|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebice u 2013.
30.5.2013 15:25:07   
and1
daaaaaan okruglice :D
evo posto je danas mm slobodan bili smo malo u shoppingu, kupila sam si sve sto mi treba za bolnicu i za sestricu.. e sada ako zeli moze i izaci,iako bi mama bila sretna da izdrzi jos koji tjedan :D i nisam kiksala na velicini za gacice vec, ni vise ni manje, na pelenama.. 10 min sam stajala ispred pampersica i vagala, 1, 2 ili 3.. na kraju sam uzela jedan paket 2 i 3 user posted image zakljucila sam da ce 1 biti svakako premala..

uzivate li vi danas, jesu li vam muzevi slobodni?

25.09.2010. - mamina princeza V :)
16.07.2013.- stigla nam jos jedna princeza E :)

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 801
30.5.2013 16:36:56   
emaemily
Danas okruglice izgleda odmaraju i uzivaju :) Moj muzic radi od jutra do mraka sve do ponedjeljka onda normalno radno vrijeme :(((( Bas nam fali..cura i ja kuci.. pravile rucak..spavale..sad je kod bake da se mama malo odmori .. pijem kavicu popodnevnu i vec mi je dosadno pa odoh po princezu :)

Today I'm thankful <3

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 802
30.5.2013 19:33:53   
JELENKO VG
Hejjjjj!!!
danas cure nešto odmaraju!!Tak smo i mi....ali smo uspjeli ići u shopping za stvari za bebu...Uzela sam pelene br.1 ali sad se bojim da će biti premale.Kada rodim od dm-a dobim jedan paket br.2,pa ću vidjeti....
Sad nisam pametna za te peleneuser posted image
Kupila i šeširiće za dojenje za svaki slučaj.
Kofer skoro spremila i spremna sam za svoju bebicuuser posted image user posted image
Ali neka još koji tjedan izdržiuser posted image
Jel ide koja od vas u Vinogradsku??

13.07.2013. Ema ljubav najveća
11.02.2015.-stiže druga ljubav

(Odgovor članu emaemily)
Neposredna veza do poruke: 803
31.5.2013 6:27:18   
ruwenzor
Jutro curke!
Jučer smo imali roštilj, radi kiše jeli unutra samo su dečki vani pod suncobranom napravili meso i jadni pokisli, bila je frendica s bebom od 3 mj i skroz mi je bilo čudno čuvati tak malu bebu, ko da nikad nisam imala svoje takvo malo, uopće ne znam kak ću kad mi se H rodi user posted image
Vidim da ste uglavnom spremile stvari za user posted image , a ja još moram napraviti mjesta u ormaru da ih imam kud staviti, možda se danas bacim na to
Uživajte user posted image

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu JELENKO VG)
Neposredna veza do poruke: 804
31.5.2013 8:02:03   
keeka
Pozdrav curke user posted image . Mi smo jucer malo lutali po gradu i bili na floraartu, ali nas je kiša brzo otjerala, a tako mi je lijepo tamo šetati.
Uzela sam prvu benkicu s kapicom i čarapicama za moju princezu, i ja sam u problemima sa veličinama. Kako sam ja malo večć sve mi se čini da ni beba neće biti mala pa sam uzela 56 vel. Ni sama ne znam koju veličinu da uzimam, koju ste vi uzimale ? Isto da vas pitam sta sa dudicama za bočicu i varalicama jel moraju biti od istog proizvodaća?

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 805
31.5.2013 8:46:31   
sarah_zg
Jutro. Mi bili doma jucer. Malo sam odmarala, malo lektorirala... Moram predat tekst u ponedjeljak. Inače doma sam danas treći dan i uopće se ne mogu naviknut na činjenicu da ne idem vise na posao.
Ja nisam još nista spremila za bebu. Počela sam lagano prati robicu, nemam pojma u veličine jer je rabljena roba i na nekim stvarima se ne vidi koji je br. Moj G je imao 3.5 kg kad se rodio, ali je brzo izletio iz 56, toga se sjećam nekako. Ja mislim da će našim bebama bit jako vruće i da će bit samo u bodicima. Za pelene se isto ne sjećam koji br sam kupila bila. Valjda od 4-9?

