|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe-2012
8.4.2013 12:43:00   
LorVer
Je,je Andy user posted image . Grlo me rastura ali hvala bogu temp nemam ni ja a ni Mar.

Dolazim pocetkom sedmog mj. I onda cu vas sve pokupiti i odvest na jednu kavicu user posted image .

I ja dok sam dojila pila sam i po danu i po noci nenormalne kolicine vode. Preko noci i do 75 dcl. user posted image

Mar uživa u kolicima, stvarno nemam problema. Hvala bogu jer prve dvije sam vise nosila na rukama nego vozilamu kolicima.

Sterne fallen nicht von Himmel,
sie werden geboren

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 2001
8.4.2013 12:47:49   
andydea
curke jel ste već razmišljale o ljetovanju???-mm i ja bi ove godine na Pag sa dječicom i tražimo preko Njuškala hr...ali cjene su bolesno skupe...uspjeli smo nači par normalnih apartmana pa sad zovem...baš bi ove godine htjeli biti sami bez strica,vujca i rodbineuser posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 2002
8.4.2013 13:16:02   
Sunshine28
uh sto ste se raspisale!user posted image

bella-bočice- Em koristi jednu za formulu od 300ml.  i jednu za čaj od 150ml.....formulu pije samo ujutro i navecer - dakle perem ju navecer ja, ujutro mm pa mi nije tlaka, a čaja popije jedva tu jednu bočicu kroz cijeli dan i navecer ju operem prije spavanja tak da ni to nije bad....
prve dvije smo potpuno zamijenili sa dvije nove nakon cca. 4mj. koristenja, između toga sam na obje jednom promjenila sisače....sada vec mjesec i pol ima nove bočice i super mi sisači izgledaju, ne vidim potrebu za mijenjanjem...kazu kada sisač "pobjeli" ili se "zamuti" da je onda vrijeme za promjenu, isto vrijedi i za varalice....to se dogodi, koliko sam ja skuzila, kroz 2-2,5mj. ako stalno koristis istu, ali kako ti mjenjac njih cak 4 samo obrati pažnju na stanje sisača....

as - Em je jaje onako, ok, malo joj vire nogice ali mislim da ce jos moci...ona nije ni blizu stajanja, a ni 9kg tak da bude u jajetu jos neko vrijeme...ali bas nam danas stize vec as....moj tata dobio od najoljeg prijatelja koji je kao ambiciozni djed sa viska novaca kupi jednu za svoj auto da ima kada vozi unuku što je unkupno napravio mozda 20 puta...kaze moj tata da izgleda kao da nikada nije koristena, a on zna čovjeka cijeli život i zna da nije bila u sudaru tak da....mislim, vidjet cemo kakva je, ali po svemu sto sam cula mislim da ce to biti ok...ako ne, ja sam se odlucila za cybex, super mi je stvarno, pa budemo kupili kada Em uhranimo na 9kg user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala na svajetima za dm, na kraju mm otisao u shopping i bilo mu tlaka "gnjaviti se" sa bodovima pa nije iskoristio nista, neka, barem znam za iduci put kada potrosimo ovu zalihu...

Jana tak mi je drago da sve dobro proslo i da ste se zabaviliuser posted image user posted image user posted image
andy a sto se vas tice, neces vjerovati, ali kada si rekla da ides na veceru s muzem ja sam pomislila kak ce sigurno i Di zavrsiti na veceri, kad ono stvarno user posted image user posted image user posted image user posted image neka, glavno da je vama bilo lijepo user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 2003
8.4.2013 13:23:25   
Sunshine28
cure i ja bi se druzila sa svima vama! barem na jednoj kavi!
predlozit cu Ines da jednom dodemo zajedno u zg, barem na jedno poslijepodne....
inace ja dolazim 23.05. na koncert od DM i spavam....ako si nađem prijevoz prijepodne mogle bi se zbog mene okupiti na nekoj kavici negdje....bit cu na Bukovcu....

I + G = E & L

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 2004
8.4.2013 13:28:26   
andydea
Suny ,ja sam za ali baš taj dan mi Lanči slavi 7 god...user posted image user posted image ...ma smislit čemo već nekaj...
I vidiš kako imaš nos za izlazakuser posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

Neposredna veza do poruke: 2005
8.4.2013 13:39:18   
sretnaz
DD, napokon proljeće, i nadam se da će nam sunce odnjeti sve bolesti, prehlade i grlobolje.
N već dvije noći normalno spava kao nekad, samo neka tako i nastavi. A zuba i dalje nema user posted image Keyt imaš pravo, jer uglavnom dojim oko ponoći, a onda ja idem i spavati i popijem nešto, i zatim ujutro oko 6. A ako je češće obično ako odem na wc usput i popijem malo vode.

