Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2012. 23.5.2012 17:10:13
|
|
|
|
winkica
|
najdraže moje cure...evo ja radim i jako sam sretna...radim tek 2 tjedna i napredovala sam u 2 tjedna...i to mi puno znači...jer je velika mogućnost da postanem voditelj nove trgovine kad se otvori... e sad moj dragi mužić već 2 mjeseca pije svoju terapiju koktela tableta...nadamo se najboljem...u 6 mjesecu ide opet na spermiogram pa ćemo vidjeti inaravno da se i dalje trudimo...iako ja razmišljam o tome da malo pauziramo zbog mog posla...no on je rekao da ga ne anima moj posao i jako želi bebu i da će on ako treba raditi i noćne samo želi bebu....a ja sam sad malo skeptična jer ne bih voljela izgubiti posao a pružili su mi šansu da se dokažem...hm...sad sam u dilemi...iako jako jako jako želim malu mrvicu nekako bih voljela ostati dulje na ovome poslu...a ako ostanem trudna neće mi produžiti ugovor..sad sam na sto muka...upravo su mi plodni dani i bez obzira na sve se keksamo...mogu se kladiti da sad kad toliko ne razmišljam o bebici nego o poslu i ostanku na poslu mogu se kladiti da će se bebica primiti jer to inače tako ide...kad želiš ne želi doći a kad ne onda se primi....kako bude bit će i nekako se sad osijećam opušteno... ima kakvih novosti kod vas??vidim da na žalost nema novih trudnica..to mi je jako žao i navijam za sve trudilice.....i želim svima ovulacije i dobre plivače.....
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2012. 24.5.2012 9:31:14
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Winkice, odlično da si već napredovala u poslu! Baš mi je drago da si zadovoljna! Imaš pravo: kako bude bit će... pusti da onaj gore odluči i sigurna sam da će sve ispasti super. Riza, sutra je tvoj dan. Kako se osjećaš? Navijam za veeeeeeeeeeeeeeeliki plus ili deeeeeebeeeele dvije crte !
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2012. 24.5.2012 9:45:23
|
|
|
|
BUMBI
|
Riza držim fige da bude
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2012. 24.5.2012 9:52:02
|
|
|
|
Riza
|
Winkice naša draga! Baš lijepo da si se malo javila. Jako mi je drago da si zadovoljna na poslu.....sad si barem zaokupljena drugim stvarima pa se ne opterećuješ previše oko bebice a to je dobro...jer eto i sama znaš...kad se najmanje nadaš dođe ...samo hrabro naprijed, glavu gore i samo pozitivne misli u glavu. Ipak si ti uvijek bila optimist... Pinky...jaooo...evo sad kad sam pročitala da je moj dan sutra sam se i sjetila da je moj dan sutra... ..hahahhaa...ja sam potpuno zaboravila na to....nisam brojala dane baš a i nemam pojma ni koji je dan u tjednu ni datum ...presmiješno... Nego...pa znaš kaj..malo sam uzbuđena.......ne nadam se pretjerano ničemu. Lijepo si rekla...kak Gazda odredi će biti. Jedino kaj me muči su cice koje me bole sa strane prema pazuhu i prepune su plavih žila..jako izraženih.kao mrežu neku da imam na prsima.....a to je onda opet možda od hormona koje pijem tako da.... vidjet ćemo!!!!
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2012. 24.5.2012 9:53:14
|
|
|
|
Riza
|
BUMBI
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2012. 24.5.2012 9:53:25
|
|
|
|
BUMBI
|
Riza meni su ti cice isto pune žile,baš su jako izražene,pogotovo mi navečer bude,a i jače me onda cice bole
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2012. 24.5.2012 10:04:10
|
|
|
|
Riza
|
Stvarno? Jer i meni je tak...bole me dosta i nekak mi smetaju.....teško spavam na njima...sa strane me bole...a kad sam vidjela kak izgledaju sam se prestrašila..nedavno sam ih pokazala sestri pa je rekla da imam cice ko dojilja.... ... ne znam..inače mi znaju biti bolne prije menge ali ovakve su mi već drugi tjedan....takve 'plave'...hehe...nisam to prije viđala.....
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2012. 24.5.2012 10:05:47
|
|
|
|
BUMBI
|
Da,da...tako je i meni,počele me boliti skoro 2 tjedna prije nego trebam dobiti.Navečer mi bude užaš,jedva legnem na stomak koliko me bole
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2012. 24.5.2012 10:05:58
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Riza moja draga, kad planiraš praviti testić?
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2012. 24.5.2012 10:18:46
|
|
|
|
Riza
|
Joooj....pa ako bude kasnila onda sam mislila napraviti za vikend ili najkasnije u ponedjeljak. Najradije ga nebi uopće radila jer me opet lovi ona trema.....
