|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe-2012
18.2.2013 11:30:19   
tenkic
ni mi baš ne spavamo ko prije. ili osvajamo ogradicu ili se vrtimo ko ringišpil ili imamo noćni monolog a kad počne kmečanje uvalim joj cicu u nadi da će zaspati

andy sretno s pakiranjem i preseljenjem, nemoj se bedirati, sve bu OK

dugo željena mala BO rođena je 12.08.2012.

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1301
18.2.2013 11:34:16   
LorVer

Andy, nebi ti bila sad u kožiuser posted image . Nadam se da imaš kakvu pomoć i od svojih. Uglavnom ti želim brzo preseljenje uz što manje stresa.

Sany, ti si u potražnji za idealnom auto sjedalicim. Po najnovijem ce u EU i CH biti obavezne sjedalice za djecu do starosti 15 mj sa montažom u rikverc. Idem pogledati pa ti spustim link.
Dalo bi se o tome komentirati.
Nije mi jasno i to, sto bi se desilo da mi kao turisti uđemo u takvu zamlju sa normalnom djecjom sjedalicim. Npr u SLO?user posted image

Sterne fallen nicht von Himmel,
sie werden geboren

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1302
18.2.2013 11:42:07   
LorVer
http://cybex-online.com/de/carseats/childsafety0/shoppingguide.html

Evo pa tu pogledaj taj model. Stranica je na njemackom, pogledaj ako ju mozes prebaciti na engleski.

sie werden geboren

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 1303
18.2.2013 13:56:26   
tenkic
a još danas vrijedi neki popust na cybex sjedalice u baby centru u sloveniji....i baš mi se sviđa ta cybex jer se beba ne veže remenčićima nego se stavlja neka prečka ispred bebe i to s jastukom, pa kad zaspi ima na što nasloniti glavu...ma jako mi se svođa ta sjedalica jedino što smo mi dobili i sjedalicu za auto pa nam se baš i ne isplati sad kupovati novu kad smo dobili i jaje i ovu sjedeću koja ide iza jaja....

malecka voli brokulu, ali ni to nije nikad pojela cijelu nego eventualno pola teglice...uh...ma valjda ćemo nešto skombinirati
veli mi mama da smo brat i ja bili ludi za špinatom (ja još uvijek) i da smo stalno klopali špinat i sve sa špinatom....

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 1304
18.2.2013 15:18:05   
Sunshine28
ma ni ovo mi nije puno pomoglo oko izbora as....ali imamo jos sigurno mjesec-dva vremena za kupnju pa se necu zivcirati unaprijed, ali hvala sto ste me upoznale sa cybexom, uzet cu u obzir user posted image

moje dijete je ludo za klopom, evo danas sam prvi put pravila svoju povrtnu kasicu - špinat sa rižinim pahuljicama - i sve je pojela, do zadnjeg zalogaja! stvarno je zmajček! user posted image user posted image user posted image
spinat nam je dala baka, kaze kupila na trznici...ma jucer sam i pricala sa sogi, ona kaze hranila malog, i danas ga hrani sa povrćem i voćem sa tržnice, džabe je pitati se od kuda ono na tržnici jer u to nikada ne mozes biti 100 posto siguran....kum koji se bavi uzgojem povrća kaze da trenutno nema nista osim luka da se kod nas vadi iz zemlje i nosi na trznicu i da na nasoj trznici većina ljudi prodaje povrće i voće iz velikih plastenika u Metkoviću, pa tako i on sam...tak da sam odlucila kupovati na trznici, doduse selektivo i uz pitanje "jel domaće"....vise od toga ne mogu, kod nas nema niti jedna trgovina koji prodaje povrće iz bio ili domaćeg uzgoja...

mi i dalje spavamo odlicno, u vreci, bez okretanja, od 21-7.30/8.30...malo zbrise u kutove ali i dalje uvijek na leđima..

