|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio
15.6.2013 22:33:18   
MaTana

IZVORNA PORUKA: Hladna

Hvala puno , ja se vec uplasila, znaci samo prvih dana imaju a znaci inace onda nemaju nikakav iscjedak? To im bude sve suho ? Ili ?

U pocetku je cijela pisurica natecena i ima taj iscjedak, kasnije sve splasne i poprimi normalan izgled, i prestane iscjedak. I da, sve bude suho, bitno je samo dobro cistiti pogotovo nakon kakice, ima tu dosta nabora, ja je obicno nakon svakog kakanja isplahnem pod vodom u banji na umivaoniku.

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1326
16.6.2013 7:47:13   
cuba
Jutro cureuser posted image
Ništa se ne javljateuser posted image user posted image
Paola ajde riješi onda danas još te goste, popeglaj veš i pravac u rodilišteuser posted image
bebić bravo za porođajnu pričuuser posted image user posted image Stvarno ti je bilo turbo zanimljivo na porodu ali je sve završilo odličnouser posted image Uživaj sa svojom princezomuser posted image
MaTana kako se snalaziš sa curamauser posted image

Moj R otišao sa bakom na selo na 2 dana, imaju feštu i frajer će se nauživatiuser posted image Meni je doduše malo čudno što nema moje tasmanijske nemaniuser posted image ali isto dobro dođe malo mira i tišineuser posted image
Dino spava, on je super. Od jučer smo baš u bodiju kratkih rukava i kratkim hlačicama, isto mu čarapice još stavim. Malo poslije ćemo u šetnju i na kavicuuser posted image

Pusa svima user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1327
16.6.2013 8:44:19   
paola06
Dobro jutro cure! jel pijete svoju prvu jutarnju kavicu?user posted image  Moj muški dio obitelji spava (muž i zekonjauser posted image ) ja uživam u miru i tišini na terasi dok su temperature još podnošljive....spavat tak i tak nemogu
Cuba veš je rješenuser posted image ,još da rješim goste.... kako se termin približava samo svi dolaze,uža obitelj,šira obitelj,kao hi,hi,prolazimo kraj vas možemo doć? valjda ih polako već izjeda neizvjesnostuser posted image  user posted image  Uživaj danas sa D, R će guštati s bakom,daleko od mame i tateuser posted image user posted image user posted image user posted image
Gle,ne bi ja još u rodilište, imam još 10-ak dana,makar se već osjećam ko tempirana bomba za koju se nezna kad će eksplodiratuser posted image
Maminangel kakvo je stanje s okom kod R? Nadam se da ide na bolje.
Choco Vanilla, As kako ste,kako protječu prvi dani s vašim bebicama?
Pusa svimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1328
16.6.2013 9:06:20   
Mmaestral
Mamiangel-evo mojoj vec 2 mj curi oko! Bili i kod ped, koristili Tobrex, malo se poboljsalo, ali jos curi. Bitno je da nije gnoj, onda nije upala. Mora se ispirati fizioloskom i masirati da se kanalici otvore prije. Tobrex se ne koristi dulje od 6 dana.
Moje milo samo po noci spava, a cijele dane na rukama tiska i muci se. Poooooludjet!

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1329
16.6.2013 12:25:04   
maminangel
Pozdrav moje proljetnice user posted image user posted image
Cure moje kako ste?kako bebeki?
Mmaestral da ispiremo oko s tom fiziološkom u ampulicama od uriagea,malo mu bude kao bolje i onda opet,a žućkasto je pa je vjerovatno upala i bez tih kapi nevjerujem da ćemo je se rješiti..Jučer sam se pohvalila kako je malac spavao cijelu noć,zato se noćas budio tri puta,možda zato jer je skoro cijeli dan prespavao,još uvjek nam je svaki dan drugačiji..Jučer mi je bila seka sa svoje dvoje klinaca i tako smo nas dvije i baka s petero pilića bili u šetnji,,ajme strgana sam se vratila kući kao da sam orala i kopala,nemogući su kad su zajedno,još su ovi najmanji najbolji user posted image user posted image .Gabi se pet puta(malo je reći) skidao na sred šetnice i parka da oće piš-piš,sad mu je to interesantno i stalno se skida i divi se kakici u tuti user posted image user posted image presmješan je,ali ja ću izluditi s njegovim tetama u vrtiću,neće uopće surađivati,tako da mu moram oblačiti pelene u vrtić,pa to treba dati u novine user posted image user posted image user posted image .
Papalina nadam se da se šogi primirila,baš sam te se sjetila jučer mi isto iznad nas imamo nekakve divljake,to tutnji za popizd..i ja imam indijanca jednog doma koji ne staje ali neki kućni red mora postojati,ja ne kužim kako roditelji dopuštaju djeci da do pola noći budu budni i skače i divljaju..
Cuba daj stvarno pa kad će više te slikice??baš jedva čekam da vidim dečke,sigurno je i Roko od rođkasa narastao,stavi i njegovu koju..Bila je nedavno neka rasprava oko pelena koju veličinu koristite,evo mi imamo dva tjedna i još uvjek koristimo najmanju onu od 2-5 kg.iz mullera,podigla sam one iz dm-a ali to mu je veliko,stime da i nije bio baš mala beba kad se rodio,ali ima maju,maju,maju guzičicu možda zbog toga..
Imam jedno pitanje to mi se s dvoje starije nije dogodilo i stvarno neznam šta da radimuser posted image čini mi se da (neznam kako bi to bolje opisala)nokti na nožnim palčevima R.rastu u meso,uopće se ne vide od tog mesa i to samo palci,još mu nije crveno ništa ali bojim se da mu stvarno neće proći u meso,dali netko zna hoće li ti noktići sami izrasti pa da ne paničaim bezveze ili šta??

