andydea
|
jutro sorry kaj vam se nisam jučer javila..nisam baš bila raspoložena...iskreno ja ne volim Valentinovo ...ne volim taj dan jer meni je ljubav kroz cijelu godinu...ne samo taj dan..ma ne znam čudna sam ja biljka Dobila sam ružu sa srcem od 1m... ...a ja sam njemu napisala predivne stihove (inače sam pjesnička duša)...i trebali smo provesti romantičnu većer uz vino i svijeće (sve je mm pripremio dok sam ja bila u kadi)...ali naš DI budniji nego ikada ...tako da je zaspao tek u 00:00h što nikada se nije dogodilo...i tako sva umorna i u sexi donjem vešu zaspala sa Di u krevetu ..a mm na kauču... Kaj se tiče hrane za bebače, kao što sam već rekla...svatko ima svoje...ja se ne slažem sa Keyt da meso nije zamjenjivo,jer to nije točno. I vegetarijanci i vegani su zdravi ljudi i dapače duplo se zdravije hrane i unose više vlakana i vitamina,bjelančevina,proteina ...da ali manje masti..Slažem se da nam masti trebaju za razvoj i živčani sustav..ali masti ne dobivamo samo iz mesa zar ne??? I mnoge namirnice (bio) i ne bio imaju tragove kikirikija i drugih stvari u tragovima...ja bi samo naglasila da to nije prava bio hrana...isto kako svaki dućan ima svoju marku koja je kopija je orginala...Nadam se da me razumijete. Znači treba jako paziti gdje i šta kupujete, i naravno ako vas to zanima. Sve od bio proizvoda kupujem isključivo u BIO-BIO dućanu...i ni na jednom proizvodu ne piše da sadrži gluten,tragove kikirikija,lješnjaka...ili ne znam ni ja kaj sve ne...znači tamo uzimama buču, žitarice, mlijeko (najviše zobeno),sir i jogurt, brašno,alge... Voće i povrće kupujem na placu,ali uvijek kod iste kumice od koje znam od kud je i kako uzgajano...inače u proljeće i ljeto imam kod mame domaći vrt pun svega i svačega...a i moji imaju domaće piceke,pure,svinje...jaja..sve domaće .. Ja sve kuham ali ne jedem ko i moji...Dalo bi se puno pisati na ovu temu...nekad sam jako ljuta jer ljudi ne znaju kaj pričaju..i ne znaju kaj jedu, neki se ni ne trude znati...a kad se spomenu alge ,žitarice i zdrava hrana..kao to je skupo, bljutavo,nema vitamina,masti,bjelančevina...ma dajte molim vas... ..luda sam na to..to sad pričam općenito, nikoga ovdje ne prozivam... Pogledajte samo kaj imate u kravljem mlijeku-razrijeđuju sa vodom i stavljaju antibiotike da što duže traje...meso-nije crveno jer je zdravo,farbaju ga sa bojom da tako izgleda...pašteta-napravljena od iznutica i otpada...jel se ikada ljudi sjete pročitati taj sastav?? Postoje i biljne paštete,vrhunskog mirisa i okusa,i šta je najbitnije i sastojka ,a skuplje su samo 5kn..uf..dosta ako se tko našo uvrijeđen ,nije mi bila namjera, ali kad se spomene ovakva tema...grizem oprostite još jednom...