I + G = E & L

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 1305
18.2.2013 15:23:05   
Sunshine28
andy sretno sa pakiranjem i selidbom!
navijam da sve prođe sto bezbolnije! kada se nazivciras samo misli na ustedu od stanarine!user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 1306
19.2.2013 10:28:59   
tenkic
Bella ne paničari. iskreno, pojma nemam o kakvom to avionu pričate (nama je avion kad ja legnem na leđa, stavim bebu na potkoljenice i onda beba leti dok ja vježbam trbušnjake), ali ne vjerujem da imate neki gadan problem. nema žurbe, svaka beba ima svoj ritam rasta i napretka. vježbe pomažu, ali i bebe s kojima roditelji ne vježbaju isto napreduju.
mi vježbamo ujutro i navečer prema karticama baby fitness iz knjige dr jovančevića "godine prve zašto su važne", nismo ni blizu samostalnog sjedenja, a beba se trudi puzati zato što smo nehotice slijedeći te upute za baby fitness od početka stimulirali i zadržali refleks za puzanje, to sam saznala ovdje:
http://www.centarsm.co.rs/programbebepuzanjepriprema.htm

ono što je nama pedijatrica preporučila je da beba bude na trbuhu, da joj se stavi valjak ili jastuk ili srolani ručnik pod trbuh i da vježba dizanje ručica i hvatanje predmeta na visini očiju ili višlje, da razradimo ramena. taj valjak ih ujedno potiče da noge ne guraju u položaj žabe nego da ih podvuku pod trbuh i tako propužu

puno se mazi s njim, potiči ga na akciju, izvadi iz stolca i nek se rola po podu ili krevetu i sve bu super

Neposredna veza do poruke: 1307
19.2.2013 12:33:36   
andydea
pozz curke...
eto mene ipak prije vremenauser posted image user posted image
Sigurno ste sve vani i u uživate u šetnjici sa svojimuser posted image user posted image user posted image
A ja sam jako user posted image ...ujutro me posjetila stara prijateljica user posted image user posted image ...imam strašne bolove i evo ležim u krevetu..Di je baš zaspao pa evo da vam se javim..
Jučer sam baš imala rošadu po kući i vjerovatno si samim time ubrzala procesuser posted image ...
LorVer nažalost sve sama pakiram doma, jer moji svi rade...mm je po cijele dane na poslu,pa iventi i još ide tamo u kuću čistiti i pripremati sve...ali za 2tj.nadam se da bumo uživaliuser posted image

Bella slažem se sa Tenkić...dečkima više treba i moj nekad radi taj avion..ma samo ga potići sa igračkicamauser posted image
Ivana , baš mi je žao da nisam sada sa tobom i L u šetnjiuser posted image
Suny bravo za malu/veliku papalicu user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 1308
19.2.2013 14:55:10   
tenkic
je, evo i Bo spava, kad god bude sunčan dan ona začori pa na kraju šetamo po mjesečini

Bella, okrugli jastuk ili zarolani ručnik, onaj valjak za puzanje je porez na budale (osima ako ga ne dobiješ na poklon od nekoga)
e, sad ako diže guzu i stavlja noge pod guzu i to ti je OK, ako nemaš jastuk pridrži mu trbuh/prsni koš rukom i nekak ga nagovori i da ručice stavi na pod pa trenirajte četveronožni položaj za puzanje i iz tog položaja se lako beba prebacuje u sjedeći položaj pa je to ujedno i trening za početak sjedenja

ma to je sve vježbanje u sklopu igranja, njima je gušt a ujedno je i korisno

jedva čekam nedjelju, upisala sam nas na plivanje za bebe (ja jako volim plivanje) user posted image user posted image user posted image

Andy, pa jel ti bar cure mogu malo pomoći? Iako, ako se mene pita, pakiranje bi trebalo biti jednostavnije od onog svog silnog kuhanja,pečenja i poslije pranja suđa koje si bez problema obavila za krstitke?!?!