(Odgovor članu Mmaestral)
Neposredna veza do poruke: 1330
16.6.2013 12:29:59   
maminangel
Bebić Zaboravila sam napisati super porođajna priča ali vjerujem da nije bilo lako kad je toliko dugo trajalo..
Paola ima li kakvih novosti kod tebe? Pusa vam svima...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 1331
16.6.2013 12:49:45   
dada2101
Pozdrav curke...user posted image evo da se javin dok mi Ika spava...upravo san je nahranila i presvukla i sada san je smistila u krevetic... mogu van reci da mi je super beba... cilu noc prespava jedino je uzmen nahranit kada triba...user posted image user posted image
uopce nije zahtjevna... nikako ne place osin kad je normalno triba presvuc ili nahraniti ili podrignuti... ( da kucnen o drvo) user posted image ujutro mi se budi kako koji dan ali oko 6 i pol 7 i onda je budna i samo gleda okolo po sobi ili u nas user posted image i tako po 2 3 ure a onda priko dana spava i jede pa je budna opet popodne ali po po ure ili pinkicu vise...a kako je krenulo u ponedjeljak evo ovako.... budin se ujutro i mislin si opet nista...sve uvik isto.... ali ajde kontrola mi je bila u 13 h i tako ja na kontroli i pitan ga dali san se sto vise otvorila posto san setala svaki dan po 3 km i cistila po kuci ka luda a kad on rece nista.... uvik isto cm i pol... a ja luuuudddaaaa reko sto nemore ni 2 prsta a on gurnu prste a ja zvizde vidila user posted image i kaze da je na silu gurnuo i da iden za dva dana u Ri na kontrolu u bolnicu jer da ja jos necu rodit a prenila san bila 2 dana vec u pon.i tako ja razocarana iden u auto kad je pocelo...user posted image bolovi u ledima i trbuhu na svakih 10 min...a dak san dosla doma poselo na 7 min... zoven dragog i govorin da mislin da je to to i da moramo krenuti jer je Ri. daleko uru i po od nas i tako on dolazi i mi krecemo a trudovi na svakih 4 min... oko 5 san bila u Ri i na pregledu doktor govori da san otvorena 4 prsta i da cu do ujutro biti mama... user posted image user posted image dok san dosla do prijema i klistira i ctg-a bilo je oko 6 i pol i ja trazin epiduralnu a do epiduralne trudovi svakih 2 min i bole ka sam vrag... ulazin u radaonu u 15 do 8 dobivan epiduralnu i u 8 i pol zovu moga supruga i krecemo... sve je bilo uredu do tad kada onda panika strka zbrka dragoga mi posalju van iz radaone sestre non stop kod ctg-a i prate otkucaje bebe padaju 80 70 60 80 120 70 pa se izgube i tako pocnu saptati nesto ja trazin odgovore i sto se desava a niko mi nista ne govori spremaju me za carski rez i dr. govori da moran na carski jer san prvorotkinja i da san se prebrzo otvorila( kroz nekih 3 sata na 10 cm)i da su se i oni iznenadili kako je to brzo islo pa su odjednon trudovi prestajali i bili prislabi za tiskanje a ja u panici muz isto ... a onda HVALA BOGU dolazi glavni profesor Ri. bolnice i kontrolira me i kaze nije nista strasno glavica je tu idemo probati... zovu muza i objasnjavaju mu sto triba radit i tad je pocelo tiskanje na silu preko slabih trudova i drip na 30 kapi... i moja malena je u 4 5 tiskanja bila vani!! ja placen od srice sto je sve uredu zavrsilo i tada opet odjednon sve uredu beba je dobila ocijenu 10/10 ja sasvin uredu tlak normalan i sve ok... onda su me sasili jer su me rizali i iman 5 savova unutarnjih i vanjskih ... rana me ne boli strasno jedino sto san dobila hemeroide na porodu pa se sad mucin sa njima ali pijen lanene sjemenke u mliku i kompot od suhih sljiva pa iden na wc i nema nekih velikih bolova... izgubila san od poroda 10 i pol kg i jos 4 i pol i na staroj san tezini..user posted image sve je proslo osin tog prepada za carski u redu pa neman neku veliku traumu od poroda... Hvala Bogu iman zivu i zdravu bebicu i nemogu biti sretnija!! malo san oduzila ali eto jos jednon hvala Bogu i profesoru Halilu koji me porodio i mogu van reci same pohvale za Ri bolnicu od sestara do doktora!! jer su svi super!! jedino hrana je katastrofa! prava recesijsko - bolnicka user posted image svima veliki pozdrav i kisss od Ike i mene!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1332
16.6.2013 13:53:39   
maminangel
Dada draga sve su me trnci prošli kad sam čitala tvoju priču s poroda,jer sam i sama slično prolazila.drago mi je da je sve dobro prošlo i da je Ika zdrava i dobra bebica,mazite se pazite i uživajte,divno je biti majka..user posted image

