|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio
7.6.2013 11:10:35   
ChocoVanilla
Bok curke, da se javim sa jučerašnje kontrole, ctg izvrstan i pl.voda u redu pa kontrola u subotu, mene je zapravo zeznula moja ginekologica koja mi je pomakla termin poroda sa 6.6. kako je bilo zbog menge, na 28.5. jer je veća beba pa kao može i ranije. Jako sam ljuta zbog takvih nagađanja, već svi zivkaju kolko ću prenijet a meni je pravi termin bio tek jučer pa eto sad svima objašnjavamo kako je moja pametna ginekologica rekla da NEMA ŠANSE da izdržim do 1.6. jer je beba zrela za porod???!!!user posted image
beba ima 3900g po uzv makar kažu da malo i dodaju, čak i po pola kile. Idem prati pločice u obe kupaone pa na duuugačku šetnju....
Hladna drži se, sretno! as1986, dada2101 javljajte se u kakvoj ste fazi, ima li trudova

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1226
7.6.2013 11:25:42   
dada2101
pepeljuga cestitam!!! bebi dug zdrav i sretan zivot a tebi da se sto prije oporavis!! user posted image user posted image
ja evo danas bila na kontroli i tako da je sutra termin ali jos nista....uvik isto otvorena 1,5 cm kontrakcija uvik ima nesto ali to su valjda ti pripremni jer se nista ne dogada... vec 3 -4 dana me svako malo probode nesto dole pa ko da se beba gura vise spustiti..bo... nije ni tako slabo...zna nekad i dobro zaboliti pa moran stati malo ako san u pokretu ili ako lezin onda se ukipim kad me zigne... kaze dr. da je sve to ok i da je sve to priprema za porod ...ja san mislila da cu ovi tjedan rodit a kad ono mala nece vanka kazu moji da se bacila na dalmatince pa lino dite... lipo joj unutra... user posted image ctg uredan nije bilo nekih trudova otkucaji uredu mokraca i tlak isto tako... mala se rita nekad vise nekad manje ali sve normalno...
choco vanilla i mene svi zivkaju i salju poruke jesan li kad cu i tako a valjda je to normalno iako ce u svakon slucaju saznati kad bude bilo sto... ali eto... ti?? imas kakve kontrakcije ili kakve naznake da bi moglo krenuti?? ja se nadan da bi moglo sto sutra posto je promjena lune pa neki kazu da i to zna utjecati... budemo vidili...
kissss i nadan se da cemo i nas 3 jos malo i drzati svoje bebace u rukama... user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ChocoVanilla)
Neposredna veza do poruke: 1227
7.6.2013 11:42:14   
ChocoVanilla
Hej dada2101, ja nemam baš nikakvih simptoma, sinoć sam super spavala, digla se samo jednom na wc, pa nastavila do 9h, nemam ni stezanja ni bolova u leđima, jedino mi čudno jutros mi sinčić ne reagira ni na vrući kakao ni na doručak, a inače odmah lupka pa se nadam da se pripremio za krenut van
večeras ćemo kod mojih gledat utakmicu a pošto mu je dida jaaako glasan u navijanju možda ga potjera van user posted image

(Odgovor članu dada2101)
Neposredna veza do poruke: 1228
7.6.2013 12:06:57   
Afrodita83
Pepeljuga, ČESTITKE tebi i bebici!!!!!!!!!!!!!

Cure koje još čekate, želim vam da vam još ovo malo što brže prođe i da konačno zaključimo našu listu i nastavimo druženje na RR kao mlade mame user posted image .

Moj miš mali trenutno spava, bila je danas patronažna, dobio je 1 kg od izlaska iz rodilišta user posted image sad ima 4480, a izašao je za 3480g user posted image user posted image user posted image . Moj mali buco !!!!!!!

