ivana1112
|
Evo napokon da mi se otvorilo da napišem post! nešto šteka na rr! Nego, mame moje, vidim da se puno toga izdešavalo na rr, ja sam imala ispit jučer pa vam se nisam stigla javiti ovaj tjedan, a bila je 1.godišnjica braka ! Prvo, za sve bebice koje lijepo papaju, rastu, vježbaju tenkić, onaj link je odličan što si stavila, samo kod one vježbe kad mu treba podić trbuh da mu nogice budu spremne za puzanje, moj L se diže na prstiće, i hoće hodati, tako da mislim da mi ne budemo puzali Al odličan je link za vježbice! I još nešto, vidim da si dala Bo one Hipp za laku noć pahuljice, i ja sam danas to kupila, pa me zanima jesi li primjetila da je Bo sitija poslije toga pa manje još pocica prije spavanja, ili da možda duže spava? I ono što si rekla da ti ona zavija po noći, i manje spava, to su ti vjerojatno zubići, i najčešće su simptomi navečer, odnosno po noći, češće buđenje, plakanje, itd. Mi smo baš u toj fazi nespavanja + odbijanje hrane (al dobro mi dođe da prikupim i smrznem malo mlijeka ) Nama ide 9.zubić Andy, nadam se da si završila selidbu, prvi sunčani dan, ja ću te samo nazvati i reći da te čekam u Zebri na kavi Moram pohvalit L, u ovih par dana koliko se nismo pisali, L je naučio pljeskati (naravno ne kad ja to poželim), gledao je djecu u crtiću Bumbi kako plješću, i samo počeo pljeskati i smijati se sm=smiley32.gif] Puno i pričamo, slažemo glasove, vrštimo, vičemo! E, i bila sam u City-u u Mulleru, išla po one kupone, ima ih još puno, mislim da su novi, vrijede do 7.mj. Obavili smo šoping, kupila TT čašu s kljunom, danas ću baš probati, Tenkić mislim da si ti spomenula da ju imaš. Kakva ti je? I išli u Magic baby po puzzle, i naravno da ih nema, niti u jednom Magicu u ZG , i onda se mm sjeti da može uzeti 2 kocke tatamia (trenira taekwondo) iz dvorane, a ja se živa pojela tražeći te puzzle Ne znam jeste čule, otvorio se na Žitnjaku magic baby outlet, bolesno niske cijene, mi smo kupili novi kimbač po 260kn sa ladicom za posteljinu! i novi madrac i tutu koja svira! Ima dječjih vrtića po 200-300kn, hodalice, hranilice,,autosjedalica, kolica, biciklići, kišobran kolica od100kn na dalje...ma super. Moram ovaj tjedan opet tamo Suny i mi smo sami danas, mm ima gažu večeras! Eto toliko, malo duži post od mene, uživajte za vikend mame i Pozdrav