|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe-2012
8.12.2012 11:10:21   
tenkic
Kolko snijega!

Ines, nadam se da niste danas po ovom katastrofalnom vremenu krenuli na put za OS, ako ipak jeste, želim vam sretan put!

Moje dijete navečer postane poprilično cendravo i izgleda da je uhvatila rutinu da je oko 8 vježbanje, cicanje pa spavanje pa nam je onda najpametnije u to doba biti doma i ne remetiti rutinu (osjeti ona kad nije doma i kad nije u svom krevetiću)....tako da ćemo mi malo s izlascima morati pričekati...srećom ja baš nisam ni prije bebe nešto puno izlazila navečer pa mi to uopče teško ne pada.

dugo željena mala BO rođena je 12.08.2012.

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 676
8.12.2012 14:02:50   
Sunshine28
zatrpane nas dvije! doslovno! kroz staklo od ulaznih vrata vidim da nam je snijeg zatrpao izlaz iz kuce sa nanosom od barem 30 cm! nisam se usudila vrata otvoriti da bacim smeće kako mi snijeg ne bi upao u kucu! mm je jutros u pola 8 otisao na posao pjeske jer smo, kao sto sam vec spomenula, bez zimskih guma! sreca da do posla ma 20 min. hoda, doci ce tek u 8 navecer, a do tada sta nam bog da user posted image
sva sreca pa sve imamo za danas...ali i da postoji taj konzum online shopping pa cu danas naruciti namirnice i hranu za Em da nam stigne u pon. ujutro! 'ko za vrag ostala nam jos samo jedna kutija formule koju sam jutros otvorila...trebali smo sutra ujutro u shopping....
a sinoc, oko 3h curka se jadna razderala, pun nosic i grcevi u isto vrijeme...nista, mm dovukao gore u sobu usisavac i sa arianom isisala iz nje cudo od balaca! nakon toga jos ju malo nosala i zaspala ponovno, prvi put za vralicom, nije ju pustala do jutra user posted image

eto, mamice moje, nadam se da ste svi kuci, na topolom sa bebacima!

I + G = E & L

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 677
8.12.2012 17:03:28   
tenkic
Mi prošetali malo s Bo u klokanici. Prvi put da nije zaspala u šetnji. Samo je začuđeno gledala što je sad pak to. A kad smo došli doma je s guštom pocicala svoju porcijicu i zaspala snom pravednika.
Naše brdo je zatrpano snijegom, ralice su zaboravile na nas (ma bitno da čiste prilaz bolnici Sveti duh)

Neposredna veza do poruke: 678
8.12.2012 18:26:10   
Sunshine28
bravo tenkic za stenju! user posted image user posted image user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 679
8.12.2012 18:48:50   
andydea
Hohoho evo da se i ja javim...
jučer navećer došli iz vana..bili u shoppingu,ali samo u Konzumu...Tenkić da DI uvijek ide sa nama user posted image
Ujutro se DI zbudio oko 5h za sisu i iz kreveta sam gledala pravu zimsku idilu...nastavili spavati i zbudili se u pola 10h...kad ono 30cm user posted image user posted image user posted image
Danas nikam nismo mrdnuli user posted image ...lijepo sam i kruh spekla,ručak..pa kasnije Muffine...pravi obiteljski mirisi i ugođaj...
mm je očistio snjeg tek navećer kad je prestalo padati...sa drugima iz ulice.
Suny i mi smo imali za danas velike planove,ali odgoditi čemo za sutra...user posted image
U pon.mi je veliki dan, napokon idem ginek.nakon poroda...veli mm ko zna možda saznamo da si opet trudna user posted image ...ajme dajte zamislite da je tak !
Tenkić i mene moja sveki davi za telkač,ali pa nemamo mi više one tel.starinske koji zrače sto na sat kao nekad...sad je tehnologija napredovala...moj DI uživa kad gleda baby program...priča i koda bu poletil user posted image user posted image user posted image ...a osim toga negleda stalno..
Ja sam odlučila da ne idem na Božićnu većeru jer meni nije na 5min..nego na 45min..totalno na drugom kraju grada...da je na 5min..išla bi ,ali ovako ne...user posted image
uf nadam se da sam sve napisalauser posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

