Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 13.11.2013 15:31:18
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Trudilice: mali andeo - 14.11. lelaluna - 15.11. daxy - 17.11. anamiha - 18.11. Farah 00 - 19.11. Cecilija - 19.11. syringa - 19.11. ? malena 35 - 19.11. lilyras - 20.11. ikaaa - 20.11. danery - 20.11. nelly. - 21.11. rozesk - 21.11. perlica55 - 25.11. winkica - 26.11. *Katarina* - 29.11. Bucika001 - 30.11. Fiona0802 - 30.11. ?
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 13.11.2013 15:43:27
|
|
|
|
perlica55
|
Katy draga, za TM i odličan S-gram!!! E sada, moj savjet je da hormonski status vadiš onako kak ti je Dr.P rekao.. Znači bitno je točku 1 i 2 vaditi u istom ciklusu!! Heramicin, je antibiotik. Vjerujem da ga je napisao zbog HSG-a, prevencije radi.. Ak ima baja i virusa da ne idu u jajovod s kontrastom za HSG... Super vijesti, baš sam sretna zbog tebe
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 13.11.2013 15:51:04
|
|
|
|
perlica55
|
Sada se nešto mislim, zar uputnicu za spolne hormone ne daje soc. ginić, a ne dr. Opće prakse
|
|
[Brisano sporočilo] 13.11.2013 18:47:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 13.11.2013 19:58:40
|
|
|
|
daxy
|
Večer. Koji dan,svi imaju neke novosti. Neka... syringa za nalaze! cosak draga,kad ideš G da ti očita nalaz? Jel možeš napisat točan rezultat i ref. vrijednosti za folikularnu fazu? pinky pa falit ćeš nam jaaaako. Vidim da si napisala da ideš privremeno,pa kad se vraćaš? Nije problem za listu,preuzet ću uređivanje. Valjda će mi i cure pomoć. perlice daš ruke oko liste? katarina . Draga,tako mi je drago. Tvoj dr.G ti daje uputnice za vadit hormone. Sjeti me,jesi radila briseve? Perlica je dobro napisala,hormoni se vade u istom ciklusu,znači prvo ove 2-5 DC (LH ,FSH,...),a progesteron 21 DC. I pitaj posebno uputnicu za progesteron. Draga,smijem li pitat koliko ste platili konzultacije? Ja sam danas dobila uputnicu za specijalista. A ja ne želim u onaj KBC. Rekla mi je da joj se javim kad obavim te konzultacije i pregled. S ovim pretragama smo obavili sve šta je ona mogla,sve dalje ide od specijalista. A ja nastavljam po svom planu. Idem na color doppler,pa ću vidit šta dalje. Malo me zatekla s tom uputnicom,pa nisam ni pitala za F-metriju.
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 13.11.2013 20:03:00
|
|
|
|
daxy
|
katarina mislim da su ikaaa i tintin radile tu pretragu. Inače ne bi trebalo bolit,ali ako imaš izraslice kažu da boli.
|
|
[Brisano sporočilo] 13.11.2013 20:20:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 13.11.2013 20:39:57
|
|
|
|
perlica55
|
Katy draga, ponekad kada čitam tvoje postove, mislim si kao da sam ja pisala Tak i ovaj dio s soc/privat G... Kak mi moj G nije dao uputnicu za hormone, ja sam zvala Dr. Opće prakse nek mi ona napiše, al je rekla da to mora soc. G Tak da odi s napismenim od Dr. P kod soc. i stisni zube Ja si molim Boga ak dobim sutra Ustrogen od privatne G, da ću ga moći kupiti u ljekarni, jer će mi opasti obraz, ak budem morala ići po recept kod soc. Katy za HSG dobiš injekcijuu guzu, tak da minimalno boli i kratko traje 5/10 min.. Daxy draga, a da odeš na konzultacije u KBC, možda dobiješ kakav savjet. I čuješ kaj oni vele.. Raspitaj se koji je MPO dr. na dobrom glasu, pa odi.. Ak ne budeš zadovoljna uvijek možeš otići privatno Naravno da ti budem pomogla s listom Kod nas akcija obavljena popodne još uvijek ležim, al morati ću ustati na WC, pa valjda je dosta 3sata ležanja
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 13.11.2013 21:11:07
|
|
|
|
tintin
|
Katarina draga za odličan spermiogram, baš mi je drago. Ja sam ti dva puta radila hsg i vjeruj mi nije bolno, dobit ćeš poluanesteziju, bit ces omamljena i traje kratko, ako te bilo šta zanima pitaj tu sam, veliki zagrljaj. Pinky već mi falis
< Poruku je uredio tintin -- 13.11.2013 21:12:13 >
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 13.11.2013 21:21:23
|
|
|
|
daxy
|
katarina znam da je ružno,al nema ti druge nego stisni zube i otiđi kako je rekla perlica. Kad te on nije poslao na pretrage,morala si sama otići. perlice to je i MM rekao. Otić ćemo da vidimo šta će reći. Možda i bude šta korisno. Da si isprintam koji graf,pa da i njih ponesem uz nalaze?