(Odgovor članu dada2101)
Neposredna veza do poruke: 1333
16.6.2013 21:30:24   
paola06
Maminangel evo kod mene ništa novo,cijeli dan neka strka-zbrka,pa gosti,maloprije sam ih sve otpratila,pospremila rusvaj koji je nakon njih ostao,i sad zasluženo tipkam na RRuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Od sutra mi je mm na go pa ću konačno imati društvo,ovaj tjedan bi nam majstori konačno trebali do kraja srediti dječju sobu,da višak stvari iz spavaće preselimo u dječju (ormar,prematalicu....),onda još samo ostaje srediti detalje,staviti luster,poljepiti stickere,postaviti podne puzzle,objesiti nove zavjese i soba je spremna za princezin dolazak!
Dada vrlo impresivna porođajna priča,bitno da je na kraju sve super zaavršilo,da je princezica dobra i nezahtjevna beba,kuc-kuc da takva i ostaneuser posted image
Puno pusica mamama i be

Neposredna veza do poruke: 1334
17.6.2013 16:35:14   
maminangel
Jel vam vrućina udarila u glavu ili kaj da se ništa ne javljate??sobzirom da mi nitko nezna odgovoriti kaj da radim stim našim noktićima,ja sam danas konačno zvala patonažnu i žena došla,i dobro da sam je zvala..Miš mi je malo dobio u ova dva tjedna svega 300gr. rekla je da je lijen vući i da je premiran i neda mu se protestirati( plakati )kad je gladan,nego kao pravi crnogorac user posted image user posted image a ja se čudim ovih dana kako mi se smanjilo mlijeko a to je zato kaj on slabo vuče pa se i manje mlijeka stvara,uglavnom sad sam dobila za zadatak šopati ga,buditi i razbuđivati kad jede tako da ga potaknem da što više papa i u petak će nas patronažna opet obići.Sjetila sam se tebe Papalina s onom vagom,,stvarno je frustrirajuće kad neznaš koliko papaju a stalno mi visi na sisi..Pokazala mi je kako se masiraju suzni kanalići,sutra moram po te tobrex kapi za oko,a za noktiće mi je rekla da mu stvarno urastaju i da moram tu kožicu kod nokta stalno gurati prema van tako da noktići mogu izaći.Ostalo sve dobro,rekla je da je maleni predivan,čista koža,nema žutice,anđelak mamin user posted image ali i premiran,nije ga čula da je zaplakao,pa kaj bi trebao plakati,nije dobro ovak-nije dobro onak..user posted image user posted image user posted image Sad smo u petoj brzini s dojenjem,nadam se da će uroditi plodom..Stariji mi je bolestan danas zakurio u vrtiću 39,a pedica tek sutra radi popodne pa će ga tatek voditi,Malenoj je ispala plombica pa sutra ujutro još i zubaru,jakoooo veselooooo...A moje proljetnice daj se javite koja,vi mi dođete kao apaurinček user posted image user posted image user posted image
Od petka navečer sam opet solo s klincima,mm ide na jug pripremiti kuću i okućnicu tako da nemoramo to prvo kad dođemo s čoporom dole,nego da imaju sve pripremljeno,lijepo će platiti žene neka očiste kuću,cijelu godinu je prazna pa svakakve gamadi od paukova se moglo nakotiti..Majka će mi opet doći za vikend tako da nismo sami.. Pusa svimaaa,i daj pišiteeee..