Neposredna veza do poruke: 1309
19.2.2013 20:31:27   
Jana1208
Večer curke...user posted image

Evo jedva ulovila vremena da se javnem...nešto nam je ludnica ovih dana, cijele dane ili mi lutamo nekud ili imamo goste...a dani lete...user posted image

Bella super da si našla tog pedijatra, bolje da on to čim prije provjeri, nego da te to izluđuje i da brineš...znam kad je L bila skroz mala, dosta se često izvijala u obliku S, pa sam krenula googlat i našla svašta nešto...user posted image ...srećom, imali smo pregled kod ped za par dana, pa sam je pitala...i ona je zastala, još jedanput pregledala L, glavicu i sve i rekla da je u redu, da je u toj fazi...sad to više ne radi...user posted image Nadamo se da bude sve u redu....user posted image user posted image ...i ja sam takva, mislim da je bolje puhat na hladno što se tiče bebica, jer nikad neznaš...user posted image

Evo mi svaku večer prije kupanja još uvijek popapamo oko 100ml nana sa 2,5 žlice rižinih pahulijca i još prije spavanja malo cice i već par noći spavamo od 8 navečer do pola 2, pa papamo i onda opet do 5...znači dva buđenja...nadam se da to nije samo faza i da će funkcionirat...user posted image
Nego jeste počele davat bebama hranu sa glutenom? Gledala sam i sve kašice sa žitaricama i žitarice koje se miješaju s mlijekom, a da su za iznad 6 mj. sadrže gluten...mi uzeli nestle žitarice koje se miješaju s mlijekom pa ćemo isprobat za večeru, bojimo se da nam se guza ne začepi od tolko riže...user posted image

Andy sretno s preseljenjem...držimo fige da sve prođe sa što manje stresa i da čim prije uživate...user posted image

I da, sutra idemo na vađenje krvi, poslala nas pedica da malo provjerimo...već sam sad tužna, nadam se da je neće dugo mučit...kaže mi šogica da su njezinim curama prvo probali vadit iz rukice, pa ako nebi išlo onda iz prstića...vidjet ćemo...nadam se da ćemo naletit na neku dobru tetu...user posted image

Odoh se sad bacit na peglanje, pošto mm naravno uči opet...ah ti studenti....user posted image user posted image

12.08.2012. & 08.01.2015.

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 1310
20.2.2013 8:31:49   
Sunshine28
ej...
evo cekam didu da dode civati unuku da mm i ja mozemo u hzzo produziti porodiljni, shopping i tak jos par stvari, nadam se da cemo mozda stici i kavu popiti! user posted image

bella ne brini, uvjerena sam da ce sve biti ok user posted image
ali potaknula si me da ponovno zovem za onaj fitnes za bebe kod nas, ovaj put sam im ostavila broj da mi jave kada krene nova grupa...Em se sada vec stalno na laktovima kda je na trbuhu, a i pomalo se dize na dlanove, samo sto ne znam kako da je pripremim za sjedenje i puzanje pa ce nam taj baby fitnes odlicno doci...
u međuvremenu tenkic jer mi mozes staviti neki link o tih vjezbica koaj radis sa Bo?

jucer Em i ja isla u babinje, bila je toliko dobra, tri sata je se valjala/lezala na podu i smijala, prijateljic su bili odsevljeni cinjenicom da dijete moze biti tako mirno user posted image user posted image user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu Jana1208)
Neposredna veza do poruke: 1311
20.2.2013 10:52:43   
tenkic
mi smo sasvim slučajno počeli papati hranu s glutenom u petak i sve je ok

sunny, poslikala sam vježbice iz knjige i to sam pdf-irala. pošalji mi na pp mail pa ti pošaljem taj dokument jer ne znam gdje bih ga zakvačila na net da ga pokupiš, ipak kršim autorska prava pa i nije zgodno da to negdje zakvačim na net user posted image

moje dijete se glasa ko papigica user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1312
20.2.2013 17:16:19   
Sunshine28
bravo za papigicu user posted image user posted image user posted image
nije mi moja daleko user posted image

ja danas bas kupila onu hipp nocnu kasicu za praviti zob&riza i pise ima glutena pa nisam znala da li da joj to dajem user posted image ali mislim da budem...tenkic sta si ti Bo dala? jer ovo sto i ja planiram ili?