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 13.11.2013 21:40:01
|
|
|
|
perlica55
|
Daxy draga, da, ponesi i koji FF graf. Ne može odmoći.. I ponesi oba S-grama, možda pošalju biologa na nekakav dodatni tečaj Nemoj se bojati i nervirati, kreni s mišlju idem vidjeti kaj će pametno reći, a konačnu odluku ipak ćete donijeti TM i ti
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 14.11.2013 7:53:35
|
|
|
|
anamiha
|
hvala na inf...:) ne znam puno o testovima, nisam ih nikad radila ... al za sve postoji prvi puta, i nadam se a se necu razocarat. uzela sam gravignost ULTRA ( 2 puta osjetljiviji, 10mIU) Pise da je moguce napravit i prijee ocekivane menge.. :)
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 14.11.2013 7:59:41
|
|
|
|
daxy
|
Jutro. perlice vidim tempica ide uzlaznom putanjom! Sve se poklopilo! Sretno! pinky draga,prije nego odeš na drugo radno mjesto,molim te sastavi onu listu za dobit po turu i nek katarina bude prva na listi. Kad je najvažnije da mjeri BT ona preskoči 3 dana! Cure,mislim da ću i ja otpast s liste. Jutros spoting,brzo će i .
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 14.11.2013 8:07:28
|
|
|
|
daxy
|
anamiha dobar je to test. Ja sam ih dosta probala ,nažalost svi su pokazali - . A ja taj gravignost nemogu nać ni u jednoj ljekarni. Uz to što je dosta jeftin kažu da je precizan. Ja imam takvu sreću da u koju god ljekarnu uđem najjeftiniji test košta 45.00kn.
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 14.11.2013 8:22:36
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Dobro jutro, curice! Baš sam dobre volje danas! Doduše, bole me križa... Valjda nisam spavala kako treba. Glavobolja prošla jučer bez tablete. Perlica, penje se temp.! Jej! Daxy, žao mi je, draga... Možda i ne dođe , ha? Ne predaj se još! Bucika, nema te, kako si? Katarina, za S-gram!!! Baš mi je drago. Sretno u daljnjim pretragama...
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 14.11.2013 8:40:45
|
|
|
|
perlica55
|
Netko me spominje, evo mee Da, moja BT je super , akcija obavljena Danas sam kod G, pa vampredveče javim što je rekla Daxy draga, kaj ne naručiš testove za T tamo gdje smo naručivali LH trakice. Svaki testić je 10 kn, osjetljivost 25 il 10mIU.. A mislim da je isti klinac kao u ljekarni (malo manje plastike), ak ostanemo trudne, bude pokazao i onaj od 10kn i onaj od 100 Anamiha draga, svejedno što si kupila turbo osjetljiv testić, pričekaj još koji dan.. Navijam za Ostale curke, gdje ste???
< Poruku je uredio perlica55 -- 14.11.2013 8:41:16 >
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 14.11.2013 8:50:10
|
|
|
|
nelly.
|
Jutro cure evo je jucer izvadila briseve , na opce nezadovoljstvo moje doktorice. Ne razumijem u cemu je takav problem na zahtjev pacijentice da se to napravi . To sam vec cula i od ostalih cura u mom gradu. Dobila sam i uputnicu da izvadim prolaktin bez ikakvog objašnjenja zasto??? Htjela sam i pitat za f- metriju al kad je pocela bjesniti odustala sam
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 14.11.2013 8:59:52
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Perlica, bravo, bravo za akciju! I ja jedva čekam baciti se na "posao"...