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1335
17.6.2013 18:57:11   
paola06
Maminangel eto dobro da si zvala patronažu,ipak su to educirane osobe koje ti mogu dati najbolji savjet i kod beba prepoznati eventualni problem. Osim toga,zato ih imamo,da ih zovemo i da nam dođu rješiti nedoumice. Ja sam svoju upoznala u toku trudnoće i oduševila se, sa veseljem je odgovarala na svako moje pitanje,nadam se da će biti tako i kad dođe beba. Vjerujem da će uz njene savjete i tvoj trud R podebljati svoju kilažuuser posted image user posted image user posted image  
Al kome je do jela po ovim vrućinama,vjerujem da je i s bebama slično,možda zato ljeti sporije dobivaju na težiniuser posted image
Meni da je od danas muž na go,danas smo pola dana hodočastili po gradu,išli smo obaviti finalni šoping za kuću da ne ostane gladan kad odem u rodilišteuser posted image user posted image user posted image
Trebala bi još jedino pogledati za malenu odjelca/pidžamice sa kratkim rukavićima,imam uglavnom sve dugo....
E da bila sam i po uputnicu za pregled u bolnicu,kaj za svaki pregled treba nova uputnica???? nekak mi to nema logike....

Neposredna veza do poruke: 1336
17.6.2013 21:50:11   
Papalina
došao nalaz štitnjače...tsh koji je bio povišen sad je pak smanjen... prije je imala tsh 27 sad je 0.05 i to je premalo..a FT4 koji je bio normalan sad je povišenuser posted image sutra zovem doktora da se dog za kontrolu... tko zna šta će reć... valjda nas neće zadržat opet na odjeluuser posted image idem sad prosurfat netom za to da vidim slične il iste slučajeve---

maminangel vidiš, sad razumiješ kad sam pizdila za vaguuser posted image ma grozno je to kad neznaš koliko pojede i dal uopće šta pojede...ja sam ju htjela kupit ali je preskupa pa sam odustala a i skroz sam zaboravila na njuuser posted image

ja dajem samo navečer bebimil uz sisu, a sad u zadnje vrijeme i ne dajem bebimil jer mi zaspe na sisi i spava po 6-7 satiuser posted image user posted image tako da ono 1-2 boce bebimila drugo sve na sisi...

cure, dsal dojite u javnosti? dal se prekrijete pelenicom il kako? chiara kao da zna pa ostatak moje jadne sisice ako viri još dodatno prekrije rukicom tako da nemoram prekrivat pelenicom... inače sam bila rekla da neću u javnosti al šta kad prasica mala neželi bocu svaki put a i mazilica je pravauser posted image jedino ujutro na kavi u kavani dam bocu jer je stvarno sve prepuno ljudi a i kamo god se okreneš ti vražji muškiuser posted image user posted image danas ujutro posjelo se za stol pored nas 20-tak motoristauser posted image a neki dan prasica nije htjela bocu pa pored 10-tak studenata sve muški bili, ja vadim sisu, al pobogu nisu niš komentirali hvala bogu user posted image user posted image i u trg. centru na zahtjev mog ultra ljubomornog muža ja dala bocu a i možda i bolje jer ona jede katastrofa-pojede halapljivo, pa se zagrcne, pa se počne kao gušit, pa podrigne, pa bljucne pa opet jede i tako stalno u kruguser posted image user posted image user posted image

dal ćete ić sa bebicom na more?? ja oću, a neki govore da ne...i baš ću pitat pedicu dal se smije...da vidim sta će ta reć... normalno neću ićod 11-16h kad je najgore nit će bit na suncu... maminangel oćeš ti svog R kupat na jugu??user posted image

i dalje mažemo guzu plimicolom jer joj se opet crvenilo malo vratilo..i dala nam je pedica uputnicu za mokraću dat pa sam joj ljepila tu vrećicu baš me zanima dal će se popiškit u nju jer u bolnici nije htjela nikako nego je pišala kad su je skinuli...
eto to je to od mene...pusaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!