Neposredna veza do poruke: 680
8.12.2012 18:57:52   
ines_os
mi smo još u zg ne možemo sa parkinga van koliki je nanos snijega
auto se ne vidi,užas a još ovdje uzbrdica
probali smo i neide
kao vlak u snijegu smo

i meni je božićna večera danas i isto ne idem jer je u rijeci a to je 170 km

Ivan isto gleda tv i mislim da nije to nešto,nije cijeli dan ispred tv-a

mi gledamo bumbu na youtube-u,obožava ga

18.7. 2012 u 19.27 h došlo je mamino zlato IVAN
3900 g 50 cm

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 681
8.12.2012 20:59:09   
andydea
Dobila sam kupone za hipp kašice i frutekove sokiće.od Konzuma...i nakupovala puno toga...jer je cijena bagatelauser posted image user posted image user posted image ...ali mi sa time počinjemo tek za 2-3mj..user posted image
Dobro sam provjerila rok trajanja i sve vrijedi do sljedeće godine u zimuuser posted image
Di već spava ko top...nije mu puno trebalo danas...user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
Neposredna veza do poruke: 682
9.12.2012 13:04:54   
Sunshine28
moja cruka jako prehlađena user posted image cijelu noc, svakih pola sata vriska od minut bez otaranja okica i onda mir, dezurala sam i cekala da se zbudi da ju mogu usisati, ali nista...tak smo docekle juto...nema temp., ali okice su joj staklene i nema volje za nista, lezi ususkama u lezaljki, gleda na pola oka igracke i dremucka...sitroce moje malo user posted image

bella i ja sam primjetila kako idem Em malo na zivce kada je par dana samnom sama (tata nam zna raditi od 8 do 8 2-3 dana za redom)user posted image user posted image user posted image kada joj tata dođe doma tak se razveseli i nece me ni pogledati user posted image user posted image user posted image

ja isto Em paranoicno micem od tv-a, iako ona lijepi okice za njega cim je ostavim bez nadzora user posted image user posted image
jednom sam se tako zagledala u sulejmana i ostvaila je na rukama nakon hranjenja, mislila ona spava, kada u reklamama ja bacim pogled a ono okice sirom otvorene! user posted image mislim da njima uopce nije bitno sta je na tv-u, vec da ih svjetlost i boje privlace...ha dok mogu micat cu ju od tv-a, a kasnije kada to vise ne bude moguce neka gleda...nemam neko objasnjenje za to samo nekak isto mislim da to nije dobro za okice...

I + G = E & L

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 683
9.12.2012 13:06:45   
Sunshine28
i da, mislim cijelo jutro na anne i njene klince kak se sto posto odlicno zabavljaju na sljemenu user posted image

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 684
9.12.2012 21:26:19   
ines_os
emica draga pusi je od Ivana i mene

mi smo stigli zivi i zdravi u osijek tu ćemo biti tjedan dana pa onda najvjerovatnije u split na tjedan dana ili zg
jos cemo vidjeti

18.7. 2012 u 19.27 h došlo je mamino zlato IVAN
3900 g 50 cm
Neposredna veza do poruke: 685
9.12.2012 22:16:21   
tenkic
Sljemenska cesta je zatvorena pa sumnjam da je Anne uspjela doći gore. policija blokira autima prilaz (mi danas bili kod bake na ročkasu i to je taman kod sljemenske ceste pa sam informirana)
I sve ceste po gradu su bljak. Skroz je rizik voziti se, ne zato što mi loše vozimo, nego me je strah luđaka koji se furaju sa ljetnim gumama, a ima ih. Tako da sam navečer sama išla s malom doma autom i to preko Šestina tj "brdskom dionicom" oko ZG i uspješno smo se vrnuli doma- po toj cesti se ovi s ljetnim gumama ne usude vozikati!!!

