|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebice u 2013.
22.7.2013 13:26:29   
mala lidach
pozdrav mame i trudnice!user posted image evo i mene user posted image
bila sam na ctg-u jutros i nema trudova a 40 tjedana sam.. user posted image dokt je napravio ultrazvuk i narucio me u srijedu..
ja ako ne rodim ovaj tjedan poludjet cu..
ima li koja kakav savjet da ubrzam malo ili potaknem trudove ( jer se mojoj princezi ocito ne izlazi..)??
mamasita tebi je cep ispao, a meni jos nista! brzo ces! user posted image

cekamo na malo zlato..

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1501
22.7.2013 13:35:27   
mamasita
o mala lidach user posted image user posted image neće pa neće van,bit će da je ljepše unutra,vani je pretoplo....user posted image
evo mene sad tako preklopilo da sam se morala sagnut kako me strefilo,evo ovako je bilo pred točno pol ure

(Odgovor članu mala lidach)
Neposredna veza do poruke: 1502
22.7.2013 13:41:05   
martinic
mamsitauser posted image user posted image user posted image ....mene isto probada  ali naprijed..ja se još nedam.....išla sam po nalaz i negativan jeeeeeeuser posted image .

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1503
22.7.2013 13:56:47   
mala lidach
mislim da sto vise cekam..oduzi mi se...user posted image odustajem od cekanja, vidjet cu ju kad bude trebala u skolu! user posted image

cekamo na malo zlato..

(Odgovor članu martinic)
Neposredna veza do poruke: 1504
22.7.2013 14:00:15   
mamasita
martinić bravooooooo za nalaz!!!! sam rekla da će sve biti ok user posted image user posted image user posted image
ma ni ja se nedam evo sve spremila,otuširala se idem kosu osušiti.bumo vidli
mala lidachuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1505
22.7.2013 14:07:19   
and1
ajde ajde cure nece vam bebice zauvijek ostati u trbuhu, upoznat cete se milom ili silom user posted image
mamasita ja mislim da ces ti vec danas drzati svoju P u narucju :) meni je taman u wc u rodilistu tako krv sa sluzi bilo i onda su i poceli kao neki trudici.. e samo jedna info ponesi si sve svoje gacice i uloske jer nemaju niti jedan komad da ti daju,kao ni spavacice kasnije..ja u zimskoj rodila i skuhala se user posted image

25.09.2010. - mamina princeza V :)
16.07.2013.- stigla nam jos jedna princeza E :)

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1506
22.7.2013 15:01:47   
sarah_zg
Mama L jel to prva beba? Ja sam prvog prenijela 16 dana!!! Danas sam 38+5, bila na pregledu i ctg-u, ne događa se apsolutno nista! Možda i ovo prenesem! Ne daj Boze! Izludit cu!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 1507
22.7.2013 15:02:42   
mamasita
ozbiljno?!!!pa ja ću se ranit to jedino nemam te jednokratne gaćiceeeee!!!!boli,sve me boli!!!!hvala and 1,sad su mi već na dvadeset minuta,nadam se da oću,iz tvojih usta u božje uši!!!

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 1508
22.7.2013 15:09:13   
JELENKO VG
mala lidach--mislim da ne možeš ništa napraviti,kada se bebi bude htjelo ona će doći.Ja sam bila 41+2,otvorena 1 prst,bez trudova i na zadnjem pregledu mi doktor pregledavao plodnu vodu i izgleda da mi je s tim potaknuo sve,jer dva sata nakon pregleda sve je krenulo...
Pa se strpi još malo,sad je vjerovatno pitanje dana :)
mamasita--uuuu mogla bi ti uskorooo :)...mene su počeli lagani bolovi kao menstrualni i bili su na razmaku par minuta,samo ja nisam bila sigurna da su trudovi jer su mi bili prelagani,tek nakon 4 sata su se pojačali,i krenula sam u bolnicu,čim sam došla krenula plodna voda i trudovi se pojačali....i za par sati eto mog zlatauser posted image

13.07.2013. Ema ljubav najveća
11.02.2015.-stiže druga ljubav

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 1509
22.7.2013 15:39:56   
mamasita
evo došao mm sa curama doma,meni je bol sve prisutnija.ja odoh sad kada dođe,otišao si čovjek uzet hamburger,sad su trenutno na nekih 20-15 minuta i baš je dosta bolno i moram se skvrčit da bi uspjela kako zaboliuser posted image
E mi crta sliku za srećuuser posted image user posted image user posted image
joj sad me panika hvata žešća :)
ljubim vas,javit će vam se papalina sa vjestima,a meni držite palčeve da sve bude ok.puse šaljemuser posted image

(Odgovor članu JELENKO VG)
Neposredna veza do poruke: 1510
22.7.2013 15:42:59   
mala lidach
dokt mi je samo provjerio ctg i ultrazvuk.. tako da bi mogao proveriti da li sam otvorena na iducem pregledu..jer se ona vec spustila dosta i osjecam pritisak user posted image
jucer sam se setala, umorila se i nista....

cekamo na malo zlato..

