|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas?
4.6.2014 19:00:42   
chocolate
Hej cure, napisale ste pravi mali roman, nažalost nemam vremena sve pročitati od rijeci do rijeci nego samo nesto brzinski.. Kao prvo zelim dobrodošlicu novim curama, pogotovo našim duplićima ;) Bambina malo pripazi na sebe i lezi sto vise, drugi neka te služe i skaču oko tebe.. I znam da je tesko izdrzati al nemoj puno maziti trbuh, preporučuju to ne raditi ako si otvoren i moras strogo mirovati.. Sretnaz, nadam se da se N konacno riješio temperature i da je sada kao novi.. Tea ako mislis uzimati tetre s uzorkom moj ti je savjet pogledaj na fejsu Butik mali anđeo, 10 kom 109kn, na dva paketa tetri ima 10% popusta a mozes u kombinirati uzorke..
Moja cura i ja smo dobro, doma smo od ponedjeljka, danas smo bili u bolnici da meni skinu šavove, curu naručili u pedijatra i sluzbeno je dobila ime.. ;) ;) moram vam samo reci da je mlijeko krenulo i da uspješno dojimo.. ;) imamo samo malih problema s jednom bradavicom koja je malo izgrižena al nadam se da ce i to brzo proci..

(Odgovor članu Lanchicaa)
Neposredna veza do poruke: 1001
4.6.2014 19:02:37   
sretnaz
Živim u Matuljima... tamo sam išla i u osnovnu, s time da mi je do prije dvije godine kuća spadala pod Kastav, i onda su mijenjali granicu pa sam sad Općina Matulji.
Što se tiče platnenih, od samog početka sam znala da ću ih koristiti i prvi razlog mi je bio zdravlje, pogotovo jer sam znala da je dečko, a u platnenim pelenama koža diše. Znala sam da ćemo imati dvoje djece i plan je bio da bude brzo kao što i je, pa sam znala da mi je i jeftinije. Ima posla oko njih, ali nije to ništa strašno. Inače, baš u Opatiji ima jedna mama blizanaca koja koristi pp, a ima i curicu koja još nema 2 godine. Pa kad može ona može svatko. A počela ih je i šivati i ima psa... ne znam kad to sve stiže. Svaka joj čast!!!
Chocolate, user posted image za vas dvije i jako mi je drago da je dojenje uspjelo.

N.... 6.09.2012. 3860 g, 53 cm
K... 24.06.2014. 3250 g, 47 cm

Neposredna veza do poruke: 1002
4.6.2014 19:08:58   
sretnaz
U svakom slučaju, volim platnene pelene i mislim da su super stvar, a opet većina koristi jednokratne. Teško ih žene prihvaćaju, a mame koje ih koriste su prave ovisnice o dezenima itd. Uglavnom, događa se da dolazi do konflikta jer ove koje koriste pp ne mogu vjerovati i shvatiti zašto svi misle da je teško, kad nije. A ove mame koje koriste jp, misle da ove sa pp nisu normalne da u današnje vrijeme peru pelene. I tako se to uvijek vrti u krug. Pa kad me netko pita, objasnim, pokažem, ukažem na prednosti... ili kako doći do još informacija o njima. Ma i posudila bih za probu kao netko želi. Ali u prevelike rasprave ne volim ulaziti jer nema smisla.

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 1003
4.6.2014 19:09:06   
Lanchicaa
Ja sam sad na Marinićima, prije sam bila u Klani.
Svaka čast i toj tvojoj Opatijki...
Ja ću ipak ostati pri ideji jednokratnih pelena zasad... Uvijek mogu odustat ;)

Da se razumijemo, nemam ništa protiv korištenja samo platnenih pelena, da ne bi ispalo da mislim da vi niste normalne ;) user posted image

Osjećam se k'o čunj u kuglani!
-Pa tako i izgledaš...

