|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas?
27.4.2014 22:42:10   
sretnaz
Tea, nisu ni meni grudi puno narasle. kad sam bila trudna s N jednom prilikom me sestra pitala: A oćeš ti moć dojiti kad ti nisu velike? Uglavnom, dojila sam skoro 16 mjeseci i od početka bez nekih problema. A dojila bih možda i više da nisam ostala trudna pa sam počela lagano smanjivati jer mi se nije sviđala ideja tandemskog dojenja, počelo me boljeti, a N je izjelica user posted image

Pomalo, što se tiče 3D UZV nema razloga za brigu. To je samo drukčiji doživljaj bebe u trbuhu. Ako nešto ne valja gin vidi i na običnom UZV. Primjetila sam da je meni često lakše prepoznati dijelove tijela kad mi pokazuje 2D, nego 3D.

Ulala, opet ću malo o pp. U subotu u Opatiji mi smo imali jedno druženje mama i beba s pp. I vidjela sam pelene od šivalica... Pelenko Sara, Kreativni kutak... i još neke. Uglavnom, prekrasne su, mekane i modela ima svakakvih. Još jednom preporučam grupu, pošalji zahtjeve za prijateljstvom s raznim šivalicama i naravno ako imaš mogućnost upoznaj se s još nekom mamom koja koristi pp da ih možeš vidjeti uživo. Imaš vremena do termina i zato pametno kupuj user posted image

Što se tiče ormarića za prematanje, kad sam prije 2 godine vidjela cijenu i kvalitetu odustala sam od tog komada namještaja i odlučila se za Ikein ormarić http://www.ikea.com/it/it/catalog/products/40214551/ (postoji i s 4 ladice, ali smo uzeli ovaj jer sam visoka 162 cm pa mi više odgovara.) I za to smo kupili spužvastu podlogu za previjanje i baš sam zadovoljna. Nervira me kod tih prematalica ona kadica jer mi se čini da i nije neko najsretnije rješenje. Zatim, svi ti ormarići činili su mi se nekako klimavi, tj. ladice imaju loše vodilice. Ni ovo iz Ikee nije vrhunsko, ali nije skupo i kad se makne podloga može se staviti u bilo koji prostor i jednog dana mogu držati unutra nešto sasvim deseto.

N.... 6.09.2012. 3860 g, 53 cm
K... 24.06.2014. 3250 g, 47 cm

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 251
28.4.2014 10:13:09   
PinkyFunkyBirdy
user posted image

user posted image chocolate - 12.06. user posted image
user posted image sretnaz - 21.06. user posted image
user posted image leot - 24.06. user posted image
user posted image zvjezdicamaja - 01.07. user posted image
user posted image SANJABI - 03.07. user posted image
user posted image tintilinki - 14.07. user posted image
user posted image ivaj - 15.07. user posted image
user posted image Tea2803 - 17.07. user posted image
user posted image Mrvic@ - 21.07. user posted image
user posted image FingerJ - 25.07. user posted image
user posted image vepikica - 03.08. user posted image
user posted image Suzana12 - 03.08. user posted image
user posted image PENELOPI - 09.08. user posted image
user posted image Ulala - 10.08. user posted image
user posted image Pomalo - 13.08. user posted image
user posted image Njanjica - 16.08. user posted image
user posted image sandra999 - 19.08. user posted image
user posted image ikaaa - 28.08. user posted image
user posted image RIBICA241 - 28.08. user posted image
user posted image Ninna10 - 06.09. user posted image
user posted image Ivankaa - 08.09. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 252
28.4.2014 11:15:38   
Pomalo
Drage moje, novi je radni tjedan.. Ja evo jos malo na poslu pa cu u setnju, zasada ne pada kisa, valjda ce me pustiti sat vremena da gustam. Cijeli je tjedan predamnom, pun planova, i jos slobodni petak.. Vauuuu... user posted image