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu keeka)
Neposredna veza do poruke: 806
31.5.2013 9:13:24   
plavka
Jutro curke, vidim da smo jutros skoro sve uranile i vijerujem već srknule user posted image .
Mi jučer bili domeka cijeli dan, imali smo namijeru ići na floraart ali nismo radi ovog usranog vremena..... tako da smo bili doma, ujutro sam napekavala neke kiflice te ih punila što sa pekmezom, nutelom i malo slanih sa sirom......
Jučer nam je uza sve sranje riknula i plazma grrrrruser posted image user posted image user posted image , danas je mm vozi na popravak a ako se neda popraviti ranit ću se, nikako nam nije do takvog novog izdatka i to baš pred porod!!!
Ja nisam još apsolutno niš pripremila i spremila a niti kupila... Imam robice od Di ona je isto ljetno dijete pa će mi hvala Bogu sve pasati, samo ću dopuniti sa par novih benkica i to je to.... od pelena bum uzela br.1za prvu silu, one se ionako mogu naknadno kupiti.... Moja Di je izašla iz bolnice sa 2840 g. tak da sam još naknadno uzela br. 50 jer sam imala sve 56 a za ovu ljepoticu bumo vidjeli.... Kimbač nam je u podrumu u kutiji a sve ostalo mi je na viksi u ormaru te kolica sa košarom isto tamo na tavanu!!!
Trebala bih na pramenove, doduše već se spremam neko vrijeme ali nakon zadnjih nalaza nemam volje za ništ.....
Sad malo surfam pa gibam peglat jel se veša kod mene nikak riješiti!!!

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 807
31.5.2013 9:27:36   
keeka
Imate pravo curke bolje uzet malo vece a mm može kupit manji body ak bas bude potrebno. Koliko se nosi robice u rodilište za bebu?

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 808
31.5.2013 9:38:02   
plavka
koliko se ja sijećam, za rodilište ti treba samo oblekica za ići doma, naime tamo je u njihovoj robici ( bar je tako bilo prije cca 4 god. vijerujem da se nije niš promijenilo ili....). Znam samo da sam trošila svoje pelene i gazice...
Jel vi imate izdajalicu??? Ja sam je u prvoj trudnoći posudila ali nije bilo mlijeka zbog određenih problema a sad nisam pametna dal da je kupujem ili ne jer ovaj put nemam od koga posuditi!!!
Dali ste ljeti koristili jastuk za izlazak iz bolnice ili ne???

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

(Odgovor članu keeka)
Neposredna veza do poruke: 809
31.5.2013 9:41:08   
angel@
Jutro drage moje ljetne trudnice....čitam vas redovito ali ne stignem pisati..... mi smo u prošli petak bili na uzv i bebica ima 2,800 grama radio mi je i briseve,nalazi su hvala Bogu u redu i sad nam ne preostaje ništa drugo nego čekati.... i kod nas je ovo glupo vrijeme stalno kiša pa ne možemo biti puno vani.... ja još nisam počela prati robicu iako je moja torba za rodilište spremna i u autu...tata nam je jučer obojao krevetić i spojio ga,jedino ćemo morati mijenjati madrac jer nam je mali...sad mi još ostaje pripremiti robicu i moj dječak može kad hoće iako neka ga još malo u maminoj buši.... user posted image user posted image user posted image

Kako ste mi vi cure? Jeste li počele oticati? ja sam danas 36tt i na +8 kg sam ali mi stopala otiču,ostalo ništa...kakva je situacija kod vas?

