|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 23.7.2013 12:08:52
|
|
|
|
Papalina
|
ona je dobro, već hoda, jedino joj nisu dali klistir pa je sad stražnjica boli...dobila je drip na 5 kapi...sve se odigralo u sat vremena...ona će detalje donest.... u četvrtak će doma vjerojatno ako sve bude u redu
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 23.7.2013 13:26:55
|
|
|
|
mala lidach
|
u samo sat vremena? to je odlicno! ocekujem jos novosti..kako je bebica i kako su se snasle..
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 23.7.2013 13:47:39
|
|
|
|
martinic
|
čestitam mamasita...prekrasno da se sve tako brzo odigralo.....uživaj sa svojom princezom
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 23.7.2013 19:10:20
|
|
|
|
and1
|
cestitam mamasita.. mala me zeznula u sat vremena uzivajte.. ajmo idemo dalje, sarah, mala lidach koja ce prije
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 23.7.2013 20:07:35
|
|
|
|
BUMBI
|
mamasita čestitke na curki
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 23.7.2013 21:09:40
|
|
|
|
ruwenzor
|
Mamasita cestitm L
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 23.7.2013 22:12:54
|
|
|
|
mala lidach
|
sutra na pregled! and1 pa ja se nadam da cu uskoro!
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 23.7.2013 22:20:41
|
|
|
|
mala lidach
|
and1 s koliko si tjedana rodila? vidjela sam da si napisala da na ctg-u nije bilo trudova,ali si bila otvorena.. ja sam isla sa 40 tj na ctg-u nema trudova, pa je samo obavio ultrazvuk..
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 23.7.2013 23:08:21
|
|
|
|
plavka
|
Cure moje moram vam se požaliti, izcrpljena sam kao mazga, jako mi je teško s klarom skoro svaku drugu večer imamo krizu plakanja i nemožemo je smiriti, malo pojede ad, malo je na cici pa negoduje, neće dudicu i tako dok se ne umori a doktor je rekao s obzirom na dijagnozu da se nesmije naprezat i plakat. Svaki dan me hladan znoj oblijeva. Držite nam fige da uspijemo sve prebroditi.
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 24.7.2013 8:12:58
|
|
|
|
sarah_zg
|
Plavka, Jel ju ni cica ne smiruje? Bas mi je zao. Nekako se nadam da je to plakanje samo prolaznu faza i da će stvari krenuti na bolje! Pokušaj se nekako odmoriti, možda ona osjeća tvoj umor pa postane nervozna. Kod mene nista! Nadam se u petak na sv. Anu. Pregled mi je u ponedjeljak. Danas sam 39 tj.
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 24.7.2013 11:27:08
|
|
|
|
and1
|
joj plavka drzite se! pokusaj se odmoriti i misliti pozitivno jer definitivno osjeca tvoju nervozu i zabrinutost! misli kako je s vama doma a ne u bolnici i to je vec jedan veliki +.. mala l u ovoj trudnoci sam se pocela otvarati u jos u 31 tj. do kraja sam se otvorila 5 cm kad me i poslao u radjaonu.. imala sam 2 termina, po ZM sam rodila 41+6 a po UZV 41.. u prvoj sam bila 1,5 cm otvorena od 38 tj. a rodila tocno na termin, takodjer taj dan na ctg-u nije bilo nikakvih trudova niti naznaka a navecer puko vodenjak, dosla u rodiliste tek 2 cm otvorena.. samo se opusti,setaj puno, stepenice, iskoristavaj muza, bude se to vec pokrenulo kad se najmanje budes nadala!
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 24.7.2013 11:32:29
|
|
|
|
YesNo
|
Bok cure, redovito vas čitam, ali se malo kad logiram. Čestitam svima koje su poslate mame!!! Evo ja jutros bila na pregledu, još mjesec ipo do termina... Imam osjećaj da nikad nece proć. Ja bi već spremala torbu i prala robicu za bebu, ali svi kazu da mi je jos rano, pa cu se strpit još nekih 10-ak dana. Doktor kaže da je sve ok, skroz sam zatvorena, mogu na more. Beba se okrenula, ima cca 2540 g, doktor misli da je naprednija za tjedan dana i to je to. Do sada sam u + 13 kg. Blago se svima vama koje ste došle do kraja i sad sitno brojite, ko će na ovim temperaturama izdržati još misec ipo. To bi bilo sve za sada.... Pozdrav........
