_1/key_/tm.htm

Ja sam njih isprintala pa polako krizam stvari koje sam uzela, koje su mi rekli pokloniti i za koje smatram da mi ne trebaju.. Ima stvarno masu toga..

A i dogovorila 3D ultrazvuk, sljedeca srijeda u 13 i 30.. Jedva cekam.. user posted image

(Odgovor članu Njanjica)
Neposredna veza do poruke: 184
23.4.2014 13:17:25   
PinkyFunkyBirdy
Ma, nema problema. user posted image
Joj, kad čitam da su neke od vas već kupile sve ili da kupujete meni se to sve čini tako rano (da ja počnem). Razmišljala sam dal da idem u Westgate za vikend, ali imam osjećaj da je to još puno prerano. Vjerojatno će me ta manija kupovanja uloviti tijekom ljeta kad nigdje neće biti niti jednog popusta. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Njanjica)
Neposredna veza do poruke: 185
23.4.2014 13:24:52   
Tea2803
Pomalo..hvala ti ;)))))
Pinky odi pa makar malo prosetat trazit savjete ili odigrat koju nagradnu igru;)..ma da znam kakve smo mi zene nesta cemo vec kupiti ko bi tome odolio user posted image user posted image user posted image U kojem si sad tjednu pinky?
Pomalo jedva cekamo tvoju pricu sa 3D radujemo se s tobom user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 186
23.4.2014 13:27:47   
PinkyFunkyBirdy
Draga Tea, sutra sam 16 tt. Termin mi je tek početkom 10. mj. i za sad mi još djeluje jako daleko. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 187
23.4.2014 13:42:09   
Tea2803
Pinky draga tako se i meni cinilo pogotovo jer od 12tt sam doma na komplikacijama ali to tako brzooo preleti da je to strava evo sutra meni 28tt ulazim u zadnja tri user posted image
Niti ja nisam htijela prerano pocet kupovat a sad mi se cini da imam jos toliko toga a tako malo vremena user posted image

Neposredna veza do poruke: 188
23.4.2014 13:51:17   
PinkyFunkyBirdy
E, da vas pitam - dal je išla koja od vas u dm po onaj neki poklon paket koji daruju trudnicama? Što trebam donjeti sa sobom da to dobim? Tj. dal trebam kako potvrđivat svoju trudnoću ili je moja buša dovoljna? user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 189
23.4.2014 13:54:49   
Tea2803
Ja mislim da ti dm daruje samo pelene i to kada rodis dodes ti ili tvoj m i ispuni se nesta i dobijes pelene a sad za trudnice nezz jedino mozda neke knjizice s popustom dobijes,,ja danas idem u muller i trazit cu ih knjizicu s popustima ,, probat cu i do dm navratit pa se javim veceras ;)

Neposredna veza do poruke: 190
23.4.2014 14:00:45   
Tea2803
Evo bas sad citam na dm stranici moras otic tamo i ispuniti nesta i odma po primitku pijave dobijes : knjizicu s bonovima za povoljniju kupnju,dvd za trudnice i nekakav ruksak user posted image

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 191
23.4.2014 14:38:55   
PinkyFunkyBirdy
Moram skoknuti po to jedan dan. Navodno se dobe i neke kremice za bušu i sl. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 192
23.4.2014 14:47:38   
sretnaz
Pinky, odeš u DM, ispuniš formular, dobiješ DVD sa vježbama za trudnice i kupone s popustima. I to bude u jednoj torbi. U formularu j epitanje termin poroda. A kad rodiš, opet odeš u DM, ispuniš formular u kojem je i pitanje kad je beba rođena i isto se dobije knjižica s popustima i paket pelena.
Inače, podigla sam i knjižicu s popustima u Mulleru, samo sam ja napisala datum rođenja djeteta koje se već rodilo. Pretpostavljam da tu knjižicu mogu podignuti i trudnice.
Pomalo je stavila linkove i stvarno su super što se tiče popisa. Nisam sada čitala popise, ali u svakom slučaju ne pretjerujte, (nemojte raditi veliku zalihu) sa malim pelenama jer prva tri mjeseca bebe jako brzo rastu. Isto tako, nije preporučljivo koristiti vlažne maramice, (i to se odnosi na novorođenče, mada ih ja i sad izbjegavam) i zato je dobro kupiti vatu i blazinice. Moja patronažna je savjetovala brisanje guze i umivanje s kamilicom. Vas će možda drukčije, ali u svakom slučaju, što manje kozmetičkih preparata u početku. Primjetila sam da rodilišta i patronažne različito savjetuju za pupak, pa je najbolje da se raspitate kod svojih šta vam treba. Za presvlačenje bebe super su one jednokratne podloge koje se mogu kupiti u DMu, Mulleru... Nisu baš jednokratne, nego ih koristim dok se ne uprlja. Za nos sam koristila čaj - korijen bijelog sljeza, a neki koriste fiziološku.

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 193
23.4.2014 15:03:29   
sretnaz
http://www.dm-drogeriemarkt.hr/linkableblob/hr_homepage/363788/data/trudnice_babybonus_2014-data.pdf?v=1388400920000

ovo je knjižica s popustima za trudnice. I prvi put i sada sam kupila Biobaza kremu za trbuh, ovo u velikoj boci, i bila sam zadovoljna jer se lijepo razmazuje. Nisam dobila strije, ali mislim da je to i stvar genetike, ali u svakom slučaju pomaže jer me jedno vrijeme svrbio trbuh, valjda kako se koža rasteže.

