chocolate
|
Cure, jeli istina da ta krema od biobaze ima neki čudan miris, kao da smrdi? Ja mislila uzeti kad sam dobila tu knjizicu s bonovima i cura koja radi u dm-a kaze mi nemoj to ti smrdi.. Nisam je mirisala jer sam tad jos imala strasne mucnine, pa ne znam.. Tea treba ti svasta nesto ali nemoj pretjerivati u nicemu i nemoj uzimati nepotrebne stvari samo zato jer su preslatki i mislis da ce ti trebati.. Ako ti bude trebalo lako ti se netko moze zaletiti i kupiti to. Od ovih najvažnijih stvari kao sto je sretnaz rekla odlične su podloge za previjanje iz dm, njih sam uzela i cak su neke šarene, za početak ti je dosta paket ili dva pelena br1 ili 2, ovisi nosis li ih u bolnicu sa sobom ili ne, od kozmetike za bebu nisam uzela nista koje mislim da cu ipak ja koristiti, a za kupanje bebe mislim koristiti maslinovo ulje. Netko je spomenuo pupak, za to ti je bitno da imas sterilne kompresice i malu bočicu octenisepta, a mozes uzeti i mrežicu tako da to sve drzi na mjestu a da se bebi ne lijepi nista po trbuščiću. A bočice, izdajalicu i ostala cudesa cu uzimati ako mi bude trebalo. A za sebe sam uzela chicco uloške za poslije poroda, meni super izgledaju, nekoliko paketa vira, grudnjak za dojenje i one jastucice za dojenje.. Uff ne pada mi vise nista na pamet a ima toliko toga.. A i jesam se raspisala a nista korisno nisam rekla., sry cure, kad pocnem ne znam stat. E tea i sve ostale koje idete na sajam kao prvo blago vam se, a kao drugo medju svim onim izlagacima potražite Butik Mali Anđeo, imaju prekrasne posteljine, ogradica, svega, a najdraže su mi tetra pelene s raznoraznim uzorcima. Ima ih i na fejsu pa pogledajte. Ja sam od njih narucila nedavno tetre i odusevljena sam, inace su 109 kn, a na sajmu ce mislim biti i jeftinije..
|