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 24.7.2013 12:48:41
|
|
|
|
Tania
|
Puno cestitki svim novopecenim mamama kao i onima koje odbrojavaju Meni je u subotu termin,nekih 10-ak dana sam otvirena 2 cm,usce se skracuje,trudovi ocitavaju na ctg-u ali ja jos 2u1 Cura nece i nece van... Doktor nam je prognozirao da cemo u bolnicu stici preko vikenda,al prosao vikend... Jedino sto mi se desava su grcevi u donjem dijelu trbuha,kad me stisne ne mogu se ni pomaknuti... To zna trajati i po par sati,vecinom uvecer,i ujutro opet nista Sinoc sam bila uvjerena da je krenulo,jer.me pocelo stiskati i u krizima,al opet nista... Prekjucer mi je radio amnioskopiju i voda je i dalje uredna... Koliko me strah poroda toliko zelim bebicu vidjeti sto prije Drzim fige svima!!!
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 24.7.2013 16:08:41
|
|
|
|
emaemily
|
Curke ja izgleda u pon.idem doma :) Malo se odmoriti od bolnice pa za koji tjedan nazad..usla sam u 9 :) Bebac 2600 sve super, kontrakcija nema... Paola06 pokusala sam ti slati pp nikako..ajd molim te javi mi se ..moram te nesto pitati..pozzz svima
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 24.7.2013 16:50:58
|
|
|
|
mala lidach
|
koliko citam bit ce jos bebica! evo opet sam jutros bila na ctg-u (40+2 tj) i opet nema trudova, nije ni gledao jesam li otvorena, samo ultrazvuk. pa rece da imam do 7 dana da krene samo, ako nista ne bude da ce oni nesto poduzeti.. tako da ona ubrzo dolazi htjela, ne htjela!
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 24.7.2013 17:04:07
|
|
|
|
ruwenzor
|
Plavka vjerujem da nudete brzo nasli nasli nacin da je amirite da ne place. Kak to da kombiniras ad i cicu? Jel po preporuci dok? Ja sam N iskljucivo dojila i puno mi je pomogao hippov caj za dojilje, radi se ko cedevita, 30-ak kn, cim sam ga popila su se cike napunile a ima komoraca koji smiruje probavne probleme bebaca. Btw mi jos na moru, u ned su me uhvatili trudovi spustanja, sad se vise ne mogu bas namjestiti i svako malo moram na wc, pocela sam oticati, tlak jos uvijek nizak, pa mi je super na moru s mojima jer mi puno pomazu s N, malo se bojim kak cu s njom u zg kad bude mm na poslu
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 24.7.2013 18:24:55
|
|
|
|
plavka
|
Draga moja kad smo trebali ici domeka iz rodilista nasli su joj sum na srcu, zavrsila je na rebru gdje su ustanovili da je rodena sa srcanom manom, ima rupa izmedu klijetki i jedno suzenje zile. Bila je u inkobatoru 2 dana pa na kardioloskom 2 dana i hranjena jd ad mlijekom a meni se mlijeko smanjilo valjda od stresa a sad kad je snama ona se smiruje na cici malo papa malo spava, kupila sam oba caja i natacem se tekucinom ali vise nisu pune. nemogu je forsat samo na cicu jer mora dobiti na kilazi radi operacija.
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 24.7.2013 22:31:06
|
|
|
|
mala lidach
|
drage moje mame i trudnice! jedno pitanjce! koristi li koja od vas ili je koristila steznik nakon trudnoce? i ako da kad se moze poceti nositi??? ako bude trebao da ga kupim sto prije!
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 25.7.2013 8:18:26
|
|
|
|
sarah_zg
|
Jutro, ljetne! Kako ste? Jeste vidjele kakve nam se temperature spremaju? Ajme... Bit će pakleno radjat na plus 40! Mene jedan dan lovi panika, jedan dan sam super i tako u krug. Po cijeli dan sam sama s malim, umara me i iscrpljuje. Valjda svaki dan imam sve manje snage. Mm je na poslu pa poslije posla stalno negdje, nikad doma... Bas sam mu jutros održala bukvicu da tako može jos koji dan. On, naravno, kaze da ja pretjerujem! Ma nek pretjerujem, ja u ovom stanju imam pravo pretjerivati! Mala L., to sto ti je izoliran streptokok znaci da ga imaš. Jel pijes antibiotik? Reci im na porodu da ga imaš pa će ti dati penicilin.
