|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje studeni 2013.
12.11.2013 8:20:28   
syringa
jutro drage moje! user posted image
Pinky draga, ok sam. fizički, a psihički, e to je druga priča.
no, ne dam se. user posted image  čekam nalaz briseva. valjda će biti ok!
najvažnije je da je beta niska i da ne moram u bolnicu.
čekam user posted image  i molim se da dođe. da se sve vrati u normalu.
kisice, ne znam zbilja zašto je to tako al izgleda da uvijek sa tim svekrvama ima problema.
eto, meni je valjda tak palo da sam bar tu "oslobođena" al zato me peru druge stvari.
treba se koncentrirati na sebe i svoj život a babe nek laprdaju. user posted image
ostalim curama koje ne čekaju user posted image  ako ja, išššššš, išššššš.
ekipi koja ide na pretrage sretno!
i onima koje tek trebaju u akciju user posted image user posted image user posted image  pa user posted image  i user posted image !

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 376
12.11.2013 8:41:33   
cecilija
Dobro jutro!!
Tebi kisice,(sa malim zakasnjenjem), zelim se najbolje povodom rodendana!!user posted image
Perlice user posted image za akciju,nadamo se da ce to biti to!!user posted image

Farah, sretno s nalazima, ne brini za simptome, mozda je ona tupa bol znacila zacece i ugnjedenje...ionako se kasnije javljaju pravi tr simtomi,a svaka je trudnoca razlicita..mene, doduse i dalje boli donji dio trbuha i leda (kao da cu dobiti), cike i dalje osjetljive, tesko mi je dojiti, uf, bas me iritiraju bradavice kad mala pocne sisati...jedva idrzavam....mada me bole i na dodir i napete su...user posted image ...no jos uvijek ne mora nista znaciti kad je to inace i simptom pms-a.. strpljivo cekam i odbrojavam dane....danas mi je 22. dc
E da, i nekako mi je mokraca tamnija i jaceg mirisa, iscjetka nemam...user posted image

Ostale cure, pozdravljam vas i zelim da sto prije ugledate user posted image !
Danery, dobrodosla na temu i takoder ti zelim da jos ovaj mj ugledas user posted image !!

Navijam i saljem dobre vibracije!!!!!!user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio cecilija -- 12.11.2013 8:44:01 >

(Odgovor članu syringa)
Neposredna veza do poruke: 377
12.11.2013 8:54:37   
Snjeguljica_83
Jutro, cure!

Perlica, da te priupitam nešto... TM i ti ste se suzdržavali od akcije ovih par dana na preporuku dokotra, čekali ste O? sve to zbog sporih spermića... Je tako?

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu cecilija)
Neposredna veza do poruke: 378
12.11.2013 9:29:20   
lelaluna
jutro curke,
mene je jutros probudio tupi bol stomaka, skroz nisko, najava mjesecnice ili ne user posted image nadam se ipak ne
sutra cu napraviti test, vec mislim da je malkice rano ali svejedno, necu se razocarati bas previse ako bude negativan jer se ovaj put i ne nadam puno
tek je tri mjesca kako se trudimo, ali obzirom na moje godine (nisam bas u cvijetu mladosti user posted image ) i to da smo se godinama cuvali (14 godina), ako ne bude do nove godine user posted image vec pocetkom naredne ću ici na pretrage
farah sutra ideš po nalaze, sretno user posted image
daxy ti ides po nalaze brisa želim da bude sve uredno i naravno sretno na sastanku user posted image
syringa naša draga želimo ti što prije jednu bezbolnu user posted image user posted image user posted image user posted image kako ironično, ovdje nekome željeti vješticu ali evo mi je tebi želimo što prije

