|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas?
8.6.2014 10:22:22   
Pomalo
Tea, nisam nista novo i neobicno, bio takav dan..Danas nista..
Sto se tice spola, MM je naravno prizeljkivao decka, a ja sam imala osjecaj od pocetka trudnoce da jest decko.. I na kraju se pokazalo da zaista jest..Voljela bi imati curicu, ali to ce pricekati..user posted image

(Odgovor članu TaPikapolonca)
Neposredna veza do poruke: 1151
8.6.2014 14:13:32   
PENELOPI
Evo i mene napokon. Bili na putu kod muzeve rodbine po robicu za naseg decka. Vise se umorila nego odmorila a jos i put pa kad smo stigli kuci raspakiravanje i pranje vesa. Jucer stvarno pretjerala pa me ulovila leda da sam jedva hodala,stvarno nisam normalna to si svaki put kazem nacecer kad ne mogu vise nista. Mala je po cijeli dan vani i navecer bude prljava ko malo prase onda peri nju itd... dok ja legnem vec sam mrtva. Sutra popodne imam kontrolu i stvarno se nadam da je sve uredu. Decko redovno divlja u trbuhu. Zadnjih dana me poceo hvatat neki strah od tog poroda uzas. I jos od toga da necu sve stici pripremiti. Nemogu ni spavati od silne brige sto meni nije slicno ali valjda su to hormoni. Mala ima rodendan 23.7 ,21.7 moramo kod pedijatrice na sistematski, onda si govorim samo to obavi pa mozes onda rodit.

(Odgovor članu Pomalo)
Neposredna veza do poruke: 1152
8.6.2014 14:50:56   
Tea2803
Bok cure evo ja napokon rucala i istusirala se,,umrla sam tam za stednjakom od 10 ujutro user posted image
Ok cure kad su vama mjerili cerviks?? Ja to ne kuzim meni to niko nije mjerio?? Kad se to radi? user posted image
Chocolate dragaa kako je tvoja malena Lana jeli sve u redu?kako dojenje ide jeste mi se uhodale? Pusa vama dvjema user posted image
Cure meni se cini da sto smo blize kraju da vise puno vise radimo ili se jednostavno brze umorimo? U svakom slucaju znam da mi je vec tesko ..
Bambina blago tebi sta ides kod mame na rucak user posted image i ja mislim da majcin instinkt ne vara kod mene su svi mislili da je cura a ja sam sanjala djecaka i tako je i bilo decko u tibici user posted image
Penelopi i ti se umorila kao i mi ostali user posted image mislim da nas je sviju strah poroda user posted image

(Odgovor članu PENELOPI)
Neposredna veza do poruke: 1153
8.6.2014 15:03:56   
sretnaz
DD,
otvorila sam zadnje tri stranice postova, čitam usput i pišem....
Tea, pa zašto ti je problem ići sama na tečaj? Pa ne bi bila jedina. Ovaj put je mm bio u Norveškoj i išao je na prva 3 predavanja sa mnom, a kasnije sam išla sama. A disanje, pa ja sam sve zaboravila kad sam došlauser posted image ... ali su babice super i onda objasne i pomognu
Inače, mm nije želio prerezati vrpcu i rekao je da ne želi ni sad. Kad su ga pitali, on je rekao: Bolje vi, vi ćete to stručno. Umrla sam od smijeha user posted image
Lanchicaa, meni se čini da ti je tlak uzrok. I ja imam nizak, a kad sam bila još u pubertetu znala sam pasti u nesvjest. Tako da sad znam predvidjeti kad mi je loše i preduhitrim padanje u nesvjest. Obavezno izađem na zrak, ili kraj otvorenog prozora. Pomaže, umivanje, čaša vode, ali i da pojedeš nešto slano.
ikaaa user posted image za veliku curu!
CrazyPuppet sad ćete bar imati novu mašinu, i bolje je da je otišla user posted image
Kad sam prvi put bila trudna oboje smo htjeli curicu, ali nisam bila previše razočarana da je dečko. A sad sam naravno htjela curicu, a opet manje nego prvi put. Uglavnom, nekako želim da bude sve OK, zdravo dijete. U zadnje sam vrijeme vidjela i čula za nekoliko beba da imaju zdravstvene probleme pa mi je postalo svejedno....
Jučer ujutro sam bila na šišanju i usput smo ošišali N. To mu je bilo prvo šišanje od kad se rodio i baš mi izgleda starije. I onda smo navečer išli na vjenčanje. Crkvu sam preskočila radi sebe i N, pa je mm išao sam i onda smo svi troje (četvero user posted image ) išli na večeru. Super nam je bilo. N je počeo plesati odmah, pa sam i ja morala s njim, ali plesao je on i sam, a i sa drugima.user posted image Oko 11 je djed došao po njega pa je prespavao kod njih (prvi put!) A mi smo ostali do nekih 2 i pol... a danas osjećam posljedice, otečene noge user posted image , a i mi očekujemo danas goste, radimo roštilj. MM sve radi i priprema, a ja ležim, a stopala se ne smanjuju....

