kisica
|
Eto napišem sve lijepo, i ono predugo vremena prođe..uglavnom vidim da dosta pitate za Magnezij. Ja sam ga pila od 10tog tjedna, pijem ga i sada, isključivo jer imam jake grčeve u nogama. Inače možete ga piti, ili šumeče tbl. Ili prah, tak i tak ga kupujete, a naškodit vam nemože. Inače je super za grčeve u nogama/trbuhu, probleme sa stolicom, i ima još toga. Možete pitat ginekologa, ali kažem – naškodit nemože, i ne treba vam dozvola za njega. Kim- to ti je sasvim oke. Ja sam letila gin.za to, stvarno me full boljelo, pa ispala budala jer je bilo sve oke. Ali naravno može to znak biti i upale, pa ak ti baš smeta radije se javi gin.neka te pogleda malo ranije. Vitamine sam pila i to Prenetal do 30 tj. Onda mi je ponestalo pa nisam više kupila. Valerie – izvana si maži Canesten kremu, a iznutra radije nemoj ništa. Možeš ti kupiti Canesten, ali nekad gin. Odredi neke druge vaginalete jer smatra da možda Canesten nebi baš pomogao, pa da nebi bilo da si ga stavljala bezveze. Rojazol ti je jako dobar, ali on ide na recept. Inače normalan je pojačan iscjedak, ali tad nema mirisa, niti nadražuje izvana. Čim ide reakcija izvana neka, vjerovatno su gljivice. Newy – meni ti Plymicol nikada nije pomogao, iako je to zapravo Canesten samo drugi proizv. Ako nema promjena vjerovatno ne djeluje, trebala bi ti gin.dat Rojazol. Budeš vidjela nalaze, iako ne mora biti ništa. Ja ti stalno imam iscjedak, a brisevi su mi svi oke. Caly – neznam koji si tt? Uglavnom ja ti nisam do 20tog dobila ništa, a onda sam od 20-23 dobila 3 kg, i kasnije svaka 3 tj.1 kg.