|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe - termin 2014.god.
26.11.2013 11:20:00   
Bellatrix
Bokić svima,

cura je ozdravila i od jučer je u vrtiću.

I ja sam primjetila poneke bolove, a najviše kad previše nosim svoju mrvicu onda me počne stezati u donjem dijelu trbuha. Morat ću paziti!

U prvoj trudnoći sam pila magnezij i to u onim malim vrećicama što usipaš u usta (mislim da je elevit).

Spike je super ime pogotovo za curicu user posted image .

nina user posted image

Idem na pregled u petak 29.11 pa bi mi ginić trebao otvoriti bolovanje!!! Idem na zasluženi odmor!
Ali nije baš bez razloga (vidjet ću što mi doc kaže u petak) osim što je na poslu napeta situacija, ja se baš i ne osjećam dobro.
Imam problem s blicanjem s ekrana i ako mi brzo prolaze slike bude mi muka i počne me boliti glava kao od mamurluka.

(Odgovor članu kim626)
Neposredna veza do poruke: 951
26.11.2013 13:35:07   
ma re
Hello!! Evo ja sam imala burnih par dana na poslu i nisam stigla vas ni čitat nego tek danas, tako da sam morala tražiti stranice.. user posted image
user posted image cure na pregledima i veeelike čestitke novopečenim gospođama.. Ja i moj dragi nikako da se odlučimo na to.. Sve nešto hoćemo, ali... Moram ja to malo pogurati.. user posted image

Meni je ovih dana slično kao što kaže valerie.. Mučnine popustile, umor skoro nestao, cice bole na dodir.. Kao da i nisam trudna.. ali je ostala želja za hranom i već mi se vidi i trbuh tako da sad trenutno izgledam kao da sam se jako udebljala...
Što se tiče posla ja sam rekla već odmah na početku (nakon mjesec dana) jer smo morali tražiti zamjenu za mene tako da je bila potrebna priprema koja još uvijek traje, a planiram raditi negdje do kraja 1. mj...

Pitanje: da li se taj mg može uzet na svoju ruku? Pitam jer meni dr nije ništa preporučila a primjetim da mi na kraju radnog dana noge bude otečene..

< Poruku je uredio ma re -- 26.11.2013 13:38:12 >

(Odgovor članu Bellatrix)
Neposredna veza do poruke: 952
26.11.2013 14:26:39   
Kamenčić
Curke sve vas pozdravljam...
Nije me dugo bilo,.. Vidim da vas je jako puno,baš mi je drago...Ja i moja bebica smo odlično,rastemo,debljamo se...user posted image Kako ste vi i vaše bebice?.. Pozz

(Odgovor članu ma re)
Neposredna veza do poruke: 953
26.11.2013 14:41:17   
autumn day
kim, ja ih mislim piti do kraja, i vjerojatno kad se beba rodi dok ću dojiti, kažu da su za trudnice i dojilje, pa da ostane nešto vitamina i meni kad beba sve popapauser posted image
s tim da razmišljam da uzmem i omegu, ne jedem ribu baš puno....jesu ove centravit koje si dobila one gdje još ima dodatna omega?

ma re, ja mislim da možeš, ne vjerujem da ti nešto može biti od jedne šumeće tablete magnezija, ali pitaj dr. na idućem pregleduuser posted image

(Odgovor članu Kamenčić)
Neposredna veza do poruke: 954
26.11.2013 14:43:07   
autumn day
NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........  user posted image

autumn day.........................28.11.
bellatrix..............................29.11.
set_alica.............................30.11.
maja pčela...........................02.12.
caly......................................02.12.
kim626................................03.12.
sarita22...............................03.12.
amon....................................05.12.
mimme.................................09.12.
valerie..................................09.12.
ma re...................................12.12.
tonija_4...............................12.12.
mimagy................................13.12.
tintin....................................16.12.
anaxx..................................18.12.
autum day...........................18.12.
leot......................................20.12.
nnina....................................23.12.

