chocolate
|
Hvala vam cure na lijepim željama.. ;) Evo samo ukratko i nabrzinu.. Znate da sam se pocela spremati za dogovoreni carski, međutim u utorak tokom noci su me poceli hvatati lagani trudovi, iskreno nisam ni znala da su to trudovi, boljelo me kao lagani menstrualni bolovi u biti vise grčevi.. Ujutro sam posla u bolnicu na kontrolu, otvorena 2 prsta, nema čekanja i odosmo na hitni dogovoreni carski. Nabrzinu klizma, tuširanje, muz trci doma po torbu.. Ja dobivam spinal, koji iskreno ni ne boli ni nije strašan. Necu vas lagati nakon sto je popustio, a kod mene je vrlo brzo popustio bolovi su strašni, osjećate grcenje maternice, rez boli, poslije i leđa bole od ležanja u ravnom položaju, ne mozes se namjestiti, okrenuti, nakon 24 sata šok zvan prvo ustajanje, boli, boli, boli.. Ali onda kad mi dovedu moju curu isplati se svake te boli.. Jos uvijek ne dojimo, mlijeka nema, grudi masiram svako malo, pokušali smo danas staviti curu na dojku, ali ne ide.. Držite mi fige cure da sutra krene kako treba, sada nekako osjecam kao da mi se dojke pune.. Jel to moguce? E da i jedva cekam jutro da se riješim katetera, mada moram priznati da je lijepi osjecaj mokriti bez da ides u wc svako 5 min.. ;) ;) toliko za sada od mene, idem u novi pokušaj sjedenja na rubu kreveta.. ;)
|