paola06
|
Dobro jutro trudnice,mame i one koje to tek što nisu postale! Afrodita, čestitam na brzom porodu i bebici Da se netko ne uvrijedi i osjeti zapostavljen, mamama želim da uživaju u svojim bebačima,nama koje još iščekujemo da nam vrijeme što prije prođe....i da finale bude što bezbolnije Ja cijeli vikend u nekoj gužvi,u subotu sam cijeli dan prostajala u kuhinji kuhajući sok od bazge,ali trud se isplatio,podrum je pun bočica sa zlatnom tekućinom,ha,ha. Muž za to vrijeme šaltao sportske programe,gledam ga iz kuhinje i nevjerujem,povremeno se okrene i pita: "i kako napreduješ?" Ne dobro kao kao,mislim si, ali ide.... Neznam kakve su vaše bolje polovice,moj je stvarno dobar,ali ponekad kao da ne shvaća da stvari više nisu kao prije,a da će se za 3-4 tj definitivno zauvijek promijeniti naši životni prioriteti. Baš sam mu neki dan rekla,moraš se više angažirati u kući,a on sve budem,budem...računa na pomoć mamica, a to me u zadnje vrijeme baš smeta,neznam valjda sam ja u zadnje vrijeme postala preosjetljiva pod utjecajem hormona.Kakvi su vaši po tom pitanju? jučer smo bili na dječjem rođendanu,kasnije na ručku kod svekrve,budući da je sestra kod pedijatra,ispilila me sa svim i svačim,od toga zašto dijete nećemo prijaviti kod njene doktorice (koja je od naše kuće btw udaljena 30-ak km),preko toplomjera koji bi trebala koristiti do ad kojeg bi trebala kupiti...znam,sretna je i uzbuđena zbog unuke,al majke ti nije joj ona mama,muž samo šuti da ne uvrijedi mamu i gurka me ispod stola,da ušutim...a ja šutiti nemogu...neznam moja mama nije takva,mislim počne i ona pametovat,ali zaustavi se,ovo je svaki put na rubu svađe....Ne želim ni razmišljati kak će biti kad mala dođe doma.... tak da sam jedva čekala da odem u sigurnost svoja 4 zida. Al necemo više o ružnim temama,ovaj četvrtak montiramo sobu,u subotu smo kupili luster,ja kasnije idem do Magic baby po mobil za kindač,imaju neke popuste do kraja mjeseca,tak da sve bude spremno za dolazak naše male princeze Oprostite na dugom postu. Ljubim vas
|