|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio
13.6.2013 15:53:27   
cuba
Hello curkeuser posted image
Dada iskrene čestitke od srca na tvojoj prinovi, želim ti što brži oporavakuser posted image user posted image
As sretno danas, isčekujemo lijepe vijesti i od tebeuser posted image user posted image
paola još tebe čekamo, požuri malouser posted image user posted image
maminangel baš mi je drago da su ti klinci dobro prihvatili R, treba sad malo vremena da se svi skupa priviknete na bebicu u kući. Ljubi svoju curku i indijanca, R posebnouser posted image
Ostale mamice, gdje ste, više se nitko ne javlja??? Ili čekate da otvorimo novu temu za bebeuser posted image

Mi vam danas imamo 2 mjesecauser posted image user posted image tako su mi brzo prošla...
Jutros smo bili kod pedice na sistematskom pregledu i Dino mi ima 6kg i 60cm, opet je dobio 1kg u mjesec dana i narastao 3cm, sve je u najboljem redu, pedica je i više nego zadovoljna kako napreduje user posted image user posted image a mama ponosna na svog mališanauser posted image Dobio je cjepivo, malo zaplakao i gotovouser posted image dobrica mamina. Zadnjih dana je osim preko noći povećao razmak između dojenja i preko dana i baš super funkcioniramo. Danas je dobio i nova kolica, mama mu kupila Maclaren da bude fensi šmensi user posted image Moramo još i novu kadicu kupiti jer u ovu skoro pa ne stane višeuser posted image

Sve vas ljubim, kikače najviše, trudnice drage sretno, još malo pa ćete i vi uživati u prinovicamauser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 1301
13.6.2013 17:59:15   
as1986
Hej evo meuser posted image user posted image user posted image

U 13 i 45 rodio se moj pisulinac moja dusa Arian, dug 55 cm i tezak 3810 user posted image user posted image

U 8 i 15 su mi probili vodenjak,i pocelo je sve. Prvo izdrzljivi trudovi, a oko 12 i po poceli su oni jaci, u 13 i15 radjaona i 13 i 45 bebica. Rezali su me jer je veliki kazu
Uglavnom kada sam rodila babica i doktor su se nasmijali na mogu izjavu: pa nije tako strasno,mogla bi ja sada jos jednouser posted image user posted image

Uglavnom sve ok. Hvala vam na podrsciuser posted image

Tako sam sva veselauser posted image
Sada mi ga kupaju i dali su mi ga odmah na cicu, mislim da je papao jer je brzo zaspao

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1302
13.6.2013 19:18:46   
maminangel
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Preeeedivnooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitam ti draga As..Bome isto veliki dečko,dugačak mišić user posted image user posted image dobro nam došao Arian user posted image user posted image user posted image
Hladna cure su ti dobro rekle,nastavi tretirati pupak isto kao i do sad,par dana,meni je ta krastica otpala kad sam ga pod pipom prala user posted image user posted image Ja vam svog mišića poslije svakog punjenja pelene fino stavim na jednu podlakticu i po mlazom vode okupam,uživaaa,sutra će biti prvo službeno kupanje u kadici,,a danas smo prvi put bili u šetnji,došla nam je kuma i lijepo smo se šetale po Jarunu,bile na kavici a on je skoro tri sata spavao,lutka mamina,nemogu ga prestati gledati,mirisati i ljubiti ja sam definitivno jedna luda mama opčinjena sa svojim pilićima user posted image user posted image user posted image
Cuba čestitam na drugom mjesecu i na već stvarno vejikom dečku user posted image ,znači s dva mjeseca je cijepljenje?,mi ćemo morati odgoditi do jeseni jer nas nema.Pitanje dali je kojoj vašoj bebici suzilo iz oka onako žućkasto?mi evo već deset dana vodimo borbu,jedan dan bude bolje pa se drugi pogorša,kupila sam ampule od Uriagea i stime ispirem jer sam čula da je kamilica preagresivna,probala sam i s mlijekom ali ništa,čitala sam da neka novorođenčad imaju sužen taj suzni kanalić pa da treba u kutu malo masirati,čime ste vi tretirale ako ste imale koja taj problem??helpuser posted image

(Odgovor članu as1986)
Neposredna veza do poruke: 1303
13.6.2013 19:39:58   
Hladna
As cestitam- pa to je dugacak decko user posted image

Maminangel mislim da je to upala oka posto mu se radi zuckasto, odi pedijatru i on ce ti prepisat kapljice za to- ja se sjecam da je moja mali tako imao i pedijatrica nam prepisala kapljice za upalu oka ...

