|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimske bebe!
14.1.2013 17:20:28   
Hladna
Daze hvala ti, no to mi je ipak malo predaleko posto ja zivim u Koprivnici, mislila sam da ima u Zagrebu user posted image

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 901
14.1.2013 23:21:05   
bomboncic02
Drage mame koje ste rodile i koje ćete roditi naše malene zimske bebice, otvorila sam temu gdje ćemo pisati o našim malenim smotuljcima rođenim u zimi..
Pridružite se user posted image

Tu je link na temu
http://www.ringeraja.hr/forum/zimske-bebice-20122013/m_830399/mpage_1/tm.htm#830399

Svim forumašicama koje su još u komadu, a termin se bliži ili je prošao želim svu sreću ovoga svijeta i čim brži porod.

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 902
15.1.2013 8:59:58   
Točkica28
još sam u komadu user posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 903
15.1.2013 12:16:10   
daze
Tockice ima li kakvih naznaka da bi moglo krenit?
Ja sam uzasno neispavana,pola noci probdila nisam mogla zaspat...primjetila da mi ruke i noge pocinju oticat i jos mi noge trne.user posted image ah,te trudnicke tegobe...

05.02.2013. - Manuela, dar s neba

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 904
15.1.2013 15:26:27   
Tuck
Pozdrav curke! cestitam svim novim mamama na malim andjelcicima!
citam vas povremeno ali ne stignem pisati, a kad stignem onda me mob zeza :P
samo da se javim mi smo hvala Bogu dobro, jedemo, spavamo pomalo zezamo ali sve u svemu ide sve :)

sretno preostalim zimskim trudnicama a i onima koje to nisu a citaju nas :):-):-)

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 905
15.1.2013 22:26:13   
BUMBI
Hvala vam i ovdje na cestitkamauser posted image
Vidim nema nikakvih novih mama,ali da su nam Lotte i tockica blizu.Sretno cure.
Moje detalje dobijete malo kasnije,sad sam samo u prolazu

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Tuck)
Neposredna veza do poruke: 906
16.1.2013 22:32:21   
daze
Di ste preostale trudnice? Lotte jesi jos u komadu?
Nisam valjda ostala samauser posted image
Zimske mamice koje su rodile se vec druze na novoj temi,blagooo im se.meni se cini da nema kraja,ko da sam trudna godinu dana vecuser posted image
Sve nesto razmisljam,s obzirom na to da jedva cekam rodit i da sam strasno nestrpljiva,vjerojatno ce mi se obit o glavu i na kraju cu i prenit preko termina..uf...

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 907
17.1.2013 4:07:15   
sminkret
E Daze, ja sam tu. Trebala bi biti zadnja user posted image
Budna sam nocu tj. već mi je normalno da spavam do 3, 4 ujutro i to je to. Tijelo mi se privikava na noćna buđenjauser posted image
Taj zadnji mjesec je baš zanimljiv, tako blizu, a tako su duuugi dani. Proći će! Mora!
Ja sam sva u bolovima, stalno sam na nogama, hoću sve napravit sama, jučer objavila da mi je danas dan odmora user posted image sortirala sam i odjecu za malca. Imam osjećaj da je mala imala 100 bodića i više se ne sjećam jel stvarno treba toliko user posted image
Jesi krenula na ctg u bolnicu? Ja u petak idem do gin, bas me zanma sto se desava.