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu keeka)
Neposredna veza do poruke: 810
31.5.2013 9:56:53   
JELENKO VG
Jutro dragičkeuser posted image user posted image
Nikako ustati iz kreveta..a vrijeme opet oblačno i tmurnouser posted image
Plavka...ja imam taj jastuk ali nemam pojma dali ću bebu nositi u tomeuser posted image .
Polako ulazimo u 36.tjedan i još nisam nešto naotekla,samo malo, ali mi se sve čini da ću uskoro.Jučer sam malo više hodala i ujutro jedva stala na noge.Prsti mi se po noći malo pokoče ali se ujutro razgibam i mm me svako malo masira.
Sljedeći tjedan zadnji pregled kod ginića,i u četvrtak u Vinogradsku na ultrazvuk.Nekako mi se uopće neda po tim bolnicama hodati.
Razmazio me moj privatni ginićuser posted image
Gledala sam jučer malo izdajalice i isto nisam pametna dal da ju kupim ili ne....A ko će sve to znati!!
Sa drugim će biti lakšeuser posted image
Ionako sam sva zbunjena jer mi je to previše informacija odjednomuser posted image

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 811
31.5.2013 10:13:45   
and1
ja imam aventovu izdajalicu..u pocetku sam imala gadan mastitis i spasila me..kasnije sam ju koristila samo da bi si olaksala ako bi osjetila da su prepune, pa izdojila prvi mlaz.. jako sam se bojala koristit ju i navlaciti vise mlijeka nego sto si to mala cinila, da ne bih opet dobila mastitis..
nisam ju nikada izdojila pa hranila na bocicu,nisam imala potrebe..

dude i bocice smo uzimali jednu marku samo, tommee tippee, s tim da je dudu prihvatila tamo negdje sa 3 mj.i to ju je imala samo u ekstremnim slucajevima,a bocicu tek kad smo poceli sa nadohranom tj.poslje 6 mj..

velicine imam i 50, 56 i par 62 spremljeno.. isto mislim da ce biti veca beba, jer i ja i muz smo veci..prva nas je iznenadila malom kilazom od svega 3 kg,mama rekla da je to najmanja beba i obitelji,ali ne mislim da ce i sada to biti slucaj.. ja sam bila 4300, suprug isto tako priblizno, svi moji brace i sestre su bile velike bebe preko 4 kg, s tim da je zadnji brat bio kapitalac sa 5100g user posted image , sestrina djeca isto, mala je bila 4300 a mali 4800..
ali ako bude opet manja beba ja cu biti i vise nego sretna hehe
i takodjer mislim kao i sarah da ce bebe biti vecinom samo u bodiju na tim vrucinama..

jastuk za bebe uopce nisam nikako koristila..

evo ja sam blizu 35 tj. nisam jos pocela oticati.. angel@ user posted image user posted image za kilice, super! ja sam na +11,5

25.09.2010. - mamina princeza V :)
16.07.2013.- stigla nam jos jedna princeza E :)

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 812
31.5.2013 10:18:13   
ruwenzor
na sv. duhu ne treba robica za bebu, jedino ona za odlazak doma ( za mamu isto tak)
izdajalice mrzim user posted image , svaka čast curama koje se mogu tak izdojiti ali meni je to grozno bolno, mogla sam jedino ručno i to samo malo, pa je N bila samo na cici, nadam se da bude i H mala cicalica i da nam izdajalica neće trebati.
mislim da ne treba kupovati šeširiće za dojenje dok ne vidite jel vam trebaju uopće, uvijek vam ih netko može dofurati ak bude trebalo. isto za bočice i dudice, N nije htjela primirisati dudici do 3-4 mj, a bočicu je koristila od 7-8 mj do 1 god kad je počela piti iz čaše, pa mislim da ne treba brzati s tim stvarima i kupovati unaprijed.