andy htjela kupiti proso pa sam ostala zbunjena, to je za mene nova namirnica skoz pa nisam sigurna jer postoji samo jedan proso ili za bebe ima neki posebni proso user posted image nasla sam u dm-u na Alnatura polici ali nisam bila sigurna da li mi treba bas to pa na kraju nisam uzela nista...

zvali sa baby fitnesa, krecemo u pon. u 16h, idu i Ines i Ivan s nama user posted image user posted image user posted image
bas se veselim, jako mi je vazno da naucim kako ju pravilno poticati na sjedenje i puzanje

I + G = E & L

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 1313
20.2.2013 20:26:55   
tenkic
mi smo papali onaj DM babylove proso za bebe, isto ko rižine pahuljice ali od prosoa, mućkali smo s ad mlijekom iliti NANom, u tome nema glutena a može se miješati i s vodom i dodavati voće da se dobije voćna kašica, ali tek od 6 mjeseca
a sad papamo Hipp za laku noć, ne kašicu nego u kutiji banana+griz, miješa se s vodom i u tome ima glutena
osim toga danas smo papali i hipp špinat- svidjelo joj se. tu pak ima vrhnja i mlijeka....

htjela sam uzeti i taj alnatura proso, al sam vidjela da može sadržavati tragove glutena pa sam odustala. a do bio i bio mi se baš i nije išlo. osim toga, to je stvarno skup dućan...

da li itko od vas ima nuby nibbler, spravicu u koju se stavi voće ili povrće i da se djetetu da to cucla? izgleda stvarno zgodno....a opet s druge strane za to bi mi trebalo voće iz kontroliranog uzgoja....

Neposredna veza do poruke: 1314
20.2.2013 21:09:03   
Jana1208
Večer...

Mi danas uspješno izvadili krv, doduše L je urlala, ali ne radi pikice, nego zato jer su joj tete stegle rukice i još smo je morali držati, tako da se rasplakala i prije pike, ali je sestra brzo našla žilicu, tako da je sve skupa super prošlo...user posted image

Sunshine, ja sam kupila taj alnaturin proso, ali joj ga do sad nisam davala baš zbog glutena...user posted image Ali to mi ništa nije jasno, čitala sam da je najbolje da se gluten uvede izmeđe 4-6 mj., pa oko 6 mj., pa tako dalje sve do 10 mj otprilike...user posted image user posted image ...pa ga sad ti znaj...user posted image
Uglavnom, mi smo danas pojeli svoju prvu malu porcijicu, i to onih baby nestle 8 žitarica pomješanih sa nanom...čini mi se da hipp ima veći izbor, i htjela uzet, ali se one miješaju s vodom, odnosno već u sebi imaju ad, a nekako mi još uvijek zvoni ono Ivanino da nije baš preporučljivo miješati više vrsta ad, a pošto smo mi na nanu, uzela sam ovo koje se miješa s mlijekom...user posted image
neznam ni sama, a Hipp mi se baš sviđa...user posted image Mislim ipak su sad one već veće bebe, možda nije bitno...user posted image

Tenkic mi nuby nibbler nemamo, zapravo prvi put to vidim...imam osjećaj da bi mojoj L bila zanimljivija drška od papice u mrežici...user posted image user posted image

12.08.2012. & 08.01.2015.