Uglavnom, oko 2 sam trebala podojiti malu a ona neće i neće, vrišti i vrišti, a mi kod bake u gostima....i veli mm da više neće slušati vrištanje, da ju vodi na zimu, on je primijetio da djeca vani na zimi ne vrište user posted image
spakirao ju je opet u klokanicu i moram vam reći da nije ni zucnula, štoviše veli mm da je vani hrkala, prošetali su se do žičare (ok bivše žičare), taman pol sata šetnjice (bebe ne bi smjele po zimi duže od pol sata biti u klokanici) i kad se vrnula doma da samo vidite kak je bila tiha i mirna i kak je papala bez problema!

navečer imamo problem, nije joj dosta jedna cica da se uspava, ponekad ni obje nisu dosta...hmm...to ću morati prodiskutirati s pedijatricom...

(Odgovor članu ines_os)
Neposredna veza do poruke: 686
10.12.2012 10:00:21   
andydea
jutro user posted image
Puse šaljemo i mi maloj Em user posted image user posted image user posted image
Mi spavamo pod 14 stupnjeva jer naši ne griju po noćiuser posted image ...možda zato DI nije prehlađen user posted image
ma užas..preko dana nam je 20 stupnjeva..pa to je za poluditi,ja se doslovno smrzavam ako nešto ne radim user posted image ...inače užasno sam zimogroznauser posted image ...
Ali eto namjeravamo uzeti grijalicu za sobu...za sada Di kupam u kupaoni jer tamo ima dva radijatora i grijalicauser posted image ...(mi smo u toj kući podstanari)--a stariji ljudi štede na grijanju user posted image ...makar smo u podkrovlju hladno je..a ljeti idila user posted image user posted image
Kupili smo konačno vešmašinu user posted image user posted image user posted image ...samsung bublle eko...odlična je ...3200kn na popustu..nije jeftina ali bolje joj je da pere bar 10 goduser posted image user posted image user posted image
Jučer smo bili u west gat-u...Kupili smo Božićne pokloneuser posted image user posted image user posted image ...sve je obavljenouser posted image
Danas ginekolog user posted image ...javim vam kako je prošlo...puse

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
Neposredna veza do poruke: 687
10.12.2012 10:11:25   
andydea
bella zavidim ti user posted image ...lijepo se provedi u kinu user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 688
10.12.2012 11:05:44   
LorVer
Dan user posted image

user posted image maloj Em da joj sto prije bude bolje user posted image

Stvarno vas je dole zatrpalo. Kod nas ima snijega ali ne tolko ko u Zg.
Mi se za dva tjedna spremamo dole na put, nadam se da nece jos padati.

Mi smo konacno sredili Mar sobu, pa sad ju stavljam preko dana da tamo spava. Po noci je jos za sad kod mene u sobi jer mi se bas ne seta. Razmisljamo da stavimo krevet, pa ako bi po noci bila zahtjevna da ja tam prespavam.

Sterne fallen nicht von Himmel,
sie werden geboren

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 689
10.12.2012 13:16:48   
LorVer
Andy, a da vi njima recete da vam je hladno i nek malo grijanje pojacaju. To vam je pak stvarno hladno. I to ak oni po noci iskljuce grijanje, pa time uopce ne stede,, vec gube, jer prostore u jutro opet ispoceta moraju grijati.

Bella user posted image za kino. I ja idem ca curama ali poslije praznika gledati Anu Karenjinu.

