|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje studeni 2013.
13.11.2013 10:51:04   
PinkyFunkyBirdy
Trudilice:

user posted image mali andeo - 14.11.
user posted image lelaluna - 15.11.
user posted image daxy - 17.11.
user posted image anamiha - 18.11.
user posted image Farah 00 - 19.11.
user posted image Cecilija - 19.11.
user posted image syringa - 19.11. ?
user posted image malena 35 - 19.11.
user posted image lilyras - 20.11.
user posted image ikaaa - 20.11.
user posted image danery - 20.11.
user posted image nelly. - 21.11.
user posted image rozesk - 21.11.
user posted image perlica55 - 25.11.
user posted image winkica - 26.11.
user posted image *Katarina* - 29.11.
user posted image Bucika001 - 30.11.
user posted image Fiona0802 - 30.11. ?

< Poruku je uredio PinkyFunkyBirdy -- 13.11.2013 11:05:40 >

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 426
13.11.2013 10:53:10   
Snjeguljica_83
Perlice, bravo za vašu akciju! user posted image Navijam za user posted image user posted image user posted image !

E dobro onda, 4 dana maksimalno. A super, sad mi je lakše, družit ćemo se i prije! Jejeeeejejej!user posted image user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 427
13.11.2013 11:32:15   
syringa
user posted image  user posted image  user posted image
user posted image user posted image user posted image
sve negativno!!!! user posted image
sretno curice drage user posted image

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 428
13.11.2013 11:46:22   
eternity
pozdrav ženice moje user posted image user posted image user posted image

evo sad sam uhvatila malo vremena pa ponovo preletila preko jučerašnjih postova i jutrošnjih, jučer sam baš bila u gužvi i još me ova user posted image iscrpila, sinoć sam zaspala za vrijeme dnevnika hahahauser posted image user posted image

daxy, stavila bi ja FF al ne znam kako?user posted image user posted image user posted image

syringa super na dobrim nalazima, čestitam user posted image user posted image user posted image

snjeguljice, ti i ja opet u isto vrijeme se bacamo u akciju i (ne)očekujemo user posted image . mislim da vam je 8 dana apstinencije previše jer nakon 5 dana spermići su slabo pokretni pa moj savjet je 2-3 dana i uživajteuser posted image user posted image user posted image

perlice, svaka čast na "trudu" hahaha, držim fige da za par dana ugledaš user posted image

lelaluna, ponovi test za 2-3 dana i nadam se da će bit user posted image user posted image user posted image

mali anđeo držim fige da user posted image ne dođe i da stigneš ponovit test i ugledaš svoje user posted image

farah draga, tvoji nalazi?user posted image

(Odgovor članu syringa)
Neposredna veza do poruke: 429
13.11.2013 12:32:21   
PinkyFunkyBirdy
Draga Syringa bravo za nalaze! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Eternity, mila, evo linka gdje sam sve opisala: http://www.ringeraja.hr/forum/Pra%C4%87enje_bazalne_temperature/m_871680/tm.htm
Ako nešto nije jasno samo pitaj. user posted image

Draga Perlice, kod mene je sve nepromijeno. Maknula sam se s liste jer neću definitivno odbrojavati ovaj mjesec. user posted image Čajek pijem i ok je. user posted image Vidim samo da su mi se prištevi prebacili s jedne strane lica na drugi pa mi to možda pokazuje da ću ovulirati s drugog jajnika (a ako je stvarno to pokazatelj onda znači da se nešto kuha). user posted image
No, imam jednu lošiju vijest. Idem raditi na drugu lokaciju gdje ne znam koliko ću moći na net pa ću se vjerojatno jaaaako rijetko javljati. user posted image Molim dragu daxy ili koja će već od vas moći da uređuje listu. Na žalost ne znam koliko dugo me neće biti, ali probat ću se javiti barem jednom tjedno. user posted image Definitivno ću viriti na mobu što pišete. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu eternity)
Neposredna veza do poruke: 430
13.11.2013 12:39:43   
anaxx
Pinky... sretno na novom poslu, novoj lokaciji... nadam se da se već dobro zakuhalo kod tebe i da ćeš uskoro u akciju ...
Sretno svima....

