|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas?
31.5.2014 19:23:14   
bambina27
Drage trudnice,nadam se da me primate u društvo :)
Termin mi je 16.08. I očekujem dečka.
Pozdrav svima :*

(Odgovor članu Ulala)
Neposredna veza do poruke: 826
31.5.2014 21:07:14   
victory
Ah, tako se raspišem i onda neki error sa porukom.. Skratit ću :) Ahchyloo, Bambina27, dobrodošle :))) super sam se nasmijala sa 3 nogice hehe..

Ne znam kako vi, djevojke moje, ali mene desni kuk otkida.. osjećam se kao bakica od 75 godina,... i svašta me nešto još boli, presijeca, stišće... i ne mogu noću spavat.. i previše jedem :)) Eto, tegobe sam riješila..

Idemo sad na veselije teme.. kupili smo kolica :)))))))))))) i svašta smo još nešto kupili pa eto.. ostalo još samo par sitnica i mislim da je to to... neću pretjerivat za 17 paketa uložaka i gaća i ne znam čega, ako zatreba, dragi će biti na speed dial-u pa nek kupuje i donosi.. :))) nema mi smisla to kupovat pa ostavljat za nove naraštaje :)))

(Odgovor članu bambina27)
Neposredna veza do poruke: 827
31.5.2014 21:17:40   
Anchyloo
bome je i meni danas bacio error na poduži post..user posted image bezveze.. ak si toliko šopingirala nije ni čudo da te sve boli i stišče.. enivejs,kakva kolica,nova? skupa,milon $$? user posted image u to se stvarno isplati uložiti,pogotovo ako u daljnjoj budućnosti planirate još pišulinaca user posted image WELKOM BAMBINA!! user posted image

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 828
31.5.2014 21:26:09   
bambina27
Hvala vam cure na dobrodošlici.
I mi smo riješili kolica,činilo mi se kao da je rano ali ipak nek se nađe.
Odlučili smo se za Peg Perego Pliko P3,čini mi se kao klasičan i dobar model. Ima li tko iskustva s njima?
Sa prvim djetetom sam imala ABC na tri kotača i jako se razočarala pa sam se sada odlučila za nesto klasičnije.

(Odgovor članu Anchyloo)
Neposredna veza do poruke: 829
31.5.2014 21:33:51   
Anchyloo
mi smo prvo imali Hauck shopper,superlagana manja jeftinija kolica,još su u funkciji.. a i dobili smo Stokke (jel se tak piše?) suuupeeeer su lagana za voziti,pogotovo kad je mama na rolama.. al nisu za mali auto.. i malo se teže sklapaju.. a sad za dupliće sam u totalnoj dilemi jer mi se sva čine preglomazna... a i kvalitetnija kolica možete uvijek lakše prodati ako vam dosade!

Neposredna veza do poruke: 830
31.5.2014 21:41:59   
bambina27
Stokke mi se činio jako nepraktican model pa nisam ni razmišljala o njima(iako mi se jako sviđaju), ali očito sam bila u krivu :)
Ipak,utješila si me s tim da nisu za mali auto pa mi je lakše user posted image
Hm,za duplice nisam bas primjetila preveliki izbor,ali valjda budeš našla nesto praktično i manje ogromno.
Moja frendica je imala neki Peg Peregov model,ali u odnosu na Stokke izgledaju,hm ne bas lijepo ;))

(Odgovor članu Anchyloo)
Neposredna veza do poruke: 831
31.5.2014 21:50:10   
Anchyloo
mi imamo punto i jedva smo ih utrpali.. i teško ih je sklopiti/rasklopiti... nisam gledala koliko su točno,dobili smo ih na poklon,ali znam da su skuplja.. ali neznam baš da vrijede tih novaca.. možda griješim... ha,ak ne nađemo niš prihvatljivo,vozit ću ih u tačkama! kaj,to još niko nije isfurao... hahahhaaauser posted image

Neposredna veza do poruke: 832
31.5.2014 21:57:06   
bambina27
I mi imamo punto tak da ne moram zaliti ;)))
Po mom mišljenju su malo precijenjene jer koliko sam gledala nekakva basic varijanta je cca 7000 kn,a to mi se čini jakooo puno.

