Jana1208
|
Cure za kilice...ja sam neki dan stala na vagu iiii....dobila sam 3 kg, znači sad sam +2 u odnosu na prije trudnoće...ali nekako mi se čini da je to sve u trbuhu...užas....ova zima me dotukla i moram se podhitno trgnuti... Suny -20, svaka čast... a i za minić... Ja sam kupila haljinicu za svadbu i probala je u trgovini, ali pošto je bilo zima, pa neću se sad skidat skroz, isprobala ja nju na traperice i sve super, a sad probala doma na štikle i čini mi se dosta kratka, mm tvrdi da nije, ali ja se nekako osjećam golo... ...možda zato jer već duže nisam obukla tako nešto...čovjek se zaboravi... Keyt, je, bolje je sad od kad mažem s bepantenom, još nije skroz prošlo (jer je skroz kroz dan slinavo), ali nije više tako crveno...hvala što si me podsjetila na tu mast, skroz zaboravila na nju, a mazali smo njome suhu kožu kad smo došli iz rodilišta... Mojoj L više ne smetaju komadići, sve više joj u zadnje vrijeme drobim vilicom, čak i meso neki dan, i ona to lijepo mljacka onda polako, čini mi se da joj to nekad i više odgovara, nego ovo skroz pjenasto... I da,kupili smo joj one hipp rižine keksiće, pa joj dam u ruku i ona to lijepo trlja po desnima, malo namoći i pojede...usput se igra i važna si je... Svaka čast cure za dnevnike, mi jedino upisujemo podatke u radosnicu, baš smo jednu lijepu dobili na poklon, a ostalo nam baš i nejde...ali slažem se, to je prekrasna uspomena...i za mamu i za bebu...