ivana1112
|
Bok cure, ja se konačno dokopala interneta.jer mi je doma stick (imam mobilni internet) krepao! (taman je prošlo godinu dana garancije Kako čudno, ha! Ugl, jel se sjećate onog "pelenskog osipa " što sam vam pričala da ima L na podrčju pišonje? E pa ipak sam otišla kod pedijatra i ipak su gljivice, tako da se sada mažemo Plymicolom i već je bolje nakon par mazanja! Usput smo se i vagali, imamo 8kg A i zubići opet idu van, i to ne gornje jedinice, kako bi se očekivalo, već gornje 2-ke, pa će biti mali drakula kaže pedijatar Do Božića ćemo imati 4 zubića Vidim vi svi volite snijeg, a ja sam tak u depri zbog tog snijega, pao je prvi dan i bilo ga je lijepo za vidjeti, a sad koma, mrzim bit zatvorena doma, a po ovoj bljuzgi i ledu ne mogu ni u šetnju s malim! Eto, da se pohvalim, danas mi je ročkas pa sam kod roditelja na rođendaskom ručku , a sam već spekla, i čeka goste! Mame s rr, svratite na krišku torte! A što se tiče prvih zubića, jana mom L su 2 tjedna izlazili, a u ta 2 tjedna, plač, plač, vriska, plač! ne raspoložen, nije htio jesti, ja se izdajam pa jede na flašicu, ugl, davala sam mu jesti tek kad bi zaspao, ili tik prije nego se treba probuditi, drugačije nije išlo! koma Stolica je bila rjeđa i češća,nego inače! Bez temperature! Evo sad izlaze opet zubići, blaži su svi simptomi, ali svi prisutni! To valjda tako mora biti kad su zubići u pitanju!