emy0406
|
Bambina ,žao mi je da si sve to prošla zbog glupe dr.mislim kaj drugo reć,nego da je glupa i nemarna u svome poslu,ionak smo uplašene zbog svega,još kad ti tak veli užas.Kaj se tiće otvaranja nebrini ja sam već 2 mj.otvorena prst i danas na kontroli veli Blaić još uvijek samo prst,a da nevelim da se baš i nisam čuvala(trogodišnjak,vrt,čak sam i plesala na svadbi ) Victory žao mi je kaj se patiš s tom beštijom,još i vaginalete joj,nebi ti bila u koži,al sve nekako izduramo za naše Crazy super za dogovor sa šefom,moj je mene zvao da mi se pojada na curu koja me mjenja izludit će ga,baš mi ga je žao jer je jako dobar i kao šef i kao osoba. Tea netko je spomenuo Mali anđeo butik pogledaj na fejsu mogu ti reči da su dosta kvalitetne (u svakom slučaju puno kvalitetnije od onih iz dm-a ili konzuma,interspara)imaju i bijele i sa uzorkom. Što se tiće pelena žao mi je da nisam sa prvim djetetom koristila p.p.,a sad neznam kaj da radim,jer u početku ću dobit hrpu j.p. tko god dođe donese paket(svi misle to mi treba) pa ću možda to potrošit pa onda uzet par p.p. za probu. Chocolate bravo za bebicu i cicanje,šaljem Vam obadvjema veliki Danas sam bila na uzv i pregledu,sve je ok,curka ima 3 i pol kg,veli Blaić da neće ić preko 3800 do poroda,a sad vidjet ćemo.Otvorena i daje 1 prst,naručio me za 2 tjedna. Curke ak sam koga zaboravila spomenut,nemojte zamjerit,jer više stvarno neznam ni kaj se pisalo,ni tko je pisao
|