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 25.7.2013 8:45:45
|
|
|
|
keeka
|
pozdrav svima, a najvise novim mamama i njihovim divnim bebicama Na svu sreću trebam rodit sredinom 9 mj pa neću morat po ovim paklenim vrućinama se mućit, al se zato suosjećam sa svima vama koje trebate svaki čas roditi. Al treba izgurat do 9 mj. Danas idemo na pregled pa ćemo vidit dal sam otvorena i kako beba raste pa ćemo odlučit hoćemo na put ili ne jer nemam klime u autu pa je malo gadno. Za steznjak poslje poroda sam čula da treba što prije poslje poroda početi nosit. Pozdrav svima
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 25.7.2013 8:56:55
|
|
|
|
JELENKO VG
|
Jutro!!! Meni je sve bilo čudno koliki mi je trbuh ostao nakon poroda Sad mi se polako smanjuje ali čim stignem otići ću kupiti steznjak... Plavka draga-drži se ,vjerujem da je teško,ali beba sigurno osjeća tvoju nervozu...i ja je nebi forsirala na cicu ako neide,pogotovo u takvoj situaciji gdje treba dobiti na težini...a sunce malo... .Samo misli pozitivno !! Ja isto nemam baš mlijeka pretjerano,dam joj koliko imam i nadohranim.Svi me forsiraju da ju što više dojim.Znam da su to dobronamjerni savjeti,ali nekad ako neide neide.najsretnija bi bila da ju mogu samo dojiti. Imam te uvučene bradavice i izgleda da se mojoj E ne sviđaju šeširići,samo ih žvače ...Ali uspijemo par puta na dan ispraniti cike,i izdajam se pa joj to dam. Sva sreća da sam rodila prije ovih paklenih vrućina,meni je baš bilo taman vrijeme Ostale cure sretno,i lagane porode vam želim
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 25.7.2013 9:19:00
|
|
|
|
sarah_zg
|
Jelenko, i Kate princeza ima trbuh kao da ima jos jedno unutra. Povući će se s vremenom. O liniji trenutno ne razmišljam. Mislim da me čeka indukcija pa samo molim Boga da to sve dobro prodje!
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 25.7.2013 9:39:13
|
|
|
|
mala lidach
|
jutro curke! evo sad sam isla pogledati pise Bhsb nije izoliran. a i znam da je doktor gledao nalaz i nije nista komentirao.. a za steznik sam pitala jer sam vidjela da je 450 kn,a da sad ne kupujem ako nece biti potrebe, a opet sam procitala da neke nisu koristile i ostao im je trbuh i ne mogu ga se nikako rijesit... joooj rodila bi ja i na plus 40 samo da to vise obavim! trenutno me trbuh boli...ajmo beba! ajmo!
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 25.7.2013 10:22:28
|
|
|
|
martinic
|
pozz curke....ja evo sa CTG-a nema niš....trudovi 50%....keeka pa nama je bolje koje ćemo se poroditi uskoro ti moraš sve te vrućine pretrpiti debela...a mi ne....najavljuju kolovoz i rujan jako vruć.....ja mislim na more kad se porodim.. ima li neka iskustva s tim???dali ste išle na more poslije poroda i nakon koliko????ja imam svoju kuću i ako se porodim početkom 8 mj mislim sredinom 9 ići....
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 25.7.2013 12:49:38
|
|
|
|
ruwenzor
|
Sarah cini mi se da sam negdje procitala da si se pocela otvarati- cestitam, drzim fige ds se ne ponovi scensrij s prvog poroda Ema suprr da te pustaju doma na koji tj H je jucer bila jako mirna pa sam otisla do bolnice u Zadru, izgleda da joj je samo bilo vruce, sve je ok, jedino sam se pocela otvarati pa je gotovo s kupanjem i vecim setnjam, iookrenula se na zadak nadam se da bude se okrenula do poroda. Btw svaka cast dok i sestr u zadru, ljubazni su, dragi, pristupacni Steznik nisam nosila nakon N, trbuh se sam vratio u normalu dosta brzo
|
|
Anketa
Koje vam je ime najljepše?MiniBeeKoje ime za dečka?Leon (
30%)

Bruno (
18%)

Mihael (
28%)

Domagoj (
24%)
Broj svih glasova: 199Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!