sretnaz
|
DD, puno je tih ljetnih beba i mama pa treba sve pohvatati tko je što napisao i pitao Negdje sam pročitala da masnoće pomažu za apsorpciju vitamina A i D. ja neki put stavim maslinovo, a neki put i ne. Kad uvedem neko novo povrće onda ga radim samo da proba okus, i tek drugi ili treći dan dodajem ulje. Hemeroide sam i ja dobila u trudnoći, ali evo već je sve objašnjeno.Dobila sam vanjske i povukli su se nakon poroda i uglavnom sam sad OK, ponekad malo pecka, bitna je prehrana, i higijena. Ili koristiti vlažne maramice, a još je bolje oprati se nakon nužde. Odlična tema Andydea što su ti sve trudnoće bile takve ili samo ova zadnja? Sad planiraš četvrto, pa nadam se da će ti biti lakše i lijepše. Meni je trudnoća baš bila lijepa i uživala sam, ali na porodu malo manje Naočale okulisti preporučaju i za bebe. Nije to meni tako čudno jer sunce bliješti i nezdravo je... samo kako je već netko napisao, da li će to njima ostati na glavi? A malo me i strah da si ne gurne u oči. Blizu sam mora, ali ćemo po ljeti na Rab jer tamo roditelji mm imaju kuću. Jedva čekam, ipak je more čišće i klima bolja. Možda odemo i ovaj vikend, baš se nešto dogovatamo.