Hahaha,bas si me nasmijala sa tackama. Ako nista drugo komotna su pa stanu skupa unutra.user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anchyloo)
Neposredna veza do poruke: 833
31.5.2014 21:58:58   
Anchyloo
no,i u svaki auto stanu... a i buduće da ćemo sad imati 4 dječice,možda bolje da odmah i onaj radnički kombi kupimo.. pa osnujemo i neki femili bizmis!

Neposredna veza do poruke: 834
31.5.2014 22:05:39   
bambina27
U svakom slučaju "normalan" auto vise nije dovoljan user posted image ,ali neka njih živih i zdravih.
Eto,uz klince još i biznis,di ćeš bolje user posted image

Jel planira koja od vas roditi na Sv.Duhu?

(Odgovor članu Anchyloo)
Neposredna veza do poruke: 835
31.5.2014 22:31:34   
sretnaz
DV, ovdje je jako živo i veselo user posted image

I meni se događalo da napišem brdo toga i onda poruka nestane. Zato prije nego kliknem potvrdi stisnem CTRL+A (obilježim sve), zatim CTRL+C (copy). Pa ako nestane, opet se logiram, i lijepo zalijepim post (CTRL+V) user posted image
Ja sam totalno koma, umorna i neispavana i to radi N. Opet mu se preko noći digla temperatura, a i nekako je puno plakao. To je bila četvrta noć, s time da ovu prvu se temp nije digla iznad 37,7. Danas ej preko dana bio super i nadam se da nema buđenja noćas.

Anchyloo meni je nevjerojatno da su tek u 27 tjednu vidjeli blizance. Pa na onom prvom UZV vidi se da srce kuca, pa kako nisu vidjeli dva? user posted image A vama ne samo da treba veći auto nego i 4 AS!

Očito nisam tipična trudnica bila ni prvi put. Jako malo smo toga kupovali od opreme... a sada još manje. Kupili smo robicu za izlazak, i još sam kupila hlačice sa stopalima. Ostalu robicu imam od N i od sestrine kćeri. AS imamo od N, krevet je dala susjeda, kolica su od sestre, i N se isto vozio u njima. Prematalicu nemamo klasičnu, kadicu je dala sestra... pelene koristim platnene. Kad smo kod platnenih, kremice vam ne trebaju, osim ako dođe do osipa.
Torbu sam donekle pripremila, samo kozmetiku nisam još utrpala.

N.... 6.09.2012. 3860 g, 53 cm
K... 24.06.2014. 3250 g, 47 cm

Neposredna veza do poruke: 836
31.5.2014 23:20:25   
victory
Heej djevojke.. što se tiče kolica... išli smo skroz racionalno.. fakat smo se istrošili u zadnje vrijeme za svašta pa nam stokke i ostala kolica od cca 6,7,8 ooo kuna nisu bila niti u videokrugu. Osim toga, moj prvi studentski auto koštao je 10 000 kuna i furao me je savršeno tijekom cijelog studija, pa kupit novorođenčetu kolica koja koštaju kao polovni auto mi je onak... uglavnom, razum nam je dozvolio (a nadam se da će biti dobra i kvalitetna) pierre cadin (ak se tak piše), tamno siva, 3 u 1, 3800 kuna.. sviđaju mi se, sportska.. zaista se nadam da će biti ok... nemam baš iskustva a ni strpljenja hodat od centra do centra gledat ta kolica jer manje više svugdje je izbor isti...

nemojte mi reć ako ste imale ili čule nagativna iskustva sa pierre cardin, pojest ću se :))

Btw ima tako krasnih i šarmantnih kolica za dvojčeke... :))) ma svašta ima, sve bih uzela :))

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 837
1.6.2014 7:13:01   
CrazyPuppet
Jutro svima! user posted image

