sretnaz
|
DD, što se tiče pp, koristim ove moderne, od samog početka. N je rođen dosta velik (3820 g i 53 cm) pa su mi odgovarale. Tetre sam koristila u početku ako bi mi ponestalo modernih. Suše se duže, ali ima različitih modernih, one koje su sa ušivenim uloškom su deblje i suše se duže, ali split pelene i sa džepom su puno brže suhe, osobito po ljeti kad su sunce i bura. Ali u grupi na fejsu, Moderne platnene pelene ima nekoliko mama koje koriste tetre i postoji i file gdje je opisano kako slagati tetre. Isto se svako toliko nađe netko ko prodaje kopču... itd. Zato slobodno uđite u grupu jer svi platnenopelenaši su dobro došli. Pa i tamo možete pitati koliko tetri će biti OK i koje su se pokazale dobre. Iskreno ne znam kako je sa tetrama kad su bebe veće jer su onda živahni pa ih je teško presvlačiti jer se okreću, bježe, mlate nogama itd. Znala sam izluditi sa N i stavljanjem pelene. Čini mi se da njegovo zdravlje ide na bolje. Oko ponoći sam stavila čepić i više nisam. Cijelo jutro se igrao, plesao pa mislim da je to s visokom temperaturom gotovo. Lanchicaa, dobro došla, ma kakvi kasno. Pridružila sam se ljetnim bebama 2012. kad su skoro počeli 1. rođendani CrazyPuppet, uskoče meni sestre (živimo u istoj kući), a i svekrva i svekar. Ali ipak mi fali najviše mm koji dolazi u nedjelju, jer po noći sam ipak bila sama s N, i to mi je bilo koma, dizati ga, mjeriti temperaturu, presvlačiti itd. Ali imam ja još malo do termina pa se ne brinem, kritično razdoblje je prošlo i sad mi je svejedno da li ću roditi sutra ili za tri tjedna. Iako, ne bih voljela baš sutra jer još imamo nekoliko stvari za napraviti prije nego dođe sestrica.