jedan veliki mamin dječak

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 379
12.11.2013 9:36:28   
perlica55
Cecilija draga, navijam da ti ovaj mjesec bude
dobitni user posted image   user posted image  user posted image  Baš sam nedavno pisala, od kad
sam dobila mengu, svaki mjesec bi se mučila sa cickama,
jer ne bi mogla zaspati na trbuhu koliko bi me bolile.
Zadnjih godinu i pol, uopće me ne bole, malo mi bude
napuhane il teške, al apsolutno ništa ne bole..
Snjeguljice draga, moj soc. G i privatna G su savjetovali
da par mjeseci pokušamo na način da apstiniramo od odnosa
4-6 dana prije O.. Kako me bilo strah da nam O ne pobjegne,
krenula sam na F-metriju...  A sve to zbog jako malog ukupnog
broja spermija MM i slabe pokretljivosti user posted image  user posted image  
Do sada smo pokušali SVE, bili smo u akciji svaki drugi dan cijeli mjesec,
onda svaki treći dan, pa smo bili svaki dan za vrijeme plodnih dana, pa
svaki drugi za vr. pl. dana,pa smo bili u akciji na dan pozitivne trakice i sutra dan,
pa smo preskakali dan kad je pozitivna, i bili sutradan dva puta dnevno u akciji,
dizala sam noge u zrak, spavala sa spermijima i ništa...
I tako nekih 20 ciklusa i više user posted image  Sada budemo pokušali s apstinencijom,
jastuk pod guzu i spavanje sa sp..
Ak te još nešto zanima, slobodno pitaj...
Lelaluna draga, hajde nas obraduj ujutro user posted image
Sretnooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Jedva sjedim na poslu, jajnik me boli za pop*****, mislim
da je moja O tu user posted image  user posted image  user posted image

< Poruku je uredio perlica55 -- 12.11.2013 9:39:13 >

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

Neposredna veza do poruke: 380
12.11.2013 10:03:07   
Snjeguljica_83
Perlica, hvala ti na odgovoru. Probat ću MM nagovoriti na apstinenciju. To nismo pokušali. I onda uoči O i kasnije svaki drugi dan. Nadam se da će pristati. Eto, učinilo mi se kao još jedna ideja pa vrijedi pokušati, nemamo što izgubiti. I tako, svaki mjesec smišljam što i kako dalje, nešto drugačije, nešto novo. user posted image Bilo bi lijepo da i tebi i meni uspije apstinencija... user posted image user posted image Cure, sretno svima! Dugačka je naša lista...

My Ovulation Chart

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 381
12.11.2013 10:12:41   
kisica
O jutros ste uranile bogme i raspisale se. A moj mišić i ja od 5 povračamo, pobrali virozu. Ajde ja sam navikla za ove trudnoće na to, ali on se strašno muči. Srečom nema temp. Jer kad ima to je uvijek preko 40 i živa muka.

Farah super da si to povadila, čekamo nalaze i nadam se da će biti sve oke i kako treba. A za posao, a kaj sad..pa nije valjda tako strašno da nemožeš izaći ranije.

Daxy – navijam da je ovo bio zadnji spoting i nek se više goni k vragu. Nadam se da će brisevi biti sterilni svi, svakako nam javi.

Perlica – kod tebe aktivno  Nakon 4 dana apstinencije, jučerašnji keksić je dobitan garant..hrpa plivača. Sad čitam što ste sve probali, bogme stvarno imaš krasnog muža, ja mislim d abi mene moj otpirio radije nego pokušavao tako svašta samnom. Zaista je vrijeme da nešto upali, pa neka ova apstinencija bude to.

Syringa kad će tvoji brisevi biti gotovi? Super da se beta smanjila, sad će i menga skoro.

Cecilija – ajde navijamo onda da menga ne dođe ovaj mjesec.

Snjeguljice jutrooooo.

LelaLuna- onda čekamo sutra i nadamo se plusiću, ali možda je ipak malo prerano. Kako god, jedva čekam.