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 908
17.1.2013 12:09:40   
daze
Sminkret dobra si,pises u 4 ujutrouser posted image
Znam kako ti je i ja sam pola noci budna,onda ujutro spavam do 11-12.
A sta se tice te robice,ja sam je dobila brdo i jos trebam dobit.vec sad neznam di bi je slagala.zezam se s mm da mala vec ima robe vise nego nas dvoje skupa a nije se ni rodilauser posted image
Meni je isto sutra ujutro pregled i zivo me zanima kakvo je stanje,jel se ista pocelo dogadat.a kod nas ne salju na ctg,zapravo uopce ne salju u bolnicu osim na pregled plodne vode ako prineses.bar mi tako kazu...jedino cu sutra radit te briseve pa nosit na higijenski.ugl,javi se sutra poslije pregleda!user posted image

(Odgovor članu sminkret)
Neposredna veza do poruke: 909
17.1.2013 15:42:11   
Anoniman
Vidim da su se zimske trudnice razrijedile jer su već postale mame stoga im od srca svima čestitam! Iako vas redovito čitam nemam baš volje za tipkanjem, ali evo odlučila se ipak javiti da vi koje ste ostale znate da nas ima još koje čekamo dan D.
Meni je jučer bio termin, ali i on je prošao i ništa se ne događa. Zadnja dva tjedna idem na preglede, bila sam do sada na četiri amnioskopije i ctg-a i dr. kaže da je sve ok. Sutra opet idem pa tko zna možda i ostanem iako sumnjam.

(Odgovor članu daze)
  Neposredna veza do poruke: 910
18.1.2013 0:20:47   
maja0107
Heeeeeej mamice, čestitam vam.. Kod nas ništa posebno novo, osim što gledamo u Mateja kao u televizor he he. Stavili smo mu ono što se vrti na krevetić i u nedjelju je to skužio, kako se samo smijao, taj osmjeh nema cijenu. Zaista se isplati sve izdržati. Držim fige curama koje sve to čeka i nemojte se ništa bojati, sve je to prirodno i svi su oko vas koji znaju što rade. Treba se opustiti i isčekivati svog andjela.. (lako je meni sad to govoriti zar ne?). Javite ako se prebacite negdje dalje..

maja0107

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 911
18.1.2013 0:22:06   
maja0107
aha, vidim link za naše zimske bebe..

maja0107

(Odgovor članu maja0107)
Neposredna veza do poruke: 912
18.1.2013 9:28:21   
BUMBI
Hej cure evo i mene..nemojte misliti da sam vas zaboravila
Javite se poslije pregledauser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu maja0107)
Neposredna veza do poruke: 913
18.1.2013 13:31:16   
daze
Evo mi bili jutros na pregledu, danas smo 36+3 i moja bublica ima 3kguser posted image
Sve je uredno,nisam nista otvorena.radila briseve na bakterije pa cemo vidit nalaz.narucila me opet za 2 tjedna i dala uputnicu za rodiliste ako slucajno sta krene ranije,mada cisto sumnjam..
E sta se tice mojih kila,sad sam na + 17user posted image user posted image nadam se da ce bar pola otic u poroduuser posted image
Tjesim se,tjesim..user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 914
18.1.2013 15:59:14   
sminkret
Evo i mene. Moj malac ima isto 3 kg user posted image ja sam na 34+2. Primjetila sam da su na ovom forumu nesto veća djeca od prosjeka user posted image ako tako nastavi, opet će biti oko 4kg.
Danas sam bila privat, taj gin donedavno radio u rodilištu pa sam ga priupitala kako će to ići kod mene buduci da mi je bio prvi carski. Rekao je da s obzirom na moju konstrukciju (159cm i trenutno 59kg) i veličinu bebe da bi trebao opet bit carski ako se ne budem otvarala kao i 1.put.
Daze, ja sam do sad dobila 7kg, u prvoj trudnoći sam išla rađat sa +14kg. Mislim d je 10kg otišlo u roku tjedan, dva. A ono što je ostalo su 2 kile na trbuhu, kod nas zvane popularno kao šlaufekuser posted image S kim sam god pričala, dal se udebljale +5 ili + 25, sve su se vratile u normalu osim tog šlaufeka. Navodno to ide samo liposukcijom user posted image Tako da se nemaš što brinuti, većina odlazi brzo iza poroda.

Velika seka 12.1.2009.
Braco 25.2.2013.