Bravo za L. Kako je dobra, znala je da su tata i mama zaslužili da se malo provedu. user posted image

Mi doma koristimo u zadnje vrijeme vlažni toaletni papir i to mi je super jer onda može u wc školjku.

Nego imam pitanje, sad ćemo uglavnom šetati po suncu (nadam se) pa da li već mažete bebačiuma lice s kremom sa zaštitnim faktorom ili namjeravate. Koju kremicu uzeti? I da li im namjeravate kupiti naočale za sunce. N ima svijetlu put i plave oči pa mislim da bi bilo pametno nabaviti i naočale. Ovo sunce na žalost nije previše zdravo.

N se uvijek voli šetati u kolicama, ali sad ga želimo prebaciti u sportski dio jer je velik i manje spava i sjedi, ali smo mi smotani roditelji pogubili remenje za vezivanje. Kolica su već korištena i dok sam bila trudna sve sam rastavila i oprala. Sjećate li se svojih zadnjih trudničkih dana kad sve manijakalno morate prati jer tko zna ako će kasnije biti vremena? user posted image Uglavnom,već nekoliko dana tražimo i ne znamo gdje gledati. jedino pozitivno u toj potrazi je da usput radimo malo i reda po stanu.

batat, probala sam ga prije dosta vremena i nije mi se sviđao. Sad sam ga skuhala za N i njemu se naravno sviđa. Opet sam ga probala i sad mi nije tako loš. Da li ga vi pripremate za sebe i kako?

N.... 6.09.2012. 3860 g, 53 cm
K... 24.06.2014. 3250 g, 47 cm

Neposredna veza do poruke: 2006
8.4.2013 14:02:21   
LorVer
Andy, bas lijepo da vas je Di pustio da svi skupa peovedete jednu lijepu vecer vani. user posted image ma ja uvijek velim da je super tak dugo dok ne prohodaju i mirno sjede u kolicima. Kad jednom prohodaju nema vise mirnih sjedenja na vecericama i kavicama. user posted image

Zaboravila sam napisati, da ja za Mar koristim one maramice namjenjene samo za lice, jer mi od svih drugih, a probala ih vec nekoliko, pocrveni u licu. user posted image .

Sretna, ja batat kad spremam mijesam u omjeru pola pola sa obicnim krumpirom tak da mi nije previse sladak. Moji ga samog nece jesti.

Sterne fallen nicht von Himmel,
sie werden geboren

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 2007
8.4.2013 14:24:06   
andydea
evo domaći njoki (sama radila) se kuhaju...picek za moje u pečnici i još da napravim sojin umak od povrća...user posted image ..a usput i tu malo škicnem...L je u školici, L manja gleda tv...a Di spava već dobrih 2h...
Sretnaz -baš sam i ja neki dan postavila to pitanje u ljekarni...mi smo do sada koristili mustelu -cold za lice i ona nam je odlična...inače Di ima jako osjetljivo liceuser posted image ...ali sad tražim sa uv i faktorom...rekla mi je da dođem drugi tjedan jer će mustela izbaciti kremicu i za ljetouser posted image ...eto baš sam happy..a ova cold nam je taman pri kraju...
I na more uvijek idemo krajem 6mj...tako da će nam taman bitiuser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 2008
8.4.2013 14:27:13   
andydea
joj a trudnički dani user posted image ...nažalost imam više loših nego sretnih dana...možda svega 1-2mj.da mi je bilo lijepouser posted image ...bolnica,povračanje, mirovanje...grčevi...i nakraju jedva dočekalauser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 2009
8.4.2013 14:35:39   
Sunshine28
andy ajd kada uzem kremu za sunce javi koju si uzela, mi jos malo imamo mustele cold i bas sam razmisljala sta da joj kupim za sunce kada ovo potrosimo...inace ja Em sa mustelom cold u zadnje vrijeme mazem obraze prije spavanja, bili su grubi od stalnog slinjenja, a sada je super...imala je i iza uhica suhu koszu i to sam maszala sa mustelom cold prije spavanja i super proslo...da ju potrosim, a i fino mi mirisi user posted image to mi dođe kao parfem za Em user posted image

