sretnaz
|
DD, otvorila sam zadnje tri stranice postova, čitam usput i pišem.... Tea, pa zašto ti je problem ići sama na tečaj? Pa ne bi bila jedina. Ovaj put je mm bio u Norveškoj i išao je na prva 3 predavanja sa mnom, a kasnije sam išla sama. A disanje, pa ja sam sve zaboravila kad sam došla ... ali su babice super i onda objasne i pomognu Inače, mm nije želio prerezati vrpcu i rekao je da ne želi ni sad. Kad su ga pitali, on je rekao: Bolje vi, vi ćete to stručno. Umrla sam od smijeha Lanchicaa, meni se čini da ti je tlak uzrok. I ja imam nizak, a kad sam bila još u pubertetu znala sam pasti u nesvjest. Tako da sad znam predvidjeti kad mi je loše i preduhitrim padanje u nesvjest. Obavezno izađem na zrak, ili kraj otvorenog prozora. Pomaže, umivanje, čaša vode, ali i da pojedeš nešto slano. ikaaa za veliku curu! CrazyPuppet sad ćete bar imati novu mašinu, i bolje je da je otišla Kad sam prvi put bila trudna oboje smo htjeli curicu, ali nisam bila previše razočarana da je dečko. A sad sam naravno htjela curicu, a opet manje nego prvi put. Uglavnom, nekako želim da bude sve OK, zdravo dijete. U zadnje sam vrijeme vidjela i čula za nekoliko beba da imaju zdravstvene probleme pa mi je postalo svejedno.... Jučer ujutro sam bila na šišanju i usput smo ošišali N. To mu je bilo prvo šišanje od kad se rodio i baš mi izgleda starije. I onda smo navečer išli na vjenčanje. Crkvu sam preskočila radi sebe i N, pa je mm išao sam i onda smo svi troje (četvero ) išli na večeru. Super nam je bilo. N je počeo plesati odmah, pa sam i ja morala s njim, ali plesao je on i sam, a i sa drugima. Oko 11 je djed došao po njega pa je prespavao kod njih (prvi put!) A mi smo ostali do nekih 2 i pol... a danas osjećam posljedice, otečene noge , a i mi očekujemo danas goste, radimo roštilj. MM sve radi i priprema, a ja ležim, a stopala se ne smanjuju....