Neposredna veza do poruke: 253
28.4.2014 11:41:35   
ikaaa
drage moje kako ste mi jutros??? evo kod mene još uvijek pada,lije, i ne prestaje ta dosadna kiša..... sad sam si odvježbala, pa si idem napraviti žitne pahuljice sa mlijekom, njami, to mi tako paše iza vježbice..... i naravno kako sam i sama rekla, približava se 5.5.... koliko god sam sretna što ću napokon opet vidjeti svoju curkicu, opet me malkoc strah...valjda će biti sve ok....
tea kažeš da nije bilo baš nešto u westgatu, dobro da nisam išla, nekako se meni i mm nije dalo ići po toj kiši na put, a i nisam bila baš raspoložena.... ja čekam 5.5.... pa ćemo odmah drugi dan u šoping za kolica, vidjela sam jedna tako su lijepa 3u1 u nježno ljubičastoj boji, baš su mi se svidjela, i kinderbet smo našli...sad još samo čekamo idući pon, da vidimo kako je naša curka...pa onda u pohod na beba trgovineuser posted image user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu Pomalo)
Neposredna veza do poruke: 254
28.4.2014 11:44:35   
ikaaa
pomalo i ja se veselim produženom vikendu...user posted image user posted image mada sam doma ali mm će biti 4 dana doma, a ono što me najviše veseli je roštilj za praznik rada.....user posted image user posted image ... zato sad opet zdrava prehrana, salatice, povrće, voća puuuuno, tu i tamo meseko...a 1.5. se čuvamo za veeeelliki roštilj i naravno povrće na roštilju i salate puno se podrazumjeva.....user posted image user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 255
28.4.2014 12:20:44   
Tea2803
Ja se danas osjecam super super user posted image user posted image user posted image ,,naime kako sam vec 4dana na drugacijoj prehrani osjecam se super i spavam ko bebica (osim povremenih odlaska piskit) nemam uopce zgaravicu niti ista slicno ,, jest da dobijem zutu minutu nekad jer bi pojela neki slatkis ali onda brzo pohitam ka vocu user posted image ,,sutra idemo ogtt vadit pa cemo vidjet kakva mi je prehrana user posted image
Oooo i ja jedva cekam produzen vikend ma da sam i ja doma ali opet me to nekako raduje,,nadam se samo da ce mm dobit slobodno cijeli vikend user posted image da uzivamo skupa,, rostilj mmm i puno puno salatica jamii user posted image
Ika ma bolje da nisi isla u west samo trosenje vremena ali nema veze barem je guza vidjela puta user posted image
Sutra odma idemo na kontrolicu noseci nalaz ali mi nece raditi uzv jer sam bila prije nepuna tri tjedna tako da necemo znat kolko smo se udebljali od zadnjeg puta user posted image ali nema veze i ovako nije dobro precesto ici ;)

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 256
28.4.2014 15:49:12   
Pomalo
Tea,sto si mijenjala u prehrani? Ja stavljam slatkise na minimum,mislim se, kad vec jedem nek je zdravo, a ne pra
zne kalorije...

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 257
28.4.2014 16:26:57   
Tea2803
Pomalo jedem ti svakih 2-3 sata maksimalno,,bijeli kruh sam zamjenila razenim crnim ili integralnim,pa jedem ujutro jednu malu snitu kruha sa mljecnim namazom i salicom mlijeka pa za dva sata to isto ili kruh sa kuhanom sunkom i neko voce pa za rucak meso sa povrcem i krumpirom ili rizom ili tjesteninom 200g ili kruh 50 g pa za dva sata opet voce i onda vecera mozes isto sta i za rucak ili hrenovke ili posni sir ili zgance .i pred spavanje jogurt ili mlijeko ;). Imas tu dijetu na poliklinika harni za dijabetes u trudnoci,,a ako ga nemas mozes barem otprilike tako jest nemoras se strogo pridrzavat ali meni je stvarno super po noci bas se naspavam ,, i jos sam do sad dobila samo 3kg u 29tt sam user posted image probaj pa vidi user posted image

