|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 9 [10] 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje svibanj 2012.
28.5.2012 13:54:22   
splicanka
zvoncica 1 , moja mama ima stalno te mastopatije od kad je cura bila i kad je bila trudna sa mnom i bratom, eto nadam se da ce sve bit ok i da si nam user posted image user posted image user posted image user posted image  pusaaaaa, riza ja isto nisam privatno ali ako trazis od ginica briseve klamidija, ureoplasma i mikroplasma on ti to mora napravit i poslat na analizu  ja sam to platila samo 50 kn a nemam dopunsko tako da.... moj ginekolog je stvarno super a kad mu sama kazes ima te pravo na to poslat pogotovo ako planiras trudnocu ja sam to radila i prije spontanog i trudnoce.....

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 226
28.5.2012 14:01:27   
splicanka
Pinky evo meni je jucer bila ovulacija tj jucer sam bila najplodnija, prvo sam racunala po kalendaru i ispalo mi je 27.5. kad ono stvarno jucer jajnici vrte ajme, nisam mogla hodat ali nije se nuzno keksati taj dan user posted image user posted image user posted image user posted image   cak dva dana ili dan prije je super je spermici zive 72 sata ako se ne varam tako da.... kad prodju stvari keksajte se svako dva dana i virujte mora upalit (nastojte se ne dizat i ne piskit ) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ah sta sam sve napricala user posted image  

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 227
   [Brisano sporočilo]
28.5.2012 14:09:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu splicanka)
  Neposredna veza do poruke: 228
28.5.2012 14:10:56   
PinkyFunkyBirdy
Hvala! user posted image
Pitala sam jer sam ovaj ciklus bila na Klomifenu i loše sam reagirala na njega. Zadnje što sam bila na folikulimetriji je bilo na 16. dan ciklusa i folikuli su bili 16 i 18 mm te je ovulacija trebala biti jučer, ali mislim da nije bila (jer nemam mojih simptoma ovulacije), no cijeli vikend i danas me boli jajnik na kojem su bili folikuli te se pokušavam loviti za slamke da će možda još ovulacija biti (jer mi je već 21. dan ciklusa), i da nije samo cista nastala koja me boli. Ako je cista onda moram opet čekati par mjeseci na sljedeću ovulaciju.
Inače ne osjetim ovulaciju po jajnicima (mene bole sise, imam iscjedak, prišteve i budem gladna strašno) tako da mi je ovo skroz nepoznato.

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu splicanka)
Neposredna veza do poruke: 229
28.5.2012 14:13:45   
PinkyFunkyBirdy
Katarina, držim fige za user posted image !
Ja bi bila nestrpljiva i radila test ujutro da sam na tvom mjestu, ali mislim da je pametnije pričekati još dan, dva. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 230
28.5.2012 17:38:46   
tayanna
Nebi ja bila ja da nisam brzopleta i napravila test sad popodne na 10 dpo i naravno pala u depru, mislim da se biljezim za 6 mjesec user posted image user posted image user posted image user posted image

I will find a way to see you again

Neposredna veza do poruke: 231
   [Brisano sporočilo]
28.5.2012 19:55:06   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu tayanna)
  Neposredna veza do poruke: 232
28.5.2012 19:56:41   
BUMBI
Žao mi je što je stiglauser posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 233
   [Brisano sporočilo]
28.5.2012 19:59:38   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu BUMBI)
  Neposredna veza do poruke: 234
28.5.2012 21:11:26   
bebica77
Cure moje ja sam sve vise i vise tj sve sigurnija da je to to hm.... Bit cu malo onak preotvorena na rijecima al nez kak da vam drugacije kazem... Onaj iscjeedak evo vec drugi dan.. Odem ja sam na wc da vidim dal ima kaj od iscjetka i ima , jedva gurnula prst u nju kolko je unutra oteceno mekano i ona kvrgica kaj ima rupicu mi se spustila i omeksala ( imace je bilo prije vise prostora unutra), glava boli na momente a bradavice strse non stop ko antene i bolile tj pekle dva tri dana.... Test mi bio neg al mislim si da je mozda prerano napravljen pa cu pricekat m (za15d), trbuh konstantno boli ko pred m.... Kazu bol je bol to umislit nemres.....

