|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe-2012
11.12.2012 11:17:28   
andydea
jutro...
i meni Di nije sinoć htio zaspati,pa sam legla s njim u krevet user posted image ...volim kad spava sa mnom..nema ljepšeg spavanjauser posted image
Mi sutra na sistemacki i pikicuuser posted image
ma veselim se samo da vidim koliko ima kila i koliko je narasaouser posted image
Imam dvojbu kada početi sa dohranom user posted image ...patronažna mi je rekla da je DI velika beba i da bi mu trebala ponuditi kašicu od jabuke sa 4mj...a ja strogo želim do 6mj.dojiti, bez ičega...pa sutra ću pitati pedijatra !-a kaj vi mislite o tome...znate mene user posted image user posted image user posted image

Suny bravo...za kile user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 701
11.12.2012 13:05:52   
Sunshine28
ma tenkic bole mene leđa, samo ne znam kako sam se propustila pozaliti! user posted image user posted image user posted image ali ne nosimo se toliko, i mi vecinom prakticiramo voznju po kuci u kolicima, vec sam spomenula sa imam ful otvoreno prizemlje bez prostorija tak da imamo pravu stenicu user posted image user posted image user posted image posebno sada kada je otkirala da joj je super biti u kolicima sa podignutim uzglavljem...
Em super spavala, 11 sati u komadu! izmorila se jucer jako izgleda, i sa gladovanjem i sa grcevma i sa plakanjem pred spavanje....
ali eto, danas opet kombinacija grceva i bezvoljnosti neke - vjerojatno ostatci prehlade...ali za sada u balzem obliku! drzite fige da se ne pogorsa do navecer!

andy sretno sutra, nas dvije navijamo za Di da nam sutra prezivi pikice i postigne dobar rezultat na vaganju!user posted image user posted image user posted image

tenkic super mi je sto setas sa Bo unatoc ovom hladnom vremenu! ja se ne usudim obzirom da je Em sva neka jadna zadnjih dana, a i nemam klokanicu, a za kolicima ceste nisu prohodne...nadam se da ce temp uskoro biti malo balze i da ce ovi nasi debili konacno ocistiti i sporedne ceste pa da nas dvije negdje mrdnemo iz kuce!

I + G = E & L

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 702
11.12.2012 14:06:20   
ivana1112
Bok cure, ja se konačno dokopala interneta.jer mi je doma stick (imam mobilni internet) krepao! (taman je prošlo godinu dana garancije user posted image Kako čudno, ha!

Ugl, jel se sjećate onog "pelenskog osipa " što sam vam pričala da ima L na podrčju pišonje? E pa ipak sam otišla kod pedijatra i ipak su gljivice, tako da se sada mažemo Plymicolom i već je bolje nakon par mazanja! user posted image user posted image

Usput smo se i vagali, imamo 8kg user posted image

A i zubići opet idu van, i to ne gornje jedinice, kako bi se očekivalo, već gornje 2-ke, pa će biti mali drakula kaže pedijatar user posted image user posted image Do Božića ćemo imati 4 zubića user posted image user posted image user posted image

Vidim vi svi volite snijeg, a ja sam tak u depri zbog tog snijega, pao je prvi dan i bilo ga je lijepo za vidjeti, a sad koma, mrzim bit zatvorena doma, a po ovoj bljuzgi i ledu ne mogu ni u šetnju s malim! user posted image

Eto, da se pohvalim, danas mi je ročkas pa sam kod roditelja na rođendaskom ručku user posted image user posted image , a user posted image sam već spekla, i čeka goste!

Mame s rr, svratite na krišku torte! user posted image

A što se tiče prvih zubića, jana mom L su 2 tjedna izlazili, a u ta 2 tjedna, plač, plač, vriska, plač! user posted image ne raspoložen, nije htio jesti, ja se izdajam pa jede na flašicu, ugl, davala sam mu jesti tek kad bi zaspao, ili tik prije nego se treba probuditi, drugačije nije išlo! komauser posted image Stolica je bila rjeđa i češća,nego inače! Bez temperature! Evo sad izlaze opet zubići, blaži su svi simptomi, ali svi prisutni!

