|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe-2012
15.2.2013 11:39:38   
andydea
jutro user posted image
sorry kaj vam se nisam jučer javila..nisam baš bila raspoložena...iskreno ja ne volim Valentinovouser posted image ...ne volim taj dan jer meni je ljubav kroz cijelu godinu...ne samo taj dan..ma ne znam čudna sam ja biljkauser posted image user posted image
Dobila sam ružu sa srcem od 1m...user posted image ...a ja sam njemu napisala predivne stihoveuser posted image (inače sam pjesnička duša)...i trebali smo provesti romantičnu većer uz vino i svijeće (sve je mm pripremio dok sam ja bila u kadi)...ali naš DI budniji nego ikadauser posted image user posted image user posted image ...tako da je zaspao tek u 00:00h što nikada se nije dogodilo...i tako sva umorna i u sexi donjem vešu zaspala sa Di u krevetuuser posted image user posted image ..a mm na kauču...

Kaj se tiče hrane za bebače, kao što sam već rekla...svatko ima svoje...ja se ne slažem sa Keyt da meso nije zamjenjivo,jer to nije točno. I vegetarijanci i vegani su zdravi ljudi i dapače duplo se zdravije hrane i unose više vlakana i vitamina,bjelančevina,proteina ...da ali manje masti..Slažem se da nam masti trebaju za razvoj i živčani sustav..ali masti ne dobivamo samo iz mesa zar ne???
I mnoge namirnice (bio) i ne bio imaju tragove kikirikija i drugih stvari u tragovima...ja bi samo naglasila da to nije  prava bio hrana...isto kako svaki dućan ima svoju marku koja je kopija je orginala...Nadam se da me razumijete. Znači treba jako paziti gdje i šta kupujete, i naravno ako vas to zanima.

Sve od bio proizvoda kupujem isključivo u BIO-BIO dućanu...i ni na jednom proizvodu ne piše da sadrži gluten,tragove kikirikija,lješnjaka...ili ne znam ni ja kaj sve ne...znači tamo uzimama buču, žitarice, mlijeko (najviše zobeno),sir i jogurt, brašno,alge...
Voće i povrće kupujem na placu,ali uvijek kod iste kumice od koje znam od kud je i kako uzgajano...inače u proljeće i ljeto imam kod mame domaći vrt pun svega i svačega...a i moji imaju domaće piceke,pure,svinje...jaja..sve domaće user posted image ..
Ja sve kuham ali ne jedem ko i moji...Dalo bi se puno pisati na ovu temu...nekad sam jako ljuta jer ljudi ne znaju kaj pričaju..i ne znaju kaj jedu, neki se ni ne trude znati...a kad se spomenu alge ,žitarice i zdrava hrana..kao to je skupo, bljutavo,nema vitamina,masti,bjelančevina...ma dajte molim vas...user posted image ..luda sam na to..to sad pričam općenito, nikoga ovdje ne prozivam...

Pogledajte samo kaj imate u kravljem mlijeku-razrijeđuju sa vodom i stavljaju antibiotike da što duže traje...meso-nije crveno jer je zdravo,farbaju ga sa bojom da tako izgleda...pašteta-napravljena od iznutica i otpada...jel se ikada ljudi sjete pročitati taj sastav?? Postoje i biljne paštete,vrhunskog mirisa i okusa,i šta je najbitnije i sastojka ,a skuplje su samo 5kn..uf..dosta
ako se tko našo uvrijeđen ,nije mi bila namjera, ali kad se spomene ovakva tema...grizemuser posted image user posted image
oprostite još jednom...

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu Jana1208)
Neposredna veza do poruke: 1276
15.2.2013 14:02:24   
Sunshine28
andy nedaj se izbaciti iz takta, svako se hrani kako hoce...
mislim da sam ti vec pricala, moj necak je vegeterijanac od rođenja, evo ima 14 godina, nikada nije jeo meso i zdrav je, sve ok, cak je u tih svojih 14 godina jekao rijetko bio bolestan, tak da....ali on jede mlijece proizvode i jaja...veganstvo je meni za malo dijete preradikalno, ali ako ti mislis da je i to dobro za Di samo furaj...kao sto ja furam svoju proteinsku dijetu i nedam se da me zli ljudi odgovore od toga...bogu hvala jos uvijek smo u poziciji dabarem sami odlucujem sa jedemo! user posted image

meni je najveci bad sto se mm i ja stalno dogovaramo nesto da bi isli negdje, a na kraju nista, ili ja bolesna, ili on, ili Em ili posao...mi nemamo ni vikende, subotom ga nema cijeli dan, a nedjeljom uvijek nadoknađuje papirologiju pa iako je kuci, kao da i nije....bit ce bolje valjda...moramo se vise potruditi, nema nam druge....

