|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas?
29.5.2014 19:48:51   
Tea2803
Chocolate joooj javila si se user posted image user posted image user posted image nikako docekat hiiii user posted image
Uglavnom veoma sam sretna sta je sve proslo super bez komplikacija user posted image user posted image user posted image
Jako mi je zao sta se mucis sa dojenjem tj.sta nemas mlijeka user posted image nadam se doci ce brzo brzo brzo drzim palcice
I bas koma sta te boli toliko user posted image nadam se da ces se jako brzo oporaviti user posted image i da cete ti i tvoja malena brzo kuci ,, saljem vam punoooooo user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu chocolate)
Neposredna veza do poruke: 776
29.5.2014 20:19:01   
chocolate
Hvala ti Tea, nadam se da ce mlijeko sutra pomalo krenuti, iskoristavam to sto imam kateter pa se trudim piti sto vise tekucine.. A i sestre su mi rekle da je normalno da mlijeko dodje nakon 3-4 dana.. ;) nadam se da cemo i to savladati..
Pinky, cura se zove Lana..

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 777
29.5.2014 20:36:30   
victory
Chocolateeeeeeeeeee, hrabra ženo :) svaka čast i još jednom veeelika dobrdošlica maloj Lani user posted image user posted image drago mi je da je prošlo bez većih komplikacija.. još samo da mlijekec dođe i da mala mišica počne dojiti i bit će sve sjajno :)) držim palčeve da se što prije oporaviš i da te ništa, baš ništa ne boli.. odmaraj malo i uživaj sa svojom ljepoticom..user posted image user posted image

(Odgovor članu chocolate)
Neposredna veza do poruke: 778
29.5.2014 20:52:58   
Tea2803
Dosla je malena Lana user posted image user posted image user posted image prekrasno ime user posted image koliko je bila velika curka tvoja jesu ti dobro procjenili kilazu? Brzo ce mljekeco ;) navijamoo user posted image a sada idi i uzivaj u svojoj malenoj struci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 779
29.5.2014 22:56:57   
sretnaz
Chocolate, ipak nije bilo previše komplikacija. Nadam se da će bol prestati što prije i da ćeš uspjeti s dojenjem!
N mi ima temperaturu, počelo je utorak poslijepodne i do sad je imao najviše 39,1. Inače ništa drugo ne primjećujem, jede, divlja (kad temperatura padne) i sad me zanima kako će biti sutra. Nekako mi se ne da kod pedijatra, samo što je sutra petak, a nije mi baš do toga da moram za vikend na hitnu. Osim toga trudnoća mi baš ne olakšava situaciju. Moram ga dignuti, presvući usred noći, mjeriti temperaturu, pa on naslonjen na trbuh i onda malena lupa i sve živo me boli, pa kontrakcije, ili bol u preponama. Neki put imam osjećaj da ju zapostavljam radi N. Nema maženja trbuha i slušanje muzike... Svjesna sam toga d aće tako i N biti u drugom planu kad rodim. Nadam se da ću ipak uspjet balansirati između njih dvoje.
Što se tiče patronažne dolazila je dok nije otpao pupak, došla je pokazati prvo kupanje i ne znam da li je još dolazila. Ali da sam htjela mogla sam ju zvati. Baš sam ju sad zvala pa će doći u utorak da mi kaže što mi treba za pupak. Meni je kuća na istom mjestu, ali se mijenjala adresa, općina, ali ću ostati kod stare patronažne.

N.... 6.09.2012. 3860 g, 53 cm
K... 24.06.2014. 3250 g, 47 cm

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 780
29.5.2014 23:02:33   
sretnaz
joj ti poslodavci....CrazyPuppet i ja sam mislila da ti je super na poslu

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 781
30.5.2014 2:04:15   
Lanchicaa
nadam se da nije kasno za pridruživanje... termin 08.7.2014., prva trudnoća user posted image

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 782
30.5.2014 6:55:38   
CrazyPuppet
Lanchicaa, dobro nam došlaaaaa!!! user posted image user posted image user posted image

ma kakvo kasno samo se ti druži tu s nama user posted image

Chocolate, držim palčeve za mlijeko, doći će to, ipak je carski šok za organizam, nadam se da će te prestat bolit evo za 5 min, i da samo uživaš sa svojom malom Lanom user posted image

