|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje studeni 2013.
11.11.2013 10:43:36   
tintin
Perlice super vijesti, ovo je tvoj mjesec, sretno user posted image

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 351
11.11.2013 11:01:22   
PinkyFunkyBirdy
Da imamo listu na novoj stranici. user posted image

Trudilice:

user posted image eternity - 29.10.
user posted image mali andeo - 14.11.
user posted image lelaluna - 15.11.
user posted image daxy - 17.11.
user posted image anamiha - 18.11.
user posted image Farah 00 - 19.11.
user posted image Cecilija - 19.11.
user posted image syringa - 19.11. ?
user posted image malena 35 - 19.11.
user posted image lilyras - 20.11.
user posted image ikaaa - 20.11.
user posted image danery - 20.11.
user posted image nelly. - 21.11.
user posted image rozesk - 21.11.
user posted image perlica55 - 25.11.
user posted image winkica - 26.11.
user posted image *Katarina* - 29.11.
user posted image Bucika001 - 30.11.
user posted image Fiona0802 - 30.11. ?
user posted image PinkyFunkyBirdy - 30.11. ?

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 352
   [Brisano sporočilo]
11.11.2013 11:16:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna veza do poruke: 353
11.11.2013 12:35:56   
eternity
hej žene, kako ste miuser posted image user posted image

katarina sretno sa nalazima u srijedu, moj dragi je radio spermiogram par puta i svaki put bi mu rekli apstinencija 3-5 dana, tako da je bolje što će te čekat srijeduuser posted image , nemojte se opet zaigratuser posted image user posted image user posted image

bucika draga, fino reci svom mužu da svoju mater dovede u red, to nije tvoj problem i nemoj se bezveze sekirat.on treba stat iza tebe i vaših odluka aona nek seli svojoj mai ako joj je nešto krivo. ja sam svoju nakon pola godine braka izbacila iz kuće, drugi sin joj je mezimac i bio je pošteđen svakog posla i plaćanja njenih režija (onaje živila u prizemlju a mi na katu al smo sve račune mi plaćali jer imamo veća primanja ) a moj dragi je mogao ić na posao, radit oko kuće, sve plaćat a oni samo prigovarali i govorili šta bi trebalo uradit.nakon žestoke svađe mene i svekrve jer mi je dopizdilo gledat kako jednog sina iskorištava a drugog diže u nebesa rekla sam mužu " iz kuće ide il ona il ja ". muž je znao da je situacija između nas dvi gadna al tad je shvatio da dalje se ne može tako i razgovarao je sa svekrvom i ona se je u roku tjedan dana preselila svom mezimcu u kuću. sad se vidimo jednom mjesečno,popijemo kavu i to je to,otrpim je radi muža al ništa više.

izvještaj, moja user posted image još nije došla, pa kontam ako ne dođe do srijede ponovit test i ako bude opet negativan idem ginekologuuser posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 354
11.11.2013 12:41:21   
syringa
kisica, sretan rođendan!!! nek ti se ispuni rođendanska želja! user posted image  user posted image  user posted image
perlice bravo za nalaze i sretno sa akcijom! user posted image
eternity želim ti da na ponovljenom testiću vidiš user posted image .
ostalima sretno i da se što prije sve preselimo na forum user posted image .

(Odgovor članu eternity)
Neposredna veza do poruke: 355
11.11.2013 12:41:43   
lelaluna
eternity i ja sam mislila uraditi test u srijedu user posted image
nadam se da ćemo imati user posted image kao i sve ostale trudilice sa liste
nadamo se, nadamo ...
kisica sretan ti rodjendan, zelim ti sve najljepse!!!

< Poruku je uredio lelaluna -- 11.11.2013 12:43:42 >

jedan veliki mamin dječak

(Odgovor članu eternity)
Neposredna veza do poruke: 356
11.11.2013 12:49:25   
PinkyFunkyBirdy
Uh... vi se raspisale za vikend ... ne stignem sve poloviti. user posted image Opet sam u maloj strci na poslu, ali mislim da ću za koji sat to dovesti u red. user posted image

Draga kisica, sretan ti rođendan! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Eternity, draga, što si odlučila? Ideš ginu ili vadiš betu ili nešto treće? user posted image

Draga daxy, malo sam se pogubila user posted image ... dal si išla na kraju na color doppler? user posted image

Katy napaljenušo jedna. user posted image user posted image user posted image Ajde drago mi je da ste uspjeli sve dogovoriti za pretrage. user posted image