N.... 6.09.2012. 3860 g, 53 cm
K... 24.06.2014. 3250 g, 47 cm

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1154
8.6.2014 15:06:08   
sretnaz
Mislim da cerviks pregledavaju kao i sve druge stvari, ali ako je sve OK, ništa ne govore. Ne zamaram se previše s detaljima ako mi je bilo uvijek sve super.user posted image

N.... 6.09.2012. 3860 g, 53 cm
K... 24.06.2014. 3250 g, 47 cm

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 1155
8.6.2014 17:09:40   
Tea2803
Sretnaz hvala za cerviks nisam to opce znala kad i kako se pregledava i slicno user posted image na tecaj ne idem sama jer ne volim ic sama ni u kafic a kamoli to tako da...
Kako je proslo sisanje? Jel se plakao ? Uzivajte na rostiljadi user posted image

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 1156
8.6.2014 19:36:55   
Tea2803
Cure moje evo ja napravila kolace od svojih domacih visnji i jagoda mhmhmhm user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1157
8.6.2014 20:27:51   
CrazyPuppet
pozdrav cure :)

vidim da nam je svima bio radni vikend, rođendani, roštilji, svadbe, kolači i svašta nešto :) kod mene isto tako... toliko me skopčalo u leđima da sam jedva hodala i ustajala, ko neka bakica od 90 i kusur... danas polako dolazim k sebi, glupača nisam ponjela kupaći kad smo išli na viksu, al ajd, bar ima klima, pa nije strašno :)

MM je bio uvjeren da ćemo imat curicu (neka baba gatara mu je davno to prorekla) a ja sam otpočetka imala feeling da je dečko... nekako mi samo nije išlo u glavu da bi mogla bit cura. onda sam kasnije počela priželjkivat curicu, i oboje smo bili iznenađeni kad je dr rekla da je dečko... :D ali nije nam dugo trebalo da se ufuramo u priču s dečkom :) sad je muž preponosan što će imat muškog nasljednika, moji starci isto jer su u mojoj familiji samo cure... glavno da je malac meni zdrav, a planiramo još barem dvoje, pa valjda bude i jedna cura :)

Tea sline mi cure od tvojih postova... nastaviš li ovako, dopeljat ću se ja do gore na degustaciju user posted image

...ti si meni po sredini srca, kak v črleni jabuki koščica...

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1158
8.6.2014 21:01:24   
Tea2803
Crazy vjeruj mi ja sam se toliko "najela" tih mirisa kolaca a i danasnjeg rucka da skoro nisam nista jela eto pojela za rucak i dva kolaca sad a popila vode jedno tri litre koliko mi je vruce, ja neznam kako vi sa vrucinama ali ja stvarno ne volim ljeto...ne podnosim vrucine ,, obozavam se kupat u moru ali odmah bjezim u hlad poslje ,, zavidim mm kako satima moze lezat na suncu i przit se user posted image
I mi hocemo bar dvoje ako ne i troje beba pa nadamo se da ce drugo biti cura user posted image

(Odgovor članu CrazyPuppet)
Neposredna veza do poruke: 1159
8.6.2014 21:20:17   
CrazyPuppet
hehe Tea i ja tako, nisam neki fan prženja... ne mogu ja to... prošlo ljeto sam se okupala čak tri puta, a živim na moru... a i kupanje ili rano ujutro ili oko 6-7 popodne

super ti je nova slikica user posted image

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1160
8.6.2014 21:26:58   
bambina27
TaPikapolonca ako je tako onda mi je puno lakše. Hvala sto si me utješila user posted image