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 1315
21.2.2013 14:48:43   
keyt
Bella,

od moje kolegice kćer imala je hipertoniju. Vježbali su s njom, mislim da mi je rekla, do godine dana. Mala danas ima 4,5 godine, zdravo i predivno dijete, u svakom smislu.

Pozdrav
Neposredna veza do poruke: 1316
21.2.2013 15:38:15   
tenkic
Nama je rutinski sestra u petak na sistematskom uzela malo krvi iz prstića za provjeru hemoglobina iliti željeza u krvi. Bo nije ni trepnula. Čak se nije ni bunila kad joj je zalijepila flaster na prstić poslije pikanja. Odmah je bio gotov i nalaz,sve OK.

Mi smo do sad uzimali pahuljice+Nan. A kad nam je doktorica predložila u petak na sistematskom da uzmemo tu Hipp kutiju za laku noć koja se miješa s vodom, nije mi uopće palo na pamet pitati oko tog problema uzimanja različitih Ad mllijeka. Bo je popapala to od Hippa i nije bilo nikakvih problema pa bum se ja pravila ko da je Nan Vindija, a Hipp Dukat mlijeko :)
Osim toga ova hipp kašica je od 6 mjeseci i pretpostavljam da je unutra ono malo jače mlijeko od mog Nan-a 1dinice koju još nisam potrošila.

Papamo i kašice s glutenom i za sad je sve OK user posted image

(Odgovor članu keyt)
Neposredna veza do poruke: 1317
21.2.2013 16:10:38   
andydea
pozz mamice user posted image
evo da vam se javim na brzinu...
Bili smo kod pedijatra...imamo 8500g i 70cm user posted image user posted image user posted image ...I DANAS SLAVIMO MALI ROĐENDAN user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...AJME IMAMO 6MJ.
Dobio je pikicu 2x i jako je plakaouser posted image ...a pregledao ga je od a do ž i sve je ok ...osim jedne stvari...
Di je trebao stati na nogice,kad ga je primio ispod pazuha..ali nije,nego ih je krvrčio i sa desnom nogicom išao je prema unutra...Veli da on refleksno mora stati na nogice i držati svoju težinuuser posted image ...pa kak da on drži tih 8,5kg user posted image
Za 10 dana na kontrolu i ako onda ne bu stao dobiti će uputnicu za fizijatra user posted image
Eto nisam baš raspoložena...
Bella draggo mi je da bu Lo bolje i da je to samo rutinski..valjda bu i sa nama tako...user posted image
Kaj se tiče prehrane rekao je da je sve ok i da samo tako nastavim...nismo dobili za vađenje krvi...Rekao je da je on stvarno velika i jaka beba i da kako god da izaberem prehranu biti će dobro, samo da pripazim na kalorije..
Idem javim vam se uskoro puse...

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 1318
22.2.2013 9:00:19   
tenkic
Bo mi se već par noći po nekoliko puta budi i tužno zavija ko kakav jadni micek. Ne kužim što joj je. Nije to prije radila. Tj budila se je, ali nije tužno zavijala. Po noći joj dam cicu i ona se dalje uspava, ali pred jutro mi ni to baš više ne uspijeva i svaki dan smo sve ranije i ranije budne (mogu ju uspavati nunanjem na rukama jer je umorna, ali čim ju spustim u krevetić odmah počne opet zavijati)....ne kužim...da ne spominjem da ju navečer oko 8 počnem stavljati spavati i pravo zaspi tek oko 10 ili kasnije...bojim se da mi premalo spava...

Neposredna veza do poruke: 1319
22.2.2013 15:32:52   
LorVer

Andy, user posted image za prvih 6mj. user posted image user posted image

Tenkic, i ja odmah posumnjala na zubice. user posted image Upravo tako se i meni Mar ponasa kad joj zubic izbija. I jos sam primjetila da mi u to vrijeme ima rijeđu stolicu.