To valjda tako mora biti kad su zubići u pitanju!

27.06.2012. mamin dečko L
13.11.2013. mamina princeza K

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 703
11.12.2012 17:16:00   
andydea
Ivana drga pa sretan ti rođendan....puno zdravlja,ljubavi,sex-auser posted image ....bebača ,ma sve kaj si sama želiš...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bella ne zovi ga 100 puta....zovi ga 500 user posted image user posted image user posted image ...ma šalim se...opusti se i uživaj...za sve nas...
Ja Di ne nosim puno ,pa ruke bi mi otpaleuser posted image ....
Curke sutra je vaš dan...12 je user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu ivana1112)
Neposredna veza do poruke: 704
11.12.2012 17:30:49   
tenkic
Ivana, sretan rođendan!

Evo mi opet malo prošetale, uvjerena sam da maloj vani paše, danas je tak fino začorila, ma milina! Ja obožavam snijeg i uopće mi nije problem voditi ju van. Ja se zabundam u skijaško odijelo i gojzerice i baš me briga, super mi je!

Mi sutra slavimo 4 mj, idemo popodne pedijatrici na sistematski i pikicu (jadna moja malena, mrzi te pikice), ovaj put sam sastavila popis pitanja da sve nedoumice pokrijemo (iako sam dio već pokrila mailanjem s doktoricom preko onog nestle portala). A ujutro ćemo propustiti grupu za potporu dojenja jer mislim da bi to maloj bilo too much stresa.

Andy, dijete ti fino raste i napreduje, nema znakova da je gladan i mislim da mu ne treba još nadohrana. Pogotovo zato što kažeš da imaš puno mlijeka. Njegov probavni sustav još nije dovoljno razvijen i ako nije nužno nemoj mu dodavati papicu, to je moje mišljenje. Osim toga kašice će te samo baciti u dodatni bespotrebni trošak koji možeš odgoditi za dva mjeseca (što se ne preporuča nadohrana onim bebama koje baš ne dobivaju dovoljno samo s majčinim mlijekom?)

dugo željena mala BO rođena je 12.08.2012.

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 705
11.12.2012 17:39:07   
andydea
ma znam Tenkić,slažem se sa tobom...ali uvijek ti netko od stručnih baci "bubu" i user posted image
vidjet ću sutra kaj bu reko ped....možda se sretnemo...kod koga si ti...i kad ideš

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 706
11.12.2012 21:00:41   
Jana1208
Večer cure....

Ivana sretan ti rođendan...user posted image

Nama danas dan prošao baš nekako mirno, L je cijeli dan vesela i raspoložena, čak je i odspavala popodne u svom krevetiću...valjda zato jer je tata doma...user posted image
Neznam valjda onda nisu zubići, bar ne po ovim simptomima koje si Ivana napisala...mada svaka beba drugačije reagira...ma vidjet ćemo...

Sunshine svaka čast za dijetu, ja nisam uopće karakter za takve stvari i uvijek popustim, a i baš volim papati sve nezdrave gluposti, a o čokoladi da ne govorim...pojela je tonu u trudnoći i skoro se onesvijestila kad je mi je gin rekao da bude beba iznadprosječno velika...srećom nije bilo tako, L je rođena sa 3190 g...user posted image

Andydea, nama je rekla patronažna da je svaka beba invidualna za sebe i da kalendari jesu neka vodilja, ali da prvenstveno treba obratit pažnju na potrebe bebe, neke su s 4 mj. itekak spremne za dohranu, nekima ni s 6 se ne žuri i ne paše im...rekla je da ako vidimo da beba ima potrebu i da pokazuje interes da joj damo, a ako je zadovoljna samo cicom da ne forsiramo...ako sam ja dobro povezala Di je zadovoljna beba, lijepo papa i spava po noći, pa mislim da stignete...ma bude to pedijatar najbolje procijenil...valjda...vidim da svi idete ovaj tjedan....hmmm nama je sutra 4 mj. ali smo naručeni tek 19.12....kod naše pedijatrice uvijek gužva...user posted image ...i mi čekamo da nam da zeleno svijetlo za dohranu....