(Odgovor članu Pomalo)
Neposredna veza do poruke: 258
28.4.2014 18:50:30   
Mrvic@
Drage moje trubice, pozdrav!!!
Mene, nažalost nije dugo bilo ovdje, ali imam dobru ispričnicu!
Bila sam u bolnici/rodilištu skoro 3 tjedna..Ma grozno..Uglvnom, prije ta 3 tjedna su me usred noći uhvatili neki nenormalni bolovi i križima/leđima i ja i mm trk u rodilište
u panici , misleci da su to trudovi (pobornik sam prirodnog poroda ,bez medikamenta - a na putu do rodilišta sam vec cvilila da hoću epiduralnu,hahaha) , a tek sam bila u 25tt,
nije slutilo na dobro.. :(
Primilil me u rodilište,prikopčali ctg , kad ono ni T od trudova..hmmm..pregledali me, zatvorena,bebica super... i tad mene doktorica opali rukom po bubrezima,ja vrisnem i
zaključe da imam upalu bubrega...grrr...
I ostavili me u bolnici da naprave sve pretrage, urinokultura je pokazala Eserihiju coli, bris cerviksa ureoplazmu + upala bubrega..
tak da su me intravenozno šibali sa klavocinom i kasnije sumamedom , te sa 4 litre infuzije svako jutro..
kad su nlazi pokazali da sam "čista" pustili su me doma...jeeeeeeeiiii!!
Ja sam sad u 29tt, bebica napreduje odlično , do sad sam dobila 5 ķg , no to mogu zahvaliti bolničkoj hrani - umirala sam od gladi i raznoraznih želja za ta 3 tjedna kaj sam bila u bolnici..Uh, tek sad vidim kako mi je doma lijepo..
Mi smo za sad kupili kolica,kinderbet,ogradicu za kindač,posteljinu,poplon,jastuk,vreču za spavanje,dekicu,nastavak za kupanje,autosjedalicu...uhh..to vec neko vrijeme nabavljamo, da ne uzimamo sve odjednom, jer bi nas to financijski dotuklo, ovako malo-po malo je lakše..Robicu ne moramo kupovati, za to su se pobrinule bake,tete i stričevi
koji prazne dućane po gradu...hehehe..
Ja još samo kozmetiku trebam kupiti i onda sam gotova..
Mi sad farbamo stan, uređujemo dječju sobicu , kupili smo komodu sa 4 ladice - to će biti mjesto za prematanje, i ormar za njene stvarčice + i da se pohvalimuser posted image
kupila sam predivne zavjesice za 62 kn...totalna akcija!!!!
Joooj, curke ja sam sad skroz ponorila od kad sam izašla iz bolnice, ne mogu 5 min. bit na mjestu, stalno nekaj kemijam i izmišljam!!!hehehehe
poooooziiić!!!!!!user posted image

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 259
28.4.2014 20:41:20   
Tea2803
Mrvica drago mi je sta su ti maknuli te bestije iz organizma ja imam e.coli i nikako da je maknem i koma mi je bojim se da je necu uklonit prije poroda pa mi se beba moze zarazit user posted image ,,di planiras roditi u kojoj bolnici?Vidim ti si vec svasta pokupovala za svoju curku mi smo kupili kolica 3u1 i odjecu imamo za to se brinu bake :) sad cemo tek kindac i komodicu i onda sitnice za rodiliste i tako ;) I mi kupujemo pomalo jer bi financijski riknuli na samom pocetku smo si mi kupili sobicu za sebe bracni krevet,ormar,podnice i madrac pa nas je to dotuklo u startu user posted image ali pomalo je najbolje kupovat svaki mjesec nesta ;))