Bella, sad sam tek vidla da si se prepala kako ti Lo križa nogice, pa sam pitala mm i kaže on samo bez straha. Za to su potrebne malo vježbice i kroz dva mj bi trebalo biti puno bolje. Tvoj physioterapeut ce ti pokazati vjezbe koje ces svaki dan kroz dva mj vjezbati doma sa Lo.

Andy, ovo vrijedi i za tebe i Di, uz malo vježbica sve bu ok. user posted image

sie werden geboren
Neposredna veza do poruke: 1320
22.2.2013 17:45:13   
tenkic
zubići? ja joj svako malo idem po ustima, al se ništa ne osjeti
ali kako to da za dnevnih spavanja nema tog tužni micek zavijanja nego samo po noći? jel to tako i kod vas kad idu zubići samo po noći dramatično za bebice?

jutros sam joj dala frutek kašicu od banane, papala je, al iskreno meni to uopće nije fino (ni ona od hippa mi nije bila fina)
sad popodne sam ju malo probala animirati i jedem ja pravu bananu i zdruckam malo njoj s vilicom i dam joj da popapa, i za ne vjerovati, izgleda da joj se svidjelo user posted image user posted image user posted image

Andy sretan vam minić user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio tenkic -- 22.2.2013 17:46:08 >

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 1321
22.2.2013 19:03:17   
Sunshine28
ja vise ne mogu ni otvoriti rr, a kamp li napisati post! ne znam kako sam sada uopce uspjela user posted image

uglavnom, citam vam preko moba, ali preko moba nemogu isto ostaviti post, ne znam zasto.....

tenkic i ja danas kupila babylove proso za bebe, zanima me da li ja njoj u to mogu umjesati povrtnu kasicu? inace, jedan dan joj dam cistu povrtnu kasicu za rucak cijelu teglicu, a drugi pomjesam pola teglice sa dvije zlice rizinih pahuljica...da li mogu tak umjesto rizinih umjesati proso? pripremam teren za poslijepodnevni obrok koji sam zamislila kao vocnu kasicu sa rizinim pahuljicama, pa bi joj onda za rucak umjesto rizinih davala proso, da sada ne budu te rizine pahuljice za dva obroka u danu...

sto se spavanja i zubica tice mi nismo imali tih problema, kada su oba izlazila cendrala je preko dana i glodala sve stoje stigla, ali nocu je normlano spavala....s time da sam joj tocno osjetila u ustima da joj zubic izbija...u svakom slucaju od kada je prvi krenuo ja joj prije spavanja u zubno meso umasiram dentinox gel...mozda to pomaze....kuma mi kaze kada ni to ne bude pomagala da ima neki Tantum Verde spray za zubice koji njenom malom odmah pomogne....

Di bravo za minic i mjere, i za Lo koji krece na vjezbice i za hrabrice koje su prezivjele vađenje krvi!
a i za andy koja je do grla u selidbi! user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Sunshine28 -- 22.2.2013 19:06:13 >

I + G = E & L

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 1322
22.2.2013 22:09:08   
tenkic
i ja već par dana imam problema s otvaranjem rr pa ju ni ne gasim nego si samo refresham ovaj forum u orvorenom prozoru (mi ne gasimo komp nego je na standby)

sunny, ima na tom prosou otraga upute- pretpostavljam da se može napraviti s vodom i umiješati povrće (jer u uputi kaže da može s vodom i s voćem), ali od 6 mjeseci ako se ne varam
pojma nemam, ja sam ti ovisnik o uputama i držim ih se, ne samo kod dječje hrane nego kod svega. Čak sam pročitala upute za korištenje dječjih kolica....čitam i upute na svakoj igrački, grockalici i sl....