Puse šaljem svima, a posebno Papalini, Piturici, Hladnoj, Maminangel, Cubi, Zari, Zvijezdi, bebić, Fever, mmaestral, Matani, Tiani i Pepeljugi....nek se ne naljute ostale, ali s njima sam ipak provela 5-6 mjeseci trudnoće piskarajući tu pa mi sad to malo fali jer se niti jedna od nas više ne javlja tako često obzirom da user posted image traže svoje.

Ostale curke, šaljem vam puno user posted image user posted image user posted image user posted image za što brži i bezbolniji porod!!!!

Neposredna veza do poruke: 1229
7.6.2013 12:48:19   
as1986
Evo i meneuser posted image

Moja ChocoVanilla smijati ces se ali kod mene ti je ista situacija user posted image Meni se isto jucer dogodilo na pregledu kao i tebi. Po prvom uzv mi je 6.6.bio termin i moja ginekologica pametna je po zadnjoj menstruaciji i kasnijem razvoju bebe termin pomaknula na 30.5. jer je bebica bila veca na svakom sljedecem uzv.Tako da su i meni jucer rekli da mi je jucer bio termin,tj.punih 40 tjedana. Bila sam ljuta jucer zbog togauser posted image . Jos su mi rekli gospodjo bezveze smo vas ranije gnjavili sa ovim pregledima svaka 2 dana. Ali opet meni je najvaznije da je sve ok. U subotu opet kontrola i to je to.

Sto se tice kakvih simptoma,imam samo taj tvrdi stomak,probadanja dolje kao u rodnici i sinoc blage bolove u krizima i dnu stomaka,kojih vise nema

I tako ChocoVanilla smjesno ii istinito isto nam se dogodilouser posted image ,a mislila sam da sam jedina. Isto se svi pitaju pa koliko sam ja to prenijela,ali eto nije do mene, ali zivkanja i pitanja probise mozakuser posted image

Pepeljuga cestitam na curiciuser posted image a mi ostale izdrzimo jos malouser posted image

(Odgovor članu Afrodita83)
Neposredna veza do poruke: 1230
7.6.2013 12:51:10   
Hladna
Mi idemo sutra doma ako bude sa bebicom na ultrazvuku bubrega sve ok . Bojim se user posted image