Anamiha, vjerujem da si nestrpljiva ... ma kao i sve mi. user posted image Izdrži još malo pa ćeš sve znati. user posted image

Joooj ikaaa, stvarno si nas zabrinula. user posted image Ajde, drago mi je da si dobro i da je samo gužva u pitanju. user posted image Javljaj nam se češće inače će biti po turu. user posted image user posted image user posted image

Draga Bucika, jako mi je žao da to proživljavaš. user posted image Mislim da je najbitnije da je TM uz tebe jer jedino tako ćete uspjeti izboriti svoje pravo glasa. user posted image Šteta što ne možete otići negdje daleko od njih. user posted image Drži se draga. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tintin, Jasmina, milene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Syringa, dal se ti dobro? Trebaš li obaviti još kakve pretrage ili si gotova za sad? user posted image

Draga lelaluna, moguće da su to dobitni simptomi. user posted image Navijam za to! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bumbi, hoćeš nam se i ti ponovno pridružiti? user posted image Već te predugo nije bilo na ovoj temi. user posted image

Kako je moja milena Andy? user posted image Draga mislim na tebe! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Snjeguljice, u tom slučaju sretan rođendan i tvojoj mami! user posted image

I šečer na kraju: draga Perlice, ne mogu ti opisati kako mi je drago da si NAPOKON naišla na pametnu ginićku! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Super! Ovo je onda onaj pravi "THE" ciklus! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sam vam imala čudnu situaciju ovaj vikend: u nedjelju ujutro sam na papiru ugledala tamni rastezljivi iscjedak i poslije više ništa. user posted image Pošto mi ginićka prošli tjedan ništa nije vidjela osim one neke cistice pretpostavljam da je to ta cistica pukla. user posted image Od tada imam malo čudniji isjedak - neki gušći, sticky i boje od žućkaste do boje breskve. user posted image Valjda vam nisam sad pokvarila ručak. user posted image user posted image user posted image Dal je na to utjecao "winkičin" čaj (ali sam ga pila samo u petak) ili moja tjelovježba ili peruanska maca ili sve skupa tko će ga znati, ali vjerujem da sam je se riješila. user posted image Još nisam popustila u vježbanju (sad je to koliko ... 4 dana user posted image ), ali baš se ponosim sa sobom. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 357
11.11.2013 13:37:10   
anamiha
ma nema smisla bacat novce na testice...ipak je jos rano...strpit cu se do nedjelje.. :) pokusavam ne mislit na to, i stalno nesto radim, citam , druzim se...da mi skrene paznju sa toga.

dns sam primjetila neko peckanje u lijevoj dojci , onak na tren..koda je nest sjevnulo...nezz kako bi to opisala..:/ grudi nisu bolne, al su cvrste i napete...

Neposredna veza do poruke: 358
11.11.2013 14:08:48   
perlica55
Pinky draga, user posted image  user posted image  user posted image  za vježbanje i čajek,
pij puuunoooo vode i nemoj papati kasno user posted image  user posted image
U četvrtak dr G bude potvrdila dal da krenem s
Ustrogenom, pa ću vam javiti.. Nadam se samo da
ću to dobiti napismeno i moći kupiti u ljekarni, jer mi
je nekak glupo ići kod majmuna soc. ginića i tražiti recept user posted image

Kisica draga, user posted image izvoliš user posted image  

sve najbolje za rođendan od srca user posted image  user posted image  user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu anamiha)
Neposredna veza do poruke: 359
11.11.2013 14:40:13   
perlica55
Zaboravila sam vam napisati da mi je
G rekla kak se endić do O deblja oko
1 mm dnevno (ak nema stimulacije) a
folikul raste dnevno od 1,5-2 mm..

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 360
11.11.2013 14:51:08   
kisica
Daxy – meni se sve čini da su sve svekrve pomalo slične.user posted image Bog samo zna koji to vrag u njima čuči da imaju snage i hrabrosti uopće biti takve kakve su. Moja bogme od incidenta evo već hvala Bogu 3 i pol godine šuti ko zalivena, tu i tamo nešto kaže, ja odgovorim svoje i ajde bok. Držim palčeve za ovo danas, a ti javi kako je prošlo i dali se ostvarilo onako kako si planirala.user posted image

Snjeguljice
– naravno da će doći, mora a i kako nebi kad je tako žarko želite. Samo eto, nekad se malo priroda voli igrati sa nama. Nekad smeta stres, nekad nešto drugo, ali na kraju sve ipak sjedne na svoje mjesto i bude kako treba. Hvala na čestitci za ročkas.