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2012. 24.5.2012 10:21:03
|
|
|
|
andydea
|
Riza ja gledam svaki dan...i pratim vas curke....toliko sam uzbuđena i sretna zbog vas i vjerujem da čete ovaj puta uspjeti ...Bumbi kako si mi ti???moj dečko je veliki i hoče van prije vremena ...i on je uz vas jer i vi ste dio njega i moje trudnoće....bez vas ne znam kako bi preživjela one dane...i kad naraste pričat ću mu o tome...volim vas i navijam....ajde pridružite mi se dok sam još u komadu
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2012. 24.5.2012 10:23:46
|
|
|
|
Riza
|
Ja to sve čitavo vrijeme pripisujem ovom Duphastonu kojeg pijem.....a već drugi tjedan me također boli laganini dolje kao da menzes imam...onak kao da mi po maternici hodaju mravići......i to pripisujem lijeku iako sam ga i prošli mjesec pila pa nije bilo tako...
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2012. 24.5.2012 10:28:13
|
|
|
|
Riza
|
Andydea divno si to rekla....Nadam se da ćemo ti se uskoro pridružiti... Kako vrijeme brzo prolazi... kolko si sad već trudna?? Puse velike
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2012. 24.5.2012 10:42:31
|
|
|
|
tayanna
|
Bok curke, evo od nedjelje me bole leda u krizima i nikakve tablete mi ne pomazu, sad procitam negdje da su moguci bolovi u donjem djelu leda u prvim tjednima T!! neocekujem 1.6. Ali ne kuzim od kud sad ta bol, nikad me ne bole leda cak ni za vrijeme vjestice!
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2012. 24.5.2012 10:54:27
|
|
|
|
andydea
|
Riza ,danas točno 28tj. vrijeme prolazi brzo....
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2012. 24.5.2012 11:47:00
|
|
|
|
Riza
|
Andy...to je divno...7 mjeseci već....stvarno vrijeme ide ko ludo...još malo pa ćeš svog anđela imati u zagrljaju..... ... Puse svima.... svima koje ju ne žele uskoro želim puno puno sreće i da nas vještica sve zaobiđe u veelikom luku
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2012. 24.5.2012 14:55:58
|
|
|
|
bebica77
|
Evo da se i ja malo javim... Vidim ima ponosnih )))))))) Eto vjestica mi bila al sumnjam da je prava jer par dana nakon predzadnje me pocele cicke povremeno bolit ne jako i napuhnule se a o svrabu da ne pricam, isto tako tri kruzna leta rode iznat moje kučice prije mjesec dana)))))...dosla zadnja m i prestale bolit samo za vrijeme nje .... Od zavrsetka zadnje vjestice stalno piskim obilno da je neka upala pa valjda bi bolilo mene nikaj ne boli nit pece.... Sutra bum ujutro napravila testic pa kaj bu bu, ne nadam se nicem previse...
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2012. 24.5.2012 15:26:30
|
|
|
|
tayanna
|
bebica77,drzim fige
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2012. 24.5.2012 18:17:26
|
|
|
|
Sunshine28
|
Riza drzim fige i cekam rezultate testa!!
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2012. 24.5.2012 18:17:53
|
|
|
|
bebica77
|
Bit ce da je minus..... Vise srece drugi put.... Biljezim se za 6 mjesec da ne dodje naravno...
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2012. 24.5.2012 18:50:46
|
|
|
|
tayanna
|
bebica77 zao mi je , tog se i ja bojim za tjedan dana ali necemo se predati, vibram za 6. Mjesec!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.5.2012 19:02:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2012. 25.5.2012 9:26:01
|
|
|
|
Riza
|
Curke moje...dobro jutro! Žao mi je svih koje nije zaobišla..... ... ideo u novi mjesec bez predaje... Ja sam jučer primjetila smeđi flek na gaćama i kad sam se obrisala je bilo jaako malo smeđeg kao u sluzi(ja se ispričavam na detaljima) ... uglavnom tako sam se zbedirala da ću mengu dobiti ali ostalo je na tom fleku....poslije više nšta...jutros isto ništa...nemam pojma kaj da si mislim.....
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2012. 25.5.2012 9:36:46
|
|
|
|
BUMBI
|
Joj Riza nadam se da ni neće doći
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2012. 25.5.2012 9:46:56
|
|
|
|
tayanna
|
ja sam cula da se to hoce pojavit umjesto u vrijeme kad bi trebala inace doci! Koliko sam shvatila trebala bi ne doci danas,jel tako? E pa nadam se da nece !!!
|
|
|
Anketa
buy counterfeit money online
hockey
buy counterfeit money online
where can i buy counterfeit money
quality counterfeit money for sale
Discord: hockeywain1
Telegram: @mixhacking
Mail: mixhacks@proton.me