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 915
18.1.2013 22:04:20   
Anoniman
Evo i mene, 40 + 4, bila na pregledu, ctg i plodna voda ok, otvorena za jedan prst, naručio me u nedjelju na ctg, a ako me ne ostave u pon. u trudničku ambulantu. Za nedjelju mi je napisao i rađ. priprema pa me frka da me ne spinklaju u bolnicu ako sve bude ok pa da tamo čekam do poroda jer stvarno bi radije to čekala kod kuće nego u bolnici user posted image
Što se tiče te uputnice za porod meni rekli da se to već odavno ne daje, tako da je ja niti nemam, a vidim da je vi i dalje dobivate pa mi ništa nije jasnouser posted image
Dobila sam 17 kg, ali zadnjih par dana jedem ko luda, suha kruha, suha kruha, ali samo da nešto jedem user posted image

(Odgovor članu sminkret)
  Neposredna veza do poruke: 916
19.1.2013 12:12:10   
BUMBI
Cure super za vaše bebiceuser posted image user posted image
Lotte nam je sigurno isto već rodila kad se ne javlja

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 917
19.1.2013 19:59:46   
sminkret
Bumbi, čitala sam kako ti je prošao porođaj i žao mi je što si izgubila toliko krvi i popucala. Želim ti da se što brže oporaviš!
Vgaspic, tebi želim da t što prije krene! A možda i nije tako loše da čekaš u bolnici, ipak su u pitanju samo nekoliko dana...
Ja sam umorna. I to je to...

Velika seka 12.1.2009.
Braco 25.2.2013.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 918
19.1.2013 21:41:16   
daze
Bumbiuser posted image ,dobro si ti to izgurala!
Vgaspic sretno,samo sta nisi...
Sminkret i ja sam umorna vise.jucer malo vise hodala pa poslije nisam mogla maknit koliko me probadalo oko jajnika.cini mi se da cu do poroda cuvat kucuuser posted image

(Odgovor članu sminkret)
Neposredna veza do poruke: 919
20.1.2013 9:25:31   
Lotte
Drage moje zimske mame i trudnice! Moj mali anđelčić Noa je stigao na svijet 15.01. Moram priznati da nam nije bilo lako jer moj mali miš bio težak 4150 g i 52 cm. Nisam popucala niti su me rezali dolje, pa je sam izgon trajao puno duže i teže nego u prethodna dva poroda! Moja bebica je zdrava, siki, spava a ponekad malo i zeza.

Javim se kad uhvatim malo vremena i pročitam vaše postove, da vidim kako ste i ima li još kakvih novosti!

15.01.2013. N 4.150 g, 52 cm

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 920
20.1.2013 9:33:12   
maminangel
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Draga lotte svaka čast,čestitamo cijeloj obitelji

(Odgovor članu Lotte)
Neposredna veza do poruke: 921
20.1.2013 9:39:36   
Tuck
Cestitam Lotte :)
bomboncic na je otvorila temu za nase bebice : Zimske bebice 2012/2013 , pa nam se pridruzi kad stignes :)

Aleksandar - 21.12.2012. <3

David - 22.03.2018. <3

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 922
20.1.2013 10:12:24   
BUMBI
Lotte cestitam na velikom deckicuuser posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Tuck)
Neposredna veza do poruke: 923
20.1.2013 11:10:54   
daze
Lotteuser posted image za hrabru mamu i malog Nou!!!
Cestitke cijeloj obitelji!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 924
20.1.2013 13:08:14   
Anoniman
Lotte čestitke tebi i cijeloj obitelji na novome članu!
Kod mene još ništa, danas bila u rodilištu na ctg-u i ponovno me naručili za dva dana na kontrolu u trudničku ambulantu. Dok sam bila na ctg-u neka žena je taman rađala i koliko je vikala meni je došlo da pobjegnemuser posted image

(Odgovor članu daze)
  Neposredna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

izbor imena za curu
bembo

najljepše od ponuđenih.....

Mia (26%)

NIka (18%)

Lea (28%)

Sara (28%)

Broj svih glasova: 223

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!