12.08.2012. & 08.01.2015.

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 707
12.12.2012 10:46:44   
anne
Jutro majčice.
Bome je hladno danas - odvela sam starije u vrtić i u dućan s kolicima. Bome sam se smrzla.

Sretan rođendan Ivana!user posted image
Bella bravo! I ja bi malo van s curama...user posted image

I mi smo bili kod pedijatra - 7200g i 65 cm! Jako sam ponosna!user posted image
Kaj budete kuhali - danas sam totalno bez ideje...

< Poruku je uredio anne -- 12.12.2012 10:47:22 >

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.
Neposredna veza do poruke: 708
12.12.2012 14:51:47   
ivana1112
Hvala cure user posted image user posted image je ostalo, pa svratite user posted image

Evo moram reći da je nakon duuugo vremena jedna neprospavana noć iza mene, moj L je tek oko 3 zaspao, pa se u 4 probudio, pa u 5 tek jeo, i to na jedvite jade! i u 7 već bio budan ko sova! ovi zubi su koma, jedva čekam da prođu, user posted image i da ponovno počne normalno spavati i jesti!

Kažu u petak +10 C user posted image user posted image user posted image Jedva čekam! konačno možemo u šetnju user posted image user posted image

Nego cure, kad ćemo kavu dogovoriti, eto dolazi ljepše vrijeme.?

Pozdrave šaljemo user posted image user posted image

27.06.2012. mamin dečko L
13.11.2013. mamina princeza K

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 709
12.12.2012 15:23:06   
keyt
Draga Andydea,

moje iskustvo s "nadohranom": Moja mala ima 4 i pol mjeseca, obožava cicati i isključivo cica. Također je napredna za svoju dob (s 4 mjeseca 6,5 kg i 64 cm) i također mi je prije dva tjedna pedijatrica sugerirala da slobodno počnemo s voćnim kašicama. Ja sam napravila kompromis i već dva tjedna maloj ujutro cijedim sok od jabuke, mrkve ili kruške (na ribež pa kroz gazu). Dajem joj na žlicu i ona je to u početku shvaćala kao igru, što je bilo jako simpa. Uglavnom, to su tako male količine koje popije (10-ak ml) koje joj dobro dođu da se privikava na nove okuse, a nimalo ne ometaju dojenje. Dapače, nakon sokića s guštom se baci na cicanje. S kašicama mislim početi sa 6 mjeseci. Eto, toliko od mene

(Odgovor članu ivana1112)
Neposredna veza do poruke: 710
12.12.2012 17:23:53   
tenkic
Evo nas od pedijatrice. Mala je cijepljena redovnim cjepivom+protiv rota virusa. A nakon toga su se još i mama i tata u znak solidarnosti s bebom išli cijepiti protiv gripe. Naime stiže nam gripa iz Amerike veli pedijatrica i to je najpametniji način da zaštitimo i sebe i bebu.

Budući da se ja planiram vratiti na posao nakom 9 mjeseci i da sam malo iscrpljena pedijatrica nam je predložila da sad dva tjedna nakon večernjeg dojenja maloj ponudimo 90ml bočice, a onda s 4,5 mjeseca da počnemo joj za večeru davati žitarice. kad apsolvira žitarice negdje valjda s 5,5 mjeseci uvodimo povrće za ručak, a onda tek na kraju idemo s voćem za doručak. Naime kaže da ne bi uvela voće prvo jer bi se beba mogla naviknuti na fino slatko voće pa nam neće ovo ostalo htjeti prihvatiti.

Eto malecka sad spava, nadam se da neće imati posljedica od cijepljenja, ovaj put mi je začorila pa joj nisam stigla dati preventivno čepić protiv bolova.