Cure kako vi oblacite svoje bebice . Moja je sad 8 dana stara i bojim se da joj nebude hladno a opet i da joj ne bude vruce user posted image

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 1304
13.6.2013 19:52:29   
maminangel
Ma davala mi je u ljekarni žena te tobrex kapi i bez recepta pa kad sam je bila pitala zar mogu ići bez recepta onda mi je odbrusila onda odite kod pedijatra user posted image pa ih nisam kupila.

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1305
13.6.2013 19:56:37   
maminangel
Moj R.je u dugim rukavićima,bodi dugih rukava i dole gegice,ili bodi kratkih rukava i na to kombinezon,ugl.još nismo samo u kratkim rukavićima pa do jučer je bilo zima,i sad zna puhati,ali kad odemo na jug definitivno smo samo u bodiću i peleni.Bebice brže gube toplinu od nas,moj kod svakog kupanja počne kihati,opet nevalja ih niti bundati,draga moja Hadna ja to sve po osjećaju..

Neposredna veza do poruke: 1306
13.6.2013 21:35:18   
Papalina
maminangel-mojoj šogi kćerka ima isto.. suženje suznog kanala se to zove-tako nekako... nije niš opasno, ali ako potraje duže tek od navršenih 9mj bebina života se može bušit-to je bezbolan postupak i sigurno prođe odmah..tako su njoj rekli.. njena curka ima sad 8.mj pa još malo pa ćemo vidjet šta će... ukoliko ti potraje to sa R, bolje odi k doktoru pa vidi, možda i nije to...ali ako je onda se ne sekiraj, sve će se to riješit bez pol mukeuser posted image čitala sam da to znaju često imat bebe, i to da se pokupi prolaskom kroz porođajni kanal....njoj je doktorica rekla to za tu masažu,a li ona nije masirala pa ti ja neznam ako to djeluje...ali odi kod doktorice i neka ti da uputnicu za na očno i tamo će ti dat kremu! to je to šta znam!!

as-čestitam!!!!! user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Papalina -- 13.6.2013 21:38:00 >

17.04.2013 <3 CHIARA <3

Neposredna veza do poruke: 1307
13.6.2013 23:09:08   
pepeljuga
Dada i as čestitam od srcauser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo vam super,danas nam je otpao pupak user posted image a bili smo i u prvoj kracoj setnjiciuser posted image

Cuba bravo za velikog dečka,samo nek on nastavi tako lipo papati i rastiuser posted image

Hladna bravo za bubrege i da je sve ok,ti dr stvarno nisu normalni uvik,samo nas isprepadaju bez vezeuser posted image

Ja se osjećam super tako da mi već vjerojatno u utorak picimo na otok i nema nas do jeseniuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1308
13.6.2013 23:36:14   
maminangel
user posted image user posted image user posted image Papalina moja hvala ti na savjetuuser posted image user posted image user posted image sutra nam je gotova zdravstvena pa ćemo kod pedice idući tjedan jer moram i starijeg cijepiti..Pepe ti draga znači na otok,ajme kako ti zavidim,neka,neka,uživaj s kikačima user posted image user posted image user posted image ..Laku vam noć svima,pusaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1309
14.6.2013 7:48:48   
paola06
As čestitam na rođenju malog anđela,prava momčina, Arianu želim sretan dolazak na ovaj svijet,lijepo i bezbrižno djetinjstvo, tebi brzi oporavak i da što prije dođete kući i uživate sa svojom bebicomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pepe drago mi je da se dobro osjećaš,stvarno si se brzo oporavila od poroda,uživajte na otoku,sigurno će i bebici odgovarati morski zrak!
Maminangel ne brini zbog oko,to je imalo i moje kumče,kao što su cure rekle,suženje suznog kanala,kapljice i antibiotska mast i stvar ok! Pusa Rafaeluuser posted image user posted image user posted image
Cuba čestitke tvom dečkiću na prva dva mjeseca,neka i dalje sve bude super kao i dosadauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pusa,mame i bebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1310
14.6.2013 11:50:45   
Afrodita83
Evo samo da vam se malo javimo. Ne stignem sve citati jer mi moj mis neda! Jajo je zahtjevna beba,uopce se ne drzi knjige i onog da male bebe samo jedu i spavaju...Damjan nije bas za tu teoriju on oo danu jako malo spava i stalno je aktivan,ali zato po noci spava super i budi se 1-2puta pa sam i vise nego sretna zbog toga.