maramice - iskreno, za sada nemam nikavog razloga da ju brisem po rukicama i licu dok smo vani, a kada smo kod nekoga npravim sto i kod kuce - navlazim sa obicnom vodom papirnati ubrus i obrisem....ali kontam u buduce koristiti iste ove maramice koje koristim za guzu kada smo u pokretu - papmers sensitive (obzirom da samo sensitive imaju u malim pakiranjima za torbu, inace koristimo kuci pampers fresh - bolje su, ljepse mirise i ima ih vise u pakiranju user posted image )...ili penaten, iskreno - te su mi najbolje maramice, samo sto nema malih pakiranja, a velika su puno skuplja od pampers i ima ih samo u mulleru....

ja sam danas Em opet pravila batat sa mrkvicom, sve smazala, vaj put bez ulja i vidim da joj se tako vise sviđa...
koja je uopce svrha ulja u kašicima? da li grijesim sto ne stvaljam ulje u kašice?

I + G = E & L

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 2010
8.4.2013 15:43:54   
andydea
može Suny ,javim ti...user posted image
i da ni ja ulje ne stavljam često...ne radiš ništa krivo, bez brige...ja stavim u palentu,radi kremoznosti...ili ako radim pire sa povrćem..

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

Neposredna veza do poruke: 2011
8.4.2013 15:44:09   
Sunshine28
inace karte za DM koncert sam kupila pet dana nakon sto sam izasla iz bolnice user posted image
bila sam sva jadna, boli me rez, Em plakala...i na vijestima nove tv kazu 23.05. dolazi DM u Hrvatsku! i ja odmah telefon i nazovem prijatelja iz zg i rekoh mu znas gdje idemo 23.05., a on meni na DM koncert user posted image tata mi je rekao da sam luda i da imam malu bebu, ali ja sam kupila kratu i mislila si, ma ona ce imati vec 7mj. snaci ce se mm s njom...i evo, bila sam upravu...
mm ce uzeti slobodan dan, drugi dan ce ici na posao tek od 5, a ako ja budem kasnila u dolasku doci ce vec neka baka ili dida na cuvanje par sati! JEDVA CEKAM!user posted image
jos cu ja vas podsjetiti, ali bas bi me veselilo da vidim vas i bebace u zivo! pa makar i bez Em user posted image

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 2012
8.4.2013 15:52:07   
andydea
meni user posted image  nije dal mira i išla sam proučiti svoju auto sjedalicu i sad tek skužim da slovi kao jedna od najboljih po sigurnosti...i još k tome da ima 4 položajauser posted image ...a ja mislila da nema...baš sam šumastauser posted image ...sad kad mm dođe doma idem to porihtatiuser posted image user posted image ...i Di može u njoj biti do 4 god.user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

Neposredna veza do poruke: 2013
8.4.2013 16:47:45   
keyt
Masnoće su bebačima potrebne kao i odraslima, s ovim se slažu i vegani i makrobiotičari, bio pobornici..., naravno, zasićene poput maslinova, repičina ulja za početak. Osobito onima koji više ne doje. Tako da koja kapljica u povrtnoj kašici ne bi škodila.
E što se tiče zaštite od sunca, fan sam inače od Mustelle i osobno sam zbog izrazito svijetle i na sunce osjetljive kože gotovo pa oduvijek koristila najvišu, sunblock kozmetiku, ali Mustellu ipak neću maloj kupovati. Zadnjih nekoliko godina imam neobjašnjivu averziju prema takvoj vrsti kemije. Sad se čuvam se od sunca, ne izlažem mu se kada je najjače, a tako mislim i tretirati malu. Već sam se odlučila za prirodnu zaštitu s mineralima od Lavere (faktor max. 20), ili ako nađemo od nekog dr. bio proizvođača. Šeširići, bijelo, sunce izbjegavati kad je najžešće i to je to.
Također sam ovisnik o sunčanim naočalama, uvijek ih nosim i zimi i kad je oblačno, a El nemam namjeru na njih navikavati. To mi je ipak malo to much...