< Poruku je uredio Papalina -- 17.6.2013 21:51:27 >

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1337
18.6.2013 6:21:06   
paola06
Papalina ma biti će s Chiaricom sve ok, što se nalaza tiče,možda ti se neke vrijednosti čine povišene/snižene, al oni to uspoređuju s puno drugih faktora,tak da se nemoj živcirati i brinuti prije nego odeš do pedijatra i pokažeš mu nalaz.
Što se vođenja bebe na more tiče,ja bi je definitivno vodila,mislim da joj morski zrak nemože škoditi,naravno izbjegavala bi najtopliji dio dana i namazala je zaštitnom kremicom. Kod mene doma,međutim,takva ideja ne prolazi,svi me čudno gledaju kad kažem da bi s bebom na more u 9mjuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ostale cure,kako ste? Kako se nosite s ovim temperaturama vi i bebice? Ja noćas nisam skoro oka sklopila,a ako i jesam budila sam se okupana znojem....
Idem danas kod frizera,da se sredim sutra prije bolniceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 1338
18.6.2013 7:59:40   
cuba
Jutro cure user posted image
Jeste se naspavale, kako naše proljetne bebice?

Mi spavamo super, između 20h-21h ga podojim, okupam i stavim na spavanje D. Iduće dojenje je u 1h pa u 5h ujutro. Mi to sve u polusnu obavimo, čujem ga kako se meškolji u krevetiću i cucla prstićuser posted image to je znak da je gladan. Podojim ga i zaspe na cici i samo vratim u krevetić, ma milina. Meni je to za sada ok ritam s obzirom da on ima tek 2mj.

paola vi znači obavljate posljednje pripreme pred dolazak bebice, super. Uživajte još malo dok ste sami...kroz koji dan će vam se cijeli život promijenitiuser posted image
Mmaestral draga, proći će i ta faza, ljubi curku svoju i držim fige da joj oko što prije prođeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dada user posted image user posted image user posted image za porođajnu priču, neka je sve dobro završilo. Sada uživajte sa vašom curkomuser posted image
maminangel baš mi je žao što je R dobio tako malo na kilaži ali super da ste to ustanovili na vrijeme i da znaš što činiti sada. Nadam se da će brzo napredovati i da ćete riješiti problem i sa okom i sa noktićem - sa niti jednim nisam imala problem pa ti nisam ni znala odgovoriti kada si pitala.
Super što će tm sve srediti da vas lijepo dočeka čista i sređena kuća i okoliš prije nego dođeteuser posted image
Papalina držim fige da nalaz bude ok i da te vrijednosti napokon budu u normaliuser posted image I naravno da guza više prođe user posted image user posted image
Ja dojim u javnosti, ne pokrivam se jer mi nema potrebe, mi to dosta diskretno obavimo. Svakako ga podojim prije nego idemo vani, ali nekad se zadržimo malo dulje a nekad opet frajer traži papati i "prije vremena". Uglavnom, ne vidi se ništa.
Sa D ću ići na more ali tek za mjesec dana kad se mm vrati sa broda jer sada sama sa njih dvoje jednostavno ne mogu. Seka i mama će do tada voditi R kroz popodne. D neću kupati jer će tada imati tek 3,4mj a tako malu bebicu stavljati u more mi i nije baš najbolje. Uživati će u kolicima u hladovini kraj morskog zraka za ovo ljetouser posted image
Kad budemo išli na ljetovanje u 8mj ćemo napuniti bazenčić pa ga mogu unutra malo bućnutiuser posted image

Gibam cure spremiti R za vrtić pa onda u šetnjicu sa D dok nam sunce još nije jakouser posted image
Puse svima user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1339
18.6.2013 8:53:23   
lanac3101
Jutro ljepotice, mamice,bebice I busice. Meni bila ludnica ovih dana, krstenje I rodjendan od Matijice pa se nisam javljala, ali neka je I to proslo.
Cestitke novim mamasitama na bebicama.
Miaslim da cu navecer se javiti pa podnesak slijedi sa ovih dogadjanja I kontrolice.

Matija 04.06 2010.
Domagoj 25.03.2013
Eva 08.08.2014

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1340
18.6.2013 11:21:58   
aries
Pomoć molim..evo nas s kontrole,dobili smo bocu, malo plakali, pa zaspali, 2mj+7dana, imamo 61cm i 5,5kg, dobro smo napredovali, i mi i ped zadovoljni time...problem je sto se ona uopce ne odize.glavicu drzi dosta dobro, ali to je uvjezbala dok je nosimo ili drzimo uspravno..na stomak bas ne voli, nisam je tjerala, ali sad cu izgleda morati..kako vasi bebaci po tom pitanju?koliko budu na trbuhu, odizu li se, ne samo glavu vec i prsa?moja nakon 15 sek pocne plakati, sad sam je pustila minutu da vristi, sva je crvena bila..hvala unaprijed, citam redovno,pratim, ali se ne stignem javiti..kad otvorite novu temu na bebama trudit cu se biti boljauser posted image

