Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 18.7.2013 19:23:36
|
|
|
|
martinic
|
ja idem 30-og a prije toga krećem na ctg....jel i kod tebe dečko???? i kad ti je točno termin??
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 18.7.2013 19:24:09
|
|
|
|
martinic
|
mamasita ovo se odnosi na tebe...sorry nisam napisala....
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 18.7.2013 19:29:00
|
|
|
|
paola06
|
Pipi čestitke na curici prekrasnog imena Tebi želim brzi oporavak i povratak kući. Mi danas išli prijaviti P, na sveopće čuđenje,sve smo uspjeli obaviti za cca. 3h, i Zagreb i Samobor. Malena je bila super,sve je prespavala,tako da smo čak popili i kavu u miru.
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 18.7.2013 23:14:07
|
|
|
|
mamasita
|
Martinić,3,08 mi je termin.ali su mi rekli da ga neću dočekat ali kakve sam sreće još ću ga i prenjet.nekako bi voljela da je lavić i da rodim 31,07 jer je tad moj pokojni nono imao rođendan,fali mi jako pa bi mi to baš lijepi datumić bio da naravno mogu naručit kada će P izaći,a nemogu kada je tebi termin martinić?sve sam pobrkala...
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 18.7.2013 23:14:39
|
|
|
|
mamasita
|
eh da kod mene je treća curka
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 19.7.2013 8:01:30
|
|
|
|
JELENKO VG
|
Jutro!!! Evo da se malo prijavim...napokon sam došla k sebi Ema je super beba,samo papa,spava i smije se po cijele dane...nisam ni znala da se tako male bebe mogu tako jako i često smijati Na porodu mi je otišlo 7 kila i ja zadovoljna...još koja kilica dolje i super!! Kako ste mi vi ?? Danas ima 6 dana i planiram ju malo izvest van samo da osjeti,ne dugo! Kada ste vi svoje prvi puta vodili vanka? Paola-ja ću danas ići na prijavu,nadam se da se neće ništa odužiti jer mi muž sljedeći tjedan ode na put...Inače ja sam oduševljena Vinogradsko bolnicom,osjećala sam se kao u privatnoj bolnici :) Mene isto malo muče šavovi,nadam se da će brzo proći. Plavka-mislimo na tebe,šaljemo I čestitke ostalim curama na bebicama Čujemo se!!! Pozdrav curkiceeeee
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 19.7.2013 11:00:05
|
|
|
|
sarah_zg
|
Evo me s pregleda. Radila sam onaj bris! Otvorena sam prst- ja koja sam prvo dijete išla rodit zabetonirana!!! Tak sam sretna ko malo dijete! Konačno se nesto kreće! Bebolina ima 3 kg, elegantna je i sve je ok. Nalazi broda sljedeći tj. U bolnicu idem na pregled u pon. Ovo sam obavila privatno pa me moja dr. lijepo detaljno pregledala i odgovorila na sva pitanja! Jedva cekam da Ana dodje. Ja prizeljkujdm 26.7., tad joj je imendan!
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 19.7.2013 11:16:06
|
|
|
|
mamasita
|
jutroooo cure,u biti već je dan,mi maloprije tek iz kreveta ajme kako sam lijepooooooooooooo spavalaaaaaa,konačno nakon neznam ni ja koliko noći neprospavanih. JELENKO ma baš mi je drago što si super i što je tvoja ljepotica lsuper,pa mislim da slobodno možeš izvest je na zrakić,ipak je ljeto i nekako mislim da je najbolje vrijeme za to onako predvečer kada ima barem amlo zraka neznam kako kod vas ali tu kod nas je pakleno zadnje dane,ja ne izlazim iz kuće ako ne moram do popodne tj navečer,jer mi je muka od vrućine. Sarah za nalaz,sam rekla da će sve biti u redu,baš mi je drago biti će Ana prava lavica eh,u ponedjeljak je pun mjesec pa bi mogle sve završiti u rodilištu jučer sam popodne ostala sam a doma,nisam sa curama i mm išla na more,oni su došli oko osam i pol došli doma,a ja sam u ta tri i pol sata spremila krevetić za P,stavila posteljinicu,spremila joj robicu,spremila i curama krevete i sobu pospremila,sortirala neku robu,oprala tri mašine veša,baš sam krenula u akciju da me ne dočeka sve nespremno. dobro se osjećam druge cure di ste? PLAVKA MISLIMO NA TEBE
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 19.7.2013 11:37:14
|
|
|
|
Ninaa
|
Plavka nadam se da će sve biti dobro, u kojoj ste bolnici? Moj Filip ima rupicu na srcu,ali njegova je malena i kontrolirali smo je do godinu dana sad je ok. Jednostavno koliko sam ja skužila u onom trenu kad oni udahu prvi put to se treba zatvoriti a kod neke djece se to ne dogodi. Kod nekih je jače kod nekih manje. Mi smo išli i u Vinogradsku kod dr. Bitanga i stvarno je super. A od jedne naše rođakinje maleni je bio u Austriji na operaciji srca i sve je dobro prošlo. Ak trebaš kakve informacjie ili podršku javi mi se
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 19.7.2013 16:36:38
|
|
|
|
mamasita
|
nema vas curke di ste?