< Poruku je uredio ruwenzor -- 31.5.2013 10:19:39 >

Neposredna veza do poruke: 813
31.5.2013 11:50:20   
mamasita
hej curke drageuser posted image
nije me bilo baš ovih dan jer smo u poslu,popiturali smo kuhinju,šogor nam stavio pločice,svi smo u čišćenju i slaganju,još nam je samo ostala dječja sobica za curke koje jedva čekaju imati svoju sobu.user posted image
danas sam 31+6 i još osam tjedana tj dvba mjeseca,i još ne vjerujem kako je to sve brzo prošlo,jedva čekam da p dođeuser posted image ,lupa me danas sam se ujutro baš prepala,imala sam osjećaj da će mi iz trbuha iskočit,mila majko,luda je skroz,bit će pravi lavić mali user posted image
moram se pohvaliti,sinoć smo mm i ja uživaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jao kako je dobro bilo,moramo definitivno ponavljati češćeuser posted image user posted image
ja još nisam apsolutno ništa spremila za bebolinu,ništa,seka mi je dala pelene koje je Chiarita prerasla,jedino to mi je zasad spremljeno,drugo je sve u space bagu ili kod papalineuser posted image
šta još ima kod vas?vidim sve u komadu i brojimo sve sitnijeeeeeeuser posted image

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 814
31.5.2013 14:49:59   
cuba
Pozdrav ljetne trudnice od jedne proljetneuser posted image user posted image
Vidim da ste u nedoumicama oko potrepština za bebicu pa evo savjet od duple mameuser posted image
Bebe su ljeti samo u bodićima. Na temperaturama od 30-35 stupnjeva im zbilja ne treba ništa drugo oblačiti. Možete kupiti još koji kompletić ono fensi šmensi za neku večernju šetnjicu ali nemojte pretjerivati.
Pelene slobodno uzmite vl 2-5kg. Evo moj mališan je taj br1 (Pampers) nosio 1,5mj a rođen je sa 4060kg i dobio je sad u prvih mjesec dana još 1,100kg pa je svejedno stao u njih bez problema. Uzmete jedan paket, njega ćete sigurno iskoristiti a lako pošaljete muževe da vam kupe veći broj kad potrošite taj paket.
Ja sam kupila dvije dudice (Avent) iako ih moj D baš ne doživljava. Eventualno ako je nervozan pred spavanje al dobro je da se nađu. Kupila sam jednu bočicu (Tommee Tippee) isto čisto da se nađe jer ko zna šta bi mi mm donio da ga pošaljem u Dm-a ili Mullerauser posted image Iako isključivo dojim al eto, neću propasti zbog tih 100kn.
Izdajalicu vam je potpuno nepotrebo kupovati prije jer je ipak to veliki izdatak (tipa Avent ili Tommee Tippee) koje su zbilja dobre ali i dođu 400-500kn. To ćete vidjeti hoće vam trebati kad krenete sa dojenjem.
Jastuk za dojenje imam ali ga nisam kupila za tu svrhu već sam ga u trudnoći koristila za spavanjeuser posted image
Robica vl 56 vam je također dobra. vl62 vam je za 3mj.