Syringa možda će zvučati malo okrutno, ali možda si i sretnica zbog toga. Moja nevjesta iz dana u dan napominje kako jedva čeka da svekrva umre. No dobro, moja nevjesta je pomalo ružnog karaktera i bezobrazna, pa onda ni svekrva ne štedi nju baš. Evo upravo se svekrva seli u ljetnu kuhinju sa svekrom, znači jedna prostorija i kupaonica jer ova neželi živjeti sa njima, a šogor pak ne želi otići odavde. U početku mi je to bilo i normalno, počinju svoj život i trebaju mir, ali evo gle sad ovo..sad kad je svekrva otišla u ljetnu kuhinju, i tamo kuha, boravi i sve, ali kupaonica nije gotova, ovoj opet ni to ne paše. Točnije ne paše joj što je svekrva iz kuće u ljetnu odnijela začine za kuhanje, a ona pak u sobi od udaje ima sve svoje (od wc papira do praška za pecivo). Znači sad bi ona da ova ode bez ičega, i da njezino stoji u sobi dok en potroši svekrvino.user posted image Jako je bezobrazna. A onda i svekrva ne štedi ni nju baš previše. No svejedno, kako god bilo ipak su to majke naših muževa, ja svaku poštujem, i samo to tražim i od svoje, malo poštovanja.user posted image

Jasmina mila prije svega hvala ti na čestitki, i što si se sjetila a i navratila nam malo. Kako si nam ti?

Perlice super da si konačno naišla na neku normalnu. Onu reakciju tvog gin. Nemogu opće zaboraviti. Uhvatite se akcije pa da i kod tebe stoji ovaj smajlić sa trbuhom do zuba.

Katarina eto super da ste uspjeli dogovoriti to. Pa baš, kad već možete otići i drugi dan, onda bolje čekat malo više dana. Možda se potrefi da ti plodni dani i ne dođu do tada, pa ćete uspjeti i njih pokriti ovaj mj. Neznam što bi bilo bolje, da imate problem, ili da nemate kad već i ovako nikako do tog plusa. Opusti se sad, obavite to, pa ćeš vidjeti što je i kako.

Eternity ja nebi više čekala sa time.user posted image Ovo je sad već dosta vremena prošlo. Ako nije ništa ili je trudnoća super, ali što ako je nešto i treba neka terapija a ti čekaš sa time? Testić možeš raditi i danas, i to popodne, jer sa ovim kašnjenjem nema šanse da se ne pokaže točan rezultat.

Pinky mila baš mi ej super ovaj dan, eto konačno i tebe. Daj Bože da se cista maknula, samo ti nastavi sa vježbicama i čajem, pa tko zna, možda nešto i krene na bolje i iznenadi sve nas.user posted image

Hvala vam svima zajedno na čestitkama za rođendan.user posted image Moji su jutros uranili k meni jer očuh ide raditi od 14, i eto..ništa posebno, popili smo skupa kavicu, pojeli kolačića i eto. Jučer mi je bila radna kolegica, i super nam je bilo. Čitam sad po vjestima o ovom vjetru i štetama, pa kako je kod vas? Kod nas je jako jako puhalo i još puše, ali nema nikakvih šteta. Ložimo kao ludi, i eto.user posted image

