|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebice u 2013.
27.5.2013 18:27:16   
emaemily
Sex? Sto je to??? To se jede?? user posted image user posted image user posted image
I s prvom trudnocom pa i sada strogo zabranjeno jer mi je mekano usce, dr. rekla ni slucajno.. jadni moj muzic hehe
Odnosi su dobri sve dok je trudnoca uredna, ako ste otvoreni, ako je mekano usce i skracen cervix ne bi trebalo jer lakse dodje do infekcije, tako mi je dr. rekla..a trudnicama kojima je sve dobro cak se i preporuca nikakav problem, bar koliko sam mogla skuziti iz svih clanaka koje sam o tome procitala u 1. trrudnoci .. zato uzivajte koje mozete :)user posted image user posted image

Today I'm thankful <3

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 776
27.5.2013 18:27:47   
keeka
E curke moje, sto se tice sexa ja bi mogla stalno, tako da skoro i je svaki dan, nemam problema sa suhocom, dapaće, a mm presretan. Istina da nemogu vise dugo kao prije al ide user posted image . Svima koje imaju vremena preporucujem knjigu 50 nijansi sive tko ju nije procitao rado cu mu poslat na meil, ja nemogu prestat čitat.
@plavka držim fige da je sve ok da je kod njih došlo do neke zabune.

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 777
27.5.2013 18:37:15   
danijela8
cure jel znate što se dogodilo s huggies pelenama? nema ih više nigdje za kupit, a bile su mi najbolje!

(Odgovor članu keeka)
Neposredna veza do poruke: 778
27.5.2013 19:24:27   
and1
emaemily to sam si i mislila, hvala!

plavka drzim fige, bit ce sve okuser posted image user posted image user posted image

tina ja sada pijem isto spasmex 3 puta dnevno, malo sam bila zacudjena zato sto je u upustvima pisalo da se u trudnoci ne preporucuje i da je najjaca doza 2 puta dnevno,a on je meni dao 3 puta ali sam citala da ih je dosta pilo,pa valjda je onda ok.. ali iskreno u ova 3 dana kako pijem nisam bas primjetila neko poboljsanje :/

25.09.2010. - mamina princeza V :)
16.07.2013.- stigla nam jos jedna princeza E :)

(Odgovor članu danijela8)
Neposredna veza do poruke: 779
27.5.2013 19:37:33   
ruwenzor
plavka user posted image držim fige da bude sve ok, probaj se ne uzrujavati user posted image user posted image

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 780
27.5.2013 20:26:00   
sarah_zg
plavka, šta piše unutra u nalazu. Ja sam mislila da je to rutinsko vađenje krvi i nisam imala pojma da i tu može nešto krenut krivo.
Sad je i mene panika. Ja idem isto ovih dana, kad stignem.
Cure, za šta je taj spasmex?
Mene večeras tako nešto probada, a dogovorila sam neki posao, lekturu i morala bih to čitati, al mislim da ću malog ubacit u krevet i ja isto u horizontalu.

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 781
27.5.2013 21:26:08   
emaemily
Plavka drzim i ja fige da bude ok sve user posted image
Ja veceras sama sebi dala prvu injekciju fragmina protiv trombofilije u stomak, uzas, imala sam toliku tremu za poluditi.. Jos 29 komada :(((( Al sve za bebicu i zdravlje tako da cu i to pregrmiti ..samo da bude dobro sve..

Today I'm thankful <3

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 782
27.5.2013 21:54:41   
mamasita
curke samo jedan mah mah za laku noć
strgana sam i tek sam sad sjela za komp :)
plavka držim fige za sutra da sve bude okuser posted image
moja velika e sutra ide na izlet u delnice user posted image pa je ranije legla user posted image
od danas mi se život vratio u normalu.user posted image user posted image user posted image
sexuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image šta to postojiuser posted image user posted image
noćkaaaa <3

(Odgovor članu emaemily)
Neposredna veza do poruke: 783
28.5.2013 13:15:07   
keeka
Pozdrav curke moje. Evo mi se vratile sa mjesečnog pregleda, sve u svemu dobro smo, ljepo rastemo, sad je na 670 g za 6 mj. Jedino sto cu morati ici piti glukozu uf sva se najezim, 2 sata u čekaoni ima da mi guzica otpadne user posted image user posted image user posted image .
Kako ste mi vi danas?

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 784
28.5.2013 13:17:34   
keeka
E i htjela sam vas pitat jeste li išle na 4D i kada ?