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 1004
4.6.2014 19:18:01   
Anchyloo
dapače,ja mislim da su mame s pp zakon! ja sam lijena po tom pitanju i mrrrrzziiim peglanje.. i povraća mi se od kakice... da,kakice moje vlastite djece.. kad je neka viroza,pa proljev,držim dijete u tušu,polijevam ga s metra udaljenosti i molim boga da ovaj put povratim u školjku... znam,nemajka,kažem vam! user posted image Lanchy,da se ne smijem,plakala bi,a onda sam ružna pa neću! hahahhaa user posted image bez Šale sad, vjerujem da je financijska strana daaaaleko isplativija,da i ne pričam da male guze bolje dišu u pp pa su stoga i daleko zdravije i bolje riješenje,ali meni su jp jednostavnije i komfornija sam s njima.. i nisam se ni porudila dati pp priliku..

Neposredna veza do poruke: 1005
4.6.2014 19:25:09   
Lanchicaa
i povraća mi se od kakice... da,kakice moje vlastite djece.. kad je neka viroza,pa proljev,držim dijete u tušu,polijevam ga s metra udaljenosti i molim boga da ovaj put povratim u školjku... znam,nemajka,kažem vam!

hahahahaah user posted image user posted image user posted image nisi ti, Anchyloo, nikakva nemajka! ti si LEGENDA! I TO SAMO TAKVA!
ti naglas kažeš ono što velika većina misli...

Ja osobno nisam gadljiva, ali čisto sumnjam da se one mame koje se gade na tuđe kakice ne gade na kakice vlastitog djeteta... kakica je kakica, nije baš da drukčije miriši ako se nalazi u peleni tvog zamotuljka user posted image user posted image

-Pa tako i izgledaš...

(Odgovor članu Anchyloo)
Neposredna veza do poruke: 1006
4.6.2014 19:31:01   
sretnaz
user posted image nisam gadljiva što se kakice tiče. A sad je kakica uglavnom tvrđa pa samo ubacim u WC, a postoje i papirići koji se stave u pelenu i onda se sve skupa baci u wc. A ako je proljev, onda nema pomoći bila jp ili pp. Prati guzu se mora. A pelene se ne peglaju. Dakle peru se na 60, sa jaaaaako malo praška i stave se sušiti. I onda se spremaju.

Neposredna veza do poruke: 1007
4.6.2014 19:38:40   
Anchyloo
pazi,ja sam kozmetičarka,depiliram i maltetiram ljude.. radim i brazilske i čistim lica,volim urasle dlake i prišteve svih vrsta! nekako i podnesem kad mi dođe neka neoprana teta ( čitaj već je fermentiralo) pa ju počupam bez nekih gađenja... al brate,kad moj Mihael natrpa do leđa tu sirotu pelenu,pozelenim! super je dok su samo na mlijeku,al kad počne bebuška jest več s brigom gledam u tu zdjelicu... ajd,sva sreća pa se i tatek od početka uhvatio posla ko veliki,jer ponekad stvarno nemogu.. pogotovo na početku trudnoće kad me sve tjeralo na rigoletto... zato drage mame s pp,kapa do poda!!!!

Neposredna veza do poruke: 1008
4.6.2014 20:16:11   
Lanchicaa
"Već je fermentiralo" JAAAAAAO, Anchyloo... Upiškit ću se od smijeha, da prostiš :D

-Pa tako i izgledaš...

(Odgovor članu Anchyloo)
Neposredna veza do poruke: 1009
4.6.2014 20:20:42   
Lanchicaa
ja nikad nisam imala problema s dječjom kakicom (a nagledala sam je se), tako da mislim da me ne može baš previše toga iznenaditi user posted image

-Pa tako i izgledaš...