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

Neposredna veza do poruke: 361
11.11.2013 15:17:46   
Jasmina19
Ma nema na cemu kisica,kak se nebi sjetila kad si ti nasa i uvijek imas koju toplu rijec za svaku od nas<3 <3 Ja sam ti super i jedina akcija kod mene je skupljanje poplavljene vode u kuhinji.Negdje se neka cijev zastopala u zgradi i kad god netko pusti vodu u kuhinji ja imam veselje i tak citav vikend,vec me sve boli od navlacenja kanti s vodom.user posted image Fali mi moj FF,navukla sam se na mjerenje i sad sam sva smotana svako jutro bez toplomjera.user posted image Nadam se da si dobro i da nemas puno trudnickih tegoba.user posted image Vidjela sam da si pisala nesto za mjere sa ultrazvuka da se ne slazu sa tjednima.....nemoj se previse uzrujavat jel se to cesto događa pa se bebice rađaju skroz normalne,i ja sam se isto bila uvjerila u to na samom porodu.Rekla je doktorica da moj sin ima 3500kg,a rodio se sa 3960kg,samo je fulala skoro pola kile.user posted image Pinky<3 <3. :-* :-* :-* svimauser posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 362
11.11.2013 16:32:39   
bebac24
kisice sretan ti rodjendan i da ti se ostvare sve zelje :-)
a sad oprostite ali moram vam se potuzit::-( :-(
eto jucer smo se moj dragi i ja porjeckali..tj ja sam poludila i cak smo spavali svako svoje doma:-( to se nastavilo i danas...i onda sam dozivila sok... mama je morala redovno na previjanje dojke vec 40 dana i nikako da prode i dozivila je zivcani slom..baka ju je vozila..ja doma sa mokrom glavom i ona me zove..cujem da mama ne moze disat i gotovo skoro sam prolupala od brige..brzo sam budila tatu da me vozi jer sam odmah popila mormabel da me srce i mene ne izda i vozio me na hitnu..ajme cure... svasta sam sa njom u zivotu prosla ali ovo nisam...srce mi je pucalo a ona nije znala za sebe..ktome kako sam tatu naglo probudila i njega je stislo i nije mogo disat i UZASSSS ..sada sam ju stavila spavat doma.. ma katastrofa...zadnji put kad smo se dragi i ja porjeckaliprije skoro 2 mj poginuo mi je barba i tata zavrsio u bolnici sada mama i da ne vjerujes... oprostite mi ali morala sam... as sam tuzna na svoj zivot .. i sta moji moraju toliko patit:-(

(Odgovor članu Jasmina19)
Neposredna veza do poruke: 363
11.11.2013 17:58:23   
perlica55
Joj bebac, baš ti nije lako user posted image
žao mi je draga..
Ne znam što je tvoju mamu tako uzrujalo,
al ako joj je teško ići na previjanje, traži od
dr. opće prakse, nek vam patronažna dolazi
doma, mama ti na to ima pravo...
Ak treba odvedi je kod psihijatra, teško
je ljudima kada su bolesni, al ako ih i depresija
uhvati, ako osjete da su ne shvaceni,
bude im još gore user posted image
Mislim ispalile bi i mi mlađe da
moramo na previjanja tolko dugo...
A što se tiče svađe između tebe i dragog,
ponašate se kao djeca... Ma kakvo pobogu
spavanje kod staraca?! Iskreno, ne razumijem
što imate od tog da se durite i udaljavate,
ak imate problem riješite ga, ak ne ide,
onda je vrijeme da svako krene svojim putem..
Nismo svi isti, al kad imam problem, nastojim
ga odmah riješiti, šutnja kod mene nije zlato...
Budi hrabra, i misli na sebe, šaljem ti hugić do neba..

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 364
11.11.2013 18:05:11   
bebac24
a mama ima tezak zivot..prije skoro 2 god imala je mozdani..paralizirana desna ruka..od onda ne radi..sad dobija 400 kn place a duhovi se gomilaju..ja sam uskakala koliko sam mogla sad ne radim nemam ni za sebe..sestra podstanar..i uzas..ja zivim sa tatom niko ne radi gle..situacija nula..sad se muci sa tim ranama ma katastrofa.. i jedostavno su popustili zivci..
sta se tice mene i dragog..ne nije tako.. mi ti ne zivimo jos skupa.. budemo malo kod mene malo kod njega u apartmanu..tak da sam jucer bila primorana ostat doma da shvati da neke stvari mora promjenit...on je super i super nam je ali nije naviknut na neke stvari i koliko god ja tupila kn zaboravi na to.. veceras imamo razgovor pa cemo vidit..ja mrzim sutnju i zaro ludim..a muski ko muski on po gotovo nikad ne voli svadu i eto tako se desi...