(Odgovor članu Mrvic@)
Neposredna veza do poruke: 260
28.4.2014 21:28:36   
Mrvic@
@Tea -ja sam odlučila roditi u Merkuru.Evo,sad sam stvarno dosta vremena provela tamo, i mogu reći da su sobe super (2 kreveta),higijena je vrhunska, imaš kupaonu koju djeliš sa susjednom sobom (osim u apartmanima,tam imas svoju kupaonu), sestre su mrak, kako ove u rodilištu,tako i one za bebe, pa čak i one koje pomažu kod dojenja..
Nisam vidjela ni jedno mrzovoljno lice (ok. osim kod 2-3 doktora na viziti, al pfffffrrrrt njima!!!!) !a ostali doktori i doktorice su bili divni i humani, tak da sam još uvijek u pozitivnom šoku..Ali, to jd moj subjektivni dojam tak da.....user posted image
Mene je mama tam rodila, pa ću i ja ic tam..
Hehe, znači i vi ste skužili da ćete bankrotirati ukoliko sve odjednom kupite???user posted image
Meni je nevjerojatno kako nabrijavaju cijene te baby opreme jer znaju da to MORAŠ kupiti bez obzira na cijenu..
mi smo uzeli 3u1 Pegperego kolica i to je do sad najveća stavka..Onak, ormar i komoda zajedno su bili jeftiniji od tih kolica..brutala!!!
Tea , da li si ti iz Zagreba također???
Danas sam otkrila super dućan sa baby opremom (posteljina,ogradica,dekice i sl)...
Ja vec 2 sata šaljem mailove odn pristupnice za raznorazne poklone...hehe
postoji i "sretna beba" - prijavis se, pa pokupis paket u ljekarni...
Dietpharm klub - učlanite se i tražite prenatal ili postnatal vitamine...(ps. ili prenatal na svoje ime putem maila/interneta,ma u sretnoj bebi imate poštansku pristupnicu pa pošaljite na drugo ime ali istu adresu - za postnatal, hehehe)
Postoji stranica Besplativa.hr gdje ima tona tih uzoraka za naručit odn dobiti...
pusaaaaaa!!!!

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 261
28.4.2014 21:32:29   
ikaaa
mrvice drago mi je što ti je bolje i što je sa tvojom bebicom sve uredu.... dobro je to što su ti riješili tu bakteriju.... sad samo lagano...ti si sve već prikupila...ja evo ću pomalo od idućeg tjedna..... toliko sam se zadubila za svoju bebalicu, što joj sve treba da sam na sebe potpuno zaboravila, sutra ću si ići vidjeti za spavaćice, kućnu haljinu imam, i što mi treba od donjeg veša i takoc, da si ja to pripremim na vrijeme, pa nek stoji, mislim ne sad cijelu torbu za rodilište, nego pomalo da vidim....jedino su mi grudnjaci problem, kupila sam si dva grudnjaka za dojenje, i kad sam ih u trgovini isprobavala bili su predobri, kad evo prošla dva tjedna, ja i grudnjaci ko pas i mačka, pašu oni meni samo nekako su mi nelagodni, stalno sam u sporskim topićima....rekoh da probam nositi ipak ću ih morati u rodilištu nositi radi dojenja, ali se nikko ne mogu naviknuti na njih.... dal vi spavate curke u grudnjacima ili ste raspuštenice nekad kao jauser posted image ?

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 262
28.4.2014 21:32:38   
Mrvic@
@Tea - zaboravih ti napisati da sam ja muku mučila i prije trudnoće s tom E.coli beštijom..Riješila je se, ostala trudna i evo je opet..Za sad smo je riješili,ali svaka 2 tj moram radit urinokulturu da mi se ne vrati, ili ako se vrati (a bude sigurno) da je opet pocnemo lječiti..
Kod mene se udomaćilo to zlo i stalno me zahebava...
A tebi sretno također s tom beštijom!!!!