Neposredna veza do poruke: 1010
4.6.2014 20:24:11   
emy0406
Bambina ,žao mi je da si sve to prošla zbog glupe dr.mislim kaj drugo reć,nego da je glupa i nemarna u svome poslu,ionak smo uplašene zbog svega,još kad ti tak veli užas.Kaj se tiće otvaranja nebrini ja sam već 2 mj.otvorena prst i danas na kontroli veli Blaić još uvijek samo prst,a da nevelim da se baš i nisam čuvala(trogodišnjak,vrt,čak sam i plesala na svadbi user posted image )
Victory žao mi je kaj se patiš s tom beštijom,još i vaginalete joj,nebi ti bila u koži,al sve nekako izduramo za naše user posted image
Crazy super za dogovor sa šefom,moj je mene zvao da mi se pojada na curu koja me mjenja izludit će ga,baš mi ga je žao jer je jako dobar i kao šef i kao osoba.
Tea netko je spomenuo Mali anđeo butik pogledaj na fejsu mogu ti reči da su dosta kvalitetne (u svakom slučaju puno kvalitetnije od onih iz dm-a ili konzuma,interspara)imaju i bijele i sa uzorkom.
Što se tiće pelena žao mi je da nisam sa prvim djetetom koristila p.p.,a sad neznam kaj da radim,jer u početku ću dobit hrpu j.p. tko god dođe donese paket(svi misle to mi treba) pa ću možda to potrošit pa onda uzet par p.p. za probu.
Chocolate bravo za bebicu i cicanje,šaljem Vam obadvjema veliki user posted image
Danas sam bila na uzv i pregledu,sve je ok,curka ima 3 i pol kg,veli Blaić da neće ić preko 3800 do poroda,a sad vidjet ćemo.Otvorena i daje 1 prst,naručio me za 2 tjedna.
Curke ak sam koga zaboravila spomenut,nemojte zamjerit,jer više stvarno neznam ni kaj se pisalo,ni tko je pisao user posted image

(Odgovor članu Anchyloo)
Neposredna veza do poruke: 1011
4.6.2014 22:01:40   
sretnaz
Ne želim daviti, ali ima još jedna velika razlika između pp i jp. Jp smrde, a pp ne. Stvar je u tome da to smatram "nedostatkom" jer ne znam kad se pokakao. I onda nakon obroka stalno moram gledati i provjeravati. Ako ne vidim na vrijeme onda mu se naravno guza zacrveni. I razlika je stvarno velika u mirisu. To znam jer sam koristila i jednokratne npr sada kad smo putovali dva dana, kombinirala sam i jedne i druge.
Emy neke mame koriste pp tek s trećim djetetom. Ili počnu kad već bebe imaju 8,9 mjeseci pa i kasnije i onda im je žao da nisu prije.
I meni ne nose pelene jer svi znaju da koristim pp pa lijepo dobivam igračke, robicu ili kažem što mi treba user posted image

(Odgovor članu emy0406)
Neposredna veza do poruke: 1012
4.6.2014 22:12:44   
CrazyPuppet
Chocolate, baš sam se pitala kad ćeš malo svratit user posted image baš mi je drago da uživaš sa svojom curom, i da je dojenje krenulo user posted image
Tko nam je sljedeći na redu za porod? user posted image
ajme Anchyloo koja si ti carica, valjaš ga samo tako user posted image user posted image user posted image
i u pravu si, humor je najbolji način kako se nosit sa životnim situacijama user posted image
Emy super što je curka fino narasla, čini mi se da vrlo uskoro biti vani :)
ja sam popodne spremala torbu za rodilište :) imam još mjesec i kusur do kraja, al brdo posla čini mi se user posted image

(Odgovor članu emy0406)
Neposredna veza do poruke: 1013
4.6.2014 22:19:58   
CrazyPuppet
ja sam isto pobornik platnenih i što bržeg odvikavanja od pelena uopće... pitajte samo svoje bake do kad su vaše mame bile u pelenama... kad još nije bilo jednokratnih, a platnene su se puno teže održavale prije, bio je cilj što prije riješit se sve te muke i djecu su odvikavali s nepunih godinu dana... budući da ću bit doma s bebom cijeli dan, ne vidim uopće problem u tome baciti brdo toga u vešmašinu i oprat :) a slaganje toga je nakon par isprobavanja pis of kejk