Andy, mi smo kod pedijatra na Trešnjevci, ali smo bili danas i u domu zdravlja u Filipovićevoj da se cijepimo protiv gripe, škicnula sam u dječju ambulantu al te nisam usnimila!

Mi smo danas 4 mj!!!! 6100 grama, 63,5 cm dužine!

I čestitamo svima koji danas slave 4 mj user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio tenkic -- 12.12.2012 17:24:54 >

(Odgovor članu keyt)
Neposredna veza do poruke: 711
12.12.2012 22:22:08   
andydea
većeruser posted image
Evo i našeg izvješčauser posted image
DI ima danas 3mj i 19 dana -7000kg i 64cm user posted image user posted image user posted image ..cjepili smo se, dobili zeleno svijetlo da krenemo sa dohranom sa navršenih 5 mj.jer Di ionako na sisi dobro napredujeuser posted image user posted image ....rekao je da počnemo sa žitaricama,pa voće ,pa povrće...
Keyt hvala ti na savjetu...
Tenkić i Bo je velika user posted image user posted image user posted image ...bila sam oko 14h...kod ped.
Mi imamo sljedeću kontrolu sa 6mj...Di je bio odličan...smijao se cijelo vrijeme...čak smo i shopping kasnije obavili...ah taj Božićuser posted image
I da ne zaboravim čestitam svima koji danas slave svoje mjeseceuser posted image user posted image user posted image ...
e da smo danas rodile bio bi to dan za pamčenje...hehe 12.12.12user posted image
Ivana ja sam za samo reci kada...ajmo curke idemo se okupitiuser posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
Neposredna veza do poruke: 712
12.12.2012 22:25:54   
andydea
Anne sad sam skužila da si i ti bila sa Rebekom...velika curkauser posted image user posted image user posted image ..kako samo rastuuser posted image
sjeti se ....trebala sam tiskati sa tobomuser posted image user posted image user posted image ...a sada već brojimo kilaže i centrimetre na veliko user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 713
13.12.2012 10:23:12   
tenkic
Bella, koja je to knjiga? Ja bi literature tog tipa da znam kako se s malenom igrati. Mada i ovaj baby fitness koji s njom radimo ujutro i navečer služi za razvijanje IQ.

Znači jedni počinju s voćem, jedni s povrćem a mi sa žitaricama! Još kontam da li da počnem s 4,5 ili s 5 mjeseci, veli pedijatrica da ranije počnemo jer ja planiram ići raditi s navršenih bebinih 9 mjeseci pa da mm ne bi imao problema s prehranom kad ostane s njom na porodiljskom...nego, tko zna, kakve su to točno izmjene u zakonu o rodiljama i rodiljnim naknadama jučer usvojili u saboru?

Andy, mimoišle smo se, mi smo u dom zdravlja Črnomerec naletili oko pola 4 (sistematski na Trešnjevci se opet odužio, mislim da smo preko sat vremena bili kod pedijatrice dok nismo pokrili sve aktualne teme vezane uz njen rast i razvoj)

I, da, sad se moramo boriti s tjemenicom :(

Neposredna veza do poruke: 714
13.12.2012 10:24:12   
andydea
jutreko
I mi smo opet naspavani user posted image ...ma Di je super bebač user posted image ...za poželjet, nije da je moj user posted image user posted image user posted image
Moram se pohvaliti da mi je vešmašina super...uopće se ne čuje, ni centrifuga...veš je predivan, baby program odličan user posted image user posted image user posted image
Danas mi brat slavi 18 god...jao kad sam ih ja slavilauser posted image ...to je poseban osjećaj...pa idemo na feštu popodne...
Bella ma probat ću ja ovaj puta sa žitaricama-moj Di je sav naopačkeuser posted image ...sav je poseban...i kaoda je prvi pa ništa nije po planuuser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
Neposredna veza do poruke: 715
13.12.2012 10:27:03   
andydea
Tenkić uzmi od mustelle pjenu za tjemenicuuser posted image ...vele da je odlična
a kaj se knjiga tiće ima ih puno...samo odi u tisak media na Trgu ili u arena centar