Bucika mila kako je kod tebe danas? Jesi bolje? Bebac kako si nam ti? Pinky – jutro je, radni dan, a tebe nema nema…

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu syringa)
Neposredna veza do poruke: 382
12.11.2013 10:20:55   
malena 35
bok trudilice moje drage,
znam da vam se jako jako rijetko javljam u zadnje vrijeme ali zbilja nemam kad, nadam se da se ne ljutite na mene, jer mislim na vas svaki dan samo nikako imat tih prokletih 5 min slobodno za javit se.

vidim da se svašta dešavalo dok me nije bilo,
andy draga nadam se da ćeš nam se javit da znamo što ti je dr reka.
pinky ne se ljutit na mene user posted image . pa ja uvijek mislim na vas iako to zadnjih misec-2 dana tako baš i ne izgleda to priznam,
ali vrime je branja maslina a prabaka nam je loše, već je i u pelenama tako da sam stalno uz nju...
sve ostale koje nisam spomenula ne ljutite se mislim ja i na vas, a novim trudilicama želim da što prije postanu ponosne user posted image .

VELIKA PUSA ZA SVE

23.06.2008.
28.05.2010. moji anđeli

život je prekratak da bismo se okretali i pitali zašto

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 383
12.11.2013 10:21:20   
andydea
Perlice ,ne mogu piti nikakve tablete, jer dojim Di
Sinoć smo ostali bez struje, rano legli,a mm me tako snažno zagrlio i primaknuo me k sebi...jedna svijeća gorjela je na stolu,a meni su opet krenule suze...a on me tješio i rekao da ćemo sve prebroditi kao i uvijek i da ne odustajem...
Katy hvala ti puno...user posted image user posted image user posted image
Pinky kako je kod tebe stanje?
Syringa,Cecilija kako vam je sada nakon čišćenja...kad ste mogle ponovno imati odnose?
Pusa svima i očekujem velike plusićeuser posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 384
12.11.2013 10:54:21   
Snjeguljica_83
Kisica, jutro!

Idem na marendu smrznuti se malo. user posted image

Andy,
evo tebe kod nas...[smiley32.gif]user posted image user posted image user posted image ,

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 12.11.2013 10:55:03 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 385
12.11.2013 11:16:49   
bebac24
ah cure moje hvala vam puno sta mislite na mene..
nije nama tako lose..samo sta se meni sve nakupilo i onda sam odlucila sve izanalizirat i eto doso je on na red.. njegov problem je samo sta je prije bio 5 god u vezi za koju ja ni nebi zvala vezom..vidili su sr kad su se vidili i to navecer jer su bili dosta udaljeni..mi se od pocetka vidimo svaki dan i evo vec duze vrijeme boravimo ili kod mene ili kod njega ali nije naviknut da se i preko dana druzimo.. puno radi svoj posao do 3 i onda je 90% na njivama a kad nije onda je sa prijateljima i voze offroad i to me polako pocelo zivcirat.. imali smo jucer razgovor makar sam ja bila pod tab.za smirenje pa nisam imala snage bas..ali shvatuo je i sam di je problem pa cemo vidit.. slomio me kad je pitao a sta sa nasim bebicama... uh. jucerasnji dan mi je jedan od gorih.. cim bi zatvorila oci mama mi je dolazila na oci onako u onom krevetu...uzas... ali ok..moram ko i uvhek gurat naprijed za sve..
cure sretno vam sa nalazima :-)

Neposredna veza do poruke: 386
12.11.2013 11:35:34   
syringa
kisice, nalazi su mi sutra. valjda bu sve ok! user posted image
andy, drago mi je da ti je bolje. treba malo vremena.
fizički ide brže oporavak nego psihički.
bar je tak bilo kod mene. user posted image  
budući da nisam bila na kiretaži, nego sam se očistila prirodno i oporavak je išao brže.
već nakon par dana više nisam uopće krvarila, a trbuh me prestao boliti za 2-3 dana.
kao da nije ni bilo ništa! user posted image  strašno! user posted image
odnose smo imali prvi put deset dana nakon. bojala sam se kak će to biti.
jel će boliti? da li ću uopće moći??? user posted image
nije me ništa boljelo i sve bilo ok. user posted image
napominjem još jednom da se meni prirodno sve očistilo i nakon 2-3 dana sam bila fizički potpuno oporavljena.
psiha ide puno teže. jučer sam se rasplakala i bilo mi jako teško.
da ne govorim kad na ulici vidim trudnicu ili kolica sa bebom.
samo mi se grlo steže i suze na oči. user posted image  
proći će! držite se drage moje!