(Odgovor članu autumn day)
Neposredna veza do poruke: 955
26.11.2013 16:08:55   
Newy
E taj Centravit Prenatal s dodatnom omegom i ja uzimam, i super ako si ih dobila besplatno jer i nisu baš jeftine hehe...

Mene isto malo-malo nesto bolucka, pa pika, zaboli, pa traje, pa pusti... da ne kažem da sam navikla već.

Isto sam još na vaginaletama Plimycol, taman završavam, ali iscjedak isti cijelo vrijeme nije se smanjio user posted image . Meni je skoro od starta baš žut. Pogotovo ako neko vrijeme mi stoji dnevni uložak, onda se baš nakupi i bude čak tamno žut. Za tjedan dana su mi gotovi nalazi briseva pa možda tamo dobijem odgovor na iscjedak.

To za Petrovu što ste pisale da se naručuje, pa nema šanse još i to, ja ću dobit uputnicu tek sa 16 tjedana i samo nek probaju me poslat doma jer nisam doma... kakve glupe fore...da stalno nešto novo moraju smišljat, joooojjjj... Neki dan sam na forum.hr čak pročitala da su jednoj trudnici rekli da ne primaju ispod 14. tjedna, eto što reći onda...

I da, čestitke novopečenim gospođama user posted image

Anaxx, odlična ideja za bebu Spike, kako sam se slatko nasmijala user posted image

I jedno pitanjce ovak malo drukčije.... ima netko od vas auto s 3 vrata? Kako ide s autosjedalicom? Mi upravo kupujemo, rabljeni jer jedino to možemo, i sad je u igri neki autić s 3 vrata, pa me malo brine kako ću manevrirati s bebom... Iskustva???

Neposredna veza do poruke: 956
26.11.2013 16:54:59   
amon
sad čitam o tom magneziju o kojem pričate i iskreno to mi je prvi glas da bi to trebalo piti user posted image meni doktor ništa nije rekao o tome....doduše pijem Donat i prenatal kojeg sam isto dobila gratis,hehe user posted image !! koliko bi to često trebalo piti i čemu uopće služi? malo sam glupi što se toga tiče,ali stalno govorim kako se osjećam kao da mi je IQ pao za 50 bodova otkad sam trudna....onda se valjda prašta?! sve zahvaljujući mom mjhuriću user posted image

Sezamić stiže 16.05.

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 957
26.11.2013 19:13:20   
valerie
ma re, tješiš me ako se isto osjećamo, u biti nam je termin isti dan user posted image . Ja bih htjela prenijet jedan dan da bude rakić, jedan blizanac u kući mi je dosta user posted image

tintin, hvala na savjetu, zvala sam dr. i pustila mi je Plymicol. Uvijek se borim s glupim gljivicama!

Inače drage moje user posted image super se osjećam. Kao da nisam trudna.

(Odgovor članu amon)
Neposredna veza do poruke: 958
26.11.2013 19:49:47   
Caly
Bog,čestitam na vjenčanjima. Ja ništa ne pijem reka mi ginekolog da mi ne triba,krv odlična i beba izvrsno. Nego recite mi je li normalno da dobijem 3 kg u misec dana,a dosad bi dobila po kg,a ne jeden ništa više,čak i pazim na prehranu,ne puno slatko, povrće,riba. Tako da mi nije jasno,a skoro san 6 i po mj, dobila san doaad 6 kg.

(Odgovor članu valerie)
Neposredna veza do poruke: 959
26.11.2013 19:53:52   
kisica
Eto napišem sve lijepo, i ono predugo vremena prođe..uglavnom vidim da dosta pitate za Magnezij.

Ja sam ga pila od 10tog tjedna, pijem ga i sada, isključivo jer imam jake grčeve u nogama. Inače možete ga piti, ili šumeče tbl. Ili prah, tak i tak ga kupujete, a naškodit vam nemože. Inače je super za grčeve u nogama/trbuhu, probleme sa stolicom, i ima još toga. Možete pitat ginekologa, ali kažem – naškodit nemože, i ne treba vam dozvola za njega.