(Odgovor članu as1986)
Neposredna veza do poruke: 1231
7.6.2013 13:43:47   
maminangel
chocovanilla,dada i as znači još vas tri čekamo,a vidim da je napeto,želim vam da se što prije nešto pokrene i da nam se pridružite sa user posted image user posted image user posted image ,neću nikad zaboraviti koliko i je bilo stresno zadnje dane čekati,ali neka isplatilo se user posted image user posted image user posted image
Dakle ukratko moja priča ide ovako,sve znate koliko mi je komplicirana i teška bila ova trudnoća od samog početka sa krvarenjem,do prijevremenog otvaranja i trudova,serklaže te preeeeeduuugooooog čuvanja trudnoće u bolnici gdje nisam smjela mrdnuti,a koliko su mi djeca falila nemoram niti pričati,da bi na kraju još i prenijela a prognozirali su da ću ranije,ALI SVE JE TO NIŠTA kad samo pomislim da su nas samo sati djelili od toga da svog anđela nikad nebi dočekala.Pet dana prije poroda sam bila na uobičajenoj kontroli gdje su se svi šokirali kad su vidjeli da sam još u komadu a nalaz je davno već bio za porod,ali mojoj dr.koja mi je vodila trudnoću nije bilo ništa sumnjivo pa me čak niti na ctg nije stavila,da barem je jer bi ova agonija bila ranije rješena..Naime mene je dobrih tjedan ako ne i više beba užasno jako gurala poprečno najviše,skoro svaki dan sam imala lažne trudove,otvorena 5 cm,čep odavno otišao ali ništa pa ništa sve do tog petka kad se malo umirio ujutro ali sam mislila da je to od generalnog čišćenja jer se popodne opet počeo čudno ponašati ali ovaj put uz bolove.Tu večer sam zvala strinu koja radi kao babica i ona me trebala i poroditi,kako je baš radila noćnu i s obzirom na bolove i otvorenost rekla mi da dođem u noćnu jer nije gužva i da ćemo to polako uz moje trudove rješiti,tako da sam sva sretna uputila se u bolnicu na svakih 6-7 minuta trudova,kažem sva sretna jer sam bila uvjerena da neću dobiti drip nego da ću hopsati po lopti i čekati pravi trenutak...Ali netko očito od gore gleda sve i pomaže.Hvala Bogu da sam došla tada i da nisam duže čekala jer na prvom ctg-u koji su mi radili već su vidjeli užasno slabe otkucaje i sva sreća da mi nitko ništa nije govorio jer u panici neznam kako bi reagirala,sve je išlo kao u nekom ubrzanom filmu,klizma,drip u najvećoj dozi,da sam joj mislila sve svece izbrojati koliko me je strina požurivala da se porodim,nisam stigla niti odreagirati niti požaliti se jer su bolovi bili nemogući,između trudova nisam imala uopće pauzu,mislila sam da se gubim koliko me požurivala pod tim bolovima,doktor me je tiskao za trbuh,ona mi je gurala koljena i samo se sjećam da se derala na mene da je ovo zadnji trud i da sad ili nikad moram se poroditi,i konačno sam dočekala to najljepše malo stvorenje koje sam točno tako zamišljala i sanjala da će izgledati,došao je moj mali Rafael s predivnim crnim čuperkom,ljubav mamina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Tek onda sam saznala da mu se pupčana vrpca omotala oko vrata,da je bio u nezgodnom položaju,nešto licem okrenut neznam gdje i da nije bio skroz u porođajnom kanalu,da se još nije rodio a već je dobio svoju prvu životnu bitku.Nije odmah zaplakao to mi se činilo kao vječnost,ali kad je pustio glas,odmah je dao do znanja da nam se pridružio jo jedan grlati.Ovo kasnije je išlo sve po ps-u,jedino me šivanje boljelo,osjetila sam ali doslovno svaki ubod igle,ali i to je prošlo,kao i to što sam dobila osip po licu i vratu kažu da su mi kapilarice popucale od silnog napinjanja,ma sve je prošlo kad danas gledam to malo savršeno biće kako mi spava na prsima,samo kažem HVALA TI BOŽE...
Nadam se da ne okrećete očima dok čitate ovu moju porođajnu priču jer sam odužila i rastegnula ali tko neželi čitati nemora,ovo je meni za uspomenu da jednog dana ponovno mogu čitati..Volim vas sve drage moje ringerajke i HVALA VAM što ste bile uz mene u najtežim trenucima..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1232
7.6.2013 13:47:31   
maminangel
Zaboravila sam napisati da sam bila u boksu pola sata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 1233
7.6.2013 14:09:54   
Afrodita83
Maminangel naježila sam se...user posted image user posted image user posted image user posted image Hvala bogu da si imala prisebne ljude oko sebe user posted image user posted image Rafael je preslatki, vidjela sam slikicu, baš ima čuperak user posted image

I da...ne kužim ja te doktore i amen!!!!!!!! Jbt. nakon svih sranja ( oprostite ali ovakve stvari me bace iz takta ) i komlikacija ona tebi ne radi ctg pred termin!!! Pa kaj nije to ono osnovno kaj moraju radit na svakom pregledu 1-2 prije poroda?! Sad sam baš popi...!!!! No dobro, bitno da je sve dobor završilo, a za doktoricu se nadam da si je proklela jačmencima do kraja života!

Pusa tebi i malom user posted image !