Cestitam novim mamicama i bebama!!

Mi svaki dan idemo u setnju i mislim da cemo od ovog vikenda uvesti setnje 2 puta dnevno jer se D voli voli voziti u kolicima!

Puse svima!!!!

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1311
14.6.2013 14:34:23   
Papalina
haj evo javlja vam se rak aahahha..izgorila sam u licu, nos najviše pa izgledam ko alkoholičaruser posted image
ali vrijedi sve to jer ja skidam kile ko luda... u tjedan dana po dve kile skinemuser posted image još 6 i vraćam se na staro user posted image user posted image
kod nas užasno prži sunce, i chiarica napokon u kratkoj robici, napokon ljeto...jadna, sva se znoji...kupila sam jučer nivea kremu za sunčanje za nju faktor 50+. na sniženju je u konzumu, bila je 105kn a ja sam ju platila 68kn i prije izlaska ju namažem... svaki dan smo u šetnji i baš je super... evo jučer prvi dan sam ju stavila u autosjedalicu i nije baš bila zadovoljna, na meni bi zaspala a čim ju stavim unutra otvori oči i nema spavanja... zato danas je već malo bolje...a i puno mi je lakše nosit tu autpsjedalicu jer je košara teža od kolica..danas ju imamo namjeru okupat, kako vi kupate bebice, svako koliko? mi chiaru svaka 2-3 dana...po ljeti mislimd a ćemo i svaki dan jer će se puno više znojit...
ako ostane ovako..ubrzo ćemo na prvo kupanjeuser posted image user posted image

sad mi je šogi tu s malom ovih dana jer joj muž na terenu radi, i užasno mi je..kako živimo ispod njegovih, one se samo deru, lupaju, sve se to čuje tu dole i to one znaju...i onda kad se deru i lupaju tako mi chiaru probude, a kad njena mala spava onda nesmijem ni meso na tanko istuć ni hodat, skoro pa ni disat da je nebi probudila... još je i dosta ljubomorna šogi jer valjda sad njena beba nije u centru pažnje... i stalno mi sole pamet..pa moraš ovako, pa moraš onako..pa stavi joj ovo, pa šta si joj to obukla... užasno me nervirajuuu... mm mi kaže da neka idem gore reć im da se nederu ali meni je neugodno...da dođem u posjetu i da odem u 3pm možda bi i mogla tako ali kad sam cijeli dan tu opet nije isto, neda mi se svađat pa da me se ogovara i ružno gleda...
ali tako bi htjela da se maknem od svih...user posted image ali jednostavno nemamo mogućnosti za to..to bi i mm htio ali jbg...jedino da dobijemo na lotu ali niš od toga...user posted image
eto sad em pitale šta spava i svejedno viču..za poludit...svu sreću da je zaspala skroz pa ju ne probude...
neznam moram se izjadat, neželim baš mm stalno pričat protiv njegovih jer ni ja baš nebi bila sretna da on stalno protiv mojih priča... pa sam vas zatlačila... ali stavrnooo, smeta mi pametovanjee, i zadiranje u moju privatnost...moja svekrva je dobra, ona uopće ne tlači, ne ispituje , ne zabada nos u naše stvari...dođe ju vidjet, ode i to je to..ali njegova baka, bože sačuvaj...sve mora znat, di idem, skim idem, kad ću doć, pa pametuje ajme meni za poludit...u biti njegovu baku ja smatram svekrvomuser posted image i nebi htjela bit u koži njegovoj majci...staro zabadalo,,,ali puknut ću i ja jednom pa će izgledat točno ovako-user posted image
user posted image user posted image user posted image
oprostite na tlačenju!!user posted image
maminangel ma nema na čemu, voljela bih da mogu i više pomoć :)
afroditauser posted image user posted image