Nadam se da sam vam pomogla sa kojim savjetom i da vas nisam ugnjavilauser posted image
Ajde, držite mi se još ovo zadnje tromjesečje, pratim vas ja stalno al evo danas sam tek uletjela na temu kao padobranacuser posted image
Puse svima i mazite bušiceuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 815
31.5.2013 18:59:20   
emaemily
A sto su se ljetne raspisale neka neka user posted image user posted image Mene ledja ubise, ja ne znam sta je ovo do poroda jos bar 10 tjedana , bar se nadam a mene vec sad rasturaju..Boli li jos koga a da je u 28 tjednu ili blizu?
Ne znam jesam sva pitanja pohvatala.. sto se pelena tice ja sam kupovala one malene od pampers premium care ali samo na pocetku par puta i onda presli na 2. Iskreno nisam zadovoljna pampersima, sve sam njihove vrste isprobala a malena uvijek mokra.. najbolje su mi baby love i mislim na njima i sada ostati.. sto se robice tice ja sam pocela s 56 i to samo par tjedana i to je sve prerasla..npr. cartersova robica joj je sva trebala za broj veca..boce sam koristila *Mam* i dude i dobre su ali ovaj cu put staklene boce Avent ima nove one protiv grceva pa cu ili te ili Dr. Browns ima ih u prenatalu kupiti.. izdajalicu prvu imala chiccovu, uzasna je da ti ruka otpadne dok pumpas a tek bol..i onda kupila aventovu i zadovoljna, skupa je ali kome treba vrijedi svakog novcica a meni je trebala dobila sam i mastitis a malena nije htjela vuci nikako.. i eto.. meni je jos rano za robicu i sve stvarcice.. vrlo cu malo kupiti..bratova zena je rodila prije 8 mjeseci i sva robica nova tako da je rekla da ce mi sve dati :) Ja cu kupiti cisto par sitnica sta zafali :) Jedva cekam... Pusa ljetne pupice

Today I'm thankful <3

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 816
1.6.2013 9:20:26   
keeka
jutro curke, jos jedan nikakav dan pred nama user posted image
@cuba puno si nam pomogla jer mi koje čekamo svoje prvo sve nam je važno i sva iskustva su dobrodošla, zato hvala.
Kud danas idete, sta radite?
@emaemilly kakva je knjiga?

(Odgovor članu emaemily)
Neposredna veza do poruke: 817
1.6.2013 9:33:46   
JELENKO VG
Jutreko!!!!
Opet oblačno i tmurno...Možda i bolje da nema vrućina da što bolje možemo izdržati trudnoćuuser posted image
Ćuba-hvala na savjetima,baš si mi pomoglauser posted image .
Ja bi vjerovatno pokupovala sve što mi netko napomene jer nemam pojma šta mi treba a šta ne.
Danas ćemo ići birati pločice za kuhinju..Jedva čekam više to završiti.Za mjesec dana bebolina dolazi a nama još stan nije gotovuser posted image .Zato sad ubrzano sve....
Pusa curke.....

(Odgovor članu keeka)
Neposredna veza do poruke: 818
1.6.2013 10:12:38   
emaemily
Jutro¸oo...kisaaaaaaaa :((((

Keeka nemam printer doma a na laptopu nema sanse od ove moje male, dok ne dodje iz vrtica milijun nekih stvari i onda kad dodje nista ne mogu.. rekla sam mm da mi na poslu isprinta :)

