Bucika001
|
drage moje evo i mene...molim vas nemojte se ljutit na mene,ali prozivljavam pravi pakao.. prvo sve vas zajedno ljubim i jako ste mi nedostajale..znala sam vas doci posjetiti,citala sam sta ste pisale,jako mi je zao zbog neg testica i glupaca sta su stigle... ne znam na koji nacin da vam pozelim nesto lijepo,ali ja vas sve puno volim..evo tresem se dok ovo pisem...mi smo u velikoj guzvi,brali smo kuruzu i imamo jos hrpetinu posla...medutim jucer sam dozivjela zivcani slom..naime,zivim sa mm,njegovom mamom..a baka(mamina mama) povremeno dolazi k nama..ne mogu vam cijelu pricu ispricat ali ukratko...svekrva i ja se ne slazemo dobro od nedavno prije svatova...jucer smo imale toliko okrsaj da sam pocela kupiti svoje stvari...ne mogu vam ni napisati sta mi je sve izgovorila...izvrjedala me ko zadnje smece...doslo je cak do okrsaja tako da sam zavrsila izgrebana i iscupana...izvrjedala me radi mog izgleda,da sam lijena,da nek idem u pm,da se selim iz njezinog(sto uopce nije njezino nego od mm)...ma da ni ne pricam...najgore je sta je njezina mama huska na mene stalno...ona je kriva za sve to...uglavnom,mm je na mojoj strani,ali on ne moze biti da suti od nje,jer ipak je to njegova mamaica...a ne mogu otici od njega,previse ga volim i previse nam je lijepo....a irekla sam sama sebi,necu njoj pruzit takvo zadovoljstvo,hoce,nece,gledat ce me...mm jedno vrijeme nije radio,pa jedno je,pa opet sada ne...i ja vecinom placam rezije i kupujem sve za kucu...da bi ona rekla da sta sam ja kupila,da samo uzimam njegove novce,da ih trosim da uopce ne placam rezije....a on nema apsolutno nikakvih primanja...e pa sada sam ja lijepo pokupila sve sta sam kupila..mm i ja smo se dogovorili,a to je rekao i njoj,da od sada ima davati pola za rezije,ali ja znam da ona to nece jer ni ona nema prebijene kune...i dogovorili smo se da cemo mi od sada samo kupovati za sebe,ja sam sve stvari strpala u sobu...a nemam kuda sa svime time,nemam mjesta za sve to...najgore je to sta bi ja otisla nekuda,bilo gdje,ali mm ne zeli otici odavde jer je previse vezan za ovaj kraj....lovac je,bavi se svinjama...i kaze da bi mu srce puklo da to sve mora ostaviti..a i ako odemo opet cemo njoj morat slati novce za rezije i stvari,jer joj njena mamica to nece dati...btw.njwna mama ne zivi s nama ali punooooo vremena visi kod nas a ne udostoji se kupiti apsolutno nista u kucu....ja necu moci tako zivjeti...ja nisam takva,puknut cu na zivce.....i sada znam da se mogu pozdraviti sa bebom...na taj je nacin nikada necu imati...mi bi se sredili svoj kat,ali nemamo novaca....ne moram vam dalje nista govotiri,kada je,ne znam ni kako da je nazovem,izjavila da necemo nikada imati dijete...pa kakva majka mora biti da to kaze svom djetetu!!!!o Boze sveti pa kakv ja to zivot imam.... kada vise nije znala sta bi rekla da me uvrijedi,rekla je ona je cak i pjevala na mikrofon,jer ja se povremeno bavim pjevanjem,pa sam jednom priliko pjevala kod nas u mjestu na karaoke konceru...