Neposredna veza do poruke: 1511
22.7.2013 15:47:55   
mala lidach
drzi se mamasita! user posted image stize tebi jos jedna radost! user posted image user posted image

cekamo na malo zlato..

Neposredna veza do poruke: 1512
22.7.2013 17:02:34   
marina75
pozdrav svim mamama i trudnicama..čestitam svim mamama i njihovim pinčicama..redovito vas čitam ali ne sudjelujem u pisanju..naime, kod mene i moje curkice u trbuhu je sve ok..imam jedno pitanje, sutra mi je 45 dana do termina i trebala bi otvoriti porodiljno..moj ginekolog mi je dao papire s kojima bi trebala kod doktorice opće prakse..danas bila a ona mi kaže da od 1.7. sva bolovanja vezana za trudnoću otvara ginekolog..da li koja od vas ima s tim iskustva u ovo zadnje vrijeme..hvala na odgovoru..ljubim vas sve..

Neposredna veza do poruke: 1513
22.7.2013 17:19:07   
JELENKO VG
Mamasitaaaaaa sretnooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu marina75)
Neposredna veza do poruke: 1514
22.7.2013 17:19:41   
JELENKO VG
Mamasitaaaa sretnooooouser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu marina75)
Neposredna veza do poruke: 1515
22.7.2013 19:31:44   
martinic
mamsitaaaaaaaaaa sretnooooooooooooo........mene je danas 5 ljudi nazvalo da su sanjali da sam rodila...ko zna što nosi noć....hehhehhe!marina i kod mene je taj slučaj  samo  što je mene kvačilo baš 01.07.......da porodiljni ti otvara ginekolog a ne više dr opće prakse....ja sam izvadila papire kod općeg i odnesla na HZZO pa su me zvali da to ne valja nego da gin otvara...šetaju nas....

Neposredna veza do poruke: 1516
22.7.2013 21:49:52   
sarah_zg
Mene sad zvala dr da je dobila na mail moj nalaz od beta hemolitickog streptokoka i da ga nemam! Bas super. Bili me malo frka jer sam ga u prvoj trudnoći imala.
Cure, ja sam porodiljni otvorila 3.7. To mi je bilo 28 dana prije poroda. Otišla sam kod svog ginica koji mi je dao potvrdu kad je termin poroda, to sam odnijela dr. opće prakse i ona mi je dala doznake koje sam odnijela u HZZO. Nitko nije radio nikakve probleme. Pa ne kužim sad u cemu je fora!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu martinic)
Neposredna veza do poruke: 1517
22.7.2013 22:38:30   
mala lidach
i meni uzeli bris BHSB a nemam pojma o cemu je to..uglavnom dobila sam nalaz i izoliran je! davala sam briseve kod svoje ginekologinje, da sam vec navikla na te njihove stapice, da je to vec rutinski! user posted image

cekamo na malo zlato..

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1518
23.7.2013 2:29:27   
Papalina
pred 20min me probudila vijest!!!

U 1:51h na svijet nam je došla Paola!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ima 3.6kg i 51cm...user posted image user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

Neposredna veza do poruke: 1519
23.7.2013 6:51:47   
paola06
Mamasita čestitke na rođenju male princezeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nadam se da je sve prošlo ok,i da uživate u prvim zajedničkim satima.
Pusa Paoliciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 1520
23.7.2013 7:29:18   
emaemily
Draga mamasita iskrene cestitke uzivaj sa svojom curkom user posted image

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1521
23.7.2013 7:49:22   
cuba
Iskrene čestitke mamasiti i njenoj obitelji te ponosnoj teti na maloj prinoviciuser posted image user posted image user posted image
Puno zdravlja i sreće neka prate malu Paolu a mami želim što brži oporavakuser posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu emaemily)
Neposredna veza do poruke: 1522
23.7.2013 9:40:35   
PinkyFunkyBirdy
Iskrene čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1523
23.7.2013 11:34:02   
plavka

IZVORNA PORUKA: Papalina

pred 20min me probudila vijest!!!

U 1:51h na svijet nam je došla Paola!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ima 3.6kg i 51cm...user posted image user posted image user posted image

Cestitke mamasiti & family.
user posted image
Pozz svim ljetnim curkama.

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 1524
23.7.2013 11:40:41   
mala lidach
mamasita cestitke! user posted image user posted image

zna li se kako je ona? i kako je sve proslo?? user posted image user posted image

cekamo na malo zlato..

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 1525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Izmišljanje

Ima li među forumašicama netko za koga mislite da izmišlja i ne vjerujete baš svemu što napiše?

Da (59%)

Ne (8%)

Ne znam (34%)

Broj svih glasova: 128

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!