[piturica/b] je rekla da se od evice ne stigne ni javit...
eto idem malo igrat igricu an fejs..u planu imam i par slikica moje vražice stavit na fejs... i tako..pusa svima!!!

p.s: još je smao paola za rodit? ili? pusaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Afrodita83)
Neposredna veza do poruke: 1312
14.6.2013 15:33:04   
cuba
As, iskrene čestitke na mališanu, želim ti što brži oporavak user posted image user posted image user posted image
paola, još tebe čekamouser posted image
Hladna evo danas sam premijerno D obukla u bodi kratkih rukavauser posted image jako je zatoplilo i nema ga smisla više držati u dugom rukavu. Od sutra ćemo i kratke hlačice još obući, danas imamo duge.
maminangel kakvo je stanje sa okom? Jel prestaje curiti? Ljubi mališana svoga user posted image user posted image
Pepe ljubi svoju curku i frajere, još malo pa ćete na otok uživatiuser posted image
Papalina neka si se ti nama izjadala, zato i služimouser posted image Ma nemoj se ni svađati, otići će šogi brzo pa ćete opet imati svoj miruser posted image Pozdravi nam Pituricu ako se čuješ sa njom...stvarno nam se nije javljala već jako dugo..
A ti mažeš Chiaricu? Ja nisam mislila mazati baš dok su ovako maliuser posted image
Afrodita znači D ti ne spava baš preko dana? Ma najbitnije da noć odvali dobro, da se i ti možeš odmoriti malo. Proći će i ova faza, treba njima malo vremena da uhvate neki ritam.

Puse svima :-*

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 1313
14.6.2013 15:33:09   
Papalina
evo i sad sam morala zatvorit vrata i prozor jer se deru po balkonu ko luđakinje, i puste da od šogi mala baca stvari pod balkon... ja ludiiiiiiiim... ja ću samo ekdploirat odjednomuser posted image user posted image user posted image

cuba a da mažem ju ali jako malo...samo njoj prođem rukice i nogice i lice da mi ne izgori..neki dan nisam pa mi je pocrvenila... a sunce je opasno..pogotovo kad budemo išli na more ću morat ju mazat... mislim da je to ipak bolje spriječiti nego liječiti... bolje da je zaštitim... neznam ni ja sama...

< Poruku je uredio Papalina -- 14.6.2013 15:38:57 >

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 1314
14.6.2013 15:43:30   
cuba
Ma da, mislim se i ja dal da ga malo namažem, baš je jako ovo sunce, iako pazim kad smo u šetnji al svejedno.
A možda da ipak nešto kažeš kad su tako bezobrazniuser posted image Mislim, znaju da imaš malu bebu...user posted image user posted image

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 1315
14.6.2013 17:45:34   
Hladna
Cure upomoc, primjetila sam na svojoj Emi vaginalni sluzav proziran iscjedak. U bolnici mi sestra pokazala kako stapicem za usi pocistim bebi izmedu velikih i malih stidnih usana kakicu i ja tako gledam to i cistim kakicu i uocim iscjedak - a ja posto mi je prvo djete musko nemam pojma nista o tome . Jel normalno da i tako male bebe imaju iscjedak??user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1316
14.6.2013 18:47:15   
Luci.Buci
Hladna
ja sam ti ko beba imala iscjedak i sada imam problema sa time da je inače pojačan. Moju mamu su slali s menom gin. i pošto mi nisu mogli ništa od pregleda obavit dali joj neke tablete da stavljaš u hranu ( ja sam uvijek skužila da je unutra i tu hranu nisam jela pa ništa od terapije nije pomoglo al nadam se da ćeš ti imati više sreće) .
nadam se da sam ti pomogla bar na tom iskustvu pa ti savjetujem pregled.