(Odgovor članu Mrvic@)
Neposredna veza do poruke: 263
29.4.2014 5:39:19   
emy0406
Bok cure!Nova sam na forumu,nadam se da me prihvačate user posted image Termin mi je 24.06.2014.Druga trudnoća,veliki braco s veseljem čeka seku user posted image .Lijepi pozdrav svima

(Odgovor članu FingerJ)
Neposredna veza do poruke: 264
29.4.2014 8:55:51   
Pomalo
Emy, dobrodosla.. user posted image

Ikaaa, meni 3D sutra.. Zasad sam smirena, ali vidjeti cemo.. Bebac se rita, stuca u svih 16, pa tako i ja mislim da je sve u redu s njim. Mislim da tvoj ginekolog na ultrazvuku moze vidjeti je li nesto ne valja, pa valjda zato mjeri sve one kratice. user posted image

(Odgovor članu emy0406)
Neposredna veza do poruke: 265
29.4.2014 10:45:23   
emy0406
Hvala!Nadam se ugodnom tipkanju i očekivanju naših malih smotuljaka.user posted image Sprema li se koja u Petrovu?

(Odgovor članu Pomalo)
Neposredna veza do poruke: 266
29.4.2014 10:50:35   
ikaaa
emy dobro nam došla....kako si? kako se osjećaš? jesi si već prikupila, našla što ti treba za bebača? evo tvoje bebice brzo...... user posted image user posted image user posted image
pomalo jedva čekam da nam javiš sve novosti o svojoj bebici.... user posted image
ma i moja curka se rita i lupa sve u 16, tako da znam da je barem ona aktivna, pa valjda je to ok..... ali toko će dočekati ponedjeljak...ma nadam se da će biti sve uredu.....
mrvice i tea kako ste primjetile, mislim osjetile tu beštiju od bakterije...... mene malo počelo svrbiti dole, pa sam odmah sva u panici, prošli pregled radila sam urinokulturu sve bilo ok...brisevi svi uredu.... sad me samo strah da nešto ne navučem....gljivice nisu to primjetim odmahuser posted image ...

(Odgovor članu Pomalo)
Neposredna veza do poruke: 267
29.4.2014 11:04:56   
PinkyFunkyBirdy
Emy, dobrodošla! user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image chocolate - 12.06. user posted image
user posted image sretnaz - 21.06. user posted image
user posted image leot - 24.06. user posted image
user posted image emy0406 - 24.06. user posted image
user posted image zvjezdicamaja - 01.07. user posted image
user posted image SANJABI - 03.07. user posted image
user posted image tintilinki - 14.07. user posted image
user posted image ivaj - 15.07. user posted image
user posted image Tea2803 - 17.07. user posted image
user posted image Mrvic@ - 21.07. user posted image
user posted image FingerJ - 25.07. user posted image
user posted image vepikica - 03.08. user posted image
user posted image Suzana12 - 03.08. user posted image
user posted image PENELOPI - 09.08. user posted image
user posted image Ulala - 10.08. user posted image
user posted image Pomalo - 13.08. user posted image
user posted image Njanjica - 16.08. user posted image
user posted image sandra999 - 19.08. user posted image
user posted image ikaaa - 28.08. user posted image
user posted image RIBICA241 - 28.08. user posted image
user posted image Ninna10 - 06.09. user posted image
user posted image Ivankaa - 08.09. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

Neposredna veza do poruke: 268
29.4.2014 11:16:58   
Tea2803
Mrvica,,ja sam ti iz v.gorice ;) daa normalno da bi bankrotirala kada bi to sve odjednom kupila user posted image user posted image user posted image
Ikaa draga ja ne spavam u grudnjaku pa mislim da bi se probudila sa bolovima hahauser posted image user posted image user posted image
Emy dobro nam dosla user posted image ja planiram u Petrovu ko zna mozda se sretnemo ako ti preneses ili ja uranimuser posted image jesi vec bila kod njh na pregledu?
Pomalo jeej tvoj 3D svi nestrpljivo ocekujemo tvoje iskustvo user posted image user posted image user posted image
Ikaa ja ti to nisam primjetila ali skoro citav zivot se borim s time i eto ko zna koliko dugo je imam jer urinokulturu nisam vadila jaaakoo dugo sramota user posted image pa se ona izgleda bas lijepo ugnjezdila prvu urinokluturu sam u trudnoci radila sa 10tt i eto sad sam u 29tt i nisam je se rjesila pila sam antibiotike i koristila vaginalete i kreme svasta nesta ali ona je tu jos uvijek user posted image
Danas mi je dan poceo groznoo isla sam ujutro vaditi ogtt i skoro se onesvjestila u ambulanti sad sam dosla kuci i stigao mi je nalaz i juhuu sve u redu i danas na kntrolicu user posted image user posted image user posted image ma da necu vidjet svog bebolina ali nema veze dovoljno mi je sto ga osjetim user posted image