10.04.2013. L -mamina proljetna princeza
03.10.2016. L -mamin jesenski princ

(Odgovor članu lanac3101)
Neposredna veza do poruke: 1341
18.6.2013 11:36:33   
Papalina
hej aries pa mislim da nema potrebe za panikom pošto beba dobro napreduje... svako djete je različito pa mislim da nema smisla bezveze forsirati kad bude htjela sama ona će se tik tak odizatiuser posted image sad a samo smireno...i mislim da nebi trebala forsirati ako neće neće...
mi spavamo na trbuhu i tako joj je udobnije nego na leđima... i tako cijeelu noć svih 7-8 sati prespava na trbuhu...kad ju stavim na trbuh sama odiže glavicu ali prsa ne... imislim da to nije zabrinjavajuće pošto imaju tek 2 mj..neznam baš me zanima što će moja pedica nama reć u četvrtak...
ta naša pedica je malo luda...mojoj šogi je rekla kao da sa 3mj nek vježba sa njoom da sjedi...ono užas...
samo no sikiriki i sve će bit u redu...
zovem doktora al se ne javlja... moja chiarica uživa u krevetiću na hladnoj posteljini... ostavila sam je kod bake od mm na sekund da zovem doktora , odmah mi ju je vratila jer je plakala kao da ju koljeuser posted image i dok je nisam svukla i ostavila samo u jendokratnoj peleni nije se smirila... znam da bi joj trebala stavit i tetra i čiripa ali jednostavno pretoplo je...kod nas je +35 i to u hladu...najavljuju toplotni udar a koza mene u četvrtak naruči tek u 10 sati , kad završimo će biti podne..po najgorem suncu... ahhh..

mi se da nas ustale u 5 i pol... oko 8 smo krenule do centra na kavu, pa u dućan pa sa nonotom doma...i tako..

cuba ja ću svoju malo bućnuti u more onako tek toliko, malo nogice i rukice...nemislim ju sad bacakat u plićakuuser posted image user posted image user posted image user posted image i šta se tiče cuclanja prstića...moja oba dvije šake pokušava u usta stavljatuser posted image i prije i nakon jela i stalnouser posted image user posted image tako da nama to nije znak za gladuser posted image
znači D se jo uvijek budi po noći svaka 3-4 sata.... moja se probudi tek u 5-6 a zaspi oko 21-22h.. i bez bebimila... ja najsretnija...
idem probat zvat doktora pa prolistat novine... pusekoo bušama i bebuškama user posted image user posted image

i, jučer sam svojoj šogi rekla što ju ideuser posted image user posted image samo je šutila i nos do plafonauser posted image user posted image al neka da sam samo čekala da mm reagira kad dođe s posla još bi me više svaki put zajebavala...

idem sad.. user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Papalina -- 18.6.2013 11:38:14 >

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu aries)
Neposredna veza do poruke: 1342
18.6.2013 12:16:16   
MaTana
Cure evo i mene na prijavak. Stvarno nestizem se javljati sa njih dvije... Starija stalno smrca, a malena je super. Bubica lijepo spava od 21 - 05 po danu se smije, bas mi je slatkica. Starija je obozava, mazi je i ljubi, pjeva joj uspavanke...ali je ipak ljubomorna i naljuti se kad svi komentiraju sekicu. Jucer sam skontala da mi je starija prebolila petu bolest pocetkom svibnja. Necakinja je trenutno ima - kad izbije taj osip vise nisu zarazni pa je svratila do nas. Ja joj gledam ruke i skontam da je moja imala takav osip prije mjesec dana, ali tada su isli sa vrticem na izlet i ja sam mislila da je od sunca.
Sad vec moram trcat, kuham rucak, sljedeci tjedan imam svadbu, american style, pa od utorka imam obaveze, od rehersal dinner pa dalje... neznam sama kako cu to sve sa njih dvije. Pozdrav svima, ljubite malene bebuskice.

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 1343
18.6.2013 20:04:14   
as1986
Evo í nasuser posted image user posted image
Jucer smo stigli doma, trebalí smo u subotu ali je Arian dobio zuticu,tako da smo ostali do ponedjeljka

Hvala svima na cestitkamauser posted image

Mislila sam da su me malo rezali,ali mi izgleda to veliko i stvarno zatezeuser posted image iako se trudim kada god mogu susiti ranu da oprostite lezeci na krevetu na zraku

Hladna kako tvoja rana? Kada je prestala zatezati? Kako si se ti s tim borila? Jesu li ti ispali savovi?