Tea koliko sam ja shvatila,cerviks ne mjere ako nisi na vaginalnom pregledu otvorena. Meni ga nitko nije mjerio do sada,a mjeri se isključivo vaginalnim uzv koji mi je zadnji put rađen u cca 12.tj.tako da mi sigurno nije mjeren u međuvremenu.
Btw,sviđaju mi se ovi ruckovi kod mame još kad si trudnica pa ti svi ispunjavaju želje,divota user posted image

Neposredna veza do poruke: 1161
8.6.2014 21:29:58   
bambina27
Da, zaboravila sam se pridružiti mrziteljima ljeta user posted image
Htjela sam vas pitati jel imate doma klime(mi smo u postupku nabavke,jeeeees) i planirate li ju paliti kad rodite,tj kad su bebe u prostoriji? Netko je za,netko protiv pa me zanimaju vaša misljenja.

(Odgovor članu bambina27)
Neposredna veza do poruke: 1162
8.6.2014 22:00:23   
Tea2803
Crazy hvala user posted image to sam se malo naslikavala user posted image
Uhh hvala bogu ima neko ko isto ne voli vrucine vec sam mislila da sam jedina user posted image i ja bi na tvom mjestu da sam na moru se okupala ili rano ili tamo poslje 17h a ostatak doma u klimi user posted image
Bambina hvala za objasnjenje o cerviksu user posted image
Sto se tice klime mi je imamo u sobi i evo upravo je radila do sad bas sam pricala sa prijateljicom o tome jer je oboje rodila u ljeti i kaze da bi palila klimu ( kad bebe nebi bilo u sobi) jer su od vrucine dobijali osip a i nije mogla dojit ali kaze naravno nije narihtala da je u sobi 20 a vani 35 vec na par stupnjeva razlike ,, tako da cu ja vidjet jer mi smo gore na katu i jako je vruce jer nam je sunce cijeli dan po najvecoj vrucini na nasoj strani znaci do 18h i to je komaa user posted image

(Odgovor članu bambina27)
Neposredna veza do poruke: 1163
9.6.2014 8:06:12   
chocolate
Jutro cure..
Moram vam priznati da mi puno lakse pada ovo spavanje tj ne spavanje radi bebice nego dok sam bila trudna.. Samo jos uvijek cekam da konacno legnem na trbuh.. Nadam se da ce i to brzo doci..
Tea moja cura i ja smo se vec pomalo navikle, dojenje nam lijepo ide sto je najvaznije, iako se ja nekad osjecam kao da sam Dukat.. :p
Sretnaz kako je proslo N-ovo prvo spavanje bez mame? Sigurna sam da je tebi bilo puno teze..
Bambina mi imamo klimu u dnevnom, jos uvijek je nismo poceli paliti ali ako se ove vrućine ovako nastave mislim da bi za koji dan mogli početi, ali samo cu je paliti dok je mala u svojoj sobi da se malo rashladi, jer cijeli dnevni mi je u staklu a cijeli dan prži sunce tako da je poprilicno neizdrživo.. Naravno klima ce biti izgasena kad mala bude u dnevnom..
Ja inace obožavam ljeto, more, sunce.. Mogu se satima "rostiljati" na suncu.. I za sada mi tesko pada sto jos jedno vrijeme necu moci do plaze a pred nosom mi je.. Vjerujte mi da jedva cekam jos malo da se oporavim tako da pred vecer mogu s mojom mrvicom u šetnju..
Sto se tice spola ja sam nekako uvijek mislila da cu imati sina, i do 5og mjeseca trudnoce mi nisu vidjeli spol al i muz i ja smo se bebi obraćali kao da je musko, cak smo i ime imali.. I onda poslije jednog pregleda kad mi jos nisu rekli spol, dosla sam doma i kako se mrvica pomakla u trbuhu kao da mi je netko rekao da je žensko, i jednostavno sam znala da je žensko, na idućoj kontroli mi je ti potvrđeno. Mislim da mi je dragi bio malo razočaran mada to ne bi nikad priznao, al sada je naprosto zaljubljen u našu curu.. A da ste ga samo vidili kako je on koji mrzi shopping birao haljinice i robu za nju..
Uff jesam se raspisala, nemojte zamjeriti, inace imam poseban dar govora i strasno sam hiperaktivna kad se ne naspavam.. ;)