Sterne fallen nicht von Himmel,
sie werden geboren

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 690
10.12.2012 14:41:17   
anne

IZVORNA PORUKA: bella 1

dan user posted image

mi smo hvala Bogu na 4. katu user posted image user posted image napokon neka korist user posted image user posted image pa nismo zatrpani, šalu na stranu, tramvaji ne voze, kolaps u prometu evo mislim da sada prolazi onaj stroj kaj tramvajima čisti prugu, planirali smo na roćkas jedan ali sve smo odgodili i doma smo svo troje, moram priznat da uživam jer obožavam snijeg, vele da je u zg zadnji puta toliko snijega bilo '57. god

Tako i mi!
Baš je divno! Baš bi se ludirala na snijegu, ali moji nisu raspoloženi.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.
Neposredna veza do poruke: 691
10.12.2012 15:09:10   
Sunshine28
i andy, jer cetvrto na putu? user posted image user posted image user posted image

Em je danas bolje sto se prehlade tice, bolje je i sinoc spavala, samo dva puta vrisnula bez da se probudila...ne kaslje jako, a nosic skorz otcepljen, samo sto je sada drugi problem, od jutra jaki grcevi, ne moze uopce jesti!
ujutro u 8 je pojela svoju dozu i od tada skoro pa nista! ne znam sta vise, sada vec 7 sati nije jela! taman krenemo sa hranjenjem i nju uhvati grc i dreka i onda nece ni pomisliti na hranu...uh! jedno ode, drugo dođe!user posted image

inace, bella, prehladu bez temp. je lako prepoznati, kao kod odraslih, kasalj, pun nos, staklene okice i bezvoljnost....

I + G = E & L

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 692
10.12.2012 16:08:06   
Sunshine28
evo konacno je pojela! dakle 8 sati nije nis jela, cak ni caj pila! uzas...sada je kao da se nije nista dogodilo, smije se, mlatara rukicama i nogicama, za nevjerovat!

nego andy zabravih komentirati za grijanje....glupo ce zvucati, ali sada kada cujem na kojoj temp. Di spava i nije mu nista konacno mogu odahnuti za Em...
mi imam centralno u cijeloj kuci, ali je u spavacoj sobi samo jedan radijator koji je premali za cijelu prostoriju kada temp. odu dublje u minus i ne moze ju ugrijati na vise od 18 stupnjeva...ako hocemo da bude toplije moramo bezpotrebno cijleu noc grijati ogromno prizemlje na +30..neisplativo....
ranije to nije bio problem jer mm i ja volimo spavati u hladnom ali sada u toj sobi iskljucim radijator i pred spavanje ugrijemo na 27 sa klimom i onda upalimo grijalicu koja uspjeva preko noci odrazati temp. na oko 22...
stalno sam bila u brigi da mi je Em mozda bolesna jer joj je po noci prehladno...
ipak 14 user posted image i ja bi zamolila gazde za koji stupanj vise,,,,

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 693
10.12.2012 18:09:15   
tenkic
meni je termostat u dnevnoj sobi, grije na 23 stupnja. u bebinoj sobi je 21. ak se mene pita moglo bi biti i toplije, al što je, tu je. pedijatrica je rekla po danu da bude na 21-23 stupnja, a po noći na 18-20 stupnjeva...

Neposredna veza do poruke: 694
10.12.2012 20:40:49   
Jana1208
Večer...user posted image

Evo mi uspješno riješili subotu, ja otišla na završnicu oko 21 i vratila se u 3...user posted image ...uspijela sam izdojiti 100 ml kroz dan i to sam ostavila mm, on ju je u prvom buđenju uspio uspavati sa varalicom bez hranjenja, a u drugom je popala 80 i dalje spavala...probudila se nakon kaj sam došla doma, naravno...user posted image ...uglavnom ja zadovoljna...
Mi smo kroz noć na oko 20 stupnjeva a kroz dan oko 23, osim kad naložimo vatru u kaminu onda zna biti i oko 25... user posted image user posted image ...al mi volimo kratke rukave po kući...

Nego cure, vi koje imate iskustva sa zubićima, moja L je skroz čudna zadnja dva dana, bljucka svako malo (ili povrati, neznam koja je razlika, uglavnom ništa puno, ali izbaci), a ona inače uopće ne bljucka, bar nije do sad, ima po dvije stolice dnevno, a do sad je imala 2-3 tjedno, slini, sve stavlja u usta, strašno je razdražljiva, ali i bezvoljna i pospana, skoro cijeli dan je prespavala, al na rukama, u protivnom je urlala i sad već spava u krevetiću, konačno....jede normalno...temperature nemamo...jel moguće da će nam uskoro zubići ili su to jednostavno takvi dani??? user posted image

12.08.2012. & 08.01.2015.