I mom malom krmelji oko i doktor mi je propisao Tobrex kapi za oci. Mene malo strah kako to staviti u to malo oko. Vidim da su i neke od vas kapale kapi,pa ako moze savjet

A jucer prvi dan i noc doma bilo je ok. Danas dosla i patronazna pokazala njegu pupka,kaze mi da bar 2 tjedna odmaram,a ja nemam mira,muz i brat culi patronaznu i sada mi nista mi ne daju da radim. Trenutno brat pravi veceru,a muz peglauser posted image

Da vas pitam jos nesto... ja malog samo dojim i koliko vam odprilike traje podoj i koliko prodje vremena izmedju podoja?

Paola jos samo tebe cekamouser posted image user posted image

Pozdrav svim mamama i bebicamauser posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1344
18.6.2013 20:08:39   
maminangel
Hej mamice user posted image user posted image
Papalinauser posted image super kaj si šogici pokazala zubeuser posted image jesi pogledala kaj to znači taj nalaz od štitnjače?nadam se i želim vam da je sve uredu i da su to samo neka odstupanja.Daj mi reci kaj cijelu noć ostaviš Chiaru na trbuhu da spava?ajme,moja djeca su obožavala i dan danas vole pavati na trbuhu ali preko noći se ipak nisam usuđivala ih stavljati na trbuh tako malene,preko dana i R.sad stavljam ali preko noći ne,neznam bojim se..Što se kupanja u moru tiče neću ga sigurno kupati,premalen mi je,ali ćemo se šetati po morskom zraku ili eventualno kako Cuba kaže neki bazenčić.Mene sad druge stvari više muče,znate da je dolina Neretve močvarno tlo i tamo je krcato komaraca,razmišljam šta da kupim za te beštije da mi dječicu ne pojedu,imamo one mreže na prozorima ali svejedno uđu,čula sam za neke zzzzujalice od Chicca i danas sam ih vidjela u dm-u ima za staviti u struju a ima i za staviti na kolica ili kimbač,dali je netko to probao jel to valja šta?? mi smo uvjek stavljali one tabletice ali malo mi je to preagresivno za novorođenče,inače moji stariji oboje su alergični na ubode insekata i to užasno naotekne mjesto uboda,pa moram mazati kasnije,ugl.luda sam od tih komaraca..
Lanac evo da i ovdje čestitam malenom Matiji rođendan i braci krštenje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Maleni neka vas samo sreća u životu prati user posted image user posted image user posted image
MaTana a kakvu ti to svadbu spominješ? kaj se udaješ?user posted image user posted image
Nema mi moje Hladne ni za lijeka user posted image user posted image , javi se draga,, kako je moja buduća nevjestica?
Paola javi se sutra poslije pregleda da čujemo kakvo je stanje,ovo za uputnice sjećam se da zadnja tri puta znači od 39-tog tjedna su mu gledali u Petrovoj u trudničkoj amb.na jednu uputnicu..
Evo naš kratki raport,iscrpljuje me ovo dojenje,jer mali je prelijen i imam osjećaj da je stalno na cici uff,nadam se da će i to brzo proći i da će se prasac uloviti papanja.Čekam da se muž vrati s G. od pedijatra,baš sam zabrinuta,netko je pričao o toj peti bolest,i on mi se isto prije par dana osuo ali sam mislila da je od vrućine,još sam se čudila jer ga stvarno mažemo da ne izgori i nosi šilterice,i jučer smo ga konačno na skroz kratko ošišali da mu nije vruće ali sad si mislim da to nije ta boleština s tim osipom..Danas sam išla sa malenom zubaru kad oni na godišnjem,i vraćaju se tek u 7 mj.a mi smo tada dole user posted image user posted image morati ću nešto smisliti da joj to prije rješim..Danas sam obukla suknjicu,ajmeeee a noge nisu tako bijele bile nepamtim user posted image user posted image ,ma baš me briga,nemogu ovu vrućinu podnijeti,još mi hormoni rade,luda sam,a doma niti klime nemamo..Maleni se isto danas unervozio dok ga nisam skinula,zaspao je ko top i njemu je vruće miš mali..Evo toliko od mene i mojih pilića,ljubim vas svijuuu user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1345
18.6.2013 20:23:03   
maminangel
Tek sad vidi i tebe As super da ste došli domeka i uživaj dok ti muški tako pomažu user posted image user posted image user posted image nebuni se draga user posted image cijeli život imaš za kuhanje i peglanje user posted image user posted image .Ovo za oko ja danas kupila te kapi i počeli smo kapati,ovako prvo i osnovno moraš oko očistiti od krmeljića sa fiziološkom,naravno ruke ti moraju biti oprane ali još bitnije ti je da nakon što očistiš oko opet opereš ruke to je meni patronažna nekoliko puta naglasila jer se kao te bakterije iz oka najčešće spuste na nos ili pupak pa je bitno da se nemogu prenositi,znači nakon što očistiš oko sa fiziološkom kapaš dvije kapi u unutrašnjost oka kod suznog kanalića i polako okrećeš glavu na drugu stranu da mu se lijek sam slije po oku na drugu stranu,meni je rekla svaka 4 sata,sad ćemo vidjeti.. Što se dojenja tiče,ja sam uz troje djece totalni laik za davanje savjeta jer sa svih troje jedino zajedničko je bilo da su mi popucale bradavice a papli su različito,mala je doslovno jela 5 minuta i izvukla sve,drugi mali je isto hlapljivo jeo ali i puno bljuckao i povraćao a ovaj najmanji je totalno lijen i uopće ne jede tako da ga stalno moram poticati i stalno je na cici,sa svima sam gledala da uvedem neki ritam pa sam dojila recimo svaka tri sata,osim po noći kad je bio veći razmak,ali s ovim malcem nema nikakvog reda,barem dok se želučić ne raširi dok ne počne jesti kak se spada..user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1346
18.6.2013 20:30:27   
Papalina
ostavim ju preko noći na trbuhu..i to cijelu noć..ljepše spava nego na leđima ili boku...user posted image ovisi sve kako zaspi na meni ili na tati user posted image ja sam puno prije čitala o iznenadnoj smrti bla bla ako spavaju na trbuhu i bilo me strah ali nakon par puta vec sam se navikla...zna zakmečat tokom noći ja ju samo preokrenem na leđa i nastavi spavatuser posted image samo bez strahauser posted image user posted image pa onda ja jedina mislim brčkati chiaricu hihi... user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