Bambina27 dobro nam došla user posted image user posted image user posted image

evo mene opet u ranojutarnjem terminu user posted image
Anchyloo imam ja jednu super sliku sebe u tačkama sa nekih godinu i kusur user posted image a bome se nisad nebi bunila sjest u njih pa da me neko voza user posted image user posted image user posted image

Ja sam uzela CAM neki najnoviji model okvira FLUIDO, navodno dobile neku nagradu jer su jako lagane i praktične, pa što ja sad znam... ugl. kolica su 3 u 1, ja naravno gledala više estetski nego bilo kaj drugo, idu mi na živce ove sive/crne/smeđe... kakve su to boje za bebu? uzela sam neka krem bijela sa zelenom... pa da budu unisex :)
Stokke mi je tiha patnja ko arhitektici, ali je mama rekla da će ona plaćat kolica, pa su stokke jednostavno preskupa... osnovni model dođe 7000kn, pa kad onda uzmeš još i košaru i AS ispada 12000kn... bila je opcija kupiti polovna, ali su počele kružiti priče da ima krivotvorina, a ta kolica se najviše prodaju na njuškalu pa mi je postalo sumnjivo... ono što je meni kod njih najbolje, osim dizajna ofc. je to da je beba u višem položaju nego kod klasičnih kolica, pa joj je sve preglednije...

našla sam neku hranilicu peg perego siesta - može u 10 položaja, tako da u njoj more boravit i novorođenče, služi i ko zipka i što ja znam sve ne... to bi si nabavila user posted image

sretnaz ctrl+c obavezno user posted image

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 838
1.6.2014 7:29:18   
bambina27
Jutro cure,
Koliko sam skuzila dosta nas se odlučilo za modele 3u1. Zanima me da li bebice iz bolnice mislite voziti u AS(jaje) ili u košari koja je skroz u lezecem položaju?

CrazyPuppet,ova PegP Siesta izgleda predobro,samo joj je cijena poprilično visoka pa me zanima da li proizvod opravdava te novce.

(Odgovor članu CrazyPuppet)
Neposredna veza do poruke: 839
1.6.2014 7:37:10   
CrazyPuppet
nisam jedina ranoranilica user posted image jeeeeeeej

ja ju našla po 1350 u ebaby webshopu, pa mi se to i ne čini tako puno, obzirom da je i sklopiva i podesiva na nekoliko načina...ja sam ju mislila koristit i ko ono jaje za igru, spustila bi u najniži položaj i gore zakačila igračke nek vise pa da se mali igra... po meni je ok cijena z aono što nudi.

ja sam uz kolica odmah naručila i onu bazu za autosjedalicu pa da ide samo na klik, tako da ćemo to vjerojatno namontirat prije rođenja i onda ga samo ubacit i vozat :D iako sam načula da je neka tradicija nosit ga u onom obiteljskom jastuku iz roodilišta, ali di ću ga u to zamatat kad vani bude 40°C

Neposredna veza do poruke: 840
1.6.2014 8:09:06   
bambina27
Crazy,naravno da nisi jedinauser posted image

Mislim da je kod nas nekih 1600 kn,ali ok ima stvarno puno mogucnosti pa možda u nije prevelika cijena. Bas bi ju voljela vidjeti uživo jer mi ovako na slikama izgleda prekrasno,a i inače sam Peg Perego Fun user posted image

Hm,nisam bas od tradicije tako da ni prvo dijete nisam furala u jastuku nego Skafander i AS s obzirom da je bio 12 mj.
Sto se tiče baze moram ici provjeriti da li nas auto ima mogućnost jer nije bas najnovije proizvodnje,a čula sam da postoji neka granica god proizvodnje auta pa bi to valjda u servisu trebalo pogledati user posted image
U svakom slučaju to je najpraktičnije rješenje.