Neposredna veza do poruke: 269
29.4.2014 11:39:48   
Ulala
TEA2803 mene su svi plašili da je se neću riješiti nikako da je to jedna jako dosadna i uporna bakterija, ali eto od jedne ture antibiotika sam je se riješila a otkrit ću ti tajnu zašto. Kao prvo i osnovno više nigdje neidem bez vlažnih maramica i iako se obrišem lijepo s papirom uvijek još pređem i s vlažnom maramicom. I sad ono najbitnije što smatram da me spasilo, doktorica u bolnici mi je prišapnula za alternativu protiv e.coli a to ti se zove D-manoza.Točnije imaš u ljekarnama za kupiti prah koji se zove U-TRACT, i piješ ga tjedan dana po 3 puta na dan s vodom, kosta nekih 200tinjak kn ali VJERUJ MI ISPLATI SE SVAKAKO!! Ja sam olakšanje osjetila već pri trećem danu a to su bili strašni bolovi, vjeruj mi. I sad u kombinaciji s antibioticima, vlaznim maramicama i tim prahom MORA OTIĆI! S tim da sam još 4 dana koristila linex lady malo da mi se flora obnovi i eto.Samo sada strahujem da se ne vrati, ali svakako znam dobar nacin kako je se rijesiti.Pokusaj s tim, stvarno nemas sto izgubiti a iskreno se nadam da ces rijesiti to i javiti nam sretne vijesti :)

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 270
29.4.2014 11:43:14   
Ulala
SRETNAZ priključila sam se grupi isti dan kada si mi i savjetovala, naravno da sam već neke pelenice i naručila, stvarno ima divnih svakakvih prekrasnih! :) Hvala na preporuci :) Zasada imam 5 rodinih, 5 babysaurus bb like i naručila sam od mama pande sada 3. Planiram jos uzeti i 5 flafi te ove koje si spominjala od CLOSE PARENTA-pop-in dva komada posto stvarno svi hvale te. Navodno su one AIO.

(Odgovor članu Ulala)
Neposredna veza do poruke: 271
29.4.2014 11:46:17   
Tea2803
Ulala mnogoo ti hvala na savjetu budem probala pa cemo vidjeti nadam se da ce otic user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ulala)
Neposredna veza do poruke: 272
29.4.2014 11:55:06   
luce1010
bok curke...ja sam nova ovdje...termin poroda mi je 3.09.or]user posted image

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 273
29.4.2014 11:56:39   
Tea2803
Luce dobro nam dosla user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu luce1010)
Neposredna veza do poruke: 274
29.4.2014 12:14:57   
Njanjica
Pozdrav cure,
Nije ni mene dugo bilo, al stalno u nekom poslu..a danas sam baš lijena i samo bi se valjala po kauču.
Cure da li je koju od vas mučio svrbež?? Mene već par dana cicke svrbe za poludit, prvo sam mislila da je neka reakcija na kremu protiv strija, jer sam počela koristit novu, al evo već 2 dana se ne mažem a ono svrbi za poludit. Nebi rekla ni da je od rastezanja kože jer su mi cicke već u ovih 25 tjedna sa koršarice C narasle na košaricu E a niš me prije nije svrbilo..a zadnjih dana to je za poludit.

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!