< Poruku je uredio Afrodita83 -- 7.6.2013 14:11:34 >

Neposredna veza do poruke: 1234
7.6.2013 14:36:31   
cuba
Pepe draga, da ti i na našoj temi čestitam na rođenju male curke, Mila mi je preslatkauser posted image user posted image user posted image
maminangel evo su mi i suze krenule čitajući tvoju porođajnu priču...ma najbitnije da je sve prošlo u redu i da sada kući u punom sastavu uživate sa malim Rafaelomuser posted image user posted image user posted image
ChocoVanilla, as i dada, još ste nam vi ostale od proljetnih trudnica, navijamo i isčekujemo i vaše bebice user posted image user posted image user posted image

Nadam se da ćemo uskoro na drugom forumu biti malo aktivnije i ponovno na svakodnevnoj bazi tipkati ovaj put o našim bebicamauser posted image user posted image
Ja sam jučer bila kod ginića na pregledu i moram priznati da me malo i bolilo iako je gin bio dosta pažljiv. Rekao mi je da mi je šav od epiziotomije još dosta tvrd ali da će s vremenom omekšati, uzv je uredan a papa test će biti kroz mjesec dana. Menge nema nigdje na vidiku user posted image Tako da je sve za sada ok a to mi je ipak najvažnije. Taman dok se mm vrati s broda će taj šav omekšati pa možemo u akcijuuser posted image user posted image

maminangel pitala si za razmak između dojenja? Meni je D prvih mjesec dana bio na 3-4h a sada je na 2-3h. U međuvremenu mi još uvijek dosta spava i općenito je mirna i vesela bebauser posted image

< Poruku je uredio cuba -- 7.6.2013 14:39:08 >

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Afrodita83)
Neposredna veza do poruke: 1235
7.6.2013 14:43:44   
andydea
maminangel predivna priča,uf FB da je sve prošlo ok na krajuuser posted image user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1236
7.6.2013 22:47:05   
lanac3101
Auuu, vidi se da je vikend, ne pise se puno.
Hladna kako si? Jesi li se malo smirila? Biti ce sve u redu mila,ne brini. Probaj se opustiti I mlijeko ce nadoci, a kad dodjete svojoj kucici sve ce sjesti na mjesto. Sto se tice dohrane pitaj tamo seke koje rade sto daju bebicama pa I ti tako kod kuce jer maleni znaju odreagirati s grcicima ako I'm se naglo promjeni hrana. Super sto ti je porod prosao bez te terapije pa mozete sto se tice tebe kuci. Eto vidis to ti je jedna velika pozitivna stvar u tvojoj prici, a ti probaj naci jos koju I vidjeti ces da ce ti biti bolje, samo misli pozitivno.

Matija 04.06 2010.
Domagoj 25.03.2013
Eva 08.08.2014

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1237
7.6.2013 22:53:38   
maminangel
Hladna draga kad su nalazi od uzv-ka gotovi?držim fige mila da što prije krenete svojoj kući i da je sve u redu s bubregićima.Drži mi se user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1238
7.6.2013 23:41:15   
Mmaestral
Maminangel, hvala na porodjajnoj prici user posted image Drago mi je da je sve ispalo dobro, super sto si imala pored sebe tu babicu koja zna sto radi.
Hladna, sigurno si od hormona malo tuznija, pogotovo sto beba nije bila kraj tebe, tako je i meni bilo, samo bi plakala. Ali za mlijeko se nemoj brinuti, doci ce, i doma ce sve biti dugacije. A ako i ne budes imala dosta, nadohranis i super.
Ajde cure cestitam vam svima na bebolinama! Pepeljuga, mislila si da ces biti zadnja, a eto se pozurila!
Jos vas malo ima, sretno na porodima!
Dajte nam napisite tezinu i duzinu beba da mozemo napisati na popis, tko jos fali!

Fever 17.03. - rodila 14.03. Mia - 51 cm , 3,580kg
lanac3101 -17.03. - rodila 25.03. Domagoj - 53 cm , 4,150kg
endless -04.04. - rodila 03.04. Gabriel - 51 cm , 3,650 kg

aries -03.04. - rodila 10.04. Leona 55cm , 3,650 kg
emamma 29.04. - rodila 10.04. Laura 50 cm , 3,400 kg

zvijezda - 15.04. - rodila 10.04. Ivano 48cm , 2,840 kg
cuba -15.04. - rodila 13.04. Dino 52cm , 4,060 kg