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 2014
8.4.2013 18:27:50   
anne
Joj zbilja bi se mogle naći.
Prije koliko mjeseci smo se počele dogovarati pa nas vrijeme zezalo!user posted image
Mogli bi ti mi navratiti sunny 23.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.
Neposredna veza do poruke: 2015
8.4.2013 18:47:48   
tenkic
Ja sam gospođici kupila već dvoje sunčane naočale, jedne od prenatala i druge od DMa. Nisu bile neki značajan trošak pa se ne uzrujavam, ali iskreno ona to odmah skida isto kak odmah skida i trakicu i kapicu koju joj stavim na glavu. Dakle bebe će skidati sunčane naočale....jedino još mogu probati s babybanz sunčanim naočalama koje nemaju leptiriće iz ušiju nego se s čičak trakom pričvrste oko glave. nisam pametna. Bo je svijetle puti i ima plave oči....
a kremu za sunčanje treba koristiti kad god dijete ide van i vani ima sunca, pa čak i u hladu(i u hladu se može izgoriti), makar bilo 7 navečer jer je sunce postalo opako

mi planiramo svibanj i lipanj na more i onda opet rujan. a ja u srpnju idem raditi pa ću ljeto provesti u ZG

dugo željena mala BO rođena je 12.08.2012.

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 2016
8.4.2013 21:40:57   
cuba

IZVORNA PORUKA: andydea

meni user posted image  nije dal mira i išla sam proučiti svoju auto sjedalicu i sad tek skužim da slovi kao jedna od najboljih po sigurnosti...i još k tome da ima 4 položajauser posted image ...a ja mislila da nema...baš sam šumastauser posted image ...sad kad mm dođe doma idem to porihtatiuser posted image user posted image ...i Di može u njoj biti do 4 god.user posted image

Andy, potpuno si u pravu, ta AS je mrakuser posted image user posted image
Imamo je i mi, R se vozi u njoj već 2,5god i kao nova je. On će uskoro imati 3,5god ali će sigurno i nakon što navrši 4god moći biti u njoj jer je dosta komodna i onaj nastavak za glavu ti se povlači put gore pa dijete može i dulje biti u njoj. To je kao po njihovim uputama ali naravno da zavisi od djeteta do djeteta.
Imaš te položaje /nagibe, s prednje strane između nogica imaš jednu ručicu koju povučeš i tako namještaš položaje kad ti bebač zaspe tijekom vožnje. Niti jedna AS (koja nije vezana isofixom) ne stoji toliko čvrsto u autu kao ova, ma ja sam prezadovoljna sa njom. Jeste da je bila 2,000kn ali vrijedi svake lipe. I čekati će mlađeg bracu tako da je definitivno isplativa investicija. Svima je preporučam, koji se misle za AS nakon jajetauser posted image
Neka Di fino uživa u njojuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 2017
8.4.2013 21:51:34   
Jana1208
Večer...user posted image

Diiivan dan....konačno se i kod nas snijeg otopio...user posted image

Keyt, mi se zasad još dosta dobro nosimo sa vožnjom u kolicima...većinom odspava...a planiram je i uskoro okrenuto u smjeru vožnje, pa se nadam da će joj razgledavanje biti dovoljno zanimljivo kad bude budna...user posted image

Sretnaz, mi volimo batat, i najčešće ga spremamo ko pomfri, i to u kombinaciji s nekim mesom, malo jače zasoljenim i mariniranim sa češnjakom nama bude fino...baš mi paše ta slatko-slana kombinacija...user posted image

Što se tiče zaštite od sunca, mislim da sam već pisala da L nevoli sunce, isto je svjetloputa, plave oči i kosa, ali naočale još ne mislim kupovati jer nebi na očima izdržale ni minutu, nego bi odmah završile ko i kod tenkic...i usput bi ih vjerojatno dobro sažvakala...user posted image
Kremicu svakako, pišite koju ćete uzet, suncobran na kolica ( s njim još uvijek muku mučimo), i sviđaju mi se oni MVG šeširići, imaju i zaštitni faktor 50, a preslatki su...tako da mislim da ću joj tu naručit...user posted image

Ja isto ne stavljam ulje u svaku kašicu, ali znam ga kapnut tu i tamo...nama je pedijatrica rekla da dijete mora papat masnoće, radi razvoja zglobova, živčanog sustava i neznam čega još...a dobar je i za probavu...user posted image