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 695
10.12.2012 20:55:41   
andydea
većer user posted image
Ništa od curice user posted image user posted image user posted image ....sve je ok...menga nije ni navidikuuser posted image user posted image user posted image ...kad dođe idem vaditi papu...i to je to..bitno da je sve ok user posted image ..jajnici su super...
ma nije  tako jedostavno za grijanje...user posted image  ..govorim stalno,ali nema pomoćiuser posted image
dok mi ne pukne filmuser posted image ..ma po noći ni nije neki problem jer smo svi zabundani user posted image ..ali prek dana nam je onak...moramo biti u 3sloja ...uf

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu Jana1208)
Neposredna veza do poruke: 696
10.12.2012 21:11:50   
tenkic
I moja mala je danas nešto čudna. Kažiprst stalno u ustima. Spavala je više nego inače. A predvečer je počela plakati i nikako da prestane. MM ju nije uspio smiriti. Kad sam ju ja uzela u ruke se smirila, kad sam ju polegla opet plač i vriska. Na kraju smo odustali od večernje gimnastike masaže i puzanja, ponudila sam joj obje cice i sad spava...nadam se do jutra uz povremena buđenja za tankiranje...

Idemo u srijedu pedijatrici pa ću ispitati što bi joj to moglo biti...opet grčavi??? ili zubići??? ali ja baš i nemam osjećaj da onan nešto puno više slini nego obično

he-he- Andy, sad mi je jasno zakaj Di u stanu nosi kapicu user posted image
(suosjećam s tobom, i ja sam zimogrozna...iako, otkad sam bila trudna, stalno mi je nešto vruće..hmm..)

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 697
10.12.2012 21:34:58   
Jana1208
tenkic, a možda su nam curke mali meteoropati....user posted image user posted image user posted image
kako god, nadamo se mirnoj noći....ja odoh na spavanje, leđa me ubijaju od cjelodnevnog nosanja, bile smo same cijeli dan, mm se vraća tek sutra popodne, pa se nadam da će curka biti mirna...bar do onda...user posted image user posted image

nooć

12.08.2012. & 08.01.2015.

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 698
10.12.2012 22:56:34   
Sunshine28
jana ma sigurno si upravu, mm radi sa djecom i uvijek mi kaze kako se na njima osjeti promjena vremena, ili su svi razdrazljivi i plačljivi ili su pospani!

inace Em je opet podivljala kasnije poslijepodne, grcevi pa grcevi...nije mogla opet jesti, jedva sam ju nahranila nakon kupanja, i to tako da sam u kosari od kolica podigla uzglavlje i hranila je tako stojecki....druge nije bilo, svaki put kada bi se podigla na ruke krenuli bi grcevi! hvala bogu na mojim fantasticno multifunkcionalni kolicima! jedva zaspala....danas lose i proslo samouspavljivanje....vristala, ali jakooooooo....jedva smo nekako! evo sada konacno spava, a jedem moj dijetalni puding i molim boga da nam noc prodje dobro!
inace samo da se pohvalim 20 dana = - 6,5kg, bravo ja user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Sunshine28 -- 10.12.2012 22:58:05 >

I + G = E & L

(Odgovor članu Jana1208)
Neposredna veza do poruke: 699
11.12.2012 10:28:59   
tenkic
Bravo Sunny! I svaka čast, ti si jedina koja se ne žališ da te bole leđa, a koliko Em plače vjerujem da se dosta nosate...

Mi osim nosanja pribjegavamo metodi vozanja kolicima po stanu, nosanja u klokanici, uspavljivanja pod napom i pored radija koji nije narihtan na stanicu pa krči

Ali mi smo jučer i u šetnji bili, a vjerujem da ćemo ići i danas, pol sata je dovoljno da beba udahne malo svježeg zraka i da joj proradi sluznica nosa

Neposredna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!