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

Neposredna veza do poruke: 431
13.11.2013 12:52:51   
perlica55
Pinky draga, falit ćeš mi jaaako user posted image
Nadam se samo da te ne sele zbog RR user posted image  user posted image  user posted image
Drago mi je da kuha kod tebe,
držim fige user posted image  user posted image  
Daj mi reci za žuto tijelo, koliko se
nakon O vidi??

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 432
13.11.2013 12:52:59   
cosak
Pozdrav dame moje...
stigao mi je nalaz... na prvu ruku, meni laiku se cini da bi moglo biti ok... vidjet cu kad odnesem mr.G. ali upalo mi je u oci tsh, koji mi je < 0,004 (a pise da bi trebao biti 0,4 - 4)? Vidim da tu kod mene imam malo viska nula....please tko zna, ovo protumaciti?

*Bog će uvijek svakom dati, samo treba vjerovati!!!*

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 433
13.11.2013 13:09:04   
eternity
pinky draga sretno na novom posluuser posted image user posted image i nadam se da ćeš i tamo moć nać vremena za raju na ringerajiuser posted image user posted image user posted image . sad ću proučit kako stavit graf,hvala na upustvimauser posted image user posted image

(Odgovor članu cosak)
Neposredna veza do poruke: 434
13.11.2013 13:11:02   
eternity

IZVORNA PORUKA: cosak

Pozdrav dame moje...
stigao mi je nalaz... na prvu ruku, meni laiku se cini da bi moglo biti ok... vidjet cu kad odnesem mr.G. ali upalo mi je u oci tsh, koji mi je < 0,004 (a pise da bi trebao biti 0,4 - 4)? Vidim da tu kod mene imam malo viska nula....please tko zna, ovo protumaciti?

možda nisu iste referentne vrijednosti?user posted image user posted image laboratoriji znaju za istu stvar imati po 2-3 mjerne jedinice i ref.vrijednosti.malo mi čudno da ti tsh bude 100 puta manji od minimalne ref. vrijednostiuser posted image

(Odgovor članu cosak)
Neposredna veza do poruke: 435
13.11.2013 13:13:41   
perlica55
Cosak draga  ak su ostali nalazi ok, onda
mislim da imaš pojačan rad štitnjače, pa je zbog tog TSH nizak..
Vidjet ćeš što će ti dr reći, po meni (laiku) nije ništa strašno...
Možda te pošalje na UVZ i ponoviti nalaze kroz par
tjedana... Svakako nam javi, što je dr. rekla user posted image

(Odgovor članu cosak)
Neposredna veza do poruke: 436
13.11.2013 13:14:45   
kisica
Čudno je kako nam ponekad ljudi koje i neznamo daju snagu i podršku koju trebamo, koja nam je bila potrebna. Cijelo jutro razmišljam o tome. Kada sam ja izgubila svoju bebicu, gotovo nitko oko mene nije shvačao kakva je to bol bila za mene. Nitko nije shvačao kakav je to gubitak za mene. I tako sam dospjela u grupu na Facebooku „Mame anđela“ gdje sam naišla na sto razumijevanja za svaku moju bol i uspomenu. Jučer je jedna od mama ponovo izgubila svoju bebicu, rodila je u 28om tjednu, i maleni je jučer izgubio svoju bitku. Najradije bi plakala iz sveg glasa. Kakve su to igre sa nama ljudima, daju nam da osjetimo kako je to nositi dijete u utrobi pa nam ga uzmu, ili nam nedaju čak ni to. Kakve su to podle i okrutne igre da se ljudi toliko moraju boriti da postanu roditelji. Strašno.

Kod nas viroza i dalje traje, sad je i mm bolestan.

Daxy – neka ti ovaj mjesec donese još bolje vijesti od nalaza . Neka ti donese sreću da nam i ti ponosno za koji mj.pokažeš svoj trbuh, da čitamo tvoje simptome i iskustva u trudničkim danima. Super za dobrog ginekologa, danas je takve teško naći.

