maminangel
|
Hej mamice Papalina super kaj si šogici pokazala zube jesi pogledala kaj to znači taj nalaz od štitnjače?nadam se i želim vam da je sve uredu i da su to samo neka odstupanja.Daj mi reci kaj cijelu noć ostaviš Chiaru na trbuhu da spava?ajme,moja djeca su obožavala i dan danas vole pavati na trbuhu ali preko noći se ipak nisam usuđivala ih stavljati na trbuh tako malene,preko dana i R.sad stavljam ali preko noći ne,neznam bojim se..Što se kupanja u moru tiče neću ga sigurno kupati,premalen mi je,ali ćemo se šetati po morskom zraku ili eventualno kako Cuba kaže neki bazenčić.Mene sad druge stvari više muče,znate da je dolina Neretve močvarno tlo i tamo je krcato komaraca,razmišljam šta da kupim za te beštije da mi dječicu ne pojedu,imamo one mreže na prozorima ali svejedno uđu,čula sam za neke zzzzujalice od Chicca i danas sam ih vidjela u dm-u ima za staviti u struju a ima i za staviti na kolica ili kimbač,dali je netko to probao jel to valja šta?? mi smo uvjek stavljali one tabletice ali malo mi je to preagresivno za novorođenče,inače moji stariji oboje su alergični na ubode insekata i to užasno naotekne mjesto uboda,pa moram mazati kasnije,ugl.luda sam od tih komaraca.. Lanac evo da i ovdje čestitam malenom Matiji rođendan i braci krštenje Maleni neka vas samo sreća u životu prati MaTana a kakvu ti to svadbu spominješ? kaj se udaješ? Nema mi moje Hladne ni za lijeka , javi se draga,, kako je moja buduća nevjestica? Paola javi se sutra poslije pregleda da čujemo kakvo je stanje,ovo za uputnice sjećam se da zadnja tri puta znači od 39-tog tjedna su mu gledali u Petrovoj u trudničkoj amb.na jednu uputnicu.. Evo naš kratki raport,iscrpljuje me ovo dojenje,jer mali je prelijen i imam osjećaj da je stalno na cici uff,nadam se da će i to brzo proći i da će se prasac uloviti papanja.Čekam da se muž vrati s G. od pedijatra,baš sam zabrinuta,netko je pričao o toj peti bolest,i on mi se isto prije par dana osuo ali sam mislila da je od vrućine,još sam se čudila jer ga stvarno mažemo da ne izgori i nosi šilterice,i jučer smo ga konačno na skroz kratko ošišali da mu nije vruće ali sad si mislim da to nije ta boleština s tim osipom..Danas sam išla sa malenom zubaru kad oni na godišnjem,i vraćaju se tek u 7 mj.a mi smo tada dole morati ću nešto smisliti da joj to prije rješim..Danas sam obukla suknjicu,ajmeeee a noge nisu tako bijele bile nepamtim ,ma baš me briga,nemogu ovu vrućinu podnijeti,još mi hormoni rade,luda sam,a doma niti klime nemamo..Maleni se isto danas unervozio dok ga nisam skinula,zaspao je ko top i njemu je vruće miš mali..Evo toliko od mene i mojih pilića,ljubim vas svijuuu
|