(Odgovor članu CrazyPuppet)
Neposredna veza do poruke: 841
1.6.2014 9:35:22   
emy0406
Dobro jutro svima!Bambina dobrodošla! Evo ja obavila i svadbu bili čak do 4 ujutro,a moj me mužić uvjeravao da ću prije 12 reći da mi je dosta user posted image . Sad bi to bilo to kaj se tiće mojih obaveza,pa danas dopunim torbu za rodilište i mogu čekat spremna user posted image
Vidim da raspravljate o kolicima,mi smo za malog uzeli neka ako se nevaram plebani se zovu 3u 1 bila su onda 2600-700 neznam točno,sva sreča da nisam kupovala skuplja jer mogu na prste nabrojit koliko se vozio u njima,sad će bit seki.Jedino je as bila u upotrebi 9 mj.Nisu loša lako se sklope,e sad za prostor nemogu procjenit jer u octaviji karavan izgleda da ne zauima puno,neznam jel bi u manjem autu bio problem.

Neposredna veza do poruke: 842
1.6.2014 9:59:09   
Tea2803
Dobroo jutrooo svimaa user posted image user posted image user posted image
Bambina27 dobrodosla user posted image user posted image user posted image
Curke evo ja doruckovala probudila se u 8 sa ponovnim bolovima u kukovima user posted image
Jucer sm imali prenatrpani raspored svugdje negdje u goste isli i na kraju nama dosli pa sam se napripremala i nakuhala ,, legla tek oko 1 u noci,,mrtva sam bila user posted image
Jeste mi se raspisale jaoo imala sam sta za citati neka neka samo tako treba user posted image
Evo ja sad idem u svoju buducu kucu po kolica i sve ostalo da mogu iduci tjedan pocet sve prati ,, mislim da nije prerano ipak ulazim u 34 tjedan a ko zna mozda i prije rodim pa bolje da mi je sve spremno user posted image
Sto se tice kolica eto mi smo kuipili Inglesina zippy 3u1 tintilinic se zatvarao i kupili kolica 40% jeftinije tako da su nas ispali 3500,, za sad sam zadovoljna vidjet cemo kad pocnem vozat svog decka user posted image
Emy draga ti skoro pa gotova sa pripremom user posted image ajde to je dobro sad mozes samo sjedit i cekat user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu emy0406)
Neposredna veza do poruke: 843
1.6.2014 13:15:17   
PENELOPI
Mene kukovi stalno rasturaju tako da,mi je vec normalno. Mi smo jos za curu kupili polovna abc kolica koja su nas dobro posluzilams obzirom na to da ne zivimo u gradu vec se vozimo po kako neravnom terenu i kolica polouila test a mala cim se pocela ustajat vise nije htjela u kolica tako da sam kupila nova i dala nekoliko tisuca za njih mislim da ne bi imalo smisla a i ne vole se sva djeca voziti u kolicima. Moja necakinja se svega par puta vozila u njima jednostavno dijete urlikalo u njima. Meni je vise posluzila mei tai nosiljka.

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 844
1.6.2014 13:21:26   
tintin
Ikaa user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu PENELOPI)
Neposredna veza do poruke: 845
1.6.2014 13:41:55   
sretnaz
DD
N više nema temperaturu!!! user posted image Cijelo jutro smo bili vani, i sad spava. Meni još fali sna, ali ajde, nije bilo noćnog presvlačenja. Oko 16:00 dolazi mm pa će mi sve skupa valjda biti lakše.
pierre cardin... hm, prije cca godinu dana, gledala sam ta kolica i sestra mi je spomenula da je čula kako su neki nezadovoljni. Nemam pojma, možda se to i promjenilo.
Što se tiče izlaska iz rodilišta, ja sam za to da se bebu vozi u AS jaju jer je to jedino sigurno. Košare, jastuci ne štite kod sudara.
Isto tako mislim da je za novorođenče i bebu najzdravije da su na ravnome. Izbjegavala sam jaje i sve te ležaljke. N se nije volio nositi i rano sam ga počela stavljati na pod da se igra. Meni se sviđa baby gym, puno više od tih ležaljki s igračkama. Na baby gymu se prvi put samostalno okrenuo s leđa na trbuh.
Ne znam da li sam već pisala, ali to s vožnjom u kolicima je baš zanimljivo kod N. Nije se volio nositi, ali se volio voziti, i vozila sam ga u košari na ravnom nekih 6 i pol mjeseci. I kasnije je volio vožnju u sportskom dijelu, ali ako smo negdje sjeli, on bi morao van i to bismo ga stavili na pod i on bi puzao. Tako da jedno vrijeme nismo mogli s njim ni na kavu jer bi puzao po kafiću i bio je jako brz i spretan pa bi bježao. Kad je počeo hodati uz namještaj i na početku samostalnog hodanja kolica nije volio. Morali bismo ga izvaditi i onda bi on hodao gurajući kolica. I sad sam ga ja opet počela stavljati u kolica i on sav sretan sjedne u njih. Lijepo se odvezemo do igrališta, pa se on ljulja, spušta po toboganu itd, i kad idemo doma uredno sjedne, dam mu jabuku ili nešto za grickanje i sve super. A mislim da jedno 2-3 mjeseca prije toga nije bio u kolicima. Da nisam trudna možda se ne bih ni sjetila staviti ga opet. user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 846
1.6.2014 14:01:48   
ma re
Pozdrav svima!!