Sretnaz, ja bih ti preporučila da si pozoveš neku prijateljicu/mamu/punicu/sestru bilo koga, da ti malo uskoči u ovom finalnom odbrojavanju. Teško je fizički to sve izdržati, trudnoća uzima puuuno energije, mogu samo nagađati kako je imat još limača uz to (pa taman da je sve u najboljem redu), a pogotovo ako te još nešto boli. Olakšaj si malo, mi bi sve htjele bit superžene... a tko te na kraju pita...

Ja sam glupača isto jučer išla radit neke kolače, i to dvije vrste, bila sam u điru cijelo popodne i večer, pa onda tek od umora nisam mogla spavat, sad me fino sve boli... tak mi i treba kad se non stop forsiram user posted image

e i da, da se pohvalim, jučer smo muž i ja završili trudnički tečaj :D i sad imamo propusnicu za porod (tj. on :D) Dobili hrpu besplatnih uzoraka i materijala za bebu :)

i pitanjce za kraj: Pelene - platnene ili jednokratne? Ja sam čak mislila isključivo obične tetre koristit radi bržeg sušenja. kakva su vaša razmišljanja/iskustva?

(Odgovor članu Lanchicaa)
Neposredna veza do poruke: 783
30.5.2014 7:22:37   
PENELOPI
Chocolate samo hrabro ii doci ce mlijeko. Sretnaz u potpunosti te razumijem. Mene sve nesto boli onda shvatim da sam cijeli dan na nogama i jos nju dizem, a nisko nosim,kad se sjetim jos dva mjeseca ajme tko ce to izdrzat. Ja cijelu noc nisam spavala mucio me zeludac i cijela probava valjda mi nesto tesko sjelo, zgaravica za poludit a na zelucu ko kamen i napokon oko pola pet ujutro sve ispovracala, joj koje olaksanje.

(Odgovor članu CrazyPuppet)
Neposredna veza do poruke: 784
30.5.2014 9:42:44   
victory
Jutro curkeeee :)) Lanchita, dobrodošla user posted image Nikad nije kasno za druškanje :)) Vidim da sve cure imaju neke tegobe i bolove.. ajme.. sve znam :// sad me zadnjih dana toliko boli kičma da se ne mogu naredit spavati nikako :// i hodam kao da se upiškila user posted image sva sam neka troma.. iako sam još do prije koji dan bila super pokretna i okretna, još kak nemam veliki trbuh baš sam bila aktivna.. a sadaaaaa .... još i ovo vrijeme totalno me ubija.

Nitko mi nije odgovorio, je li koja od vas cura koristila betadine vaginalete??? i da, ne znam, jel to normalno (a očito je da je u trudnoći sve normalno e he) ja već dugo nemam BH kontrakcije, imala sam ih ko luda tamo do 24 tt i onda počela sa donatom i magnezijem sad više ništa.. samo mi se nekad trbuh stvrdne (ali nije kontrakcija, bar ne osjećam grčenje).. mislim čak da se bebač ispruži i uživa malo pa me sve stegne :)

(Odgovor članu PENELOPI)
Neposredna veza do poruke: 785
30.5.2014 10:04:52   
Tea2803
Jutroooo svimaaa user posted image
Sretnaz bas mi je zao N opet temperatura nadam se da ce mu biti bolje user posted image jel ti N malkice ljubomoran ili nesta takvo jer seka dolazi uskoro?
Lanchicaa dobro nam doslaa user posted image user posted image user posted image
Crazypuppet user posted image za tecaj user posted image i nemoj se toliko forsirati user posted image
Penelopi zgraravica te hvata user posted image groznoo je to nadam se da ti je bolje sad vecuser posted image
Victory bas super sta nemas kontrakcije bas ti zavidim user posted image ahh ti bolovi da eto i mene opet i sinoc oko 5 vec poceli boljet kukovi da sam se pola sat setala po sobi ma za popiii.....ali eto uspjela sam poslije toga zaspati user posted image i bome malac me toliko izudarao a ja se nisam mogla probudit bila u nekom snu a on je poceo tak nabijat samo sam se probudila sa suznim ocima poslije user posted image ne znam sta je to bilo da ga nisam mozda pritisnula s trbuhom user posted image