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 14.11.2013 9:34:01
|
|
|
|
perlica55
|
Nelly draga, ne znam koji je klinac, tim socialcima Ništa nam ne daju, sve moramo prositi, ma užas.. Važno da si uspjela izmoliti Ak ostanem trudna, onda mi niti ne trebaju do dana poroda, ne ?? Snjeguljice, još malo i kreće i tvoja akcija
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 14.11.2013 9:46:04
|
|
|
|
eternity
|
katarina kod dr.poljaka ti je uvijek tako,on nije doktor koji bi se sad satima pričao sa tobom al meni se to sviđa,volim kad mi netko kratko i jasno kaže kakav je problem,koje je riješenje i kakve su šanse.meni je npr rekao kad sam prvi put bila kod njega da on ne bi još radio IVF nego pričekao da vidi prirodnim putem hoće li doć do trudnoće ( što je meni bilo čudno jer sam mislila da i on kao svaki privatnik traži sebi posla i da će mi naravno odmah predložiti potpomognutu ). tako da znaš da ni ubuduće nećeš od njega neke velike priče ja sam radila propuhivanje, meni su bili prohodni i nije me bolilo ništa više nego što me boli 1-2 dan mjesečnice,više neki pritisak nego bol, al moja frendica je kaže jedva izdržala al je ona imala izraslice pa kad one počnu pucat i gulit se tad počnu bolovi.nemoj se puno zamarat time hoće li bolit i koliko, to ti je bolje odradit, ako ništa iza postupka jajovodi budu prohodniji pa su šanse za začeće dosta veće nego prije postupka . meni je prva biokemijska bila ciklus iza propuhivanja
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 14.11.2013 11:18:40
|
|
|
|
kisica
|
Katarina – ti si nam sva u pretragama, a ja neznam što bi ti rekla kad to nisma prošla ništa. Al zato curke vse znaju. Želim ti da i to prođe dobro sve. Perlice – bravo za akciju, jel i danas opet ili je to sad to? Temp. Lijepo stoji, samo neka ostane takva. Daxy- tvoja temp.nekud potonula, a sad spominješ i spoting..iskreno se nadam da to nije to, i da neće biti menge. Ali čini mi se da ti već i sama znaš napamet da menga iz spotinga dolazi?Ili to nemora biti tako? Anamiha kad ti misliš piškiti testić? Nekako si sva užurbana, pa imam dojam da planiraš i prije datuma očekivane menge? Snjeguljice – super da si se odmorila. Nelly kakva je to gin., neka bezobrazna ha? Bože sačuvaj. Navijam da ti brisevi budu super. Bucika, bebac – gdje ste vi? Kakva je situacija kod vas?
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 14.11.2013 11:23:01
|
|
|
|
daxy
|
snjeguljice hvala,al stvarno se ne nadam puno. nelly pa šta ti odmah nije dala i za druge hormone? Mislim,kad već vadiš krvi,onda da izvadiš sve hormone. Bože svakakvih doktora... perlice tako ću i napravit,ovako samo bacam novce..
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 14.11.2013 11:26:36
|
|
|
|
daxy
|
kisice da,dan prije imam spoting. A evo su me o leđa počela bolit. Vidit ćemo sutra.
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 14.11.2013 11:34:39
|
|
|
|
kisica
|
Daxy - nek ide k vragu i spoting i
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 14.11.2013 11:39:00
|
|
|
|
syringa
|
pozdrav drage moje! čitam pa vidim svašta se događa kod vas. sretno na pretragama i sretno sa akcijama! kod mene, more bez valova. nikakve predznake nemam. ništa! bojim se da neće ni doći da ću ipak morati na duphaston. šta vi mislite? kad bi po vama trebala doći ? da li ima ikakve šanse da dođe prirodno bez terapije?! svima šaljem veliki
|
|
|
Anketa
Pranje zubica.
Admin
Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!