Kim- to ti je sasvim oke. Ja sam letila gin.za to, stvarno me full boljelo, pa ispala budala jer je bilo sve oke. Ali naravno može to znak biti i upale, pa ak ti baš smeta radije se javi gin.neka te pogleda malo ranije. Vitamine sam pila i to Prenetal do 30 tj. Onda mi je ponestalo pa nisam više kupila.

Valerie – izvana si maži Canesten kremu, a iznutra radije nemoj ništa. Možeš ti kupiti Canesten, ali nekad gin. Odredi neke druge vaginalete jer smatra da možda Canesten nebi baš pomogao, pa da nebi bilo da si ga stavljala bezveze. Rojazol ti je jako dobar, ali on ide na recept. Inače normalan je pojačan iscjedak, ali tad nema mirisa, niti nadražuje izvana. Čim ide reakcija izvana neka, vjerovatno su gljivice.

Newy – meni ti Plymicol nikada nije pomogao, iako je to zapravo Canesten samo drugi proizv. Ako nema promjena vjerovatno ne djeluje, trebala bi ti gin.dat Rojazol. Budeš vidjela nalaze, iako ne mora biti ništa. Ja ti stalno imam iscjedak, a brisevi su mi svi oke.

Caly – neznam koji si tt? Uglavnom ja ti nisam do 20tog dobila ništa, a onda sam od 20-23 dobila 3 kg, i kasnije svaka 3 tj.1 kg.

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu kim626)
Neposredna veza do poruke: 960
26.11.2013 20:05:30   
Caly
Napisala san da san skoro 6 i po mis trudna,25 tjedana. Do 21 tj san dobila 3 kg, a sad san u misec dana 3 kg,noje mi jasno kako a jedem isto ko prije

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 961
26.11.2013 20:49:20   
kim626
A.day daa,daaa te :) ma ja nisam ocekivala kutuju,mislila sam nesto za testiranje par dana..kad ono danas mjesecna zaliha :) ..pocinjem ih pit cim potrosim elevit!
evo cijeli dan sam bila u pokretu i imala sam samo blagi pritisak,sad legnem i opet me pece tu i tamo u dubini trbuha..aaaaaaa! Cure moje laka vam noc!

(Odgovor članu Caly)
Neposredna veza do poruke: 962
26.11.2013 21:07:21   
leot
bok cure,
evo i moja deckic je bubani jako pa sam se i ja prehladila .
Zadnja dva dana sam na hitnoj provela ali sve je u redu sa bebom ali vjerojatno je nesto mjehuru pa sam sad ko zaba jer stalno pijem cajeve i vode...A slatke muke...

Pregled mi je 04.12. srijeda u vinogradskoj bolnici.

kako ste vi danas? kako se osjecate?

Volim sto postojis <3
18.1. L
21.06. L.

(Odgovor članu kim626)
Neposredna veza do poruke: 963
26.11.2013 21:13:32   
leot
FAMILIY SERVIS POKLONI
Dobila sam paketic srece kad sam ustanovila trudnocu kod ginekologa i uz sve knjizice dobila sam i kupon za vitamnine.
Jer ste i vui do dobile i poslala za oznacenim vitaminima koje zelite prenatal ili posnatal tablete (vitamine) i ako jeste u kojem roku ste ih dobile na adresu?

Volim sto postojis <3
18.1. L
21.06. L.

(Odgovor članu leot)
Neposredna veza do poruke: 964
26.11.2013 21:19:02   
kisica

IZVORNA PORUKA: Caly

Napisala san da san skoro 6 i po mis trudna,25 tjedana. Do 21 tj san dobila 3 kg, a sad san u misec dana 3 kg,noje mi jasno kako a jedem isto ko prije

Ne brini, ja sam isto mislila zašto tako naglo 3 kg, pa sam čitala po forumima, navodno u tom drugom tromjesečju je sasvim normalno dobit malo više kila.

