Sunshine28
|
jos sam dijeti i jako sam sretna, zadovoljna i nimalo gladna, a kile samo padaju! evo nakon malo vise od mjesec dana -8kg!!!! bravo ja sada kada vidim kako je lako idem sve do svoje normlane tezine kakvu sam imala prije 4-5 godina prije nego sam se uljuljkala u bracni zivot i pala u depru zbog nemogucnosti da ostanem trudna, a to drage moje znaci jos 20kg! nema veza...u travnju mi je 30. rođendan i ima da na taj dan obucem svoju najdrazu bijelu haljinu velicine xs! kada prestanete dojiti toplo vam preporucjem Dukan dijetu, odnosno svima osim andy koja ne voli meso! e, a sada hemoroidi....imas andy mast u ljekranu, zove se Faktu, kosta 39 kuna, ona ti je super kao pocetna terapija, 2 tjedna se mazi s njom navecer i ujutro nakon kakice, idealno je da ju mazes nakon tusiranja/pranja guze, ali mozese umjesto tusiranja obrisati se vlazim wc papirom pa onda namazati...vlazni wc papir preporucam Tempo sesitive iz Mullera (12-15kn)... a nakon toga, ako i dalje ne prođe skroz prijeđeš na Hemopropin mast (od propolisa i bez kemije) i nju mozes nanositi po istom principu skroz dok ne nestanu...na zalost, kada se hemoroidi jednom pojave nema ljeka, moguce je samo na neko vrijeme ubiti simptome, ali ova prirodna mast od propolisa se moze koristiti neograniceno tak da se s time mozes "servisirati" dozivotno i bit ces ok...velika tuba hemopropina kosta 45 kuna i imas je dosta za skoro 4 mjeseca...obje masti mozes koristiti dok dojis i u trudnoci, meni su pricali da se Faktu ne smije, ali gin. mi je rekla da je to glupost i da ju kupim i koristim jer jedina najbolje pomaze...samo kao sto sam ti rekla, samo kao terapiju 2 tjedna... ja sam od poroda na Hemopropinu, terpaiju Faktu sam obavila prije poroda da mi ne bude strasno ako budem imala epi. rez...ali eto, na kraju carski bella i Em ne vadi rukice iz usta, uhvatim ju da od jednom glođe obadvije šakice! ne znam samo kako joj to uspijeva! citala sam da je to ok, zove se "orlana faza" dijete istrazuje svijet sa ustima, a sta ce prvo nego samo sebe! inace mi smo jucer bile kod mm u dvorani na Djed Mrazu, bilo je jakooooo puno djece, sve sareno, glazba, bor, djedica akrobat, Em je sve pomno promatrala i cudila se! kada su svi otisli stavila sam ju na strunjacu veliku na sred dovorane pa se malo valjuskala, ma super joj je bilo!