Papalina
|
haj evo javlja vam se rak aahahha..izgorila sam u licu, nos najviše pa izgledam ko alkoholičar ali vrijedi sve to jer ja skidam kile ko luda... u tjedan dana po dve kile skinem još 6 i vraćam se na staro kod nas užasno prži sunce, i chiarica napokon u kratkoj robici, napokon ljeto...jadna, sva se znoji...kupila sam jučer nivea kremu za sunčanje za nju faktor 50+. na sniženju je u konzumu, bila je 105kn a ja sam ju platila 68kn i prije izlaska ju namažem... svaki dan smo u šetnji i baš je super... evo jučer prvi dan sam ju stavila u autosjedalicu i nije baš bila zadovoljna, na meni bi zaspala a čim ju stavim unutra otvori oči i nema spavanja... zato danas je već malo bolje...a i puno mi je lakše nosit tu autpsjedalicu jer je košara teža od kolica..danas ju imamo namjeru okupat, kako vi kupate bebice, svako koliko? mi chiaru svaka 2-3 dana...po ljeti mislimd a ćemo i svaki dan jer će se puno više znojit... ako ostane ovako..ubrzo ćemo na prvo kupanje sad mi je šogi tu s malom ovih dana jer joj muž na terenu radi, i užasno mi je..kako živimo ispod njegovih, one se samo deru, lupaju, sve se to čuje tu dole i to one znaju...i onda kad se deru i lupaju tako mi chiaru probude, a kad njena mala spava onda nesmijem ni meso na tanko istuć ni hodat, skoro pa ni disat da je nebi probudila... još je i dosta ljubomorna šogi jer valjda sad njena beba nije u centru pažnje... i stalno mi sole pamet..pa moraš ovako, pa moraš onako..pa stavi joj ovo, pa šta si joj to obukla... užasno me nervirajuuu... mm mi kaže da neka idem gore reć im da se nederu ali meni je neugodno...da dođem u posjetu i da odem u 3pm možda bi i mogla tako ali kad sam cijeli dan tu opet nije isto, neda mi se svađat pa da me se ogovara i ružno gleda... ali tako bi htjela da se maknem od svih... ali jednostavno nemamo mogućnosti za to..to bi i mm htio ali jbg...jedino da dobijemo na lotu ali niš od toga... eto sad em pitale šta spava i svejedno viču..za poludit...svu sreću da je zaspala skroz pa ju ne probude... neznam moram se izjadat, neželim baš mm stalno pričat protiv njegovih jer ni ja baš nebi bila sretna da on stalno protiv mojih priča... pa sam vas zatlačila... ali stavrnooo, smeta mi pametovanjee, i zadiranje u moju privatnost...moja svekrva je dobra, ona uopće ne tlači, ne ispituje , ne zabada nos u naše stvari...dođe ju vidjet, ode i to je to..ali njegova baka, bože sačuvaj...sve mora znat, di idem, skim idem, kad ću doć, pa pametuje ajme meni za poludit...u biti njegovu baku ja smatram svekrvom i nebi htjela bit u koži njegovoj majci...staro zabadalo,,,ali puknut ću i ja jednom pa će izgledat točno ovako- oprostite na tlačenju!! maminangel ma nema na čemu, voljela bih da mogu i više pomoć :) afrodita [piturica/b] je rekla da se od evice ne stigne ni javit... eto idem malo igrat igricu an fejs..u planu imam i par slikica moje vražice stavit na fejs... i tako..pusa svima!!! p.s: još je smao paola za rodit? ili? pusaaaaaaaaaaaaaaa