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1164
9.6.2014 8:37:47   
CrazyPuppet
dobro vam jutroooo!user posted image

Chocolate, ajme jedva čekam da uživam sa svojom bebicom ko i ti :) a za ovo oko spola, masu očeva sam čula da kažu "sin mi je legenda obožavam ga, ali ova mala mi drži srce u ručicama" cure su jako privržene tatama, i to je neraskidiva ljubav... zato ove tvrdnje da mora biti sin, nasljednik, je sve to, ali tate obožavaju svoje male princeze :) bez obzira na želje i preferencije, svi na kraju obožavaju taj mali smotuljak, kojeg god da je spola.
Kad sam ja odrastala, mama je dosta radila i malo sam s njom imala kontakta, a tata je jedno duže vrijeme bio nezaposlen i nisam imala baš nešto previše "ženskog utjecaja" u smislu haljina, lakiranja nokti i svega toga. tata me vodio u prirodu, učio me o ljekovitom bilju, ja sam mu pomagala u njegovoj radionici kad bi radio neki namještaj, učio me svirati i pjevati... Tako sam valjda nekako i postala arhitektica radi te njegove radionice i "tehničkih znanosti":) Seka je bila više finjak, i povukla je više na glazbenu stranu i postala prof. violine :)
Ja sam isprve fantazirala da će bit curica, da ću joj kupovat haljinice, da će ići na balet, učit je pjevati itd. a onda kad smo saznali da je dečko, brzo mi je na pamet pao teleskop, lego kocke, sviranje gitare, sport... na kraju ga nebude zanimalo ništa on navedenog, al moš se nadat user posted image

muž mi se žali da hrčem, jučer me čak i snimio user posted image
katastrofa

kako ste mi vi jutros?

(Odgovor članu chocolate)
Neposredna veza do poruke: 1165
9.6.2014 8:39:27   
TaPikapolonca
Jutro svima!

mrzim, ali mrzim ljeto!!!! Toplina, znoj, komarci i nervozni klinci.... Sada mi je lakše jer stvarno imam osjećaj da sam nekakav čudak, ali vidim da nas ima još! Toplina mi ove godine još i više smeta... Obavezno nema spavanja od 1 do 3 ujutro nego se presvlačim... sva sam znojna!!!!! Biti će bolje! user posted image
bambina: mi imamo klimu ali ju jako malo palim baš radi M. (2,5 god) pa ne znam. Ali znam kako će biti kada dodju ova dva...
Znam da ćemo morati u četvrtak navečer... Planiraju odmah pored našeg nebodera na velikim panoima organizirati zajedničko gledanje nogometnih utakmica. Program će trajati od 16 do 02... :D Počinje u četvrtak ispred našeg prozora. Jučer mi je muž to oznanio kada se vratio iz šetnje s malim... user posted image user posted image user posted image user posted image I tako ne spavam...

Ajme.. ja bih isto malo kolača.. Tea ako dostavim adresu... može kakav komadić? :D

Nemojte me krvio shvatit što se tiče komentara o spolu... samo želim da izađu zdravi i živi... Za prvu trudnoću mi je bilo svejedno jer sam znala da ćemo imati još koje. A sada kada ne planiram ponovo rađati... nekako sam se malo nadala da će biti barem jedna cura. (ono haljinice, špangice... :D). Ali počela sam gledati seriju "Malcom u sredini".
Jedva ih čekam uhvatiti.. i prebrojati prstiće! user posted image

Nemojte se skuhati danas!

Neposredna veza do poruke: 1166
9.6.2014 9:24:18   
Tea2803
Dobro jutro svima,,ako moze bit dobro jer mi je bilo vruce u krevetu vec u 7 ujutro user posted image sad pijem lednu kavu i bas me osvjezuje user posted image
Chocolate draga DUKAT hahahah user posted image ali drago mi je da je sve super user posted image bas super da se mozes rostiljat haha ja nikako ,, drzima figence da ubrzo budes mogla na trbuhu spavati user posted image
Crazy mislim da svi jedva cekamo da uzivamo sa nasim andelima user posted image haha snimio te dok hrces hehe izgleda da stvarno nije mogao zaspit od tebe heeh ja svog pogurnem neki dan je skoro opao s kreveta kak sam ga gurnula user posted image
Tapikapolonca ma mozes dobit koliko oces user posted image ne shvacamo te krivo nimalo normalno da se nadas jednoj djevojcici od toliko musketira user posted image i ja bi na tvom mjestu ,, svakako neka su oni samo dobro user posted image
Ma ja sam danas onoo ,, osim kaj mi je vruce borim se sa nesanicom i to mi je uzas a ovu noc sam toliko puta isla piskit kvragu i mojih tri litre popijene vode user posted image