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 19.7.2013 18:00:33
|
|
|
|
martinic
|
meni je termin 15.8 ali isto ne vjerujem da ću ga dočekati....blago mamicama koje su to obavile uživaju sa svojim bebicama..ja svoga nemogu dočekati..dali se možete naspavati???meni je baš teško pa sam onda sva nervozna jer se ustvari nikako odmoriti..
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 19.7.2013 22:43:37
|
|
|
|
mamasita
|
evo da vas prije spavanja pozdravim. bila na moru,uživali svi baš sam se lijepo odmorila,nadajmo se da će ova noć biti kao ova prošla što se spavanja tiče. tipkamo se sutra i želim vam ugodnu noć
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 20.7.2013 0:43:22
|
|
|
|
Luci.Buci
|
Žene evo da se i Ja malo javim. Hvatam neki svoj novi ritam uz Lauru jer sam do jučer spavala po 3#4 sata dnevno. Informiramo se kaj se tiče svega al me nervira da za sve postoji 5 različitih odgovora. Grcice nema,jedino smo se mucile sa stucanjem! Napokon našle nešto što stvarno odma djeluje. Na cicu i par gutljaja i gotovo ,može li bit jednostavnije? :-D budila se od stucanja i toliko ju mučilo da je plakala i stucala i nikakvo nošenje nije uspjevalo. Javim se kad ću moć a vas i dalje pratim. ČESTITAM NOVOPECENIM MAJKAMA NA MAJCINSTVU :-) <3
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 20.7.2013 8:18:02
|
|
|
|
and1
|
evo i mene cure drage,jucer stigle doma :) citala sam vas redovito ali nije mi dalo da se prijavim i da vam pisem plavka neka vas cuva dragi Bog,bit ce sve u redu sarah drago mi je da se nesto pokrenulo i ja sam jos uvijek uvjerena da se scenarij od prvog poroda nece ponoviti.. bitno ti je tokom poroda ne grciti se i pokusati se maximalno opustiti da tijelo radi svoje..podjelila bih stobom jednu pricu primalje sto sam ju procitala u knjizi "duhovni pristup radjanja" a radi se o tome koliko strah i ukocenost utjece na porod.. poradjala je jednu zenu i sve je islo u redu,zena se otvarala i kad ju je pregledavala bila je otvorena 8 cm..u tom trenutku su poceli opadati djetetovi otkucaju i rodilja je to jasno cula i automatski joj se otvorenost usca smanjilo na 6 cm da bi kasnije kad se sve normaliziralo i kada se ponovno opustila usce pocelo opet lijepo otvarati... pipi tebi takodjer cestitam na tvojoj curici evo moj porod je prosao dobro.. dosla sam na pregled uvjerana da ce me pustiti doma tlak mi je bio visok, ctg-a nije pokazivao bas nikakve trudove, na pregledu otvorena 5 cm,pl voda bistra i dr.govori ti ides u radjaonu.. ja sve tuzna izlazim iz poliklinike,odlucujemo se na jednu malu setnjicu prije radjaone i kad smo napokon dosli,cekali smo 2 sata da nas netko otvori vrata..nije da sam se zalila,zaista mi se nije zurilo na drip i jako sam ga se bojala.. primalja nas pusta unutra i inace muz ne smije doci tamo ali je ona rekla neka dode i pravi drustvo jer imaju veliku guzvu.. i tako smo se mi unutra zezali jos narednih sat i pol.. onda je dosla primalja,njega poslala na kavu,ja rijesila papirologiju,dala mi klizmu,i ja usla u radjaonu sa smijeskom.. oko 3 su mi pokidali vodenjak, prikljucili mi drip koji im je zastekao pa nije curio pola sata i tek kad su vidjeli da sam ja jos uvijek dobro raspolozena sa osmijehom i pokojim mojim trudom su skuzili da nesto ne stima i dosli ga popraviti .. od tog trena do poroda je proslo sat i pol.. malo sam razocarana jer nisam rodila na stolcicu,nitko nije vjerovao da ja moram tiskati,dosla me pregledati dok.rekla je ti si 7 cm otovorena ne budes jos,od toga su prosla 4 truda kad sam im vikala da je glavica tu i nakon jos 2 truda mala je bila vani.. sad imam iskustva i sa stolom i stolcicem i mogu reci da je na stolu puuuuno teze radjati..i uz to sam i popucala 2 sava.. ali ok,zaista im je guzva ovih dana, nemaju gdje smjestiti zene u radjaonici a ni na odjelu.. u periodu od 5 do 5i15 min je nas 4 rodilo.. inace mala je super,spava i sisa,ni ne cuje se a moja velika cura je odusevljena!! :)) malo sam se raspisala pozdravljamo vas sve