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 786
30.5.2014 10:25:46   
Ulala
Jutroooo user posted image
Čitam sada već lagano da nam je svima postalo teško neke uobičajne radnje raditi, ali mene to toliko veseli jer znam da nema još puno do dana D user posted image CrazyPuppet, što se tiče pelena. Moj glas je od trenutka kada sam saznala da sam trudna PLATNENE. Iz više razloga, najmanje financijski a najviše zbog bebice, zdravlja i okoliša. Jednokratne cemo koristiti samo dok smo u bolnici, a nakon što dođemo doma tetre za prvih mjesec, dva sigurno. Iako sam ja nakupovala i ovih modernih pa ćemo kombinirati i te s tetrama. Tetri ću uzeti 40kom. a ovih modernih zasada imam 13, planiram uzeti još 7. I da naglasim uzimam po 3,4 pelene od svih različitih proizviđaća, tj. teta šivalica, što zbog kvalitete, što zbog dezena user posted image A mene cure zanima ako je koja koristila tetre koje su najbolje za uzeti, imate li koje za preporučiti??

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 787
30.5.2014 10:28:47   
Pomalo
Pozdrav cure.. Ja jutros lunjam od ujutro, odvela muza na posao, popili skupa kavu, onda isla platiti trudnicki tecaj, pocinje u ponedjeljak.. Jeee.. I isla kupiti kremu za suncanje, svaki put pocrvenim kad setam, a i mislila ovaj vikend malo na plazu, ako uspijem stati u bilo koji kostim.. user posted image E i dogada mi se da me boli dolje, valjda u stidnoj kosti nakon sexa.. Da li imate vi takvih problema?? user posted image

Lanchicaa dobro dosla.. user posted image

Crazypuppet odmori malo, tako i ja sebe forsiram, pa stanem i promislim da sam trudna i da moram malo udahnuti.. Ja jucer poslje rucka odspavala sat vremena, bas mi vratilo energiju, spremala vecericu za nas dvoje.. Ma super..

Jucer me uhvatila neka depresija, tuga, toliko da sam ujutro dok sam se vozila na posao plakala u autu.. user posted image Ali evo danas je bolje..

Velika dobrodoslica maloj Lani.. user posted image

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 788
30.5.2014 11:17:02   
CrazyPuppet
Ja sam mislila isključivo tetre stavljat i stavit gore one zaštitne gačice i gotovo. gledala sam kako se to slaže, ne izgleda komplicirano, a mislim da nakon par puta složiš to u par sekundi. Ja sam uzela tetre u DM-a, ali sam više paketa uzela kaliko jer mi se čine bolje. Ove moderne platnene mi se čine ok, ali kad sam ih uživo vidla, imam dojam da se to suši 3 dana. Ja se isto veselim bebachu, ajme jedva čekaaaaam :D Kako sam jučer čitala po forumima o pelenama, cijelu noć sam sanjala i "motala" te pelene oko maloga user posted image

Pomalo, obzirom na količinu hormona koji nam trenutno kolaju po organizmu, još se dobro držimo. Ja sam isto u stanju rasplakat se na svaku glupost. (nije da sam inače puno bolja, ali sad je to još izraženije) ali ono... čas ljuta, živčana, pa me onda uhvati tuga, pa se onda skockam i kažem si " aj ne pi***" user posted image pet minuta poslije moj mm provali neku glupost pa se valjam od smijeha i tako ukrug...