I + G = E & L

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1277
15.2.2013 14:57:12   
ines_os
mi jedemo sve i svašta i ne opterečujem se s tim
od mm stari je na selu i isto sve domaće od mesa,povrća i voća

suny nosić nam curi pa nećemo dolazit dok nam to ne prođe da vas ne zarazimo

18.7. 2012 u 19.27 h došlo je mamino zlato IVAN
3900 g 50 cm

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 1278
15.2.2013 16:02:00   
keyt
Draga Andydea,

pa nije baš da ne prozivaš, između redaka si prozvala mene, ali nema veze, ne ljutim se (He-he), pa čak ni na činjenicu da si me indirektno okarakterizirala kao neinformiranu osobu koja ništa ne čitai user posted image . A sve samo iz razloga što sam reagirala na čistu antimesnu propagandu koja se dala isčitati iz teksta koji si kopirala u svom postu.
Nije u redu da takvom reakcijom zapravo ne dozvoljavaš da netko misli drukčije, a pozivaš se na slobodu mišljenja i izbora. Da stvar bude apsurdnija, naše se mišljenje zapravo puno ni ne razlikuje, jer ja jedem sve, od čvarka do tofua. Također, na početku svog prethodnog posta napisala sam da se treba hraniti raznovrsno i umjereno te da nijedna namirnica nije zlo, a ni suho zlato. Pritom ne mislim na kontaminiranu hranu, ima i zdravog mesa, vjeruj mi user posted image
Neposredna veza do poruke: 1279
15.2.2013 20:53:14   
andydea
većeruser posted image
keyt oprosti ako si se ti našla u ovom tekstu prozvanauser posted image ...a ja priznajem da sam malo pretjeralauser posted image
Čak sam se i rasplakala iza te rasprave jer me to nažalost pogađa...a s obzirom da još puno dojim...pomogli su mi imoji hormoniuser posted image
No dobro ja sigurno neću više o tome...
Moram podjeliti nekaj sa vama,jer sam malo iznenađena...Danas mi je došla pp poruka od nekoga na RR pod imenom Boro 12 i napisao je da me želi upoznati...pa ne mogu vjerovati...mm je umro od smijeha, ali meni nije uopće smiješno...napisala sam mu da nek traži nekog preko facea a ne na ovom portalu...dakle svašta ću još doživjetiuser posted image user posted image

Moram pohvaliti svog sineka da se danas prvi puta kupao sjedećki user posted image user posted image user posted image
Igrao se sa brodićima (Nuk)...i pljuskao po vodi...
Stavit ću sutra ako stignem slikice...

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu keyt)
Neposredna veza do poruke: 1280
15.2.2013 21:53:41   
cuba

Andy, izgleda da nas je više dobilo na pp poruku od Boro12 da se malo bolje upoznamouser posted image user posted image  Ja sam je samo ignorirala. A možda nas netko sa rr i malo zezauser posted image  (palo mi na pamet). Nije valjda da se neki lik sjetio na forumu o trudnoći i majčinstvu tražiti veze i poznanstvauser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1281
15.2.2013 21:56:41   
LorVer
Vecer,

Andy, user posted image pa nisi valjda plakala zbog toga? Nemoj se zbog toga živcirati, ima nas puno tu na RR i normalno je da svako ima svoje misljenje. Stres je gori za zivot nego bilo koja losa prehrana. Zato smireno i polako. user posted image

Nemogu vjerovat user posted image da ti je poslal poruku za izlazak i to na forum gdje se dopisuju buduce mamice i one koje su to vec postale.
Nego Andy, ono sto si ti meni poslala na PP ja sam pozitivno potvrdila ali nis se ne desava. A gdje si ti to nasla? Ja prosla cijelu RR i nigdje nisam na to naisla.
Ali zato sam vidla da i kod mene u adresaru stoji ime nekog korisnika RR a ja nikad cula za nju. Vidim samo da vec skoro dvije godine nije aktivna tu. A kak se nasla kod mene u adresaru, pojma nemam. user posted image

Bella, super za fitnes. Je se stvarno tamo jako umoris?

