Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 12.11.2013 16:06:31
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga eternity žao mi je zbog . Lelaluna, navijamo! Trudilice: mali andeo - 14.11. lelaluna - 15.11. daxy - 17.11. anamiha - 18.11. Farah 00 - 19.11. Cecilija - 19.11. syringa - 19.11. ? malena 35 - 19.11. lilyras - 20.11. ikaaa - 20.11. danery - 20.11. nelly. - 21.11. rozesk - 21.11. perlica55 - 25.11. winkica - 26.11. *Katarina* - 29.11. Bucika001 - 30.11. Fiona0802 - 30.11. ? PinkyFunkyBirdy - 30.11. ?
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 12.11.2013 16:12:27
|
|
|
|
lelaluna
|
a gdje nam je mali andeo ?!!!
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 12.11.2013 17:13:22
|
|
|
|
Fiona0802
|
Samo da vam pošaljem puuuuuno ! Čitam vas stalno, ali još nisam nadošla od svega...pa vas neću zamarati negativnim mislima, već samo upijam vaše pozitivne! Kisice sretan rođendan...malo sa zakašnjenjem je, ali od srca je!
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 12.11.2013 21:07:14
|
|
|
|
daxy
|
Večer curke. fiona draga,znaš da sam pokušavala pronaći neki od starih tvojih postova da virnem tvoj graf. Lijepo da si nam se javila. Nedostaješ. Kad budeš spremna javi se češće. eternity žao mi je zbog ,al sad znaš na čemu si. Idemo u novi ciklus i navijam iz petnih žila. Hoćeš stavit graf u potpis? syringa draga,sretno s nalazima sutra! farah i tebi isto. Javi nam dobre vijesti! lelaluna s nestrpljenjem čekam tvoj !! andydea drž se,draga. Sigurno nije lako,al vidim da te TM i tvoja djeca puno vole i paze,nađi utjehu u njima. perlice pitala si me,al sam smetnila odgovorit. Moja G ti ne voli pogađati šta bi moglo bit uzrok nečem. Ona voli dokaze. Iako je spominjala hormonalni disbalans i ranicu,više sebi u bradu nego meni. Vidila je da mi je hormonski status uredan,pa je rekla da neće nagađati i uzela mi briseve. Rekla je da ćemo prvo vidit kakvi su oni,pa ćemo razgovarati za dalje. Idemo korak po korak i to mi je super kod nje. Stvarno vodi računa o svemu. Ne brini ne opterećujem se,samo sam pitala šta je to. pinky ako budem pošaljem svim trudilicama (sadašnjim i bivšim) po nešto,samo mi trebaju poslati adrese. Al tvoj će bit darak poseban,pa nek se ljute svi na mene. cecilija malena bebac kisice mali andeo jaaaaviiii seeee! Curke,laka vam noc...
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 12.11.2013 21:07:50
|
|
|
|
Farah 00
|
eternitiy bas mi je zao , ali idemo dalje, bar da sad ponovo utvrdis kadti je O, odnosno je li ti ostala na 16. DC. kisica nisam nalaze danas mogla podici, kao sto sam i pretpostavljala, ja ti radim sa strankama na poslu, i imala sam unaprijed zakazane termine, tako da nisam mogla nikako odgoditi, nadam se da cu sutra moci, pa vam javim. Saljem ti jedan hugic Perlice ovdje na RR nema mjesta za pesimizam, inace ces na onu listu za dobiti po turu daxy bravo za nalaze syiringa navijam da ti nalazi sutra budu ok bebac nadam se da ce se i kod tebe smirit situacija i da ce te ti i tvoj dragi naci zajednicko rjesenje... pinky, bucika, cecilija, lelaluna, snjeguljica, malena i sve ostale koje nisam spomenula puno pozitivnih vibracija i zagrljaja vam saljem
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 13.11.2013 7:29:21
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro, curice! Eternity, nek je glupača stigla već jednom, sad u nove pobjede! (Bolje da je došla, nego da te se mučiš i s njenim kašnjenjem pa pij ovo, pij ono...) Sad te čeka što i mene, AKCIJA! Mljac! Ipak mi je žao što na kraju nije +... E i mene je zanimalo što je idiopatska neplodnost. Bilo me strah istraživati te negativne pojmove pa i nisam surfala. Cure, s vama toliko toga naučim.... Baš ste mi super i s vama podijelim štošta. Hvala vam što ste tu svaki dan, aktivne i spremne pomoći, uvijek. Pusa, idem se spremati za posao
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 13.11.2013 7:57:46
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro cure BT skočila , akcija obavljena Baš sam sretna Sada čekamo 25.11. i nadamo se Lelaluna, čekamo Farah draga, danas po nalaze, vjerujem da budu super!! Katy draga moja, sretno danas i javi nam se.. Ostale curke ima li novosti??