Piturica -15.04. - rodila 15.04. Eva 51 cm , 3,500 kg
MaTana -19.04. -rodila 16.04. Andrea 49 cm , 3,070 kg
Mmaestral -20.04. -rodila 16.04. Isa 50cm, 3,200 kg
Papalina -06.04. -rodila 17.04. Chiara 50 cm , 3,290 kg
zara13 - 12.05. - rodila 06.05. Loris 50 cm , 3,650 kg
bebić -07.05. - rodila 09.05. Elenor 49 cm, 2,780 kg

Anjitos -06.05. -rodila 10.05. Jan 52 cm, 3,780 kg
zumbolina - 03.05. -rodila 11.05. Filip 52cm, 3,790 kg
Afrodita86- 18.05. - rodila 18.05. Damjan 52cm , 3800 kg

cocco - 25.05.- rodila 23.5. Hela, 51cm, 3350g
maminangel -29.05.- rodila 1.6. Rafael, 52cm, 3820g
nela86 -27.05. - rodila 2.6. Alisa, 52cm, 4000g
Hladna -28.05. - rodila 5.6. Ema, 51cm, 3650g
pepeljuga -15.06. - rodila 6.6., Mila

didi@@- 30.03. ? ? ? ? ?
fusa -27.04. ? ? ? ? ?

ChocoVanilla - 28.05.
as1986 - 30.05.
dada2101- 08.06.
ladygaga - 08.06.
paola06 - 24.06.

Neposredna veza do poruke: 1239
8.6.2013 5:42:27   
Hladna
Jutro curke, ja cekam svoju mrvicu koja zacas dolazi a cekaju ju pune cice mlijeka i mislim da ce eksplodirati user posted image
Trebale bi danas kuci al mislim da je dobila zuticu, rekla mi sestra jucer da je malo zuckasta al da emo danas vidjet a i mislim da joj jos nisu napravili ultrazvuk bubrega a pitanje i kad ce, tu ih se ocito treba moliti user posted image

(Odgovor članu Mmaestral)
Neposredna veza do poruke: 1240
8.6.2013 7:23:13   
paola06
Maminangel,zasuzile mi oči na tvoju priču s poroda,al bitno da je sve prošlo ok,i da ste ti i beba dobrouser posted image  Uživajte,pazite se,mazite s malim anđelom!
Pepe,čestitam da curki predivnog imenauser posted image
Hladna nadam se,tj sigurna sam da će s Emicom na ultrazvuku biti sve ok,da je žutica možda u nekom blagom obliku i da danas ipak idete u sigurnost svojih 4 zida,kod kuće je ipak najljepšeuser posted image
ChoccoVanilla, As1986, javljajte novosti ako će ih bitiuser posted image

Pusa ostalim čekalicama,mamama,a najveća bebačima!
Ja odoh s kumom na pedikuru,nikad neznaš kad ce te trudovi čopiti,pa da dođem u rađaonu s lijepim noktima user posted image  Poslije toga kava i šetnja s mojim kumčetom ako nam kiša ne pokvari planove

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1241
8.6.2013 11:02:33   
dada2101
dobro jutro cure!!
evo i moj datum je stigao ali ne i Ika...user posted image a ja jedva cekan je viditi...pa san malo neznan ni ja tuzna sto jos nista od poroda... sinoc u uru vrimena stiskanja trbuha svakih 10 min pa 5 min pa 8 min pa 12 min ali nista redovno a s trudovima i osjecaj kako se gura u rodnicu beba... pa san pomislila mozda u noci nesto krene ali opet nista... vec me tako citav tjedan zeza nesto ili ta probadanja u rodnici pa onda od trbuha do guze kao da moran u wc pa moran stat jer me zigne pa ta stezanja u trbuhu ali nista se ne dogada... znan da nema jos puno za cekat i da ce proci to brzo ali ovih zadnjih dana sve duze i duze mi izgleda... nikako docekat... user posted image
chocco,As nedan se da necemo jos dugo cekati... user posted image user posted image ima sto novoga??
svima ostalin curama kisss user posted image

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1242
8.6.2013 12:16:43   
as1986
Evo mene s pregleda

Sinoc víse nego preksinoc od 2 do 5 bolovi kriza, stomak,pa u wc, pa probadanja,vec sam mislila evo to je to,ali se sve smirilo. Ctg sada ne pokazuje nikakve jake trudove. Rod.dio 2/3 cl. per spec. sluzava sekrecija,otvorena i dalje isto i to je to. Kontrola u ponedjeljak.

