kisica
|
Čudno je kako nam ponekad ljudi koje i neznamo daju snagu i podršku koju trebamo, koja nam je bila potrebna. Cijelo jutro razmišljam o tome. Kada sam ja izgubila svoju bebicu, gotovo nitko oko mene nije shvačao kakva je to bol bila za mene. Nitko nije shvačao kakav je to gubitak za mene. I tako sam dospjela u grupu na Facebooku „Mame anđela“ gdje sam naišla na sto razumijevanja za svaku moju bol i uspomenu. Jučer je jedna od mama ponovo izgubila svoju bebicu, rodila je u 28om tjednu, i maleni je jučer izgubio svoju bitku. Najradije bi plakala iz sveg glasa. Kakve su to igre sa nama ljudima, daju nam da osjetimo kako je to nositi dijete u utrobi pa nam ga uzmu, ili nam nedaju čak ni to. Kakve su to podle i okrutne igre da se ljudi toliko moraju boriti da postanu roditelji. Strašno. Kod nas viroza i dalje traje, sad je i mm bolestan. Daxy – neka ti ovaj mjesec donese još bolje vijesti od nalaza . Neka ti donese sreću da nam i ti ponosno za koji mj.pokažeš svoj trbuh, da čitamo tvoje simptome i iskustva u trudničkim danima. Super za dobrog ginekologa, danas je takve teško naći. Farah – sad mi je jasno. A ništa, nadam se da ćeš uspjeti danas pa da vidimo što kažu nalazi. Snjeguljice – kako si nam ti? Što ima kod tebe i kako je E.? Super da je pristao tm na to, ma kakvih 14 dana? Nema ti potrebe za time, mislim da ti je dosta 3-4 dana. Perlice – super. Ponavljate i danas akciju ili je to to? Jedva čekam 25ti da nam javiš lijepu vijest. Tak ti i ja, vrtim po glavi tko što ima, znam da netko diže nalaze, netko čeka ovo, netko ono…ali popamtiti tko što, e to je već teže. Javi nam svakako sutra kako je prošlo kod gin. Lelaluna baš si nestrpljivica. Malo je ipak rano da, tako da ne tuguj nego čekamo termin menge pa onda piškimo za veliki plusić. Mali anđeo sa simptomima si uvijek na nesigurnom, ja sam si živi dokaz toga. Kod mene pms, najava menge i trudnički simptomi – sve isto. Jedino žgaravica prije očekivane m.javljala se samo kod trudnoće. Mislim da je ipak malo rano, sačekaj još pa ponovi. Syringa super za taj nalaz koji je dobar, neka i ostali budu takvi i bit će to odlično. Sad vidim da su i ostali dobri, tako da baš mi je drago. Pinky – vidim da te nema na listi, pa sad čitam da si se maknula. Baš mi je žao što te tako zeza ta glupa Ovulacija. Kakvo drugo radno mjesto, pa nemožeš nam otić sada ti nikuda. Pogotovo kad su takve promjene kod tebe.