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 13.11.2013 8:06:54
|
|
|
|
lelaluna
|
jutro cure, negativan radila sam najjeftiniji gravignost mini, a nestrpljivica jedna prerano sam ga radila, tako da ja se još uvijek nadam bar dok ne stigne vještca kako ste mi vi jutros?
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 13.11.2013 8:19:02
|
|
|
|
perlica55
|
Lelaluna draga, joj nestrpljivice jedna Sada tek vidim da ne očekuješ tek u petak.. Ak ne dođe glupača, ponovi testić za 2/3 dana.. Sretnoo Daxy draga, gdje će ta tvoja BT jutros ?? Dal je moguće da bude impl. dip?? Nadam se da da Katy draga, ako čitaš, ne zaboravi da ti dr. Poljak pogleda veličinu folikula... Moram vam priznati da sam se pogubila s nikovima, nikako da upamtim ko je ko budem si napravila nekakvu tablicu da se mogu podsjetiti
< Poruku je uredio perlica55 -- 13.11.2013 8:23:26 >
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 13.11.2013 8:24:27
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Lelaluna, nadam se da ti se neće dogoditi što i meni. Srljala sam s testom, pih! A drugi nisam stigla upotrijebiti... Joj, držim fige! Btw, trebala si se strpiti... Žao mi je zbog -, ali rano je još...
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 13.11.2013 8:28:07
|
|
|
|
Safobi
|
Daxy, tu sam ja svaki dan. Malo skicam kaj ima kod vas i nikako da neke lijepe vijesti vidim... Zene moje hrabre, drzite mi se i ne odustajte. Kod mene nema nista novo, sve po starom i dragi je jos u njemackoj...
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 13.11.2013 8:28:30
|
|
|
|
mali andeo
|
evo drage žene,čitam vas redovito,ali ne stignem se javiti... žao mi je zbog glupih menga kojae su vam stigle... ja trenutno neznam na čemu sam... mengu bi trebala dobiti sutra,boli me već par dana ,leđa me rasturaju,cice nabrekle bar za broj ,ako ne i više, raspoloženje mi je promjenjivo,mirise ne podnosim,a gotove sve te simptome sam imala kda sam bila i prvi puta trudna...i da moja nestrpljivost me nije natjerala da kupim test,i danas sam ga radila i kad ono ništa ,debeli minus .... Ovaj mjesec sam toliko bila optimistična,toliko sigurna...i sad se još potajno nadam ,da sam možda trebala čekati sutra... i tolko bi voljela da je ovaj test ipak pokazao krivo...
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 13.11.2013 8:39:52
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Mali anđeo,
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 13.11.2013 8:41:41
|
|
|
|
lelaluna
|
mali andeo svakako ponovi sutra, ja kazem da sve dok nema nada postoji curke sretno sa nalazima, javljajte nam a i ja ću svakako ponoviti test ali ne prije subote
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 13.11.2013 8:45:05
|
|
|
|
mali andeo
|
Nade u meni se još malčice ima...ali,joj... neznam sutra budem znala na čemu sam ...jer m mi je točna ko satić...nikad ne kasnim...tak da budem vidjela !
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 13.11.2013 8:56:58
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Pinky, Perlica, stručnjakinje, i ostale moje družice, jučer sam iznijela ideju MM o apstinenciji, ups pauzi od odnosa do plodnih dana. Sviđa mu se ideja, voljan je probati, ali... radije bi jedno druženje iz gušta, pa onda pauza! (heheh, kako isto razmišljamo...). Je li OK apstinencija od 8 dana? Otprilike. Ima li to smisla ili da bude čak 14 dana?!
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 13.11.2013 8:58:01 >
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 13.11.2013 9:08:05
|
|
|
|
syringa
|
mali anđeo, lelaluna znam kako je. na žalost! no, nije gotovo dok nije gotovo! možda se još - pretvori u +!!!!! ja zvala doca za nalaze, stigao jedan i negativan je! kasnije ću zvati da li su danas stigli i ostali. ma bit će sve ok. baš sam optimistična! ostale curice, sretno sa nalazima i akcijama!!! p.s. i ja ću si morati napisati neku tablicu da vas sve mogu pratiti. puno vas je drage moje pa ne mogu sve pohvatati. sretno svima!!!
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 13.11.2013 9:21:45
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Drage mali andeo i lelaluna, žao mi je zbog negativnih testića, ali moguće da je još rano i da će za koji dan biti velika plusčina! Fiona, milena, drži se! Mislimo na te! Draga daxy, daj me podsjeti kolika ti je lutealna faza? Po zadnjem grafu je 15 dana, pa mi ovaj tvoj pad tempice "ne drži vodu". Možda je stvarno impl.dip. Drago mi je da imaš G koja brine o tebi. Farah, navijamo za dobre nalaze i dalje! Joj, Perlice i ja sam totalno sve zbrčkala. Kako sam u gužvi na poslu i ne uspijevam sve detaljno čitati više uopće ne znam tko je kad što obavljao (pogotovo za nalaze i preglede). Što si ti na kraju rekla kad ideš po utrogestane? Katy, milena, navijamo da sve uspiješ obaviti i da se vratiš s nekom kvalitetnom informacijom za dalje! Draga Safobi, fališ nam tu! Da, ova cijela godina je tako razočaravajuća. Sva sreća pa je pri kraju i najiskrenije se nadam da će nam iduća biti presretna. Snjeguljice, mislim da bi vam 8 dana bilo ok. Po meni je 14 dana već previše. Dal si sigurna da ćete izdržati toliko?