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1282
15.2.2013 22:12:43   
LorVer
Bella, zaboravila sam ti napisati, da sam ja ležaljku skinula i oprala i to vec par puta u mašini samo bez centrifuge na 30 stupnjeva. I super se je oprala.
Lezaljka mi nije ista ko tvoja, ali ako ti se neda štof odvojiti, navecer stavi u kadu i operi sa opalom. Do jutra ce ti biti suha.

Sterne fallen nicht von Himmel,
sie werden geboren

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 1283
15.2.2013 22:17:30   
Jana1208
Večer curke...user posted image

Evo našeg izvještaja: teški smo 6700 , a dugi 64 cm...sve je ok...rekla ped da je super beba, radoznala i zainteresirana za okolinu, sama sjedi...sve 5...user posted image
Za odvikavanje od noćnog hranjenja, hmmm ponuditi jači obrok navečer i ako imamo mogućnosti preseliti je u svoju sobu, kaže da je to najbolje za bebe...mi smo L planirali preseliti na ljeto, a sad...vidjet ćemo...kad vi mislite iselit kikaće iz sobe?user posted image
Rekla nam da počnemo kuhati povrtne juhice i da možemo unutra stavit komadić mesa...user posted image ...mislim da ćemo s mesom pričekat da napunimo 7. mj. pa onda...user posted image

Tenkić, hvala na opširnom izvještaju za hranilicu, odmah smo i mi svoju montirali, i da, baš uživaju bebe u njoj, L se odmah poigrala na pladnju, a onda i popapala 100 ml nana s dvije žlice rižinih pahuljica...user posted image user posted image

Andy, kažeš da se Di kupao sjedeći, jel to već u velikoj kadi ili u maloj njegovoj? Mi se još tiskamo u maloj kadici i baš se pitam kad da se preselimo...mislila sam kupit onaj umetak za kadu pa probat...user posted image user posted image

Odoh sad na spavanje, mm konačno položio ispit, pa nas vodi sutra u šoping do zg...user posted image user posted image

Puse šaljemo svim user posted image ....

12.08.2012. & 08.01.2015.

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 1284
15.2.2013 22:32:44   
LorVer
Jana, user posted image za L i njene mjere. Bas mi je drago da je sve ok.
Meni je Mar vec negdje dva mj u svojoj sobi, ali budi mi se svejedno. Tak da sam si stavila krevet koji imamo za goste u njenu sobu jer kad je krizno ostanem tam spavati. Ako ju preselis a ona ti se nastavi buditi bit ce ti jos teze.
A ako se bas odlucis probati, uvijek ju mozes vratiti natrag kod sebe.

sie werden geboren

(Odgovor članu Jana1208)
Neposredna veza do poruke: 1285
15.2.2013 22:33:26   
LorVer
Jana, user posted image za L i njene mjere. Bas mi je drago da je sve ok.
Meni je Mar vec negdje dva mj u svojoj sobi, ali budi mi se svejedno. Tak da sam si stavila krevet koji imamo za goste u njenu sobu jer kad je krizno ostanem tam spavati. Ako ju preselis a ona ti se nastavi buditi bit ce ti jos teze.
A ako se bas odlucis probati, uvijek ju mozes vratiti natrag kod sebe.

sie werden geboren

(Odgovor članu Jana1208)
Neposredna veza do poruke: 1286
15.2.2013 23:46:41   
anne
Čudno mi je to s borom...user posted image

Lijepo za bebe, super rastu.

Bili smo i mi na pregledu - 7950 i 70cm. Kao porculanska lutkica je!user posted image
Uvijek me nekako strah tih pregleda.
I tako sam ponosna kad doktorica kaže da je sve u redu i da super brinemo.user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 1287
16.2.2013 0:03:07   
andydea
Jana  stavljam ga još uvijek u malu kadicu...a kad bude potpuno čvrsto sjedio kupit ću mu onu gumu za kadu da se sjedne i ne klizi i nek frajer uživa u velikoj kadi...već bu i ljeto i biti će superuser posted image
Bravo za curku...kaj si rekla sa koliko je malena rođena...sad ima 6mj..iliuser posted image

LorVer odeš na svoje pp poruke i sa desne strane klikneš na tražilicu za prijatelje...znači nešto tipa facea,ali ovako smo na RR i možemo direktno se dopisivati, slati slikice..činilo mi se zgodno..user posted image

Anne kaj ne spavaš??? -joj ovom tipu sam sve skresala, a on meni odgovara da kak hoću...user posted image budala
evo ja malo guštam sa mm ..i sad idemo na spavanje..