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 716
13.12.2012 10:59:52   
Jana1208
Jutro... user posted image

Bravo za sve bebe koje su hrabro prošle pikice i lijepo rastu....user posted image user posted image
Mi svoje mjerenje moramo čekat još tjedan dana, a već smo nestrpljivi... user posted image

L je konačno počela prihvaćat ad, nakon što od četvrtka svaki dan isprbavamo na žlicu (naravno od 5 žlica, 4 je ispljunula, nije joj se baš svidio okus, a ne moram ni govorit koju grižnju savjesti sam ja imala kad sam morala gledat male okice kako se čudom čude šta je sad to...grozno user posted image ), jučer je uspijela popit 30 ml na bočicu, iza cice naravno...i spavala od 8 do 1...prekočili smo buđenje u pol 11, ali zato je bila klasika u 1,3,5,7...svaka dva sata...ma doći će i naše vrijeme valjda za spavanje...izdržat ćemo...user posted image ...

Tenkic i mi smo imali malo tjemenice, skidali smo uljem i češljićem...sve otišlo dosta brzo...user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 717
13.12.2012 14:40:51   
tenkic
imamo mi i bademovo ulje i mustelu i gusti češljić, valjda ćemo to uspjeti skinuti. jedino mi se čini da kad to stružem joj postružem i malo kosice :(...ma i tak joj ovih dana opada kosica ko luda

Jana, pa tvoja i moja curka su bit će na istoj taktici (a i rođene su isti dan)- ti si već uvela dohranu s bočicom navečer, ja ću ovih dana (moram do DMa po Nan, to je papala dok je bila mala pa se nadamo da će htjeti i sada). A kad se navikne na dohranu bočicom za večeru idu pahuljice koje se budu radile s tim ad mlijekom na koji se navikne (moram proučiti koje tj od kojeg proizvođača kupiti, doktorica je preporučila u DMu ili Müleru jer su tam orig. pakiranja, a u ostalim dućanima prodaju prepakiranoz za istočno tržište)...i obje ćemo se nešto ranije vratiti na posao....nadam se da će i kod vas tata malo ići na porodiljni!
Ni ja baš nisam ljubitelj izdajanja, nije da nemam što za izdojiti nego nakon toga samo počnem proizvoditi više mlijeka pa me boli, a stvarno mi se ne rade zalihe u zamrzivaču jer je prepun pa baš i nemam mjesta za stvaranje zaliha mlijeka....

< Poruku je uredio tenkic -- 13.12.2012 14:54:17 >

(Odgovor članu Jana1208)
Neposredna veza do poruke: 718
13.12.2012 15:34:27   
Sunshine28
ej cure...nikako da se javim...Em jadna stalno cendra, grcevi....stvarno nemamo srece user posted image
a i tata nam je ovih dana vise kod kuce, sto je prava rijetkost, pa se druzimo zajedno sa malenom dok mozemo i bas nam je lijepo user posted image

nacula sam o tim zakonskim promjenama ali to se ne odnosi na nas, ako novi zakon umanjuje necija prava koja ta osoba ostvaruje u trenutku donosenja zakona onda se na tu osobu primjenjuju odredbe starog zakona - to vam je moj bespla pravni savijetuser posted image user posted image user posted image

bella i mene zanima koju knjigu citas? ajde napisi pa da kupim!

i mi smo dobili od sogija stolicu za hranjem sa stolom, sve se to podesava na vise razina i super je! samo sto je plavo, ali sta cu, radi vise od tisucu kuna ustede morat ce moja curka imati i nesto sto nije roza user posted image user posted image user posted image

i naravno, BRAVO ZA SVE BEBAČE KOJE ODLIČNO NAPREDUJU, I SRETAN "MJESECDAN" BEBICAMA OD "12." user posted image user posted image user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 719
13.12.2012 18:33:58   
tenkic
sunny- bolje cura s plavim stvarima nego dečko s rozim (plava je više unisex od roze)
...kao što sam već spominjala mi smo svu opremu ili dobili ili posudili i boje mi apsolutno nisu bitne....