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 387
12.11.2013 11:41:10   
PinkyFunkyBirdy
Joj, draga kisice, da, radni dan je i ja sam zatrpana poslom. user posted image Jedva stignem čitati što pišete. user posted image Žao mi je što vas je viroza zahvatila. user posted image

Bebac, draga drži mi se! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Andy milena, vrijeme liječi sve i iako ćemo s vremenom prebroditi ovo što nam se desilo, nikad nećemo zaboraviti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Malena, ma ne ljutim se. user posted image Fališ nam! user posted image user posted image user posted image

Draga Snjeguljice mislim da bolje da ne spominješ riječ "apstinencija" jer će TM reći NE i prije nego završiš riječ. user posted image user posted image user posted image Probaj sa pauza. user posted image

Perlice moja milena, navijam za plivače da dođu do odredišta! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bilo bi vrijeme da te "potjeramo" na temu za okruglice user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image

Lelaluna, onda navijamo da sutra budu dvije deeeeebeeeele crte! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cecilija, mila i za tebe ćemo ubrzo navijati! user posted image

Draga Syringa, nadam se da će ti ubrzo user posted image stići pa da možeš u nove pobjede. user posted image

Daxy moja, jedva čekam da nam javiš za briseve. user posted image Ma, bit će super! user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 388
12.11.2013 12:33:12   
kisica
Andydea – ponekad ni sami neznamo kako dobre muževe imamo i koliko nam znače. Ja sam imala svoju fazu kada nisam željela nikoga kraj sebe, samo bi plakala, a kad bi me netko i probao tješiti otišla bi u wc zatvorila se i plakala sama. Kad se samo sjetim koliko me puta grlio, dizao sa poda, tješio..stvarno im svaka čast. Mi smo ti imali odnos nakon prve menge odmah.

Bebac – neznam što bi ti rekla, mislim da ti muški jako dobro znaju gdje nas dirnuti da se rastopimo. Svaka čast njemu, i tebi, i bebicama, ali ako on nemože shvatiti neke stvari onda mu baš i nije neka hvala što spominje bebice sada. Ja se nadam zaista da je shvatio, i da ćete to riješiti, i dobiti bebicu, i da će sve biti super. Ali ako igdje šteka, onda bolje to prvo riješiti.

Syringa ma bit će sve oke, budeš vidjela.

Adrijan - 16.06.2009.
Gabrijela - 13.01.2014.

Neposredna veza do poruke: 389
12.11.2013 13:10:47   
daxy
Hej curke.

Evo moji nalazi savršeno uredni.
Samo mi je dr.G šmugla ranije pa se nisam mogla posavjetovat s njom za dalje. Sutra ću popodne otići pa ćemo se dogovorit za dalje. Možda uspijem dogovorit f-metriju. A u petak ću otići do CITA i dogovorit CD.
Malo sam tužna jer ne znam u čemu je problem.

Al kupila sam testić da se utješim. Sad čekam ponedjeljak! user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 390
12.11.2013 13:31:10   
PinkyFunkyBirdy
Draga daxy, bravo za nalaze! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja držim fige da ćeš se utješiti s plusićem. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 391
12.11.2013 13:34:34   
Snjeguljica_83
Daxy, user posted image !

