ivana1112
|
Bok curke! Andy, samo ti došetaj, naći ćemo se na pola puta! Ja sam stvarno za bilo gdje da se nađemo, meni nije problem nigdje! Evo danas sam trebala nešto do faksa otići, nas dva smo fino prešli cijeli grad, bus, tramvaj, pa popili kavicu, odspavali malo u kolicima, došli doma i onako zabundani u kolicima na balkonu još 2 sata odspavali! Vidim da je aktualna tema dohrana! Pa da se uključim s obzirom da sam ja počela s dohranom, s 4,5mj. Zato jer je L bio u bolnici, nije 2 dana htio jesti(od bolova) , počeo mi je gubiti 100g dnevno! pa sam počela s kašicama, tek toliko da nešto pojede, iako je on bio na infuziji pa nije baš bio potpuno gladan! Ugl, odlično je prihvatio kašice, otvarao usta, gutao, ko da mu je to 15. kašica, a ne prva! Pa sam tako i nastavila, uvela sam mu jedan obrok kašice. Doduše ja sam počela s voćnim, jer sam u bolnici mu davala one kupovne hipp-ove, a one su samo voćne za 4.mj. Pa sam pozvala patronažnu, onda mi je rekla da mu počnem žitarice davati, a povrće s 5,5mj (nisam još dala povrće) iako ima 5,5mj sad. Žitarice je isto odlično prihvatio,pa sam mu počela u žitarice dodavati voće! I to voli! A tenkić, što se tiče tih žitnih kašica, meni je patronažna rekla da ako koristiš ad, npr. NAN, uzmii te žitne pahuljice od istog proizvođača, od Nestle-a, kutija ti dođe oko 15kn (ja ih koristim), jer ima pahuljica koje se rade s vodom, što znači da u bazi tih pahuljica je ad! Pa ako ti dijete pije Nan, a ti koristiš npr. Hippove pahuljice, zapravo koristiš dva različita ad! A to znamo, nije preporučljivo! Eto toliko!