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 1288
16.2.2013 0:04:24   
andydea
Anne i tvoja mrvica raste..bravo user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1289
16.2.2013 7:58:53   
tenkic
Evo nas sa sistematskog-nismo dobili pikicu jer smo ono bili prehladjeni pa je rekla doktorica da dođemo za tjedan-dva dok se skroz oporavimo. Hemoglobin je OK.
7 kila (50 percentil na krivulji rasta) i 67 centimetara (75 percentil na krivulji rasta). Budući da je tak dugačka a ne dovoljno teška za svoju dužinu sad moramo raditi na povećanju količine hrane koju pojede. Znači OK je što imamo tri obroka dnevno, ali naša tri obroka su svaki po 30ml, a trebali bi biti barem 90 ml. Za početak nam je rekla da joj damo neku Hipp kašicu za laku noć, to navodno sva djeca vole pa se nada da ćemo tako poraditi na količini unesene hrane. A zatim trebamo pronaći piceka koji je trčao po dvorištu i skuhati joj juhicu tj smiksati povrće i meseko iz te juhice, složiti porcije i davati joj to da papa....tak da ovaj vikend idemo u lov!!!

Na sistematskom je doktorica cijelo vrijeme ponavljala kak beba ima super motoriiku i da je ko mali gimnastičar. Sad ju moramo učiti puzati (ona na sve 4 a mi joj pridržavamo prsni koš jer još sama ne može).

dugo željena mala BO rođena je 12.08.2012.

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1290
16.2.2013 9:10:10   
keyt
Joj, Andy, ne daj se ubuduće rasplakati, to mi ni na kraj pameti nije bila namjera. Nisam ja neka babaroga, nego mama kao i sve mame, s milijun upitnika u glavi, što je sasvim prirodno.
Ti si jako simpatična, iskusna i draga supermama user posted image od koje sam doznala puno korisnih savjeta, kao uostalom i od svih cura na RR.
Zato pozdrav svima i nastavite s pozitivom, kako je do sada i bilo...

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 1291
16.2.2013 10:20:54   
Sunshine28
nakon sto ste sve odbile jadnog boru12 eto javio se i meni user posted image user posted image user posted image
ma to je sigurno neka zezancija, nitko normalan ne bi ovdje trazio nekoga user posted image user posted image
ali neka si ti andy njemu rekla! vidim ovih si dana jako nabrijana, bit ce da te stvarno lupila nova doza hormona user posted image user posted image user posted image neka, go girl! neka se zna da sa mamicima nema sale! user posted image

vidim svi imate neke svoje vrtove i perad po dvoristima osim nas...nama u dvoristu raste samo trava i jedan orah, a bake i dide zive u stanovima tak da smo i dalje na hippu dok se ne sprijateljim sa bakicima na trznici user posted image
ali evo, sveki od nekog dovukla jabuke kojegrozno izgledaju pa kontam da su domaće, probat cu od njih napraviti kasicu...

bravo za napredne bebice i njihove mjere!

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 1292
16.2.2013 15:00:20   
tenkic
i meni se javio Boro...e, svašta!
a javila mi se i Andy na mail sa zahtjevom za prijateljstvo...kak to šljaka, ja sam potvrdila, ali nigdje ne vidim tu opciju tu na RR

javio mi se i HZZO i usrećio me da ću od sad primati 2660kn user posted image

sunny, i mi smo na hipp-u. i nemamo kokicu koja trči. niti smo ju uspjeli uloviti danas. nemamo ni bio povrće. i ne vjerujem kumicama na placu. ali ima neki dućkas eko sever tu u zg pa kontam da ćemo postati njihovi klijenti, to bu nam umjesto rodbine koju nemamo na selu user posted image ali tek kad Bo umjesto 30 ml počne papapti po 100 ili više ml po obroku...