Na ljetovanje ove godine još neznamo kud ćemo, mi obožavamo Pelješac i onaj cijeli jug, ali pošto je to malo daleko, a L je još mala, a i moramo ili preko Bosne a nema putovnicu (i neznam dal ćemo je vadit), ili trajektom, što nam je opet skuplja verzija, pa možda ipak bolje izvadit putovnicu, mislim da ćemo negdje mrvicu bliže...recimo Makarska i okolica mi se čine skroz ok...
A pošto smo oboje cijelo ljeto doma, odlučili smo da ćemo ići kad nam se učini najzgodnije, i kad bude prognoza lijepa...user posted image , uglavnom još ništa ne planiramo...user posted image

Bilo bi super kad bi mogle organizirat veliko druženje ljetnih beba, negdje u prirodi, sad kad bude lijepih dana...ja sam spremna potegnut do Zg...user posted image

Andy, LorVer i Mar, brzo ozdravljenje želim....user posted image

12.08.2012. & 08.01.2015.

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 2018
8.4.2013 22:54:11   
ines_os
da se i mi javimo

okice super,nos dobro jedino nas još malo zeza grlo

mi smo as kupili od 9-36 kg Ivan je u njoj već 2 mjeseca i zadovoljni smo,sa 6 mjeseci je imao 9350 g

naravno nije zg na kraj svijeta,tako da..
kod nas nije danas bilo baš neko vrijeme za van a i došla mi je teta i sestrična iz ch imali goste cijeli dan

poludila sam,mi iz os izgleda nemamo sreće sa pisanjem poruka par puta sam se već htjela javiti a ono....ništa i svaki put kažem kopirat ću prije nego pošaljem i ovaj put hoćuuser posted image

18.7. 2012 u 19.27 h došlo je mamino zlato IVAN
3900 g 50 cm
Neposredna veza do poruke: 2019
8.4.2013 23:06:03   
Sunshine28
i mi smo bile vani....ali na zalost Em mrzi sunce, cim joj jedna zraka prijeđe preko likca cvili i baca se po kolicima...tak da cemo mi za ljeto uzeti sve sto se moze...kreme, suncane, šeširiće, pa i pokretni šator user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
uglavnom, ne znam da li je od šetenje, ali ubijaju me jajnici,, imam neki isjdak, uz to i hemeroidi podivljali....lose....
za more nemam pojma, roditelji od mm imaju prekrasnu kucu na moru, doslovno sa terase mogu pljuniti u more, ali, naravno, upravo zbog te blizine trenutno je u postupku legalizacije za koji smo se nadali da ce vec zavrsiti pa da mozemo zajedno uvesti struju, postaviti klime i hidrofore na spremista sa vodom za bolji pritisak...kako se cini to necemo sve stici do ljeta, a ne mozemo sa Em negdje gdje nam struje....mislim imamo tamo sve uređaje na plin, i struju za svijetla sa male vjetrenjace i vodu (sa nesto slabijim mlazom), ali nema uticnice za ventilator, onaj šteker za komarce....jednostavno je bez struje prevuce i ima previse komaraca za malu bebu user posted image
jos uvijek drzimo fige da od mm tata nesto sredi sto prije da ipak odemo.....

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 2020
8.4.2013 23:21:55   
ivana1112
Večer!
Vidim svi smo se lijepo proveli za vikend! user posted image Mi smo isto bili na jednoj krizmi, samo što moj L kad je god negdje u društvu, neće jesti, ni kašicu, ni mlijeko ni puding, ništa, ništa, tek kad sjednemo u auto, pojede bočicu i zaspi user posted image Inače mi pravi probleme s bočicom u zadnje vrijeme. Tako da nakon nekoliko gladnih sati jurimo doma, jer moj L neće u društvu jesti, a oko 20h već postane nemoguće umoran pa bježimo doma. user posted image

Što se tiče AS, Andy definitivno se slažem s tobom. Mi smo u AS 9-18kg , il i9-36 ne znam ni sama, dobili smo, ali je s nagibom isto MaxiCosi crvena iznutra, siva izvana, možda i ista Andy, samo je naša već malo stariji model. u njoj se vozi već 3 mjeseca, L je sa 8mj imao 8400kg, i nisam ga mogla uopće zakopčati u jajetu. Pa ne mogu zbog nekih pravila, dijete držati u maloj AS, ili ga ne voziti dok ne dođe do veće.