Farah – sad mi je jasno. A ništa, nadam se da ćeš uspjeti danas pa da vidimo što kažu nalazi.

Snjeguljice – kako si nam ti? Što ima kod tebe i kako je E.? Super da je pristao tm na to, ma kakvih 14 dana? Nema ti potrebe za time, mislim da ti je dosta 3-4 dana.

Perlice – super. Ponavljate i danas akciju ili je to to? Jedva čekam 25ti da nam javiš lijepu vijest. Tak ti i ja, vrtim po glavi tko što ima, znam da netko diže nalaze, netko čeka ovo, netko ono…ali popamtiti tko što, e to je već teže. Javi nam svakako sutra kako je prošlo kod gin.

Lelaluna baš si nestrpljivica. Malo je ipak rano da, tako da ne tuguj nego čekamo termin menge pa onda piškimo za veliki plusić.

Mali anđeo sa simptomima si uvijek na nesigurnom, ja sam si živi dokaz toga. Kod mene pms, najava menge i trudnički simptomi – sve isto. Jedino žgaravica prije očekivane m.javljala se samo kod trudnoće. Mislim da je ipak malo rano, sačekaj još pa ponovi.

Syringa super za taj nalaz koji je dobar, neka i ostali budu takvi i bit će to odlično. Sad vidim da su i ostali dobri, tako da baš mi je drago.

Pinky – vidim da te nema na listi, pa sad čitam da si se maknula. Baš mi je žao što te tako zeza ta glupa Ovulacija. Kakvo drugo radno mjesto, pa nemožeš nam otić sada ti nikuda. Pogotovo kad su takve promjene kod tebe. user posted image

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu cosak)
Neposredna veza do poruke: 437
13.11.2013 13:18:04   
Snjeguljica_83
Eternity, kisica,

vidim i vi i druge cure su složne oko toga da pretjerujem s nekih 8 dana?! user posted image Ne, već ćemo danas uživati... user posted image user posted image

Kisica,
E. je dobro, zdrava i pametnija iz dana u dan. Sinoć me zagrlila i rekla: Ema te voli! user posted image

Glava mi puca, za poluditi mi je muka od glavobolje!

My Ovulation Chart

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 438
13.11.2013 13:25:33   
cosak
meni je to folikularna faza, jel tak? 3 dc sam isla...
lutearna je nakon O,jel?!
kazem cini mi se sve tu negdje u sredini da su vrijednosti... a vidjet cemo, nadam se da sam u pravu...
fsh mi je odmah upao u oci, i kao da mi je E2 malo manji!? ne znam?
pise 197 da imam, a za folikularnu je normala (184-1774),
a ima i preovulacija(dobro sam napisla rijec, ali ne znam jel bi to bila kao predovulacija ili sto)
normala 243-1796. Ne znam koje gledam, valjda folikularnu, ali svakako mi je to koda malo...

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 439
13.11.2013 13:27:37   
PinkyFunkyBirdy
Hvala draga anaxx, ali nije novi posao već samo privremeno druga lokacija. user posted image

Perlice, ma i vi ćete meni faliti. user posted image Bit će mi užasno bez RR. user posted image
Ovako, žuto tijelo bi se trebalo vidjeti odmah nakon O. Evo za usporedbu zamisli folikul kao bobicu grožđa. Ona raste dok ne bude zrela. I kad je zrela ima lijepu napetu, glatku površinu. Kad ju ubereš (to bi recimo bila O) ona se počne smežuravati s vremenom. Znači žuto tijelo je taj isti folikul u kojem je rasla jajna stanica, samo nakon ovulacije, a izgledom je smežuran i smanjuje se s vremenom. user posted image

Cosak, stvarno ne znam. Moguće da imaš neki problemčić sa štitnjačom, ali na svu sreću postoje lijekovi, no nadam se da je sve ok. user posted image