(Odgovor članu CrazyPuppet)
Neposredna veza do poruke: 1014
4.6.2014 22:39:44   
Tea2803
Vecer cure !! user posted image
Evo mi se vratili iz setnjice i vecerice user posted image
Znam jako dobro za butik mali andeo..
Chocolate user posted image za dojenje i curicu napokon ste domeka i uzivate jedninu drugima user posted image
Anchyloo od tvojih postova jos uvijek ne mogu doci do daha od smjeha user posted image user posted image user posted image
Emy curica raste user posted image
Crazy hvala za link user posted image

Idem spat user posted image user posted image user posted image svimaaa

Neposredna veza do poruke: 1015
4.6.2014 22:40:30   
Anchyloo
da,fakat,sad imaju one fine platnene na drukere,stavljaju se ulošci? mislim da mamasite imaju predrasude jer zamišljaju brdo klasičnih tetra pelena koje ispiru na ruke,pa peru pa peeeeglaju i još bebe zgledaju ko teletabisi... a nije tako...

uh,kako je to roditi bebu od 3 i pol kile? ja sam jedva istisnula svoje lubeničice od 2 500 i 2 800.. user posted image

je,Lanchy.. neko ima fobiju od vode a i sapun je strani pojam.. aromaterapije ljeti koliko te volja! user posted image

Neposredna veza do poruke: 1016
4.6.2014 22:46:40   
Anchyloo
joooj draga Tea,koja si ti zahvalna publika! user posted image user posted image laka ti noć.. uskoro ću i ja.. budući da mi je muž staaalno noćna,niko me ne tjera! mama ima život od pola 10 navečer pa dok se ne skljoka...

(Odgovor članu Anchyloo)
Neposredna veza do poruke: 1017
4.6.2014 23:56:55   
sretnaz
Zato se ja nadam se da moja cura neće čekati 10 dana nakon termina da izađe kao njen brat. Jer na kraju najviše dobivaju pa je N imao 3820 i 53 cmuser posted image Na mojih 162 cm i nije bio baš malen i vjerojatno bi mi bilo lakše roditi da je npr odlučio izaći 10 dana prije termina.

(Odgovor članu Anchyloo)
Neposredna veza do poruke: 1018
5.6.2014 0:09:50   
Lanchicaa
Znam za slučajeve kada su teže rodile neke žene koje su imale male bebače po 3 kg nego neke koje su imale male divove od po 4 i nešto kilograma user posted image

Ne znam kolika je moja Mrva jer mi na zadnjem ultrazvuku nisu rekli - gledale su me dvije Indonežanke koje su na specijalizaciji, naravno, pod vodstvom "pravog" doktora, pa je on više vremena njima objašnjavao kako i šta trebaju radit i mjerit... Meni su samo rekli da je sve u redu i potvrdili da je muško...
Ma da, ne pridajem previše pažnje toj težini koju oni izračunaju preko ultrazvuka jer su znali nekim ženskicama pred kraj trudnoće promašit i za skoro cijeli kilogram +/-
Vjerujem da nije baš lako izmjerit bebu kad je unutra sva onako zgužvana user posted image

Anchyloo, ti si moja srodna duša user posted image ili barem životni supAtnik user posted image - moj dragi isto stalno radi noćnu smjenu

A i što se tiče tih "aromaterapeuta", ZNAM KAKO TI JE...

-Pa tako i izgledaš...

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 1019
5.6.2014 3:54:25   
emy0406
Emanuel mi je bio 3.620,51 cm,da nisam povračala cijelu noć pred porod vjerojatno bi bilo i lakše,al ajd nebunim se prošla sa samo 2 šava.