Neposredna veza do poruke: 1323
23.2.2013 9:39:27   
Sunshine28
hmmm...na kutiji od prosa spominju samo mjesanje sa vocnim kasicama, ali opet ista je prica i sa rizinim pahuljicama...samo sto nam je za rizine ped. rekla da ih mozemo mjesati sa povrcem...pretpostavljam d je tako i sa prosom...
ali ajde, pricekat cu joj andy - naseg eksperta za proso da presudi user posted image

inace evo jos jedna duuuuuga subota za Em i mene....ona jos krmelja, gledam je na video monitor i cekam da pusti glas pa da odem po nju...a sta cemo onda nas dvije od dosade nemam pojma, svijetla tocka je da mi danas konacno dolazi sestra! nisam ju vidjela od 10. mjeseca! user posted image user posted image user posted image samo ne znam kada....

curke uzivajte sa obitelljima u vikendu, sta reci, kao i svake subote mislim na vas i zavidim vam user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 1324
23.2.2013 16:23:15   
ivana1112
Evo napokon da mi se otvorilo da napišem post! nešto šteka na rr!

Nego, mame moje, vidim da se puno toga izdešavalo na rr, ja sam imala ispit jučer pa vam se nisam stigla javiti ovaj tjedan, a bila je 1.godišnjica braka user posted image !
Prvo, user posted image za sve bebice koje lijepo papaju, rastu, vježbaju user posted image
tenkić, onaj link je odličan što si stavila, samo kod one vježbe kad mu treba podić trbuh da mu nogice budu spremne za puzanje, moj L se diže na prstiće, i hoće hodati, tako da mislim da mi ne budemo puzali user posted image Al odličan je link za vježbice! user posted image I još nešto, vidim da si dala Bo one Hipp za laku noć pahuljice, i ja sam danas to kupila, pa me zanima jesi li primjetila da je Bo sitija poslije toga pa manje još pocica prije spavanja, ili da možda duže spava? I ono što si rekla da ti ona zavija po noći, i manje spava, to su ti vjerojatno zubići, i najčešće su simptomi navečer, odnosno po noći, češće buđenje, plakanje, itd. user posted image

Mi smo baš u toj fazi nespavanja + odbijanje hrane (al dobro mi dođe da prikupim i smrznem malo mlijeka user posted image ) Nama ide 9.zubić user posted image user posted image user posted image

Andy, nadam se da si završila selidbu, prvi sunčani dan, ja ću te samo nazvati i reći da te čekam u Zebri na kavi user posted image

Moram pohvalit L, u ovih par dana koliko se nismo pisali, L je naučio pljeskati (naravno ne kad ja to poželim), gledao je djecu u crtiću Bumbi kako plješću, i samo počeo pljeskati i smijati se sm=smiley32.gif]user posted image user posted image Puno i pričamo, slažemo glasove, vrštimo, vičemo! user posted image

E, i bila sam u City-u u Mulleru, išla po one kupone, ima ih još puno, mislim da su novi, vrijede do 7.mj. Obavili smo šoping, kupila TT čašu s kljunom, danas ću baš probati, Tenkić mislim da si ti spomenula da ju imaš. Kakva ti je?

I išli u Magic baby po puzzle, i naravno da ih nema, niti u jednom Magicu u ZG user posted image , i onda se mm sjeti da može uzeti 2 kocke tatamia (trenira taekwondo) iz dvorane, a ja se živa pojela tražeći te puzzle user posted image

Ne znam jeste čule, otvorio se na Žitnjaku magic baby outlet, bolesno niske cijene, mi smo kupili novi kimbač po 260kn sa ladicom za posteljinu! user posted image i novi madrac i tutu koja svira! user posted image Ima dječjih vrtića po 200-300kn, hodalice, hranilice,,autosjedalica, kolica, biciklići, kišobran kolica od100kn na dalje...ma super. Moram ovaj tjedan opet tamo user posted image user posted image

Suny i mi smo sami danas, mm ima gažu večeras! user posted image
Eto toliko, malo duži post od mene, uživajte za vikend mame i user posted image

Pozdrav

27.06.2012. mamin dečko L
13.11.2013. mamina princeza K

Neposredna veza do poruke: 1325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!