|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Hemeroidi u trudnoći
15.3.2013 15:07:16   
LuLu24
Nekima je dosta neugodno pricat o ovom problemu, ali ja vise neznam kaj da radim, dali je koja od vas imala takav ili slican problem? Evo ja sam vec u sedmom mjesecu trudnoce i do sad sam ih imala svega tri puta, drugi put kad sam ih dobila bilo mi je groozno, user posted image tolko da prvu noc nisam mogla spavat, a muka bi mi bilo kad bi sjedila i nakon toga se morala ustat... Sad sam naoruzana kojekakvim kremicama od hemopip masti, kantarionovim uljem, hladnom vodom cak i hadensa cepicima i cekam da se opet pojave (a toplo se nadam da nece)...

Luka 16.05.2013.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Hemeroidi u trudnoći
15.3.2013 15:30:25   
Sunshine28
kupi Faktu mast, samo to pomaze...ide na crni recept

I + G = E & L

(Odgovor članu LuLu24)
Neposredna veza do poruke: 2
15.3.2013 15:36:38   
LuLu24
Hvala!

Luka 16.05.2013.

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 3
16.3.2013 23:52:47   
sretnaz
Nemam pametan savjet jer je i mene to mučilo. Probava nikakva od početka trudnoće i posljedica hemeroidi. Za utjehu, ubrzo nakon poroda hemeroidi su se povukli, a probava fantastično regulirana. A bili su pažljivi kod klistiranaj da nisam ništa osjetila.

N.... 6.09.2012. 3860 g, 53 cm
K... 24.06.2014. 3250 g, 47 cm

(Odgovor članu LuLu24)
Neposredna veza do poruke: 4
17.3.2013 16:41:59   
LuLu24
Uf, jucer nisam mogla spavat i razmisljala sam bas o tome, jos samo 60 dana, al mi to izgleda ko vjecnost, nadam se stvarno da se nece vise pojavit nakon poroda...

Luka 16.05.2013.

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 5
17.3.2013 16:46:54   
cuba
Hemeroidi su uobičajena pojava u trudnoći zbog usporene probave pa stoga i naprezanja kod odlaska na wc. Nažalost oni se samo mogu povući ali uvijek tu ostaju samo što nisu bolni.
U prvoj trudnoći sam dobila 2, pri porodu još 2. Boljelo je toliko da sam u bolnici tražila da me odvedu na kirurški i to mi odrežuuser posted image  Pomogla mi je Hemopropin krema, nakon jedno 2 tjedna mazanja i naravno pravilna prehrana.
U ovoj trudnoći pijem Donat mg na svakodnevnoj bazi baš zbog probave jer ne mogu više riskirati pojavu istih. I nisam dobila nove, ostala su ta dva mala koja ni ne osjećam.

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu LuLu24)
Neposredna veza do poruke: 6
17.3.2013 16:54:56   
Sunshine28
mageziji koji puno cura pije u trodnoci da bi spriječio kontrakcije maternice zapravo i pomaze kod regulacije probave u trudnoci, to je i meni pomoglo.....pila sam ujutro i navecer po jednu vrećicu Magneziji Directa 300 zbog održavanja trudnoće, ali nakon ove jutranje odmah wc...

iako, ja hemoroide imam od prije, samo su prije bili unutarnji (dakel bol i svrbež povremeno), pred kraj trudnoce iskocila dva vanjska i znam d aih se nikad vise necu rjesiti...korisla Faktu mast kako pise 3 tjedan i povuklo se u smislu da nisam imala tegobe, ali jos su uvijek tu....ovih 6 mj. od poroda koristim hemopropin mast, a evo zdanjih tjedan dana ponovno Faktu jer mi se pogorsalo...

uglavnom NEMA LIJEKA, moj tata je prije 10 godina otisao na operaciju i ponovno su mu s vratili nakon 5-6 godina.....treba se jednostavno pomiriti da ces se, ako ti se povuku odmah 2-3 tjedna nakon proda, s time muciti do kraja zivota....

I + G = E & L

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 7
17.3.2013 18:51:17   
troubled
trudnoća prošla....hemeroidi ostali user posted image

factu krema zbilja pomaže...vidim da su je već spomenule cure...

imam novi ticker :)

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 8
17.3.2013 19:46:23   
Renata RR
Hadensa je meni zakon. Pomaže puno kretanja i zdrava hrana s puno balastnih tvari i puno voća - pogotovo borovnice treba često jesti. Kada se pojave, pomaže i hladna obloga.

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 9
17.3.2013 20:06:32   
LorVer
http://www.coolinarika.com/recept/prirodni-lijek-protiv-hemoroida/komentari/#content_info

Evo ima tu jedan recept, pa isprobajte.

Sterne fallen nicht von Himmel,
sie werden geboren

(Odgovor članu Renata RR)
Neposredna veza do poruke: 10
26.3.2013 12:11:14   
cocco
curke, supić vam je i obična svinjska mast. ja u prvoj tr dobila jedan i u ovoj jedan, nisam mogla hodat kak je bolilo, natrackala sa svinjskom i drugi dan već bolje. nakon poroda hB nisam dobila, nadam se da neću ni sad. samo mi još ta bol fali! ne znam jel ima kakva krema koja bi djelovala preventivno?

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 11
10.6.2013 11:47:21   
dadls
http://www.coolinarika.com/recept/prirodni-lijek-protiv-hemoroida/#content_info
Prirodni lijek protiv hemoroida
Nikak da isprobam i ja imam velikih problema s njima-
i unutarnju i vanjski. user posted image
edit: Tek sad vidjela da je prije postavljen link,isprike..

< Poruku je uredio dadls -- 10.6.2013 11:49:42 >

L. 16.12. 2006.
A. 06.05. 2013

(Odgovor članu cocco)
Neposredna veza do poruke: 12
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!