Dada kada ces ti na kontrolu? I ja sam malo tuzna sto moj bebac jos nece pa nece

ChocoVanila kako tvoja kontrola?

(Odgovor članu dada2101)
Neposredna veza do poruke: 1243
8.6.2013 12:34:11   
dada2101
I ja san u ponedjeljak na kontrolu... Pa čekan i nadam se da ce se pokrenuti prije.. user posted image
asjesu tebi kontrolirali plodnu vodu da vide kakva je?? Meni nije.. Pa neznan kada se to radi...user posted image e da, i koliko si otvorena?

(Odgovor članu as1986)
Neposredna veza do poruke: 1244
8.6.2013 16:12:36   
Hladna
Ajmo proljetne trudnice porodite se da krenemo na novu temu , ajmo bebice van gdje ima vise mjesta user posted image user posted image

Evo nama jos u 10 sati dosli nalazi krvi, zutica jest al ona skroz blaga koju imaju kako kazu svi treci dan i ne stavlja ih se ni na suncanje nit se ostaje u bolnici radi toga, a svi ostali nalazi krvi su skroz ok .
Tako da mi moramo cekat samo da naprave ultrazvuk bubrega i mozemo kuci a to mi vec od cetvrtka govore svaki dan danas cemo i pitanje kad ce, jos tri cure cekaju taj ultrazvuk da mogu kuci tak da sam luda, vec bi bile doma da su to napravili,
Ja sam sto se tice njih otpustena kaze doktor samo bebu cekam .
Za sutra se ne nadam previse iako otpustaju i u nedjelju, koliko vidim njima se ne zuri pa sam ja luda user posted image

(Odgovor članu dada2101)
Neposredna veza do poruke: 1245
8.6.2013 18:00:26   
pepeljuga
Evo i mene da vam se napokon javim. Mi smo super i sutra bi isto trebale doma ako ne dobije zuticu. Danas je kao malo žuta.

Hladna držim fige da uzv bude super i da napokon odete svojim dečkima kuciuser posted image

Maminangel najezila sam se draga citajuci, al bitno da je na kraju sve super proslouser posted image

Cure koje jos cekate želim da sto prije zagrlite svoje male smotuljkeuser posted image

Sto se tiče mog poroda bio je gotov doslovno u 5 min i na 2 trudu je mala Mila izašla, teška 3310 i 51 duga, porod za pozelitiuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1246
8.6.2013 21:47:10   
Mmaestral
Ahaha, Pepeljuga, ti si isto kao i ja rodila, a ja mislila da nitko nikad nije tako brzouser posted image Super!
Hladna-eto vidis, za mlijeko se vise ne trebas brinuti, a jos se malo strpi i rijesit cete se i doktora i otici doma, totalno su neorganizirani, umjesto da razmisljaju i na vrijeme naruce sve, oni cekaju zadnji dan kad zena treba doma i onda tek skuze da nisu sve napravili user posted image To je i mene totalno nazivciralo, ali budete skoro doma pa ces sve zaboraviti, drzi se!