Neposredna veza do poruke: 365
11.11.2013 19:06:19   
andydea
pozz drage moje,
Čitam vas koliko stignem...ja sam puno bolje fizički,ali emotivno jako teškouser posted image
Danas sam ponovno bila na kontroli kod ginek. i puno je bolja slika na utz...ali svejedno još nije očišćeno do kraja..pa u pon ponovno moram doći...
Uživam u sinu i curkama i svaki dan uz njih mi je lakše.
Pinkyuser posted image user posted image user posted image
Bucika moja..potpuno te razumijem...Ja imam svakodnevni rat sa svojom sveki i dosta mi je da mi se upliče u život...Ona nema nikoga osim nas i starog dede, pa sad iz dosade zajeb.
Moj muž se postavi i ona opet po svome...Moj savijet ti je da pričaš ozbiljno sa mužem,jer ako je već sada takva...kad dođe beba biti će ti 3x teže..govorim ti iz iskustva...Nađite neko riješenje ...Zajedno ju pozovite i recite da se mora nešto mjenjati inače selite van...da vidiš kako će reagirati...
Snjeguljice ,Perlice i ostale curke kojima je došla..žao mi je
Bebac budi jaka ,probaj se smiriti i pomiriti sa mužem...sad ti je potreban..šaljem ti veliki zagrljaj i nadam se da će mama biti bolje user posted image user posted image user posted image
Kisica draga...sretan rođendan..znam da vani nije neki dan...i da ne možeš piti...ali mi čemo u tvoje imeuser posted image
Pozz svima i dajte više neki plus u ove tmurne dane

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 366
11.11.2013 19:11:19   
andydea
Danery aaaaaaa sad sam tek vidjela tvoj post....joj baš sam sretna kaj te vidim ovdje...želim ti što prije velikiuser posted image user posted image  i da drago mi je u ovom slučaju zbog poslauser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 367
   [Brisano sporočilo]
11.11.2013 19:20:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu andydea)
  Neposredna veza do poruke: 368
11.11.2013 20:37:20   
kisica
Jasmina – pa jel nema netko zadužen za to? Bogme ima da ti ruke otpadnu. Zovite predstavnika ili tko je zadužen za to i nek vam to riješi.
Bebac baš mi je žao, i zbog svađe sa dragim, a i zbog mame. Nije baš lako nositi se sa tako nečime, i vjerovatno joj je jako teško to sve, ali eto trpila je dok nije pukla. Stvarno kad nekoga krene loše, onda očito ne staje. Što se tiče dragoga, ako ide ide, ako ne ne. Ni prvi ni zadnji. Čemu ti treba to da te netko čini nesretnom, i eto da se tako odvajate. Pa što sad dalje, ne planiraš valjda šutiti i dalje od njega i biti tu ili? Sretno večeras i riješite to, pa kako bilo. Nije ni prvi ni jedini, a ni zadnji.

Andydea tebe baš nešto krenulo loše, pa nikako stati. Nadam se da će se to očistiti samo nekako od sebe, da ne prolaziš još jednom sve to. Vjerujem i znam da ti je teško, ali eto imaš to troje koje te vole, i trebaju te sretnu i nasmijanu.

Još jednom vam hvala svima na čestitkama. Ništa od pića, ali eto i ne slavim aj to baš nešto previše pa mi nije ni potrebno.

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 369
11.11.2013 20:44:12   
danery

andy user posted image

user posted image user posted image ma i meni user posted image
vidim tebi je bolje,al još imaš "posla" user posted image nek što prije završi i da bude sve ok user posted image user posted image
a ovo što veliš da bucika babu skupi na zbor i kaže il smjena il selidba-heh,da,nekako mi se čini da je ta baksterica kao moja.....jedva će dočekat da spomenu selidbu user posted image
nadam se da se varam ipak....

< Poruku je uredio danery -- 11.11.2013 20:46:00 >

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 370
11.11.2013 22:31:31   
troubled
danery user posted image user posted image user posted image lijepo te ovdje vidjeti user posted image

cure...vibram da vam se što prije ostvare želje user posted image user posted image user posted image

imam novi ticker :)

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 371
11.11.2013 22:45:01   
perlica55
Andy mila, stalno mislim na tebe user posted image
Nadam se da će u ponedjeljak sve biti
dobro na UVZ... A da pitaš G da ti da
nekakve tablete, da se očisti kaj treba user posted image
Šaljem ti hugić do neba i nadam se da ćeš uskoro
opet među trudilice...
Tintin draga, vidim da me bodriš, hvala ti user posted image
Svaki dan vas čitam na trudnoći.. Super ste ekipa..
Ljubim tebe i malenu punooo user posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 372
12.11.2013 0:15:06   
Farah 00
kisica sretan rodjendan, zelim ti puno lijepih zelja i da ti se sve ostvare!!!! Evo i pokloncicuser posted image user posted image user posted image user posted image