<3 LAURA
3.srpanj.2013.

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1317
14.6.2013 19:30:12   
bebić
ei drage moje evo kratko da se javim dok E spava! (napokon spava) inace sam do danas vodila muku sa njom..bas sam se jucer cula sa Pituricom njezina Eva i moja Elenor su identicne bebe..al danas napokon spava...skuzila sam da se sama probudi kad se dira rukicama po glavi i zato ne zasppi..pa sam ju danas umotala u deku rukice i spava ko top 3 i pol sata! u utorak imamo pregled pa cemo vidjet sta ce nam reci...morala sam joj povijat jer joj kukic lijevi nije bio bas na mjestu al rekla je da nije nista strasno pa se nadam da vise necemo morat!!!! jer jadna dok je vruce jako sva se preznoji u tome..:( jedva cekam da skinemo to...
cestitamo svim novim mamicama i bebicama...sve najbolje zelimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
i daaa cula sam se sa Tianom i jako vas je sve dala pozdravit!

puno pusa vam saljemo elica i ja user posted image

(za koji dan pisem porodajnu pricu ;) )

Elenor 9.5. <3 sve moje

(Odgovor članu Luci.Buci)
Neposredna veza do poruke: 1318
14.6.2013 22:10:45   
MaTana

IZVORNA PORUKA: Hladna

Cure upomoc, primjetila sam na svojoj Emi vaginalni sluzav proziran iscjedak. U bolnici mi sestra pokazala kako stapicem za usi pocistim bebi izmedu velikih i malih stidnih usana kakicu i ja tako gledam to i cistim kakicu i uocim iscjedak - a ja posto mi je prvo djete musko nemam pojma nista o tome . Jel normalno da i tako male bebe imaju iscjedak??user posted image user posted image

Evo mame dviju curica...
Nista se nebrini, taj iscjedak ti je potpuno normalan, posljedica hormona trudnoce.
Ubrzo ce prestati, koliko se sjecam moze trajati cca desetak dana, a i duze ako dojis.

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1319
15.6.2013 8:28:35   
Hladna
Hvala puno , ja se vec uplasila, znaci samo prvih dana imaju a znaci inace onda nemaju nikakav iscjedak? To im bude sve suho ? Ili ?

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1320
15.6.2013 13:10:58   
maminangel
Evo i nas malo da vas cmoknemo user posted image user posted image Jučer se nismo javljali jer sam bila sama s njih troje,nisam stizala ništa od njih.Još je i mali ko za peh skoro cijeli dan bio budan,mislim zaspao bi on ali stalno se budio i tražio papati,valjda neki skok u razvoju,baš sam se prepala naglo mi se smanjilo mlijeko pa sam mislila da je gladan,ali onda sam ga češće stavljala pa je sad dobro,ali zato mi je noćas odvalio od 10 do pola 6 ujutro,tad sam ga podojila i presvukla i spavao je do 11,i sad spava,juhuhu..Jučer smo obavili prvo kupanje i mislim da ćemo svaki dan uvesti pod večernji ritual..Oko mu još curi,idući tjedan idemo pedijatrici a do tad ću mu ispirati sa tim ampulicama kaj sam kupila,danas nam je puna dva tjedna user posted image user posted image user posted image user posted image ide vrijeme,prvi pregled nam je 01.07. pa idemo u južnije krajeve user posted image user posted image user posted image user posted image
Hladna normalan ti je to iscjedak,imala ga je i moja malena do mjesec dana..
Papalina mislim da bi trebala nešto reći šogi na fini način,pozovi ju gore,možda nije svjesna da se to tako jako čuje.
Bebić baš je lijepo da si se javila,E. ti je predivna,javi se i češće..
Cuba obavezno namaži maloga,dole je sigurno vruće još ako si ga laganije počela oblačiti,neće mu ništa biti od kremice a sa suncem se nije za igrati.. Pusa vam svima ljepotice moje...