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1247
8.6.2013 22:41:48   
ChocoVanilla
Večer! Bila sam na jednoj roštiljadi cijeli dan pa se ne stigoh javit
eh, ovako, ništa novoga na kontroli, ctg uredan i ne očitava trudove, otvorena dva prsta, u ponedjeljak kontrola plodne vode.
ja se fino legla u toplu kupku, hodala po stepenicama i skočila na muža danas al uzalud user posted image
brine me malo što sam bebača danas jedva jednom osjetila i to jako blagi udarac....nadam se da je to zbog pripreme da izađe user posted image

(Odgovor članu Mmaestral)
Neposredna veza do poruke: 1248
9.6.2013 8:59:02   
Hladna
Ej cure. Jucer je moja curica bila na ultrazvuku bubregica i nije bas ok nalaz pa moraju ponovit ultrazvuk sutra jer kazu da su ga i prerano napravili jer bi trebalo proci barem 4 , 5 dana od rodenja dok beba sve ne izmokri i ne pocinje natrag dobivat na tezini . Plakala sam ko kisna godina i ni ne znam sta je pedijatrica govorila sto ne valja jer kad mi je rekla da se mora napravit ponovo ultrazvuk u ponedjeljak ja sam sva ostala izvan sebe i ni ne znam sta je dalje pricala .
Nadam se da mojoj bubici nije nista strasno user posted image

Neposredna veza do poruke: 1249
9.6.2013 9:28:38   
maminangel
Hladna draga kad smo toliko čekale,, malo još morate izdržati pogotovo jer je bio vikend a kad se sjetim one pedijatrice vanzemaljke s onim cvikama kaj je dežurna vikendom,radije nebi to uzimala za ozbiljno dok ne dođu sutra specijalisti i ne ponove nalaz,svu svoju snagu i energiju sad usmjeri prema bebici da ju dojiš i pozitivno razmišljaj,vjerujem da je sve dobro i da će te brzo domeka. user posted image user posted image user posted image user posted image
Ajmeee na faceu sam vidjela naše ringerajke što su se okupile na Bundeku,tako mi je toplo došlo oko srca,voljela bi kad bi se i mi sve upoznale,toliko smo vremena provele ovdje,da ste mi sve kao obitelj...user posted image user posted image user posted image
Andy predivna ti je obitelj,divno vas je vidjeti svih petero,nadam se da ćemo se i upoznati..
imam pitanje vezano za pupak dvoje starijih nisu imali tu kvačicu i kroz tjedan dana i manje im je pupak otpao a u R.mi to baš ne izgleda dobro,crveno je i stalno vlaži,u bolnici su preporučili da se samo dezinficira s alk.ili hidrogenom ili octaniseptom i osuši,stavi kompresica i to je sve,da se uopće netreba prašiti,a meni to nije logično mislim da bi se prije posušilo kad bi se naprašilo,pa sam jučer naprašila, koliko dugo je trebalo da otpadne vašim bebicama pupak?Moram pohvaliti mullerove pelene super su mi a nisu niti skupe..Jooj jučer je bila borba kod nas, maloga odvikavamo od pelena,stalno netko trči za njim a on to iskorištava pa bi se igrao,pa mu krene piš pa tek onda skuži da mora na tutu,ali ajde krenuo je sam piškiti ali uopće mi još nije kakao,imam osjećaj da se boji,sutra ide u vrtić i neznam bili ga poslala u pelenama ili ne?Molim savjet,dali da sačekam još ovih mjesec dana pa dok dođemo ddole na jug u kuću pa da onda probam s odvikavanjem jer imamo veliko dvorište pa nek šora gdje hoće ili kad smo jučer pregrmili i danas je dobro krenulo da probam sutra bez pelena u vrtić?a jesam ga odužila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čekalicama našim dragim želim da što prije bebeki krenu,i htjela sam reći ako koja još bude išla na kontrolu neka inzistiraju na ctg-u i pregledu vode,ipak ste već u terminu a koliko malo treba da se sr... dogode,reagirajte na sve simptome..
Moj maleni Rafael je jako dobar,dosta mi spava,i već se polako uhodavamo,navečer ga malo izgnjavim da mi ne zaspi i oko 10 ga podojim i presvučem i on spava do 3,tada ga samo podojim i spava do 6,evo već tri noći ga nisam presvlačila jer nije kakao user posted image user posted image user posted image user posted image
Sutra mi dolazi mm i malena,baš sam je poželila,jučer sam joj kupila torbu za školu da je iznenadim...
Idem ljubim vas svijuuu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!