Neposredna veza do poruke: 1293
16.2.2013 15:20:28   
tenkic
zar ne bi moderatori trebali zablokirati ovog Boru koji nas gnjavi?

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 1294
16.2.2013 22:01:31   
Jana1208
Večer...user posted image

Anne i Tenkic user posted image user posted image za vaše bebe koje lijepo napreduju...

Andy, mi smo na porodu imali 3190 g, tako da nam je sad 6700 dovoljno...user posted image

LorVer znači to odvajanje u drugu sobu baš i ne funkcionira...user posted image ...mislim da ću još pričekat malo, ona se dosta često još budi po noći pa mi se neda baš odlazit u susjednu sobu do nje, jedva je sad iz krevetića izvučem...user posted image user posted image
Baš danas pričala s frendicom, njena curka ima 14 mj i kaže da još uvijek se zna probuditi do 4 puta po noći...isto je dojena beba, makar sad polako izbacuju cicu...bit će da mi nema druge nego se naoružat strpljenjem...user posted image user posted image

Moramo se pohvaliti da već drugu večer idemo spavat bez boce...pojedemo prije kupanja oko 100 ml rižinih pahuljica sa žlicom, pa onda kupanje, malo cice i spavanac...jučer se malo žalila što nema boce, ali danas je već sa smješkom odmah krenula u osvajanje ogradice na krevetiću...user posted image
Još samo da naučimo piti vodicu iz čaše (one s kljunom za početak) i nitko sretniji od nas...user posted image ...nema bočica...user posted image

Andy , evo i ja sam potvrdila ovo na mailu...jel mogu sad na postavkama albuma stavit onu opciju "samo prijatelji" - mislim i dodati vas ostale cure prije toga...?
Mislim ima svakavih manijaka na netu i nekako mi je draže da mogu slikice dijelit samo s vama...baš zbog toga sam i onaj stari album nedavno obrisala...a baš mi je super to što možemo vidit naše bebice...user posted image

12.08.2012. & 08.01.2015.

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 1295
16.2.2013 23:38:46   
ivana1112
Večer user posted image

user posted image za velike curke user posted image

Andy, ne bediraj se, ni zbog prehrane, ni zbog ovog stalkera user posted image koji vidim napada cijelu rr user posted image

Nisam vam se pohvalila za izlazak na Valentinovo user posted image Bilo je odlično, baš sam ponosna na mm user posted image Birc je bio pun, pun, a ja kao prava vatrena navijačica, na kraju svake pjesme iz sveg glasa B***(ime) I love you, hahha Ekipa je vrištala od smijeha user posted image user posted image user posted image Neka, malo zabave svima user posted image

Moj L je skroz ozdravio, i da, zaboravih reći! Počeo je opasno pričati! user posted image Stalno priča, bababa, dede, tete user posted image čak je rekao nešto što zvuči kao tata (naravno nesvjesno user posted image ) al kad mu kažem: reci mama. On se samo slatko nasmije user posted image user posted image user posted image

Vidim da vaše bebice već opasno sjede, andy, jana user posted image Moj L naravno lijenčina od prvog dana, ne sjedi još sam, sjedi, al vrlo kratko vrijeme dom ga ravnoteža ne zezne, pa se samo prebaci na bok user posted image
Bella, tenkić, suny, sve mame, kak vaše bebe sa sjedenjem? malo sam u depri što moj L ne sjedi još sam, mislim već ima 7i pol mj. Do kad bi uopće morali sjediti sami? user posted image

27.06.2012. mamin dečko L
13.11.2013. mamina princeza K

(Odgovor članu Jana1208)
Neposredna veza do poruke: 1296
17.2.2013 10:37:22   
Sunshine28
ej cure!
ajme kakav vikend....jucer nas dvije isle same kod bake i dide, pa sa bakom u shopping (Em nazicala u cartersu haljinice za ljeto - vec zna kako se to radi! a moja mama luđa od nje - uzme vjesalicu sa haljinicom, pokaze joj i pita ju jer joj se sviđa, mala se iskesi i baka kupi user posted image )...pa Em na cuvanje a ja na kavicu...joj bas sam uzivala, sjela sa legicom kod nje u dnevnu uzela lonac kave i cigarete i trac partija 3 sata! tak sam onda skuzila koliko fali pusenej u kuci, za svaku kavu se smrzavam na terasi....ali zarva do daljnjeg, tak smo odlucili, nema pusenja u kuci zbog Em.....user posted image user posted image user posted image
u međuvremenu Em je moj tata uspio i staviti na popodnevno spavanje, nije im ni glasa pustila, osim smijeha user posted image user posted image user posted image
a danas, furamo na rucak koj mm-ovih, pa kod kumova, pa drugi kumovi dolaze kod nas, uh!
a zadnjih mjesec dana svaki vikend blejim i gledam u plafon!