Neposredna veza do poruke: 819
1.6.2013 19:17:19   
sarah_zg
Hej, drage moje, evo i mene malo.
Danas smo bili u Mariji Bistrici s malim na hodočašću katoličkih dječjih vrtića i baš nam je bilo dobro. Vrijeme nas je super poslužilo, nije padala kiša, čak je i sunce usjalo za vrijeme mise pa su klinci mogli vani uživati.
Cuba naša, neka si se ubacila, ja sam sve pozaboravljala, kao da je bilo prije sto godina. Moj je bio zahtjevan kaj se pelena tiče: bio je na adaptiranom i puno pio i sve su nam promakale, osim libera, one su onako malo deblje. Kasnije, kad je malo narastao, bile su mi dobre i one iz dm-a. Jučer mi je teta u intersparu dala uzorak novih violeta i baš lijepo i tanko izgledaju. E sad, kakve su u stvarnosti, nemam pojma, ali potpuna su promjena od onih starih tvrdih i debelih. Ove su mekane i imaju neka srčeka. Ja još ne znam koje ću kupit. Vjerojatno pampers da iskoristim one bonove iz dm-a za početak, a poslije ću vidjeti.
Što se izdajalice tiče, mislim da je bacanje novaca to unaprijed kupovati jer možda ne bude ni trebala, a ako zatreba, pa muž će kupiti.
Dude sam ja imala avent, a bočicu dr. Browns. Moram vam reći da sam ja iz rodilišta nadobudno došla uvjerena da ću ja dojit i da mi ništa od toga neće trebati pa ništa nisam ni imala, ni dudu ni bočicu ni ad mlijeko - ništa. I onda je jednu noć muž išao u dež. ljekarnu po ad mlijeko. Sad ću bit pametnija, sve ću nabavit pa ako zatreba, nek imam, a ako ne zatreba, nikom ništa.
koga bole leđa? Emaemily Ma sve je to normalno u trudnoći. Ja moram priznati da otkad ne radim (puna tri dana) me puno manje noge bole. Dakle, odmaraj se. Ja mislim da se moja mala neki dan pokušala okrenuti, toliko mi je skakao trbuh, ali ne znam jel uspjela. Tek 17. 6. idem na pregled pa ću znat.
Kako su ostale ljetne? Di ste nam nestale? Plavka, jel ćeš u ponedjeljak znat više?
Ruwenzor, ima kod tebe šta novoga?
Pozdravček i svima ostalima!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu emaemily)
Neposredna veza do poruke: 820
1.6.2013 21:31:07   
keeka
curke u zadnja 2 dana slabo osječam bebu da se rita ćak mi preko noći da da spavam, kad se umirim onda ju malo osjetim al definitivno ne onako jako kako je znala prije lupati. Ovaj tjedan sam bila na pregledu i sve je ok, jel moguće da od ovog nikakvog vremena i ona se umiri?user posted image

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 821
2.6.2013 8:41:10   
ruwenzor
Jutro curke! Pijem svoju drugu user posted image , N se probudila pa se idem igrati s njom, samo da vas kratko pozdravim.
Sarah, nema za sad ništa novoga, čekam nalaze kariotipizacije, pijem antibiotik (N do sad nije pila antibiotik, nadam se da ni neće, a jadna H mi je na antibiotiku već u buši user posted image joj tak bih htjela da budu zdrave i sretne) U petak imam kontrolu, možda budu i nalazi gotovi.
Keeka, ne brini, ako osjetiš bebicu 10x na sat to je ok, ne treba ona jako lupati, ionako se smanjuje aktivnost bebe nakon 28 tj jer beba ima sve manje prostora za akrobacije

(Odgovor članu keeka)
Neposredna veza do poruke: 822
2.6.2013 17:28:07   
Papalina
samo da javim da je mamasiti preksinoć roknuo grom i spržio modem i sve pa se zato nejavlja...tek toliko da znate...user posted image

puse ljetnim user posted image i user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 823
3.6.2013 10:47:54   
emaemily
Jutro ljetne.. Papalina, hvala Bogu da je rijec o gromu ja kad sam vidjela da si ti komentirala nesto pala mi je mamasita na pamet mislim se nije valjda nesto bilo s njom.. Pozzz jee :)))

Kako su okruglice danas? Meni je svaka noc teza i teza, valjda i ovo vrijeme, ledja i kukovi mi otpadaju za koji dan idem na pregled i jedva cekam da se malo rasteretim .. veliki pusač svima

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 824
3.6.2013 11:09:01   
JELENKO VG
Jutro ljetne!!
evo još jednog oblačnog ponedjeljka...Jedva dočekala jutro jer sam se cijelu noć vrtila i okretala,2 puta se dizala na wc i onda ne mogu zaspati jer mi se zaštopa nosuser posted image .Sva sam neka za ništa.
Sutra zadnji pregled kod mog dr-a.Svaki pregled sam plaćala pa mi je sad i ovo financijsko olakšanjeuser posted image
Šta mislite jel mogu nositi leće na porodu?Imam one mekane a bez njih sam ćorava,nekako nisam navikla na očaleuser posted image

(Odgovor članu emaemily)
Neposredna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Koje ime izabrati?
barbiegirl

Ema ili Maja?

(79%)

(21%)

Broj svih glasova: 104

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!