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 720
13.12.2012 21:04:08   
Jana1208
Tenkic, da,baš jesu na istoj taktici...samo mi smo prošli sve dojenačke probleme, osim grčeva, naime po dolasku iz bolnice smo strugali soor sa jezika, pa onda prištići po licu, pa smo onda opet strugali tjemenicu...user posted image user posted image , i da i mi papamo nan, danas je pojela 60 ml...user posted image . Jedino kod nas tata neće na porodiljni, jer on ne radi, zapravo radi, ali trenutno studira, pa će biti doma od 6. mjeseca kad završe predavanja, pa do 10 kad opet počnu...a pošto on i dalje prima određeni dio plaće, ne isplati nam se da ga stavimo na porodiljni....user posted image ...cijelo ljeto će se on i curka zabavljati...osim kad budu ispiti...user posted image user posted image , a ja se nadam iskoristit godišnji krajem osmog mj.pa da se zaletimo i na more malo...user posted image

Sunshine, i mi volimo roza boju, ali smo isto tako dobili hrpicu odjeće od naša dva mala bratića, pa svaku noć spavamo u plavim piđamicama, a tu i tamo nam uleti i neki bodi sa autićima...ma nema veze, bebači su slatki šta god da im obućemo...user posted image user posted image

Inače, nama se sve više čini da nam ipak budu zubići skoro, ili se desni opako pripremaju, jer je L skroz nemirna, budi se u noći sa nekim čudnim plačem...i da, zna ju uhvatit nervoza pa onda sa čudnim izrazom lica trlja prstiće po desnima i počne urlati po 10-15 min....vidjet ćemo...mi smo u svakom slučaju danas se naoružali gumenim grickalicama i kupili smo calgel gel za desni, za svaki slučaj ako ju bude po noći bolilo...ako nisu ipak zubići, iskoristit ćemo to kad dođu...user posted image ...osim ako ne dođu u tišini za kojih 5 mjeseci...user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 721
14.12.2012 10:34:43   
tenkic
Jutro! Pa di ste svi?

Mi jučer nismo uspjeli maloj uvaliti flašicu prije spavanja. Uopće joj nije bila interesantna. Ali kad sam joj ponudila cicu, bila je sasvim druga priča!

Bella, ima što korisno u toj knjizi? Da li je primjenjivo na bebe ili je za malo veće limače? Takve knjige su obično za veće limače...

Neposredna veza do poruke: 722
14.12.2012 10:35:42   
andydea
jutrouser posted image
Bella čitala sam tu knjigu,super je..user posted image
Mi smo super ,dani nam prolaze u obavezama...tako da se baš i ne stignem javljatiuser posted image
Evo DI je upravo u ljuljački,Lana je doma ovih dana jer u vrtićima vladaju kozice,a curke mi nisu imaleuser posted image ..pa nisam baš sad za to da dobe svi tri..pogotovo DI...Laura u školici..još malo i ferijeuser posted image
Trenutno mi je boravak peglaonauser posted image
Ivana čim mi prođe ova ludnica došećem ja do tebeuser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
Neposredna veza do poruke: 723
14.12.2012 13:37:50   
anne
bella bome ti je dobra godina.

Meni je ova godina bila predivna, mirna i vesela.
Prošla je bila tužna i ružna.
A sljedeća? Jedva čekam da počne.

No, hoćemo li se naći da se upoznamo?

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.
Neposredna veza do poruke: 724
14.12.2012 14:09:10   
andydea
i meni je ova godina bila puna događanja...dobrih i loših...a u 2013 -tu želim ući sretno bez problemauser posted image
Anne ja sam za...samo se sve trebate složitiuser posted image
Malo je problem naći se u nekom centru, jer čemo zauzeti svaki put user posted image user posted image user posted image
Dajte ideju gdje...svakako bi trebalo biti u zatvorenom...

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!