Neposredna veza do poruke: 1020
5.6.2014 4:05:04   
emy0406
Sretnaz nisam ni ja veća 166,iako ima u meni 63 kg,na porod sam došla sa 80,a i sad sam već na 79.

(Odgovor članu emy0406)
Neposredna veza do poruke: 1021
5.6.2014 7:25:38   
Pomalo
Bambina, drago mi je da je sad sve ok, zabrinila se ja.. Odmah govorim muzu..
Ja jucer kupila neke sitnice za bebu, mislim da je to to.. I posudila jastuk za dojenje pa cemo vidjeti hocu li sada moci spavati sa njim..
I ona knjiga sta sam spominjala,neki dan plakala, zena opisuje trudove, a mene muka hvata.. I jos joj tad nisu pustili muza..
I jos sam nesto mislila pisat, al uvijek zaboravim...
Sve u svemu, cure dobro Vam jutro...
Ah da, i meni kontrola 12.6, mislim da ima jos netko.. I jedva cekam.. Moja beba mi da spavati, bice se izmori po danu pa jedva ceka odmoriti i on...

(Odgovor članu emy0406)
Neposredna veza do poruke: 1022
5.6.2014 7:51:42   
sretnaz
Dj
jučer navečer sam navalila na sladoled, kikiriki i slično pa imam dojam da mi je sve još u želucu. Baš sam kokoš!!! I naravno loše sam spavala.
Navečer se malena u trbuhu toliko vrpoljila da smo mm i ja umrli od smijeha, pa je i slikao trbuh. Namjestila se na jednu stranu tako da je izgledalo kao da će izaći kroz trbuh van...user posted image
Istina nema pravila u tome da li su bebe veće ili manje i kako će žena roditi. Moja mama je bila niža od mene, nekih 156-158 cm i mene je od 4 kg rodila bez problema (i ja sam treća pa vjerojatno i to igra ulogu). A opet se tješim, drugi porod i to u kratkom vremenu i možda beba bude malo sitnija. U nadi je spas.user posted image Išla sam roditi sa 65 kg, sad imam 62 ili 63 ne znam točno, tako da izgledam manje-više isto.
Mene su malo rezali i šivali i kako mi je bilo dosta svega nisam ni pitala ni htjela znati koliko je šavova! Bilo bi super kad bih i rezanje izbjegla.

(Odgovor članu Pomalo)
Neposredna veza do poruke: 1023
5.6.2014 8:11:45   
CrazyPuppet
Jutro svima user posted image

Sretna, budući da si radi matičnih ipak na stolu, jedino što može pomoć je masaža gospođice, ili nek muž masira... meni se nikako neda s tim počet user posted image moj mali isto čuda izvodi u trbuhu, nekad stvarno mislim da će izaći drito kroz trbuh van... nekad primijetim da kad pričam s ljudima, i mali se počne mrdat, svi gledaju u trbuh kako se miče i niko me više ne doživljava user posted image samo se nadam da neće premašit 3.5kg, jer nisam ni ja od visine i snage, bez obzira što mi je guzica ogromna user posted image

Ja sam jutros neka čudnjikava, šef je jučer navečer počeo nešto muljat oko te moje naknade, pa sam cijelu noć sanjala kako se svađam s njim. stvarno me sve to skupa frustrira, napravila sam sve da ova moja trudnoća što manje utječe na posao, radila do zadnjeg, jučer smo navečer išli na sastanak dogovarat s klijentom projektiranje još jedne kuće koju ću radit od doma... odrekla sam se onih drugih 6mj rodiljnog dopusta. i sad kad bih trebala polako pakirat stvari za bebu, ja još uvijek radim (samo što nisam u uredu, nego doma) stvarno mu neću dat da me izmunjesa i da mi snizi ono što sam tražila...

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 1024
5.6.2014 8:55:38   
CrazyPuppet
evo stavila 3d od malog na avatar :) jel zna netko kako dodat onaj thicker, koji pokazuje kako napreduje trudnoća? user posted image

Neposredna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!