Moj L će svakako na more s bakom i djedom, imamo kuću u Dalmaciji, pa nije problem smještaja, a ja hoću li ići? evo baš mi mama zabranila takva putovanja, jer zbog takvog jednog putovanja L stigao mjesec dana ranije! Trebala bi se čuvati, ali svakako ću si bar vikend priuštiti user posted image

Čekam recenzije musteline kreme za sunce, pa ćemo i mi odlučiti, inače moj L je dosat tamnoput, i tamne okice ima, pa nama sunce nije baš toliki problem, al svakako da se moramo čuvati.

Ja navijam da se vidimo na kavi, možda i prije 23.5?

27.06.2012. mamin dečko L
13.11.2013. mamina princeza K

Neposredna veza do poruke: 2021
8.4.2013 23:32:06   
ivana1112
Zaboravih najbitnije..
Sjećam se da ste pričale o hemoroidima u trudnoći, mislim da je Suny spominjala neku kremu? Zaapravo, mene zanima šta su to hemeroidi, nemojte misliti da sam tupava, al stvarno nisam nikad imala,a nisam sigurna, pa me sad zanima. Jer zadnjih par dana me tamo užasno boli i pecka, zapravo na početku me svrbilo, ali sad boli i pecka od silne iritacije? user posted image Ako se netko sjeća lijeka za to? user posted image

27.06.2012. mamin dečko L
13.11.2013. mamina princeza K

(Odgovor članu ivana1112)
Neposredna veza do poruke: 2022
9.4.2013 12:28:48   
andydea
hy mamiteuser posted image
Jučer navećer bili kod doktora...Lana je dobro...dobili smo uputnicu za otorinca,jer otežano diše...danas smo bili na sistemackom za školicu...LorVer mislim da je moja Lanči još veća mrvica od tvojeuser posted image ...ima 20kg, 117cm
A  Laura mi je imala 17kg, 112cm
mislim da će ih jedino Di nadmašitiuser posted image user posted image
Di je još uvijek šmrkavi...i baš ga zeza nosić...i koda mi već danima ima temp. a nemauser posted image
IVANA-danas ću ti sve ispričati na kavici o hemeroidimauser posted image user posted image user posted image ...mislim da nitko nije imao takav problem kao ja iza porodauser posted image ...ali fb rješila se ja i togauser posted image
Veselim se sljedeći tjedan proljeću i šetnjicamauser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
Neposredna veza do poruke: 2023
9.4.2013 12:29:37   
andydea
Cuba hvala draga na infuuser posted image ....

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 2024
9.4.2013 13:12:35   
Sunshine28
ivana ja jos uvijek mucim muku sa heoroidima, evo bas mi se sinoc opet pogorslao, da ne idem u detalje smo cu reci da jedva sjedim nakon nuzde...uzas....
uglavnom to sto te svrbi i pecka jesu hemoroidi, ako pod prstima na lokaciji svrbeža ne osjetis kvrge onda imas unutranje, to nije tako strasno, ja sam to imala zadnjih 10 godina, prevetivno mazi sa tom hemopropin masti prije spavanja/nakon tusiranja i bit ce ok...uz svrbež i peckanje mogla bi osjetiti i povremenu bol, kao da ti iz neciega netko zabode iglu za strikanje u guzu, obicno kod dugog sjedenja, ali to nije strasno kao sto zvuci user posted image

e, zbog prevelikog opterecenja tjela (trudničkog stamaka i debljanja ili tiskanja pri porodu) na te, kako ih ja zovem "guzne žlice", ti unutarnji hemoroidi ti mogu iskočiti i postati vanjski...e to je dozivotni zaje....meni se pred kraj trudnoce dogodilo upravo to...jednom kada iskoče teško da ces ih se ikada rejsiti, od raznih kremica se povuku, odnosno smanje se i ne svrbe i ne peckaju neko vrijeme...ali iz nekog razloga ponovno se vracaju...uvijek...moj tata ih je isao kirurski odstraniti i za 6-7 godina evo ih opet....
ako ti iskoce trazi od svoj gin. crni recept za Faktu mast, ona je jedina prava pomoc....moze se primjenjivati 3 tjedna do tri puta dnevno, a nakon toga nastavljas sa hemopropinom, cuvas Faktu i koristis kada kada postane grozno...

kod borbe protiv hemorodida je higijena najbolji saveznik pa preporucujem kod nuzde koristiti vlazni wc papir, uvijek, a posebno prije nanosenja kreme (meni je najbolji Tempo iz Mullera)

moja iskrena sucut i sretno!

I + G = E & L

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 2025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!