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 20.7.2013 10:37:14
|
|
|
|
mala lidach
|
cestitke and1! nadam se da i meni bude tako brzo.. inace drugi termin mi je sad u cetvrtak, ako ne budem i prije vidjela svoju malenu....
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 20.7.2013 14:54:39
|
|
|
|
JELENKO VG
|
Bokić!! da malo pozdravim trudilice i nove mamice!! Ja isto hvatam neki novi ritam sa Emom...dobra je beba...ali jede za poludit hehehehe Malo papa cicu,pa malo izdajemo i malo ad mlijeka...za dva dana je dobila cca 200 grama...Kaže patronažna da je to super. Sinoć sam dobila temperatutu 37,9 i koma sam bila...em što je ona bila nervozna,vani vruće,mm ne zna šta da napravi...sva sreća da je svekrva pomogla. Na kraju se uvijek ispostavi da je gladna...i čim popapa koliko treba nabaci neki blaženi pogled i spavanac Još nismo bile vani,kaže patronažna da pričekamo bar još par dana,iako bi ja što se mene tiče izašla... Cice su mi u bolnici natekle od svog tog silnog mlijeka,još i kak mala nije znala vući.Koristim šeširiće jer su mi bradavice koma ,ravne...ali nekako uspijemo bar malo popiti!!Sinoć kako sam imala temperaturu nisam dojila ni izdajala i danas ujutro već kvrge,tako da danas masiram i izdajam cijeli dan. I E je štuckala pa sam se baš prepala da to nešto nije normalno,a uz to je i kihala... Na kraju svega kada pogledam to malo stvorenje svaki puta se ponovo zaljubim ...a još kada mi se nasmije...ma neopisivo Eto toliko od menne za sada,javim se kada ću uhvatiti vremena.Želim sreću svima koji još čekaju,i onima koji su dočekali i šaljem vibbrice da sve bude u redu,da porodi proteku u najboljem redu i da bebice budu žive i zdrave!!!
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 21.7.2013 9:38:55
|
|
|
|
Luci.Buci
|
ajoj jelenko ak lepo čitat :) sestra je rekla da ako budem imala 38 temperaturu da je to od mlijeka da buja i nek ne paničarim da je normalna povišena temperatura. Ako su ti još vrele i bubre, stavi par lista zelja u drudnjak za dojenje i budi tako dok ne izdinsta ( meni je to puno pomoglo da mi se ohlade. Ovu noć nismo ništa spavale, jučer navečer bile u prvoj šetnjici i onda cijelu noć smo bile budne i papale, papale, papale. u 6 dana poslije bolnice vagana i dobila 350 g tako da je i prešišala porođajnu težinu :) Ugodan dan mamite :)
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 21.7.2013 10:38:34
|
|
|
|
mamasita
|
jutroooo mamice trudničice,čekalice evo mi se pred malo digli,vani je pravi pakao,mm je doma,cure gledaju tv,ja san katastrofa spavala,i jučer smo na moru bili,bilo nam je lijepo,moram se nakupat ovo malo vremena što mi ostalo. luci i jelenko baš vas je lijepo čitati ljubite ljepotice PLAVKA EMAEMILY dušo kako si nam ti? SARAH sutra je pun mjesec možda bude pomaka martinic,mala lidach,treca beba,and1 ljubim vas sve,di steeee
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 21.7.2013 10:52:24
|
|
|
|
mala lidach
|
Jutro mame, trudnice! evo ja cekam i cekam i nista se ne dogadja.. jucer sam imala cudne bolove,kratkotrajne... i takodjer nisam dobrao spavala. nikako se ne mogu namjestiti! sutra na ctg da vidimo sto se dogadja! a i zanima me jesam li uopce otvorena.. pusa velika za jos vas koje cekate!
