maminangel
|
Pozdrav proljetnice Hladna nadam se da ste stigli i konačno uživate domeka,ljubi mi puuuuunoooo dječicu,ne zaboravi nam se javljati Cubapitala si me kako su mi stariji prihvatili maloga,S.je ozbiljna i silno želi u svemu sudjelovati,ma predivna je a ovaj mali zloćko je ljubomoran u smislu da svu pažnju okreće na sebe ali i on je nježan čim braco zaplače on viče nemoj pakati baco,nemoj,joj ma predivna su ta dječica zbilja sam blagoslovljena snjima ,,drago mi je da ste ulovili ritam i da D.spava tako doro,kod nas je još uvjek svaka noć priča za sebe,kad pomislim da je dobro krenulo,odmah se sve promjeni,ali R.je zbilja dobra bebica,samo papa i spava,sutra,ili prekosutra kad malo zagrije idemo u prvu šetnju,jedva čekam.. Papalina,ja mislim da tvoja Chiara sve premašuje svojim spavanjem,drago mi je da lijepo napreduje,stavi koju novu slikicu da je vidimo..A i ti bi Cuba mogla..Ovo s vlagom je dobro što dolazi lijepo vrijeme pa luftajte što više,nema druge,nažalost sva pomagala su kratkog vijeka,trebalo bi izvana neku izolaciju i dugotrajnije rješenje.. ChoccoVanilla čestitam i dobro došla u klub ,vidim da je zbilja bio težak porod i nije mi jasno zašto te nisu porodili na carski kad si se toliko mučila a tako velika beba,mene su u prvom porodu isto 4 puta pikali u kičmu i tek peti pogodili,bila neka specijalizantica,joj kad se sjetim samo,ali brzo se to zaboravi,glavno da je sve uredu i da ti svog Vita držiš u rukama,uživajte mila Paola draga znači i tebe čekamo,neka ti je sa srećom meni se čini da nećete dugo čekati na svoju štrucu,e da i četitam ti na godišnjici braka ,uživajte na večerici.. As,Dada kakvih novosti kod vas? Piturica nas je zaboravila,i Afrodita dajte pišite cure,Afrodita maleni ti je predivan.. A od Pepe slikice od male NA face-u,ajmee stvarno je privilegirana pored svoje braće,principessa Idem,pusa svima
|