Danas mi je zadnji dan na poslu, pa se veselim pripremama za bebicuuuuu user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Pomalo)
Neposredna veza do poruke: 789
30.5.2014 11:42:42   
Ulala
Tako sam i ja mislila i tako ću i raditi. Koliko si ih uzela? I jel imaš neki link za preporučiti da vidim i ja? Iako sam već pogledala sve načine user posted image user posted image Nekako mi se čini onaj origami full jednostavno ali i nekako kao da bi propustilo? Ili bolje po starinski jednu tetru slozit u trokut a drugu u pravokutnik i to je to ? Malo me bune ta sva prematanja user posted image

Neposredna veza do poruke: 790
30.5.2014 12:35:51   
CrazyPuppet
evo ja sam gledala ovdje https://www.youtube.com/watch?v=w0A4K2tGAEQ - čini mi se da se pri zamatanju još malo podvrnu ti rubovi i onda to lijepo sjedne. i naručila sam one snappy kopčice i zaštitne gaćice i nema kamo mrdat :D što se održavanja tiče, pranje na 60°C je sasvim dovoljno, peglat ih ne treba, samo se poslože kad se izvade iz perilice i puste da stoje 10 min i onda ih stavit na sušenje. čak neke mame odmah pri spremanju u ormar slože u origami, pa onda samo vadiš... ja za sad imam oko tridesetak komada, ali mislim da bi mi ih još toliko trebalo, na kraju krajeva nisu skupe. naručila sam dvoje cover gačice za newborn i 2 malo veće. Po meni nema tu filozofije, staviš origami, i gore cover. ako puuuno kenja onda još jednu tetru složiš unutra ko uložak i to je to... user posted image

(Odgovor članu Ulala)
Neposredna veza do poruke: 791
30.5.2014 13:05:51   
Ulala
Stvarno nema puno filozofije s tetrama, joooj sad jedva cekam da pocnemo koristit sve to user posted image Inace sam ove moderne pp narucila od babysaurus, mama panda, roda, flafi i close p. Od zaštitnih imam flafice i roda S veličina, nisam nigdje vidjela da ima newborn? Planiram još uzeti jedan mother ease jer su svi nahvalili, a snappy stvarno neznam od koga bi. A za tetre hvala na info, idem uskoro u DM, mislim da sam vidjela da 10kom tetri tih kaliko kosta oko 118kn user posted image

Neposredna veza do poruke: 792
30.5.2014 13:17:28   
CrazyPuppet
ma newborn ja tako napisala, to je S večičina. ja isto naručila te mother ease na pelenko webshopu.

a snappi ima eko butik, za 16kn/kom. tamo sam naručila i vunene cover gačice ali malo veće

(Odgovor članu Ulala)
Neposredna veza do poruke: 793
30.5.2014 13:23:55   
sretnaz
DD,
što se tiče pp, koristim ove moderne, od samog početka. N je rođen dosta velik (3820 g i 53 cm) pa su mi odgovarale. Tetre sam koristila u početku ako bi mi ponestalo modernih. Suše se duže, ali ima različitih modernih, one koje su sa ušivenim uloškom su deblje i suše se duže, ali split pelene i sa džepom su puno brže suhe, osobito po ljeti kad su sunce i bura. Ali u grupi na fejsu, Moderne platnene pelene ima nekoliko mama koje koriste tetre i postoji i file gdje je opisano kako slagati tetre. Isto se svako toliko nađe netko ko prodaje kopču... itd. Zato slobodno uđite u grupu jer svi platnenopelenaši su dobro došli. Pa i tamo možete pitati koliko tetri će biti OK i koje su se pokazale dobre. Iskreno ne znam kako je sa tetrama kad su bebe veće jer su onda živahni pa ih je teško presvlačiti jer se okreću, bježe, mlate nogama itd. Znala sam izluditi sa N i stavljanjem pelene.
Čini mi se da njegovo zdravlje ide na bolje. Oko ponoći sam stavila čepić i više nisam. Cijelo jutro se igrao, plesao pa mislim da je to s visokom temperaturom gotovo.user posted image
Lanchicaa, dobro došla, ma kakvi kasno. Pridružila sam se ljetnim bebama 2012. kad su skoro počeli 1. rođendani user posted image
CrazyPuppet, uskoče meni sestre (živimo u istoj kući), a i svekrva i svekar. Ali ipak mi fali najviše mm koji dolazi u nedjelju, jer po noći sam ipak bila sama s N, i to mi je bilo koma, dizati ga, mjeriti temperaturu, presvlačiti itd. Ali imam ja još malo do termina pa se ne brinem, kritično razdoblje je prošlo i sad mi je svejedno da li ću roditi sutra ili za tri tjedna. Iako, ne bih voljela baš sutra jer još imamo nekoliko stvari za napraviti prije nego dođe sestrica.

