Jana1208
|
Večer... Diiivan dan....konačno se i kod nas snijeg otopio... Keyt, mi se zasad još dosta dobro nosimo sa vožnjom u kolicima...većinom odspava...a planiram je i uskoro okrenuto u smjeru vožnje, pa se nadam da će joj razgledavanje biti dovoljno zanimljivo kad bude budna... Sretnaz, mi volimo batat, i najčešće ga spremamo ko pomfri, i to u kombinaciji s nekim mesom, malo jače zasoljenim i mariniranim sa češnjakom nama bude fino...baš mi paše ta slatko-slana kombinacija... Što se tiče zaštite od sunca, mislim da sam već pisala da L nevoli sunce, isto je svjetloputa, plave oči i kosa, ali naočale još ne mislim kupovati jer nebi na očima izdržale ni minutu, nego bi odmah završile ko i kod tenkic...i usput bi ih vjerojatno dobro sažvakala... Kremicu svakako, pišite koju ćete uzet, suncobran na kolica ( s njim još uvijek muku mučimo), i sviđaju mi se oni MVG šeširići, imaju i zaštitni faktor 50, a preslatki su...tako da mislim da ću joj tu naručit... Ja isto ne stavljam ulje u svaku kašicu, ali znam ga kapnut tu i tamo...nama je pedijatrica rekla da dijete mora papat masnoće, radi razvoja zglobova, živčanog sustava i neznam čega još...a dobar je i za probavu... Na ljetovanje ove godine još neznamo kud ćemo, mi obožavamo Pelješac i onaj cijeli jug, ali pošto je to malo daleko, a L je još mala, a i moramo ili preko Bosne a nema putovnicu (i neznam dal ćemo je vadit), ili trajektom, što nam je opet skuplja verzija, pa možda ipak bolje izvadit putovnicu, mislim da ćemo negdje mrvicu bliže...recimo Makarska i okolica mi se čine skroz ok... A pošto smo oboje cijelo ljeto doma, odlučili smo da ćemo ići kad nam se učini najzgodnije, i kad bude prognoza lijepa... , uglavnom još ništa ne planiramo... Bilo bi super kad bi mogle organizirat veliko druženje ljetnih beba, negdje u prirodi, sad kad bude lijepih dana...ja sam spremna potegnut do Zg... Andy, LorVer i Mar, brzo ozdravljenje želim....