|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje svibanj 2012.
23.5.2012 17:10:13   
winkica
najdraže moje cure...evo ja radim i jako sam sretna...radim tek 2 tjedna i napredovala sam u 2 tjedna...i to mi puno znači...jer je velika mogućnost da postanem voditelj nove trgovine kad se otvori...
e sad moj dragi mužić već 2 mjeseca pije svoju terapiju koktela tableta...nadamo se najboljem...u 6 mjesecu ide opet na spermiogram pa ćemo vidjeti inaravno da se i dalje trudimo...iako ja razmišljam o tome da malo pauziramo zbog mog posla...no on je rekao da ga ne anima moj posao i jako želi bebu i da će on ako treba raditi i noćne samo želi bebu....a ja sam sad malo skeptična jer ne bih voljela izgubiti posao a pružili su mi šansu da se dokažem...hm...sad sam u dilemi...iako jako jako jako želim malu mrvicu nekako bih voljela ostati dulje na ovome poslu...a ako ostanem trudna neće mi produžiti ugovor..sad sam na sto muka...upravo su mi plodni dani i bez obzira na sve se keksamo...mogu se kladiti da sad kad toliko ne razmišljam o bebici nego o poslu i ostanku na poslu mogu se kladiti da će se bebica primiti jer to inače tako ide...kad želiš ne želi doći a kad ne onda se primi....kako bude bit će i nekako se sad osijećam opušteno...

ima kakvih novosti kod vas??vidim da na žalost nema novih trudnica..to mi je jako žao i navijam za sve trudilice.....i želim svima ovulacije i dobre plivače.....

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

(Odgovor članu tayanna)
Neposredna veza do poruke: 176
24.5.2012 9:31:14   
PinkyFunkyBirdy
Winkice, odlično da si već napredovala u poslu! Baš mi je drago da si zadovoljna! user posted image user posted image user posted image
Imaš pravo: kako bude bit će... pusti da onaj gore odluči i sigurna sam da će sve ispasti super. user posted image

Riza, sutra je tvoj dan. user posted image user posted image user posted image Kako se osjećaš? Navijam za veeeeeeeeeeeeeeeliki plus ili deeeeeebeeeele dvije crte user posted image !
user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 177
24.5.2012 9:45:23   
BUMBI
Riza držim fige da bude user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 178
24.5.2012 9:52:02   
Riza
Winkice naša draga! Baš lijepo da si se malo javila. Jako mi je drago da si zadovoljna na poslu.....sad si barem zaokupljena drugim stvarima pa se ne opterećuješ previše oko bebice a to je dobro...jer eto i sama znaš...kad se najmanje nadaš dođeuser posted image user posted image ...samo hrabro naprijed, glavu gore i samo pozitivne misli u glavu. Ipak si ti uvijek bila optimist...user posted image user posted image
Pinky...jaooo...evo sad kad sam pročitala da je moj dan sutra sam se i sjetila da je moj dan sutra...user posted image user posted image ..hahahhaa...ja sam potpuno zaboravila na to....nisam brojala dane baš a i nemam pojma ni koji je dan u tjednu ni datumuser posted image user posted image ...presmiješno... Nego...pa znaš kaj..malo sam uzbuđena.......ne nadam se pretjerano ničemu. Lijepo si rekla...kak Gazda odredi će biti. Jedino kaj me muči su cice koje me bole sa strane prema pazuhu i prepune su plavih žila..jako izraženih.kao mrežu neku da imam na prsima.....a to je onda opet možda od hormona koje pijem tako da.... vidjet ćemo!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

Neposredna veza do poruke: 179
24.5.2012 9:53:14   
Riza
BUMBIuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 180
24.5.2012 9:53:25   
BUMBI
Riza meni su ti cice isto pune žile,baš su jako izražene,pogotovo mi navečer bude,a i jače me onda cice bole

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 181
24.5.2012 10:04:10   
Riza
Stvarno? Jer i meni je tak...bole me dosta i nekak mi smetaju.....teško spavam na njima...sa strane me bole...a kad sam vidjela kak izgledaju sam se prestrašila..nedavno sam ih pokazala sestri pa je rekla da imam cice ko dojilja....user posted image user posted image user posted image ...
ne znam..inače mi znaju biti bolne prije menge ali ovakve su mi već drugi tjedan....takve 'plave'...hehe...nisam to prije viđala.....

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 182
24.5.2012 10:05:47   
BUMBI
Da,da...tako je i meni,počele me boliti skoro 2 tjedna prije nego trebam dobiti.Navečer mi bude užaš,jedva legnem na stomak koliko me bole

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 183
24.5.2012 10:05:58   
PinkyFunkyBirdy
Riza moja draga, kad planiraš praviti testić? user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 184
24.5.2012 10:18:46   
Riza
Joooj....pa ako bude kasnila onda sam mislila napraviti za vikend ili najkasnije u ponedjeljak. Najradije ga nebi uopće radila jer me opet lovi ona trema.....