(Odgovor članu keeka)
Neposredna veza do poruke: 785
28.5.2013 14:04:06   
ruwenzor
Bok curke! Vratila sam se s posla, išla ujutro odnijeti doznake i malo se zadržala user posted image user posted image
Emaemily, kak to da si sama daješ injekciju? To je vjerojatno grozan feeling, nadam se da ti nije strašno user posted image
Na 4d sam bila u 12 tj (kad sam radila kombinirani probir) i u 21 (anomaly scan), idem još u 31 tj. S Nikom sam bila samo u 30 tj.
Sex user posted image user posted image user posted image kad stavimo N u krpe imam taman toliko energije da nešt pojedem, mislim da zaspim prije neg odložim tanjur user posted image

(Odgovor članu keeka)
Neposredna veza do poruke: 786
28.5.2013 14:13:42   
JELENKO VG
Pozdrav debeljuceuser posted image
Plavka...ima kakvih novosti??
Ja danas cijeli dan ležim,pokušavam što prije ozdraviti jer već sutra imam obaveza.
Prehlada prava me čopila,pa se šoram čajem i medom.
Od jučer mi je trbuh tak čudan,jedva čekam sljedeći tjedan kontrolu da pitam doktora jel to normalno.Tvrd mi je ko kamen,a beba luduje,ko da hoće iskočitiuser posted image .
Mislim super mi je to što je tako živa,ali opet se brinem....Sad sam 35.tjedan i volila bi kada bi na vrijeme sve bilo jer još nismo pola toga napravili šta smo planirali...
Išla na 4d tam negdje na sredini,oko cca 20.tjedna.Mislim da sada do kraja neću više ići.A super mi je to,još mi je dao i cd na kojem je snimio bubicu gdje se točno vidi kako maše mamiuser posted image
Keeka-ja se grozila te glukoze ali na kraju mi bilo ok,jedino to čekanj ubija,i što nisam smjela jesti.
Eto,toliko za sada.....odoh opet u horizontaluuser posted image user posted image

13.07.2013. Ema ljubav najveća
11.02.2015.-stiže druga ljubav

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 787
28.5.2013 14:14:34   
and1
na 4 d sam isla u prvoj T, u 23 tjednu.. sada nisam,tih 600 kn sam potrosila pametnije user posted image

plavka si bila opet, javi sta su rekli! user posted image

sarah spasmex sam dobila da mi ukloni, opusti kontrakcije i vecinom se za to pripisuju..za opustanje misica maternice..magnezij mi je pomagao prije,ali me i on iznevjerio user posted image inace se te tbl znaju davati u kombinaciji sa normabelima..

(Odgovor članu emaemily)
Neposredna veza do poruke: 788
28.5.2013 14:44:18   
plavka
hej curke... evo nisam baš od neke volje, naime test senzibilizacije mi nije dobar imam antitijela, danas su mi ponovo vadili i rezultate ću znati tek u ponedjeljak...
danas su mi vadili krv i morala sam popuniti još neki upitnik u kojem sam tijednu trudnoće, koliko sam spontanih imala i dal sam primila transfuziju i kad.... Ja iza sebe imam i spontane i vanmateričnu a zbog
vanmaterićne sam i podhitno operirana gdje sam primila transfuziju .... ( Vijerojatno su od tud antitijela).... e sad sve ćemo vidjeti nakon nalaza...
Zvala sam svoju ginić koja mi niš nije htijela reči dok ne vidi vrijednosti, tako da u pon. idem po nalaze a u utorak ujutro kod nje na pregled....
Eto curke moje sva sam u komi user posted image user posted image user posted image .

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 789
28.5.2013 14:49:10   
sarah_zg
a jooj, plavka draga, ipak su antitijela.
Baš koma, al nadam se da se to danas riješava, kaj ne? Znam da poslije poroda dobivamo one injekcije. Znaš li ima li šanse da ih dobiješ prije, kakva je procedura? Uh, znam da si zabrinuta, al moramo misliti pozitivno. Valjda će sve bit ok!user posted image

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 790
28.5.2013 15:15:27   
ruwenzor
plavka držim fige da bude ok user posted image

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 791
28.5.2013 15:37:05   
JELENKO VG
Plavka...bude sve ok,samo misli pozitivno

13.07.2013. Ema ljubav najveća
11.02.2015.-stiže druga ljubav

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 792
28.5.2013 16:20:50   
emaemily
Plavka, saljemo ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Today I'm thankful <3

(Odgovor članu JELENKO VG)
Neposredna veza do poruke: 793
28.5.2013 16:23:22   
emaemily
Ruwenzor sama sebi dajem injekcije jer sam doma, da sam u bolnici ne bi, nije tako strasno nakon 1. puta, ustipnem se za stomak i lagano si ubrizgam, vise me bilo strah tog prvog puta ali sad je manje strasno :) Imam jako izrazene, prosirene vene nema trombofilije ali preventive radi dajem si te injekcije..

