|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe - termin 2014.god.
25.11.2013 15:45:27   
Bellatrix
Bok svima,

evo me nakon tjedan dana. Nisam se stigla javljati jer s mojom djevojčicom ni sekundu nije dosadno. Za pohvaliti je da je cijeli tj bila bez pelene i super joj to ide.
Na poslu je ludnica, danas me ubitačno boli glava. Od sljedećeg tj idem na bolovanje pa moram ovaj tj sve napraviti da predam kolegici posao. Samo da me ne boli glava bilo bi lakše.

kim - doktor me pitao da li želim napraviti tu pretragu
autumn - mene do sada nisu slali na test za šećer (ali bio mi je snižen i to znatno kad sam vadila krv)
anaxx - baš sam neki dan mislila na tebe i drago mi je da je sve super ispalo

Kod mog ginića se svaki put radi mjerenje tlaka, kg i ta trakica

(Odgovor članu kim626)
Neposredna veza do poruke: 926
25.11.2013 16:14:59   
autumn day
bellatrix, bravo za curku i peleneuser posted image
vidiš kako je ona to rano riješilauser posted image
jel ozdravila?

kim, jel ti bolje?
mene često nešto pika, probada, bolucka...ja sam se već navikla na to i mislim da je normalno, naravno ako nije neka jaka bol, za koju odmah znaš da nešto ne štima

amon, moguće je da je to to.....ja sam čekala do 18. tj., ali kad su bili prvi udarci odmah sam znala da je to to, nisam mogla fulatiuser posted image

< Poruku je uredio autumn day -- 25.11.2013 16:16:40 >

(Odgovor članu Bellatrix)
Neposredna veza do poruke: 927
25.11.2013 16:22:45   
kim626
a.day ma nije neka jaka bol..ali bas donji dio trbuha probadaa na mahove kao jajnici ali nisam sigurna,zna me kao zapec u dubini na sredini trbuha..tog nije bilo do danas. Cijelo vrijeme surfam i pokusavam pronac odgovor..odma panicarim user posted image ,a pregled je za tjedan dana!
ufff

(Odgovor članu autumn day)
Neposredna veza do poruke: 928
25.11.2013 16:30:10   
autumn day
mene zna nekad tako pikat, kao u jajnicima, pa skužim da su crijeva jer nisam bila na wc-u....jel imaš problema s tim?

mene recimo zadnjih par dana boli pupak....pa isto više ne znam kaj je to....

(Odgovor članu kim626)
Neposredna veza do poruke: 929
25.11.2013 16:34:27   
kim626
Curke jos jedno pitanje za vas koje koristite Magnezij..koji koristite?

(Odgovor članu kim626)
Neposredna veza do poruke: 930
25.11.2013 16:47:50   
kim626
Sa probavom nemam problema,pritisak kao da dolazi od jajnika...a zarenje od pupka na lijevo( to je danas krenulo) ako se to tako nastavi,necu ja cekat tjedan dana do pregleda..odem ja prije..mozda sam prepanicna ali zbilja se bojim!

(Odgovor članu kim626)
Neposredna veza do poruke: 931
25.11.2013 17:57:33   
autumn day
Ja koristim sumeci od dietpharmauser posted image

(Odgovor članu kim626)
Neposredna veza do poruke: 932
25.11.2013 18:06:23   
nnina
Evo nas cure!!!...pregled je prošao super....user posted image beba je jako aktivna, cijelo vrijeme se koprcala...user posted image ...nažalost opet je imala cijelo vrijeme skvrčene nogice tako da ni ovaj put nismo saznali spol 100%user posted image ....doktor misli da je 80% cura, ali opet nije siguran.....mali mišić nas drži u neizvjesnosti user posted image ....dobili smo uputnicu za vađenje krvi zbog šećera, tako da to moramo ići obaviti...sljedeći pregled nam je tek 23.12....user posted image

magnezij pijem i ja, isto od Dietpharma...

Neposredna veza do poruke: 933
25.11.2013 18:14:48   
kim626
Bitno da je sve dobro!!user posted image

A.day daj mi samo reci pijes elevit i sumeci magnezij..kad sta pijes? Sorry ako sam dosadnaaa :)

(Odgovor članu nnina)
Neposredna veza do poruke: 934
25.11.2013 18:16:46   
nnina
zaboravila sam vam napisati da smo danas bili na običnom ultrazvuku i na 4D ultrazvuku (nije mi baš nešto user posted image ), i ni na jednom doktor nije uspio sa sigurnošću vidjeti spol....user posted image ....stvarno sam u neizvjesnosti...user posted image

(Odgovor članu nnina)
Neposredna veza do poruke: 935
25.11.2013 18:48:55   
tintin
Nnina user posted image za pregled i živahnu bebicu
Kim i mene ti tako cesto probada čak me i jučer bolilo kao da je jajnik, mislim da je to sve normalno bitno da nije jako, ja ti pijem elevit prenatal jednu tabletu na dan, i isto magnezij dietpharm a to pijem kad osjetim da imam pritisak ili da mi noge trnu a to mi nije svaki dan.

(Odgovor članu nnina)
Neposredna veza do poruke: 936
25.11.2013 18:55:07   
valerie
autumn day - da, tako mi je rekla sestra. Najbolje da nazoveš pa pitaš pa se naruči ili mailom ili preko faksa, ja sam i muža vodila i bezveze.
Kao da je bitno hoće li te sad primit ili za mjesec dana.