Neposredna veza do poruke: 794
30.5.2014 14:12:55   
Njanjica
OOoooo imamo prvu bebicuu user posted image user posted image user posted image . Čestitke hrabroj mami i želim brz oporavak, i nadam se da će mlijeko brzo doc.
Bome se sve nešto žalimo na tegobe. Ja zadnjih dana nekako živčana, razdražljiva..neznam, bit će da hormoni luduju

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 795
30.5.2014 15:29:34   
PinkyFunkyBirdy
user posted image

user posted image chocolate - 12.06. user posted image - Lana 28.05.2014.
user posted image sretnaz - 21.06. user posted image
user posted image leot - 24.06. user posted image
user posted image emy0406 - 24.06. user posted image
user posted image zvjezdicamaja - 01.07. user posted image
user posted image SANJABI - 03.07. user posted image
user posted image Lanchicaa - 08.07. user posted image
user posted image CrazyPuppet - 10.07. user posted image
user posted image tintilinki - 14.07. user posted image
user posted image ivaj - 15.07. user posted image
user posted image Tea2803 - 17.07. user posted image
user posted image victory - 19.07. user posted image
user posted image Mrvic@ - 21.07. user posted image
user posted image FingerJ - 25.07. user posted image
user posted image vepikica - 03.08. user posted image
user posted image Suzana12 - 03.08. user posted image
user posted image PENELOPI - 09.08. user posted image
user posted image Ulala - 10.08. user posted image
user posted image Pomalo - 13.08. user posted image
user posted image Njanjica - 16.08. user posted image
user posted image sandra999 - 19.08. user posted image
user posted image ikaaa - 28.08. user posted image
user posted image RIBICA241 - 28.08. user posted image
user posted image luce1010 - 03.09. user posted image
user posted image Ninna10 - 06.09. user posted image
user posted image Ivankaa - 08.09. user posted image
user posted image Mussy - 10.09. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 796
30.5.2014 21:07:56   
Anchyloo
hellouuu... evo i mene prvi put na forumu.. zanemarite početničke greške,porfavor... user posted image mama sam 2 klinaca i očekujemo blizance... nadam se veselom druženju i da vas neću puno ugnjaviti.. user posted image user posted image

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 797
30.5.2014 21:32:00   
CrazyPuppet
Anchyloo, dobro nam došla!!!user posted image user posted image user posted image

evo nam jedne mame na kvadrat koju možemo mi početnice izrešetat pitanjima user posted image

kad je termin blizancima?user posted image user posted image

(Odgovor članu Anchyloo)
Neposredna veza do poruke: 798
30.5.2014 21:36:57   
Anchyloo
juuuj.. ma ja sam imala školske porode.. prvi s 26 šavova.. user posted image nemojte mene.. hahahahhaaa curke bi trebale stići 27.7. ali,ako me osjećaj ne vara,družit ćemo se mi već početkom 7.mj... user posted image

Neposredna veza do poruke: 799
30.5.2014 21:52:54   
emy0406
Lanchicaa,Ancyloo dobrodošle!!!!!!!!!!!user posted image user posted image
Drage cure s raznoraznim tegobama dobrodošle u klub,imam osječaj da ću se rasspasti koliko me kukovi bole.Mislim čudim se,a u dva dana sam napravila 8 vrsta kolača,tortu,uz ovog malog hahara user posted image
Još da sutra obavim svadbu,trebala bi i kod svojih bar na kratko brat ide na krizmu,ali neznam kak ću to sve izbalansirat.Zasad idem ravno u krpe,a sutra ću mislit kak dalje.Netko je spomenuo sex,a kaj je to? Ja i dragi smo ko brat i sestra zadnje vrijeme,ako i pokušamo ostaje na pokušaju,ili se nemogu namjestit ili se beba počne ritat pa je njega strah i tak...user posted image
Curke laku noć svima

(Odgovor članu Anchyloo)
Neposredna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!