Today I'm thankful <3

(Odgovor članu emaemily)
Neposredna veza do poruke: 794
29.5.2013 8:28:26   
sarah_zg
Jutro! Kako smo? Jeste popile kavicu? Ja otpremila dečke na posao i u vrtic, a ja sam od danas domaaaaaa! Nema vise posla, dosta je bilo. Sad pijem kavicu pa cu kod frendice na još jednu :-)
Emaemily, meni to zvuči strašno. Zašto moraš bas u trbuh? Ja sam se inače bojala igle i padala u nesvijest pri vadjenju krvi, a onda sam rodila i svi strahovi su netragom nestali.user posted image Poslije sam išla na mrsavljenje akupunkturom i nema vise straha od igle! Sta sve žene neće istrpit za ljepotu?!user posted image

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu emaemily)
Neposredna veza do poruke: 795
29.5.2013 8:43:09   
emaemily
Jutro :)
Mene ko da je tenk pregazio, kukovi i ledja otpadaju ima nekoliko dana i to samo ujutro, po noci se sto puta okrenem nikako se namjestiti . Danas je 4. dan da sam izbacila kruhi tijesteninu iz prehrane , za dorucak jedem dvopek i to 3 komadica i super se osjecam, manja nadutpost, kilaza stoji cak malo i pala ali nisam uopce gladna, zvacem uvijek nesto..al nema vise sendvica uvecer i kolaca , pita i gluposti , nadam se da cu do kraja trudnoce tako..a mozda i kasnije :)
Sarah , dajem si u stomak jer najmanje boli i najlakse je, evo niti modrica imam niti kvrgica kao sto sam citala da bude kad se te daju u nogu ili ruku tako da cu i dalje. Zvuci strasno ali nije stvarno, mala je iglica :)
Eto curke moje, uzivajte dana saljem vam user posted image

Today I'm thankful <3

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 796
29.5.2013 9:12:39   
keeka
Jutro, ja sam danas kao da me nesto pregazilo, sva sam bezvveze samo ova moja mala lupa ko velika.
Emaemily na sve se mi naviknemo tako i na boce ak je zdravlje.
Uzivajte mi danas user posted image

(Odgovor članu emaemily)
Neposredna veza do poruke: 797
29.5.2013 10:03:35   
and1
i ja se osjecam kao da me cijelu noc gazio vlak, iako sam prespavala cijelu noc i nisam se niti jednom digla da piskim user posted image user posted image CUDO! dijete odvela u vrtic, muz spava bio nocna a ja se spremam da nasatavim glancati kucu.. jucer sam sve ormarice sredila,izbacila sav visak koji se nakupljao po ladicama,kao trebat ce..mos' mislit,samo si smece drzim po kuci!
danas mi se jede juneci saf sa tjesteninom,cijelu vecer sam razmisljala o tome pa sam bila i u trgovini kupila namirnice i samo jos moram naci po kojem cu receptu.. uh, jedva cekam rucak! hihihi

plavka ja iskreno ne kuzim nista od navedenog ali se nadam da ce na kraju ipak sve biti dobro! ma mora biti!! misli pozitivno user posted image

(Odgovor članu keeka)
Neposredna veza do poruke: 798
29.5.2013 10:06:00   
plavka
Jutro cure.....
Ja sam još uvijek pod dojmomuser posted image .... pitam se kadkad zašto mene sve mora snači, valjda tak mora biti!!!
Kavicu sam srknula još u 6:30h kad sam svoje sređivala što za posao i vutić....
Sad bih se trebala spremiti i otići odnjet doznake u hzzo i u firmu koje sam jučer preuzela....
Eto zadnja doznaka za bolovanje i otvaranje porodiljnog....eto još 46 dana brojim s nadom da će biti sve o.k.
I ja bih trebala pripaziti na klopicu ali nekak mi neide, još koliko toliko kroz dan kad sam sama domeka ali kad stignu moji termiti, furt se nekaj jede i onda niti ja nemrem odoliti!
p.s. curke hvala vam na podršci

< Poruku je uredio plavka -- 29.5.2013 10:17:00 >

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

(Odgovor članu keeka)
Neposredna veza do poruke: 799
29.5.2013 22:59:58   
pepeljuga
Plavka zao mi je, držim velike velike fige, bit će to sve okuser posted image user posted image user posted image
Mi jos sitno brojimo, danas 37+4. Stigli smo u Zd i sad sam mirna, čekam samo da curka kreneuser posted image

Jučer bili na pregledu i sve je super, u plusu 10 kg, kontrola drugi četvrtak.

Saljemo puse

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

AMBROZIJA
keksić

alergična na ambroziju?

da,ubija me (25%)

ne,ništa takvo (62%)

hrabro trpim pa kaj bude (8%)

pijem tablete protiv al. (4%)

Broj svih glasova: 95

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!