Neposredna veza do poruke: 1347
18.6.2013 20:52:18   
as1986
Hvala puno maminangeluser posted image user posted image na savjetima

Ja trebam kapati 3 x 1 kap, i puno ti hvala na savjetu

A sto se tice dojenja, on duze papa oko 30 minuta jednu cicu pa onda i drugu, s tim da malo i odmara.ali onda dugo spava ,oko 4 sata pa me strah da nece dehidrirati po ovim vrucinama. Trebam li mu jos sta davati tipa voda ili caj? Znaci da ga budim po danu ako mi spava duze. Sinoc mi je papao oko 9 í po pa je zaspao,pa je papao oko 2 i onda opet oko 5 i spavao do 9. A imam brdo mlijeka,moram se izdajati.

Hvala jos jedanput maminangel na savjetima.

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 1348
18.6.2013 22:11:54   
ChocoVanilla
Hej mamice i bebice,
da se i ja napokon javim! Moj Vito i ja smo pušteni u nedjelju, jako lijepo spava i doji svaka 3h. Mene je dosta bolila rana sve do danas pa mi je mužić ustajao i donosio ga u krevet na dojenje, mlijeka imam na izvoz. Zadovoljna sam i kako je miran kad se presvlačii, lijepo se proteže kad spava, baš uživamo u njemu. Patronažna nas je obišla, sve je u redu, ima par crvemih flekica po nogama i vratu, kaže vjerojatno od vrućine...imate li vi iskustva? danas je nešto gladniji, to sam čitala da su skokovi u razvoju????

(Odgovor članu as1986)
Neposredna veza do poruke: 1349
18.6.2013 22:21:59   
MaTana
Ja sam svoje dvije svadbe, sa istim muzem hvala lijepo vec odradila... . Rodica iz Amerike se udaje pa ce mi biti veselo izorganizirati se samoj sa njih dvije.
Chicco zujalice ja imam jos od prve princeze, meni su djelovale, evo i sad su ukljucene kod krevetica. Onu prijenosnu sam negdje izgubila :-( pa je planiram kupit. Ako bas bude najezda mazat cu sa chicco kremom, ona je od 3mjeseca.
Danas mi je starija princeza isla na kupanje.sa mojom prijateljicom i razocarana je jer je zaboravila plivati... iako sam joj objasnila da je to normalno jer je tek lani sa.tri i po godine naucila..

(Odgovor članu as1986)
Neposredna veza do poruke: 1350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!