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1321
15.6.2013 13:49:04   
cuba
Hej mamiceuser posted image
Gdje nam je paola?? Jel se javljala kome? Znaš da nas ne smiješ držati u neizvjesnosti i da se trudnice pred terminom moraju javljati na svakodnevnoj baziuser posted image
bebić baš mi je drago da si nam se napokon javilauser posted image user posted image
Pa nije moguće curke da sve imate živahne bebice pa ništa ne stižete od njihuser posted image Fali mi tipkanje sa vama...user posted image user posted image
Baš mi je žao što više nisam na fb (iako mi ne nedostaje) al samo zato što sve tamo stavite slikice svojih mališana pa ničiju bebicu od proljetnih mamica nisam vidjelauser posted image osim Chiaricu ali i ona se sada sigurno već promijenilauser posted image Ja ću ovih dana napraviti album mog mališana da i njega upoznateuser posted image
Znači ipak da mažem D?? Za R sam kupila u ljekarni Avene za djecu/faktor 50 i taj sprej mu koristim zadnje dvije godine (odličan je) a za njegovo prvo ljeto kad je imao 6mj sam koristila Daylong - on je kao za bebe. Ne znam sad dal da kupim opet Daylong ili mogu i Avene koristiti? Zna netko?

Puse svima, nadam se da ćemo se uskoro tipkati malo više na forumu o bebamauser posted image user posted image Paola uhvati mužića i u akcijuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1322
15.6.2013 13:53:15   
cuba
Ne znam tko je pitao za kupanje, Papalina mislim? Ja D kupam svaku večer i to nam je sada već i ritual. Frajer se tako veseli kad ga počnem skidati cijeloga jer zna što slijediuser posted image Baš se uživa kupati, sad je već počeo naveliko i nogicama lupati o rub kadiceuser posted image Ne traje to dugo, dok ga skinem, napunim kadicu, unutra stoji 5min, posušim ga i presvučem sve za 15ak min. To mi nije problem a njemu je užitak.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1323
15.6.2013 16:56:27   
bebić
evo i mene opet :)
da napokon napisem svoju porodajnu pricu!!!!!
znaci noc 9.5. u 02 45 sam se probudila kao i uvijek u noci moram pipit na wc...i tako ja to obavim vratim se u krevet i samo me nesto kao bocnulo dolje odmah sam pomislila ovo bi mogao bit vodenjak user posted image i tako ja lezim i pokusavam zaspat kad za minutu osjetim nesto izletilo, oo boze sad sam bila na wc-u znaci plodnaaa vodaaa....i tako je budim mm i govorim mu u 2 i 55 mislim da je vrijeme za bolnicu...user posted image sav pospan pita me kakva bolnica...ja vicem mislim da je krenula plodna voda moramo u bolnicu..user posted image ja naravno trcim na wc jer je pocelo jako curkat stvaljam ulozak i oblacim se....a mm me pita dali on smije oprat zubeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to pitanje cu pamtit vjecno..user posted image user posted image i tako zovem svoje da im javim vjest da krecem u bolnicu...u autu sam naravno pocela dobivat lagane trudove u pravilnim razmacima al sam bila tolko uzbudena da nisam gledala na sat...dosli smo u bolnicu u 3 i 20...odmah me poslala na ctg izmjereni su trudovi u pravilnim razmacima, ali otvorena samo 5 prstiju...i tako smo bili na ctg-u do 5 i nesto! i dalje nista vise otvorena od 5 prstiju!..i onda su nas poslali da secemo okolo bolnice od pola 6 do 8 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image trudovi sve jaci i jaci...mjerili smo trudove koji su u pola 8 dosli na minutu, tad sam otisla na wc i vidla da ispada sluzni cep..zaputili smo se gore jer su trudovi poceli grozni bit..dodemo gore kaze mi babica neeemoguce da imate trudove na minutu razmaka....ja naravno gledam u nju i smijem se najrade bi ju odalamila (kakooo nemogucee, kad ih imam nisam luda) i tako ona