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu Caly)
Neposredna veza do poruke: 965
26.11.2013 21:28:12   
Caly
A fala,ne znan šta bi rekla,jedino iman stomal i malo sise,ne znan di mi stalo 6 kg. :-(

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 966
27.11.2013 8:30:38   
kim626
Leot,ja sam dobila vitamine u roku tjedan dana..bas su brzi...vidim da si i ti u vinogradskoj..kod kojeg doktora?

(Odgovor članu Caly)
Neposredna veza do poruke: 967
27.11.2013 8:39:42   
Bellatrix
Dobro jutro svima,
šaljem puse!

mare - ja sam magnezij počela uzimati na svoju ruku, kad su me počeli hvatati grčevi u listovima

leot - želim ti brzi oporavak user posted image

newy - mi imamo auto s 5 vrata, čine mi se ova 3 malo nezgodna (imaju ga moji). Jer se trebaš zavlačiti u auto da bi zavezala bebicu. Ali bolje da se javi netko s više iskustva

(Odgovor članu ma re)
Neposredna veza do poruke: 968
27.11.2013 8:59:37   
leot
neznam jos kod kojeg jer u srijedu idem prvi puta

Volim sto postojis <3
18.1. L
21.06. L.

Neposredna veza do poruke: 969
27.11.2013 9:01:11   
nnina
Cure na stranici od Petrove piše da se trudnice od 11 tjedana na dalje ne trebaju naručivati za vađenje krvi, te se primaju odmah....user posted image

ja isto pijem magnezij zbog grčeva u nogama...

newy mi imamo auto sa 3 vrata i stvarno nam je bilo nezgodno sa prvom bebom...

< Poruku je uredio nnina -- 27.11.2013 9:02:58 >

Neposredna veza do poruke: 970
27.11.2013 9:07:32   
autumn day
jutro curke!
mene noćaš užasno mučili grčevi u nogama, probudili me par puta....užas.....
i hoću popiti magnezij jer skužim da nisam već par dana i vidim da ga nemam, a jučer cjeli dan pisali o njemu i uopće me to nije sjetilo da provjerim jel imam još koju šumeću tableticuuser posted image

kako ste vi danas?

kim, jel ti bolje?

(Odgovor članu nnina)
Neposredna veza do poruke: 971
27.11.2013 9:08:19   
autumn day
nnina, hvala za info o petrovoj!!user posted image

Neposredna veza do poruke: 972
27.11.2013 9:09:44   
autumn day
NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........  user posted image

autumn day.........................28.11.
bellatrix..............................29.11.
set_alica.............................30.11.
maja pčela...........................02.12.
caly......................................02.12.
kim626................................03.12.
sarita22...............................03.12.
leot......................................04.12.
amon....................................05.12.
mimme.................................09.12.
valerie..................................09.12.
ma re...................................12.12.
tonija_4...............................12.12.
mimagy................................13.12.
tintin....................................16.12.
anaxx..................................18.12.
autum day...........................18.12.
leot......................................20.12.
nnina....................................23.12.

Neposredna veza do poruke: 973
27.11.2013 11:26:37   
valerie
Cure,tako piše na web stranici,ali mene su ipak vratili i naručili za mjesec dana,a u 11. tjednu sam.Radije nazovite prije nego idete.

Neposredna veza do poruke: 974
27.11.2013 11:28:45   
Bellatrix
Skužila sam zašto mi je ovog puta krvna slika općenito puno bolja nego prvi puta: pila sam spirulinu periodično zadnjih godinu dana (od kad je M krenula u vrtić), u biti da zaštitim sebe i nju (kroz mlijeko) od virusa i bakterija.
Kao protustavka sada imam dobru situaciju s vitaminima, željezom (čak i previše), a izgleda i s magnezijem jer ovog puta nemam grčeve u nogama i slične povezane probleme koje sam imala u prvoj trudnoći!

Mislim da spirulinu mogu piti i trudnice (treba provjeirti), ja sam ju pila do nedavno, a sad vidim da mi više ne treba (za sada)

Neposredna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!