ivana i moja Em je kao i bellin Lo...kada lezi dize glavicu prema naprijed i dobro ju drzi, isto i u lezaljki, ali jos ne moze sama, ona ima tek 5mj. tak da kontam da to ok...inace je jako aktivna, samo se valja po strunjaci user posted image

tenkic mi cemo iduci tjedan na trznicu, od kuma mama prodaje svoje povrce tamo 20 godina pa ju budem pitala da mi pokaze bakice koje imaju domace, a do tada hipp....jucer kupila novu zalihu teglica! e, uzela onaj "špinat sa vrhnjem", jesi to probala sa Bo? kako je prihvatila?

Em sada "rucak" svaki dan jedne bez mlijeka, jednu cijelu povrtnu teglicu ili pola teglice i dvije zlice rizinih pahuljica. Tak da od sutra prelazimo na "ukidanje" mlijeka prije spavanja, uzeti cemo one hipp zitarice za laku noc "riza i zob" pa cemo vidjeti...ja nisam nesto optimisticna obzirom da se ona sa tom zadnjom bocicom u danu i uspavljuje, ali vidjet cemo....

andy jeli velika razlika između prosa ili riznih pahuljica?

< Poruku je uredio Sunshine28 -- 17.2.2013 10:42:29 >

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 1297
17.2.2013 10:43:37   
Tajanaa
user posted image

< Poruku je uredio Tajanaa -- 17.2.2013 10:48:24 >

Tajanaa

Neposredna veza do poruke: 1298
17.2.2013 20:26:51   
tenkic
malo me frka dati joj taj špinat jer ima mlijeka i vrhnja u njemu. mi za sad papamo kombinacije s mrkvom i brokulom, ali oko 30-60ml, znači jako malo i muku mučimo kak da ju "našopamo" tj kak da povećamo tu količinu
pedijatrica nam je preporučila hipp za laku noć pa smo kupili bananu i griz i optimistično smućkali 120ml i moš si mislit, skoro sve smo bacili user posted image , ali ne damo se i sad ćemo pokušavati svako veče povećati količinu. Mi smo uzeli tu od 6 mjeseci jer je valjda malo "jače" od one kutije koja je za 4 mjeseca, to je vjerojatno ona s keksom

a što se tiče puzanja i sjedenja- pedijatrica nam je pokazala kako s njom to vježbati jer kad mišići dovoljno ojačaju ona će iz te vježbice ukapirati što treba i može napraviti (to se može vježbati i s tim valjkom za puzanje, ali Bo baš ne voli valjak jer se preko njega prehiti na nos)

(Odgovor članu Tajanaa)
Neposredna veza do poruke: 1299
18.2.2013 10:29:11   
andydea
jutrouser posted image
Suny ,kaj se tiče prosa- bolje ga je ponuditi popodne za ručak,a rižine pahuljice navećer jer su laganijeuser posted image
Ovaj boro ne popušta svaki dan dobijem po tri poruke..luđak nekiuser posted image
Curke ne znam koliko ću vam se uspjeti javljati...počelo je pakiranje i čišćenje za selidbu...tako da sam sada sva u tome i još sve kučanske poslove moram obavljati uz to...i 3 dijeceuser posted image ...nije lako..ali čitat ću vas navećer svakako...
Bella i moj Di u zadnje vrijeme ne spava kao prije..user posted image
mislim da su zubići ,ma ne znam...samo bi sisao...već me toliko zna isisati da imam osjećaj da me svu iscjedi...user posted image
Eto drage moje,nemojte me zaboraviti...javim vam se u četv.najkasnije jel punimo 6mj. i idemo kod pedice...
user posted image user posted image user posted image user posted image ...a sad pakiranje..pusek svima

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 1300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!