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 194
23.4.2014 15:10:24   
sretnaz
http://www.dm-drogeriemarkt.hr/linkableblob/hr_homepage/363860/data/0_6_babybonus_2014-data.pdf?v=1388407410000

A ovo su kuponi kad se beba rodi. :-)

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 195
23.4.2014 15:19:04   
PinkyFunkyBirdy
S tom kremom od Biobaze se ja već neko vrijeme mackam jer mi ju je dala frendica pošto je njoj ostalo. I ja sam za sad super zadovoljna s njom, ali rezultat ćemo vidjeti na kraju. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 196
23.4.2014 16:17:19   
chocolate
Cure, jeli istina da ta krema od biobaze ima neki čudan miris, kao da smrdi? Ja mislila uzeti kad sam dobila tu knjizicu s bonovima i cura koja radi u dm-a kaze mi nemoj to ti smrdi.. Nisam je mirisala jer sam tad jos imala strasne mucnine, pa ne znam..
Tea treba ti svasta nesto ali nemoj pretjerivati u nicemu i nemoj uzimati nepotrebne stvari samo zato jer su preslatki i mislis da ce ti trebati.. Ako ti bude trebalo lako ti se netko moze zaletiti i kupiti to. Od ovih najvažnijih stvari kao sto je sretnaz rekla odlične su podloge za previjanje iz dm, njih sam uzela i cak su neke šarene, za početak ti je dosta paket ili dva pelena br1 ili 2, ovisi nosis li ih u bolnicu sa sobom ili ne, od kozmetike za bebu nisam uzela nista koje mislim da cu ipak ja koristiti, a za kupanje bebe mislim koristiti maslinovo ulje. Netko je spomenuo pupak, za to ti je bitno da imas sterilne kompresice i malu bočicu octenisepta, a mozes uzeti i mrežicu tako da to sve drzi na mjestu a da se bebi ne lijepi nista po trbuščiću. A bočice, izdajalicu i ostala cudesa cu uzimati ako mi bude trebalo. A za sebe sam uzela chicco uloške za poslije poroda, meni super izgledaju, nekoliko paketa vira, grudnjak za dojenje i one jastucice za dojenje.. Uff ne pada mi vise nista na pamet a ima toliko toga.. A i jesam se raspisala a nista korisno nisam rekla., sry cure, kad pocnem ne znam stat.
E tea i sve ostale koje idete na sajam kao prvo blago vam se, a kao drugo medju svim onim izlagacima potražite Butik Mali Anđeo, imaju prekrasne posteljine, ogradica, svega, a najdraže su mi tetra pelene s raznoraznim uzorcima. Ima ih i na fejsu pa pogledajte. Ja sam od njih narucila nedavno tetre i odusevljena sam, inace su 109 kn, a na sajmu ce mislim biti i jeftinije..

Neposredna veza do poruke: 197
23.4.2014 16:29:24   
Tea2803
Chocolate puno hvala na svemu ovome user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu chocolate)
Neposredna veza do poruke: 198
23.4.2014 18:29:13   
sretnaz
Meni biobaza ne smrdi, ima neki neutralan miris i u principu mi odgovara. Možda je čudan jer smo navikli na parfumirana mlijeka za tijela. user posted image Chicco uloške sam isto nedavno uzela, u DMu kad sam imala popust 15% i odlični su, kasnije kad se krvarenje smanjilo koristila sam ove obične vatene.
Ulja se više ne preporučuju (ovdje mislim na Nivea i sl, a ne maslinovo, bademovo...)
Tetra pelene su meni must have, jer bebe bljucaju pa im se to stavi ispod glave jer se lakše mjenja nego plahte... i dobre su za staviti na sebe kad nosiš bebu, radi bljucanja i radi čistoće, kremu za guzu, ili JGL, ili Pavlovićevu... samo kako sam napisala koristim platnene pelene pa kreme koristim samo u slučaju crvenila.
U rodilište sam nosila i grudnjak i jastučiće i na kraju nisam ništa koristila jer nisam imala volje otkopčavat konstantno grudnjak, a mlijeka nije bilo toliko da bi curilo. Tek mi je doma navrlo mlijeko.
Bočice i izdajalicu nisam kupovala, i nije mi nikad trebalo. Dobila sam neke bočice i još uvijek su neraspakirane. Dudicu nije preporučljivo dati prije nego beba nauči sisati kako treba. A ako se dogodi da vam treba izdajalica i bočica to stvarno uvijek netko može kupiti. Čula sam za Tommie tippie (ne znam kako se piše) izdajalicu da ne valja i da je aventova dobra.

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 199
23.4.2014 18:35:39   
chocolate
Tea nema na čemu. i cure.. osim ovog dm baby bonusa i mullerovih kupona, isto tako imate i u konzuma dječji klub, tu se prijavite, treba vam ona njihova kartica, ako je nemate zatražite je i onda vam doma pošalju kupone s popustima, i imate pravo na paket pelena po izboru kad se beba rodi. To još uvijek nisam dobila tako da ne znam detalje.. A možete dobiti i od bebimila radosnicu, samo pođete na njihovu stranicu i popunite prijavu, i novalac šalje visinomjere sa žirafom.. Naravno sve besplatno. Jesu sitnice, ali isto se razveseliš kad vidiš paketić. E da, možete i hippu poslat mail, pa će vam oni kao mali znak pažnje poslati kremice, čajeve za dojilje, naljepnicu za auto, žličicu, brošure.. Ja sam dobila krcato toga.. Pa eto ako nemate posla malo se zabavite tim. Ja ga nisam imala pa sam okolo slala mailove, a i svašta nešto korisno sam saznala.. user posted image

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!