Drage moje, mene danas opet nešto boli, sad nisam sigurna il mjehur il ću dobit glupe gljivice, izvana me pecka. Jel koristite na svoju ruku Canesten il baš svaki put se mora na pregled? Kupila sam brusnicu pa ću vidjet.

I kičma me jako boli danas, ne znam šta mi je. Jutros sam se probudila u 5 i nisam mogla spavat. A na poslu sam onda bila ko da me kamion pregazio user posted image

< Poruku je uredio valerie -- 25.11.2013 18:56:03 >

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 937
25.11.2013 19:53:47   
tintin
Valerie ako su gljivice onda bi imala jako pojačan iscjedak, šta je meni danas krenilo opet ja ih stalno imam, pa cu sutra opet rojazol vaginalete koristit maloprije zvala Dr kaže da uzmem, ja ti nisam nikad koristila canesten, jel mozes zovnit svoju dr pa da je pitas da budes mirnija.

(Odgovor članu valerie)
Neposredna veza do poruke: 938
26.11.2013 6:40:17   
kim626
Tintin hvala ti na informaciji..tako cu i ja povremeno uzimat.
Kad cujem da pojacan iscjedak ukazuje na gljivice i kad se sjetim da sam otisla doktoru i reko mi je sta hocu..poludila bi! Jedva cekam 3.12 i pregled u Vinogradskoj pa da vidim sto ce mi tamo rec..

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 939
26.11.2013 7:46:06   
valerie
Šta nije pojačan iscjedak normalan u trudnoći???

(Odgovor članu kim626)
Neposredna veza do poruke: 940
26.11.2013 8:58:05   
tintin
Valerie je pojačan iscjedak je normalan u trudnoci, ali ako pecka ili je neugodnog mirisa, ili primjetis da je čudan ako previse ide i bude sirast e onda bi tribalo reagirati, ali pojačan bijeli iscjedak u normalnim količinama je ok to je sve u redu u trudnoci.

(Odgovor članu valerie)
Neposredna veza do poruke: 941
26.11.2013 9:18:25   
tonija_4
Dobro jutro...

Čestitke novopečenim gospođama user posted image user posted image user posted image

Tintin, baš sam neki dan pročitala da se oko 20. tjedna ponovno pojača iscjedak, meni je ginekolog rekao da ne uzimam nikakve vaginalete, da je normalno da me tu i tamo malo pecka jer hormoni luduju.

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 942
26.11.2013 9:24:45   
tintin
Tonija hvala ti na toj informaciji, nisam to znala, onda cu i ja preskocit vaginalete user posted image

(Odgovor članu tonija_4)
Neposredna veza do poruke: 943
26.11.2013 9:30:00   
anaxx
Jutro cure!
Ah i ja sam na vaginaletama i to je normalno... nažalost.

Jučer sam pitala svoje dečke ako bi dobili još jednu bebu kako bi voljeli da se zove, a njih dvojica ko iz topa zajedno odgovorili da može ako je brat i ako se zove Spike (čitaj Spajk), gledali su neki crtić s tim likom... user posted image user posted image user posted image

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 944
26.11.2013 9:49:14   
autumn day
bok curke!

kim, šta bi bila dosadna, pa zato smo tuuser posted image
ja isto kao i tintin ne uzimam magnezij svaki dan, nego kad osjetim neki pritisak, da me opusti.

što se tiče iscjetka, ja ga isto imam, i to dosta, dr. mi na pregledu uzme uzorak, pa pogleda pod mikroskopom i uvijek je ok, kaže da ne smije imati intenzivan miris. ja sam isto mislila da su gljivice, ali eto ona kaže da nisu.

nnina, super za pregled!!user posted image

< Poruku je uredio autumn day -- 26.11.2013 10:01:19 >

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 945
26.11.2013 9:52:29   
autumn day
NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........  user posted image

autumn day.........................28.11.
set_alica.............................30.11.
maja pčela...........................02.12.
caly......................................02.12.
kim626................................03.12.
sarita22...............................03.12.
amon....................................05.12.
mimme.................................09.12.
valerie..................................09.12.
ma re...................................12.12.
tonija_4...............................12.12.
mimagy................................13.12.
tintin....................................16.12.
anaxx..................................18.12.
autum day...........................18.12.
leot......................................20.12.
nnina....................................23.12.

Neposredna veza do poruke: 946
26.11.2013 10:29:51   
BUMBI
Anaxx evo vidim ovdje odgovor na tamo postavljeno moje pitanje...a dobri su dečkiuser posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 947
26.11.2013 10:43:46   
anaxx
Da Bumbi, super su, stvarno se super slažu, naravno da se posvade tu i tamo, ali uglavnom su udruženi i teško im je stati na kraj.
A za ime uopće nisu razmišljali puno nego Spike i točka... ako baš mora biti cura onda da se zove Lea... to mi s čak i sviđa!

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 948
26.11.2013 10:59:00   
tintin
Anaxx sad su me nasmijali tvoji dečki, a Lea e to im je ime bas lipo user posted image

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 949
26.11.2013 11:18:39   
kim626
Anaxx decki su ti odlici hahah :)
A.day pa ja malo malo imam neko pitanje hahah
Vezano za iscjedak..mene ne pece,ne boli,ne pecka ali je bas obilan ali nitko nije pogledo pod mikroskopom nista :) blago meniii :)))

E curke ja sam dobila kod privatnog ginica karticu za besplatan centravit pretanal...ispunila,poslala i evo danas je stigla kutija tako da cu kad potrosim elevit popit kutiju pretanala.. I evooo jos jedno pitanje :) da li do kraja trudnoce koristite te vitaminceke?

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!