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 21.7.2013 13:58:03
|
|
|
|
emaemily
|
Drage ljetne... evo mene u bolnici jos uvijek, mjesec dana uff sad sam 35+1 tako da su dr. jako zadovoljni dokud smo dogurali.. fali mi moja miskica i muzic al dolaze cesto pa izdrzim nekako..sve za malog miska u pupi.. vidim lagano nam pristizu bebice, super zelim svima srecu..pusa velika
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 22.7.2013 8:08:43
|
|
|
|
sarah_zg
|
Jutro, ljetne! Ima sta novoga? Ja idem u podne u bolnicu na pregled pa cemo vidjeti sta će danas reci. Budući da sam bila u petak kod svoje dr. ne očekujem danas nista novo. Vjerojatno pregled i vidimo se za tjedan dana! A to znaci opet uputnice! Taj nas sustav je u banani totalnoj. Pa mislila sam da du povezani i da se te uputnice mogu slati internetom, a ne da trudnice hodočaste od socijalca do bolnice po nekoliko puta i to na kraju trudnoće! G mi je doma jer vrtic ima kolektivni godisnji. Čuvat će ga baka dok se ja ne vratim s pregleda. Jucer me kao nesto boluckalo po trbuhu, ali ja nemam pojma jesu li to trudovi jer ne znam ni kako izgledaju. Danas sam 38+5 pa će mi možda napraviti i ctg. And1- hvala ti na savjetu! Pročitala sam ja tu knjigu nekoliko puta i prije nego sto sam G radjala, ali eto, kad se zakompliciralo nisam bila u stanju misliti, a kamoli se opustiti. Moja dr. je jako razočarana sto ne idem na carski. Boji se za mene pa je ispalo da sam ja nju u petak tjesila, a ne ona mene! Nekako sam smirena ovaj put. Vjerojatno će me panika uhvatiti bas na ulazu u radjaonu!
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 22.7.2013 8:59:53
|
|
|
|
BUMBI
|
AAa,sarah pa ti svaki dan mžeš roditi..kako mi je proletilo
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 22.7.2013 10:00:13
|
|
|
|
martinic
|
EVO MENE CURE MOJE....još sam 2u1..danas idem po nalaz poslije 13 h pa ćemo vidjeti za onaj bris .....u čet ujutro idem na ctg.... .bebica je jako nemirna..ja sam 37 tj,i nikao se naspavati..nemogu se namjestiti...čestitke svim novim mamicama.....zavidim vam!!!
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 22.7.2013 11:23:51
|
|
|
|
JELENKO VG
|
Paola!! nemogu ti poslati pm...imaš kakav mail ili fejs da mi napišeš koja je procedura za prijavu djetata,pošto si ti isto rodila u vinogradskoj? Sutra sam mislila ići,a svi imaju neku svoju verziju
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 22.7.2013 12:03:11
|
|
|
|
mamasita
|
hej mamite i trudničice evo me doma,bila san kod PAPALINE čuvat ono njeno malo čudo koja je to lukavica predivna jedna koja je to nervoza za sisom pred spavanje pravi sisoljubac je ugl dok sam čuvala Chiaritu me tako zabolilo,tj zgrčilo mi se dole,onako ko oni menstrualni bolovi,uopće se nisam mogla pomaknuti,i toplo mi je pakleno je kod nas.....danas je pun mjesec i ako mi nije sto ljudi u ova dva zadnja dana reklo da ću rodit za punog mjeseca danas mi je 38+3 i dosta mi jeeeeeeee....kada me to dole ulovilo i otišla sam na wc bilo mi je malo sluzi i krvi na dnevnom ulošku.i boluckaju me leđa idem mjeriti vrijeme.....jeste mi tu
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!