Perlica super za F-metriju i folikul, bas je lijepo narastao, sada akcija i nogice u zrak user posted image

lelaluna ni ja se pretjerano ne nadam ova mjesec, ali sve dok ne dodje user posted image ima neke nade, zato necemo odustajati user posted image Sretno sa testom u srijedu user posted image

bucika moja mila, nemoj da se sekiras zbog vjestice, bitno je da je TM uz tebe i da se volite... Nju ignorisi,kad ti ona nesto prica sto ti ne odgovara ti samo pjevusi i ne slusaj je, to ce nju najvise iznervirati... Saljem ti jedan veeeeeeelikiii user posted image

Katarina drzi se ti i dalje od TM, i zapamti nema akcije do srijede user posted image user posted image

eternitiy zelim i tebi srecu kad budes radila test u srijedu user posted image

pinky nadam se da je to sve djelovalo i da si se rijesila te ciste, a svaka cast i za tjelovjezbu, i ja se trudim biti vrijedna, ali ne toliko kao ti user posted image

cecilija sta ima kod tebe, ima li kakvih simptomcica? Ja nista ne osjetim, cak je i tupi bol u stomaku prestao.

Danas sam radila progesteron, prolaktin i TSH, za prva dva ce rezultati biti gotovi sutra, a TSH u ponedjeljak... Samo ne znam kako cu sutra izaci ponovo s posla po nalaze, ali budem nesto skontala...

Za sve ostale zenice puno pozdrava i zagrljaja user posted image user posted image

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 373
12.11.2013 1:13:27   
daxy
Pozdrav,trudilice trudnice...

kisice sretan rođendan! user posted image user posted image user posted image user posted image
Sve najbolje ti želim. user posted image

lelaluna držim fige da su simptomi pravi trudnićki i da bude user posted image ! user posted image user posted image

eternity i tebi isto! Daj pišni taj test. Čekamo te... user posted image user posted image user posted image

katarina ma super vam je plan! user posted image ajde nek ste pomjerili termin,šta je sigurno sigueno je. sretno! I potpuno te razumijem kad kažeš da bi voljela da nešto ne bude kako treba. I ja isto razmišljam. Samo želimo otkrit u čemu je problem i to je sve.

perlice ajde hvala Bogu pa si naišla na nekog normalnog. Super za endić i folikul! user posted image user posted image
Sad samo treba odradit akciju kad dobijete zeleno svijetlo. Joj tako ti želim da napokon uspijete! user posted image user posted image

pinky draga,sigurno je cista pukla! Baš mi je drago. I bravo za vježbe! user posted image user posted image
Ja ti još nisam išla na CD,čekam nalaze briseva.

Cure dan mi je tako bezvezan. Ništa nisam napravila šta sam planirala. user posted image
Sutra idem po nalaze briseva i na sastanak. Javim vam kako je prošlo.
I dalje nema spotinga što je SUPER! user posted image user posted image I počela mučnina,al ignorirajte to jer ju imam svaki mjesec.
A onaj spoting je bio poslije odnosa,tako da nije to onaj isti kao zadnjih mjeseci. Mislite da sam ga se riješila? user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 374
12.11.2013 7:56:21   
perlica55
Jutro curke user posted image  user posted image
Akcija je pala sinoć kasno user posted image  user posted image  user posted image  bome nije
lako imati skoro 4 dana apstinencije user posted image  user posted image  user posted image
Danas ponavljamo gradivo user posted image . Od jučer popodne
me jako pika lijevi jajnik...
Daxy, baš sam sinoć gledala tvoj graf, i mislim
se kak si ovaj mjesec imala samo dva dana spotting..
Jutros vidim da je samo jedna *, jer nema FF VIP..
Ja nikad u životu nisam imala nikakav spotting nego na
dan user posted image  par sati prije nego krene i zadnji dan, tak da
uopće ne znam koji je kod tebe razlog..
Što ti je G rekla user posted image  Sto može biti?? Javi nam kakvi su ti
nalazi briseva, držim fige da budu odlični user posted image  user posted image  user posted image
Farah i ti nam javi kakvi su ti nalazi, vjerujem da budu odlični user posted image
Mali andeo, lelaluna, ima li simptomića??
Eternity draga, kaj ima kod tebe?? Kad misliš kod G otići??

Ostale curke, sretnoo  user posted image user posted image

< Poruku je uredio perlica55 -- 12.11.2013 7:59:20 >

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

zatrudnjivanje
evanoi

Zatrudnila sam:

odmah (70%)

u roku pola godine (14%)

u roku godine dana (7%)

1-2 godine (6%)

tek uz pomoć potpomognute oplodnje (3%)

Broj svih glasova: 69

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!