Neposredna veza do poruke: 185
24.5.2012 10:21:03   
andydea
Riza ja gledam svaki dan...i pratim vas curke....toliko sam uzbuđena i sretna zbog vas i vjerujem da čete ovaj puta uspjeti user posted image user posted image user posted image ...Bumbi kako si mi ti???moj dečko je veliki i hoče van prije vremenauser posted image ...i on je uz vas jer i vi ste dio njega i moje trudnoće....bez vas ne znam kako bi preživjela one dane...i kad naraste pričat ću mu o tome...volim vas i navijam....ajde pridružite mi se dok sam još u komaduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

Neposredna veza do poruke: 186
24.5.2012 10:23:46   
Riza
Ja to sve čitavo vrijeme pripisujem ovom Duphastonu kojeg pijem.....a već drugi tjedan me također boli laganini dolje kao da menzes imam...onak kao da mi po maternici hodaju mravići......i to pripisujem lijeku iako sam ga i prošli mjesec pila pa nije bilo tako...user posted image user posted image

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 187
24.5.2012 10:28:13   
Riza
Andydeauser posted image user posted image user posted image divno si to rekla....Nadam se da ćemo ti se uskoro pridružiti...
Kako vrijeme brzo prolazi... kolko si sad već trudna??
Puse velike

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 188
24.5.2012 10:42:31   
tayanna
Bok curke, evo od nedjelje me bole leda u krizima i nikakve tablete mi ne pomazu, sad procitam negdje da su moguci bolovi u donjem djelu leda u prvim tjednima T!! user posted image neocekujem 1.6. Ali ne kuzim od kud sad ta bol, nikad me ne bole leda cak ni za vrijeme vjestice!user posted image user posted image

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 189
24.5.2012 10:54:27   
andydea
Riza ,danas točno 28tj.user posted image user posted image user posted image vrijeme prolazi brzo....

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu tayanna)
Neposredna veza do poruke: 190
24.5.2012 11:47:00   
Riza
Andy...to je divno...7 mjeseci već....stvarno vrijeme ide ko ludo...još malo pa ćeš svog anđela imati u zagrljaju.....user posted image user posted image ...
Puse svima.... svima koje ju ne žele uskoro želim puno puno sreće i da nas vještica sve zaobiđe u veelikom lukuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 191
24.5.2012 14:55:58   
bebica77
Evo da se i ja malo javim... Vidim ima ponosnih ))))))))
Eto vjestica mi bila al sumnjam da je prava jer par dana nakon predzadnje me pocele cicke povremeno bolit ne jako i napuhnule se a o svrabu da ne pricam, isto tako tri kruzna leta rode iznat moje kučice prije mjesec dana)))))...dosla zadnja m i prestale bolit samo za vrijeme nje .... Od zavrsetka zadnje vjestice stalno piskim obilno da je neka upala pa valjda bi bolilo mene nikaj ne boli nit pece.... Sutra bum ujutro napravila testic pa kaj bu bu, ne nadam se nicem previse...

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 192
24.5.2012 15:26:30   
tayanna
bebica77,drzim fige user posted image

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 193
24.5.2012 18:17:26   
Sunshine28
Riza drzim fige i cekam rezultate testa!!user posted image user posted image user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu tayanna)
Neposredna veza do poruke: 194
24.5.2012 18:17:53   
bebica77
Bit ce da je minus..... Vise srece drugi put.... Biljezim se za 6 mjesec da ne dodje naravno...

(Odgovor članu tayanna)
Neposredna veza do poruke: 195
24.5.2012 18:50:46   
tayanna
bebica77 zao mi je user posted image , tog se i ja bojim za tjedan dana ali necemo se predati, user posted image user posted image vibram za 6. Mjesec!!

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 196
   [Brisano sporočilo]
24.5.2012 19:02:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu tayanna)
  Neposredna veza do poruke: 197
25.5.2012 9:26:01   
Riza
Curke moje...dobro jutro! Žao mi je svih koje user posted image nije zaobišla.....user posted image user posted image ...
ideo u novi mjesec bez predaje...user posted image user posted image
Ja sam jučer primjetila smeđi flek na gaćama i kad sam se obrisala je bilo jaako malo smeđeg kao u sluzi(ja se ispričavam na detaljima)user posted image ... uglavnom tako sam se zbedirala da ću mengu dobiti ali ostalo je na tom fleku....poslije više nšta...jutros isto ništa...nemam pojma kaj da si mislim.....user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 198
25.5.2012 9:36:46   
BUMBI
Joj Riza nadam se da ni neće doćiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 199
25.5.2012 9:46:56   
tayanna
ja sam cula da se to hoce pojavit umjesto user posted image u vrijeme kad bi trebala inace doci! Koliko sam shvatila trebala bi ne doci danas,jel tako? E pa nadam se da nece !!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

buy counterfeit money online
hockey

buy counterfeit money online where can i buy counterfeit money quality counterfeit money for sale Discord: hockeywain1 Telegram: @mixhacking Mail: mixhacks@proton.me

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!