Cure oprostite što vam ovako upadam na temu ali vas svako malo čitam jer smo tu negdje s terminima..
sretnaz oprosti na pitanju ali nisam čitala postove unatrag pa ako ti nije problem da mi napisati što je bilo malenom.. Naime, od prijateljice sin ima već tri dana visoku temp (preko 38) koja se spusti sa sirupićem, ali nikakve druge simptome..user posted image Kako je vikend nije ga vodila nigdje nego će sutra kod pedijatra al ona šizi jer ne zna što mu je još je i pri tome trudna.. Imaš li kakav savijet?

Hvalauser posted image

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 847
1.6.2014 14:35:26   
sretnaz
ma re, oko mene su više dizali paniku radi njegove temperature nego ja. Nisam ga vodila kod pedijatra iako su mi više puta rekli odvedi ga kod doktora. Njemu se lagano počela dizati temperatura utorak poslijepodne, i tu noć mi se digla, na nekih 37,7 ali je pala sama od sebe. I onda sljedeće tri noći se dizala na 38,4 do 39,1 i uz pomoć čepića bi se spustila. Nikakve druge simptome nije imao, i bio je 90 % vremena dobre volje, igrao se, plesao i divljao. Jeo je i pio uglavnom normalno. Ako radi temperature nije bio raspoložen za hranu onda bi kasnije sve nadoknadio. user posted image
I eto jučer je bio ok i navečer sam ga stavila u krevet sa 37,4, ali ujutro je bilo sve ok. Nekako se držim toga da se organizam bori protiv nečega. Pa ni gripa se ne liječi, a ni prehlada. Uvijek se daju isti savjeti, dovoljno tekućine i pratiti dijete. Nadam se da je ozdravio, bio to virus ili bakterija valjda se izborio. Ne gledam na temperaturu kao na nešto loše. A iskreno više se bojim ići kod pedijatra među hrpu bolesne djece pa tek onda može nešto pokupiti.

(Odgovor članu ma re)
Neposredna veza do poruke: 848
1.6.2014 16:22:27   
bambina27
Ajme cure,vidim da dosta vas ima nekakve bolove. Ja se ponekad pitam jesam li zapravo trudna jer me na sreću nista ne boli,ali bude još malo to sve prošlo čim stignu user posted image

Tea2803 ti si isto iz Gorice?

Sretnaz ja sam isto apsolutno za AS,ali me malo muci taj položaj jer mi se čini da je beba nekako previše ulegnuta user posted image
Zato sam mislila da je možda bolja opcija onaj treći dio kolica(košara) jer piše da se i ona pričvršćuje u auto kao AS,a beba je ipak u boljem položaju.

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 849
1.6.2014 18:41:43   
Tea2803
Bambina jesam iz v.gorice sam ti isto?? user posted image
Bambina bas ti zavidim jer te nista ne boli user posted image
Sretnaz drago mi je jer je N dobro ,, napokon zdrav i moze nastavit trckarat i zezat mamu user posted image

Neposredna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!