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 392
12.11.2013 14:18:39   
perlica55
Day draga, super kaj su brisevi uredni user posted image  user posted image  user posted image
Vjerujem da te kopka gdje je problem,
kada nema user posted image  Drži se hrabro, vidjeti ćeš kaj će
biti na CD..
P.s. namjesti CD nakon ponedjeljka, ak testić bude
user posted image  da otkažeš pregled user posted image  user posted image  user posted image
Ja sam luda kao i Katy, nekak mi je bilo "lakše"
(ne znam dal je malo glupa rijeć user posted image ) kad sam vidila
da je S-gram nije dobar user posted image  user posted image  user posted image  jer me izjava jednog
sarog G koji je spomenuo idiopatsku neplodnost, šokirala user posted image

Neposredna veza do poruke: 393
12.11.2013 14:49:28   
daxy
pinky napisala sam da ti šaljem poklon ako si u pravu. user posted image

snjeguljice hvala. user posted image

perlice znam,to sam i ja pisala. Samo želim otkrit u čemu je problem. To je sve. Ovako se grizeš i ne znaš šta ti je činit.
Tako ću i namjestit da mogu otkazati u slučaju da bude user posted image
Draga,šta je idopatska neplodnost? Ne da mi se googlat sada.

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 394
12.11.2013 15:07:12   
PinkyFunkyBirdy
Ajme baš me zanima što ću dobiti! user posted image Baš se veselim! user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 395
12.11.2013 15:27:53   
kisica
Daxy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Adrijan - 16.06.2009.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu syringa)
Neposredna veza do poruke: 396
12.11.2013 15:36:07   
perlica55
Daxy, ak sam dobro shvatila G, to je
dijagnoza kad doktori ne uspiju otkriti
razlog neplodnosti.. Valjda nalazi žene i
muškarca budu uredni, al ne dolazi do oplodnje..
Tak nešto user posted image

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 397
12.11.2013 15:39:07   
eternity
drage moje, danas sam u takvoj gužvi da sam tek sad uletila na forum, brzo pročitala vaše postove i samo da se javimuser posted image doma ću ih detaljnije analizirat al u svakom slučaju šaljem pozitivne vibrice svim dragim trudilicama i sretnim trudnicamauser posted image user posted image user posted image user posted image
ja sam danas sastančila sa šefom puna 3ipo sata, više mi se počelo mantat od gladiuser posted image user posted image i kad sam izašla sa razgovora otrčim u wc i vidim da je moja user posted image konačno došla tako da test nema potrebe radit,očito su hormoni još uvijek malo uzdrmani pa je zato ovoliko kasnilauser posted image . no dobro, novi ciklus, nove "radne" zadaće hahaha, od ujutro si mjerim temp da vidim jel ovulacija ostala kao i prije 16dc il se šta poremetila,akcija,akcija,akcija, nema mi druge user posted image user posted image

< Poruku je uredio eternity -- 12.11.2013 15:40:29 >

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 398
12.11.2013 15:58:59   
perlica55
Eternity draga, žao mi je zbog menge.
Sretnooo na idućoj listi, nek bude user posted image
Daxy mila, nemoj se zamarati s ovim kaj
sam pisala.. Ja sam ti totalni pesimist i
vječno mislim najgore user posted image što
ću kad sam takva...

(Odgovor članu eternity)
Neposredna veza do poruke: 399
12.11.2013 16:00:40   
lelaluna
daxy bravo za nalaze user posted image navijamo za ponedjeljak, neka bude user posted image
eternity baš mi je žao user posted image
mene počinje da lovi nervoza zbog sutrašnjeg testa user posted image
ništa vam ne moram objašnjavati, znate već kako se osjećam

jedan veliki mamin dječak

(Odgovor članu eternity)
Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Gubitak bebice :-(
PinkyFunkyBirdy

Da li ste ikad izgubile svoje bebice i na koji način? Ako jeste i ako znate razloge toga molim da napišete.

Da - biokemijskom trudnoćom (16%)

Da - spontanim (prirodno čišćenje) (5%)

Da - spontanim (kiretažom) (22%)

Da - više puta (biokemijska i/ili spontani) (6%)

Ne - trudnoće su mi sve uspješno završile (41%)

Ne - nemam djece za sada (9%)

Broj svih glasova: 99

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!