Neposredna veza do poruke: 1167
9.6.2014 9:29:33   
chocolate
Crazy djelom te razumijem u vezi tate i radionice, samo ja nisam toliko bila u kontaktu s tatom, nego sam cijeli zivot okružena dečkima, imam starijeg brata i hrpu rođaka, jos sam ja najmlađa.. Tako da sam cijelo djetinjstvo provela na nogometnom igralištu, u garaži sastavljajuci i radtavljajuci aute, motore i svasta sa njima.. Da ti ne spominjem ožiljke po koljenima od bicikla, granicara ma svega.. Ali stvarno su me pazili i cak malo razmazili i uvijek sam imala oko sebe bar 2-3 "zaštitara".. Mada moram priznati da mi to danas dobro dođe.. Jer stvarno znam sve i svasta, ni čekić ni popravci mi nisu strani.. Ali kad sam krenula u školu pogotovo u srednju, nadoknadila sam sve preko noci, i šminku, lakove, haljinice.. Ma sve.. Ali vjerujem da ce tvoj maleni ipak uzivati u legicima sa svojom mamom..
TaPika... (Malo cu ti skratiti ime, nadam se da neces zamjeriti ;) ) slažem se s tobom u potpunosti, bitno da su bebe žive i zdrave.. A spol manje vise.. Svakako ce biti voljeni i obozavani.. E da Tea i ja bi malo kolača.. ;)

Neposredna veza do poruke: 1168
9.6.2014 9:34:29   
TaPikapolonca
Ajme.. onaj od jagoda sa malo sladoleda da se rashladimo... :D

Neposredna veza do poruke: 1169
9.6.2014 9:36:54   
Tea2803
Heee chocolate da i tebi posaljem user posted image
Kolika ti je bila teska Lana kad se rodila? user posted image Bas super sta si to sve naucila uz musku ekipu zato smo ja i moja sestra naucile brata kako se igra sa barbikama user posted image

Neposredna veza do poruke: 1170
9.6.2014 9:39:04   
Tea2803
Tapika moozee ali ga vise nema user posted image kao sto rekoh imam veliku familiju user posted image user posted image radit cu ja vec nesta drugo danas hehe ako mi se nece dat dobit ce sladoled samo user posted image

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1171
9.6.2014 9:45:30   
TaPikapolonca
Ja obožavam radit kolače... i još više volim kada vidim kako velika obitelj navaljuje na njega tako... da je ovo da je nestao samo potvrda da je bio IZVRSTAN!
A smijem sanjarit... o jagodicama, sladoledu, šokoladnom preljevu... :D user posted image

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1172
9.6.2014 9:49:50   
Tea2803
Ma ne smiju oni meni rec da nije bio izvrstan user posted image

Neposredna veza do poruke: 1173
9.6.2014 9:56:50   
CrazyPuppet
Chocolate, ja sam isto bila non stop okružena dečkima, tek sam na faksu stekla prvu pravu prijateljicu, izuzev seke :) dobro je to imat uvid u obje strane, ja isto svašta mogu sama napravit, praktično je to :)
Tea, ostali mi žumanjci (7kom) od torte koju sam pravila u subotu, ima tko kakav receptić da to potrošim?

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1174
9.6.2014 10:12:30   
Tea2803
Imas vrlo jednostavan recept dvobojni kolac : 35dkg brasna,3 zutanjka,10dkg secera,15dkg margarina,1 prasak za pecivo i 1/2 dcl mlijeka i u pola staviti kakao i razvaljas i stavis u protvan smede tijesto pa namazes pekmezom pa bijelo tijesto pa pekmez speces ne prejako jer se osusi 150-180 user posted image

Neposredna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!