Vidim da ste uzele zdravo za gotovo da se kod mene nešto dešava user posted image , ali ja sam to samo onako usput spomenula. Mislim da nema kod mene još nikakvog pomaka prema O. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu cosak)
Neposredna veza do poruke: 440
13.11.2013 13:30:54   
perlica55
Cosak draga, hajde točno vidi kaj ti je nisko TSH ili FSH,
to su dvije skroz različite stvari!!
Ti si vadila u fol. fazi i gledaš te referentne vrijednosti..
Ako hoćeš napišpi sve nalaze i vrijednosti, pa ćemo
ti mi RR doktori komentirati..
Snjeguljice user posted image user posted image  za Em user posted image
Pinky, onda znam kaj je žuto tijelo,
vidjela sam ga kod sovijalnog prošli mjesec..
Liči mi na ispuhani folikul user posted image  user posted image

< Poruku je uredio perlica55 -- 13.11.2013 13:33:07 >

(Odgovor članu cosak)
Neposredna veza do poruke: 441
13.11.2013 13:31:07   
cosak
Ovo sto sad citam po netu....bolje da ne citam user posted image znatizeljna sam i volim sve znati, a kad procitam onda se zapitam, zasto sam ja sad to citala.... Ako je meni stvarno tsh tako nizak, to nije dobro... sta da vam kazem, sad jedva cekam ici kod mr.g user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 442
13.11.2013 13:40:15   
cosak
Pa tsh mi je nizak.... znam da su tsh i fsh dvije razlicite stvari...
kad sam napisala da mi je fsh upao u oci slucajno sam napisala f, umjesto t ;)
fsh i lh su mi oboje negdje na sredini vrijednosti i jedno drugome su slicne brojkice, lh je za 0,23 veci od fsh, tako da mislim da omjer to dvoje nije strasan (to je moje misljenje)

(Odgovor članu cosak)
Neposredna veza do poruke: 443
13.11.2013 13:41:35   
perlica55
Nemoj se nervirati, vidjet ćeš što će ti dr.
reći user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio perlica55 -- 13.11.2013 13:42:36 >

(Odgovor članu cosak)
Neposredna veza do poruke: 444
13.11.2013 13:48:00   
cosak
user posted image ma mora biti dobro :*
a ovaj E2, sto kazete...jel malo?

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 445
13.11.2013 14:03:44   
Snjeguljica_83
Pinky, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image falit ćeš mi! user posted image user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 13.11.2013 14:04:06 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu cosak)
Neposredna veza do poruke: 446
13.11.2013 14:09:04   
PinkyFunkyBirdy
Ma bit ću tu negdje samo neću toliko komentirati. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 447
13.11.2013 14:35:57   
anamiha
pozz svim trudilicama ;)
imam jedno pitanje, koji je najbolji i najpouzdaniij test ?
tj dal zna tko od Vas koji test , a da je osjetljiv ( 20- 25mIU) ?

Neposredna veza do poruke: 448
   [Brisano sporočilo]
13.11.2013 15:26:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu anamiha)
  Neposredna veza do poruke: 449
13.11.2013 15:30:51   
PinkyFunkyBirdy
Po meni su dobri testovi sa rozim crtama, ali ako baš hoćeš biti sigurna bez onog okretanja testića u svim mogućim smjerovima da ugledaš crticu predlažem ti da uzmeš Clearblue digitalni. Nikako nemoj uzeti obični Clearblue jer pokazuje evaporacijsku liniju pa se žene zeznu. Mislim da puno cura hvali Gravignost testove pa možeš i njih probati. user posted image

Draga Katy, sad ti je sigurno TM pun sebe. user posted image user posted image user posted image
Da, ovo sve su ti krvne pretrage osim HSG. Uzmi ti odjednom od svoje doktorice sve uputnice i neka ti OBAVEZNO 2 puta bude za PRL. Za HSG sam čula da je bolno ako nisu prohodni jajovodi, a inače je kao lagani pritisak ... pa sad znaj. user posted image Što je Hiramicin? Za to prvi put čujem. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!