mene opeeet na ctg..dok je ona meni to sve prikopcala, meni trudovi polako prestaju..user posted image user posted image i izmjereni na ctg-u u nepravilnim razmacima i tad mm i ja ispadamo budale...al sva sreca nije bila tako grozna babica(to je bila vec druga, nocna smjena je otisla) (tad mi je pokazala kako da disem da mi bude lakse)..i poslije ctg-a smo isli na klistiranje koje me olaksalo za bar 10 kila imala sam osjecaj user posted image i dat se dogovorimo sa tom babicom porod u vodi...kaze ona ko nam je rekao da sa streptokokom nemoze porod u vodi...ja naravno sva presretna user posted image user posted image i nakon toga odlazimo u radaonu..tamo sam sjela na stolac pa mi je prikljucila milion nekih infuzija..(jedna od njih je bila drip) ja i dalje otvorena 5 prstiju (za poludit)...eh tada su poceli grozniiiiiiiiii trudovi ( da mi nije bilo mm samnom neznam kako bi to sve izdrzala user posted image hvala mu do neba) poslije dripa sam se preselila na stol jer nije bio na kraju moguc porod u vodi ...NAZALOST...vise se ni nesjecam zbog cega..objasnjavala mi je al u tom trenu nisam znala za nista i nista nije bilo vazno, vec samo to da sto prije se otvorim i da krene porod nebitno gdje...e onda tamo negdje oko 1 dolazi popodnevna smjena neka mlada skroz babica mozda dvadesetak i nesto godina...ona je bila suuupeer...pregledala me i otvorena 7 prstiju user posted image bar nesto...prikljucena non stop na onaj sugavi ctg i tako sve do 2 sata kada sam se napokon otvorila 10 prstiju! sva sretna reko idemo sad na tiskanje, al user posted image nista od mog tiskanja, beba nesto nije bila dovoljno dole pooooojma nemam..ja pocela dobivat nagon za tiskanjem, al nesmijem tiskat..tako sam morala jos pola sata i tamo oko 14 i 40 napokon cudesne rijeci SADA MOZES TISKAT
user posted image ja sva sretna...al naravno nitko mi nije objasnio kako tiskat pa su tako prosla 4 ili 5 truda uzalud...eh da bi se ja tada sjetila rijeci sto sam citala postove od Piturice i Endless ("moram tiskat kao da kakis" user posted image user posted image )i tako sam ja u dva truda nakon izbacila svog andela Elenor van u 15 i 15 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tesku 2780 i dugu 49 user posted image imalaa je puuuuunoo kose sto me jako razveselilo user posted image user posted image ( eh da zaboravila sam napisat da kad je pocela glavica izlazit ja u tom trenu vicem mm dalii imaaa koseee?!?!?! i oni svi skupa prasnuli u smijeh user posted image user posted image ) poslije je uslijedilo sivanje, malo sam popucala, rezana nisam! imala sam 4 sava, kaze da mi 2 nisu ni trebali sivat al za svaki slucaj da nebi slucajno dalje pucalo ili nesto!

nesto najljepse na svijetu je biti mama DEFINITIVNO, i sva ta bol se stvarno odmah zaboravi kad to malo bice ugledas i sve bih odmah to sve ponovila..
user posted image

eto drage moje to vam je moja porodajna pricica! E.spava hvala bogu i danas i jucer pa imam napokon malo slobodnog vremena za rr user posted image

Elenor 9.5. <3 sve moje

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1324
15.6.2013 17:12:03   
paola06
Bebić čestitam na rođenju male princezeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Cuba da se ne brinete,tu sam,bila sam s dragim u šetnji,krug oko jaruna po ovoj paklenoj vrućini,muž me par puta upitno pogledavao dal nam je to baš trebalo,al nisam se dala smestiuser posted image
Sad kuham,a do večeri planiram ubaciti i kolač budući da sutra imamo goste i za kraj dana-peglanjeuser posted image
Pusa svima,javim se s novostima!

(Odgovor članu bebić)
Neposredna veza do poruke: 1325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!