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 13.11.2013 9:59:19
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Pinky, i ja mislim da je 8 dovoljno. A mislim da ne bi izdržali više (s tim da već nismo već dugo - PMS me ubio).
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 13.11.2013 10:13:45
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Cure, želim svima vama i sebi da se preselimo već jednom na forum TRUDNOĆA, da nismo više na Zatrudnjivanju.
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 13.11.2013 10:23:10
|
|
|
|
perlica55
|
Mali andeo, samo da ne dođe glupača Čekaj još dva dana pa ponovno piški, navijam za Syringa draga, super za nalaz, nadam se da će i ostali biti isto negativni, javi nam!! Fiona, Snjeguljice, mi smo dobili savjet za apstinenciju od 4-6 dana prije O, al obvezno onda biti u akciji i na dan O i sutra dan.. Mislim da ne trba pretjerivati s apstinencijom, jer opada pokretljivost spermija!! Pinky draga, sutra popodne sam ponovno na UVZ, pa ćemo se dogovoriti za progesteronsku nadomjestu.. Vjerujem da mi je jučer bila O, tak da ne znam kaj će sutra vidjeti na UVZ Opet bi trebao biti ispuhani folikul, ne?? A žuto tijelo?? Dal je rano da bi ga vidjela?? Svakako vam javim kaj mi je rekla Kak si ti?? Ima li novosti što se čajeka tiče?? Držim fige za tvoju O ubrzo
< Poruku je uredio perlica55 -- 13.11.2013 10:25:27 >
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 13.11.2013 10:26:51
|
|
|
|
daxy
|
Jutro. lelaluna, mali andeo žao mi je zbog - Strpite se par dana pa ponovo. syringa i drugi će nalazi biti super. safobi drago mi je da si se javila. Sjetim se često starih trudilica,pa i tebe. Nismo te zaboravili. perlice bravo za akciju. Sad čekamo! Kad ideš ponovo kod nje? Hoćeš dobit progesteron? pinky lutealna faza mi je 14 dana. Prošli put je nekim čudom bila 15. A ništa,čekam sutra... Ako nastavi padat će doći i idemo ispočetka. Šta drugo mogu? Popodne idem dr.G pa ćemo se posavjetovat. Reći ću joj da ću privatno obavit CD i PCT,pitat ću ju za F-metriju. Al mislim da ćemo to dogovorit kad dobijemo nalaz CDa. Jer ne mogu na f-metriju kod nje u slučaju da ipak imam lijevi jajnik kad ga ona ne vidi na svom UZVu. Mogla bih kod nje svaki drugi ciklus kad mi je O iz desnog jajnika.
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 13.11.2013 10:30:29
|
|
|
|
perlica55
|
Daxy draga, al ak i nema ljevog jajnika, u preko 90% slučajeva desni preuzima funkciju.. Tak da po mom mišljenju ti budeš imala folikul i O na desnom svaki mjesec, osim ak se desi da je anovulatorni ciklus.. Pa pogledaj si FF, i on kaže da svaki mjesec imaš O, ne
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 13.11.2013 10:31:39
|
|
|
|
daxy
|
perlice tipkali smo u isto vrijeme. Zanemari pitanje. Evo da se nadovežem na svoj post. Mi smo samo jednom od kad pratim BT uspjeli pogodit akciju dan prije O. Sve ostalo je bilo na dan O. Možda je to dio problema? Edit: perlice,napisala sam u slučaju da na CD ipak ispadne da imam lijevi jajnik. Ne mogu kod nje na f-metriju kad je O iz tog jajnika kojeg ona ne vidi na UZVu. Ako cd pokaže da nemam taj jajnik onda mogu ić njoj jer imam O iz desnog svaki mjesec.
< Poruku je uredio daxy -- 13.11.2013 10:36:19 >
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 13.11.2013 10:49:05
|
|
|
|
perlica55
|
Joj daxy mila, ne znam šta da ti velim.. Budući je kod vas S-gram odličan, i ako uzmemo da spermiji žive 72 sata, bezobzira kaj niste bili u akciji dan prije O, bili ste dva dana il tri.. A ništa te ne košta da pokušate i to, možda uspije I onda kad čujem priču da su pojedinci imali odnos jedan jedini put u mjesecu i žena bude , pa pop*****
|
Anketa
da li vam se sviđabemboime Dea za curicu'da (
34%)

ne (
66%)
Broj svih glasova: 130Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!