Neposredna veza do poruke: 235
28.5.2012 22:31:42   
splicanka
bebica 77 sritnooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 236
28.5.2012 22:36:16   
tayanna
katarina baš mi je žao,držim fige za lipanj!

Neposredna veza do poruke: 237
28.5.2012 22:38:07   
tayanna

IZVORNA PORUKA: bebica77

Cure moje ja sam sve vise i vise tj sve sigurnija da je to to hm.... Bit cu malo onak preotvorena na rijecima al nez kak da vam drugacije kazem... Onaj iscjeedak evo vec drugi dan.. Odem ja sam na wc da vidim dal ima kaj od iscjetka i ima , jedva gurnula prst u nju kolko je unutra oteceno mekano i ona kvrgica kaj ima rupicu mi se spustila i omeksala ( imace je bilo prije vise prostora unutra), glava boli na momente a bradavice strse non stop ko antene i bolile tj pekle dva tri dana.... Test mi bio neg al mislim si da je mozda prerano napravljen pa cu pricekat m (za15d), trbuh konstantno boli ko pred m.... Kazu bol je bol to umislit nemres.....

puno sreće ti želim!!!user posted image i za novi testuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 238
   [Brisano sporočilo]
28.5.2012 23:48:56   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu tayanna)
  Neposredna veza do poruke: 239
29.5.2012 8:33:38   
tinyka
bebica.......držim fige za user posted image user posted image

Pinky...na nekoliko posta prije spomenula si koje pretrage ginic radi i kojim redom...eto ja jucer bila kod svojeg novog socijalnog ginica....tip je super, ja sam se preporodila, pregled nisam ni osjetila...uglavnom objasnila sam mu situaciju, uzeo je papa test (rezultati za 7 dana, platila sam 150kn), napravio ultrazvuk-na lijevom jajniku folikul, prema veličini ovulacija za 3-4 dana, na desnom tri sitne ciste, ali reko je to nije zabrinjavajuće jer su mi vjestice redovite...nakon nalaza papa testa razgovarat ćemo o daljnjim koracima...propisao mi je folnu kiselinu, mislim da se tabletice zovu folicin...

Neposredna veza do poruke: 240
29.5.2012 9:09:24   
PinkyFunkyBirdy
Katarina, žao mi je. user posted image user posted image user posted image Sljedeći mjesec će sigurno biti sretan. user posted image

Bebice77, svim user posted image ti želim da ugledaš te dvije slatke user posted image ! user posted image

Tayanna, prerano je za test! Kud si već pravila test? Trebalo bi te po prstima. user posted image user posted image user posted image Čekaj još par dana. Ako je bebica tu neće nikud pobjeći. Držim fige da ubrzo ugledaš user posted image !

Tinyka, drago mi je da si našla dobrog ginića. Sad ga drž i nedaj. user posted image Super da se možeš s njim sve dogovoriti. Sigurna sam da ćeš jako, jako brzo postati vesela i okrugla trudnica. user posted image

Svim ostalim trudilicama koje se javljaju i onima koje se ne javljaju (ali škicaju na RR) želim puno sreće i da nas razvesele s prekrasnim vijestima! user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu tinyka)
Neposredna veza do poruke: 241
   [Brisano sporočilo]
29.5.2012 9:13:48   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 242
29.5.2012 9:30:41   
bebica77
Hvala ljepe moje drage trudilice... Ako nebu plusic onda je to O.. Ajd bar bum znala kad se trebam keksat))))))))

Neposredna veza do poruke: 243
29.5.2012 9:33:30   
PinkyFunkyBirdy
Mislim da još samo Tasha odbrojava u ovom mjesecu. Držim fige da neće morati odbrojavati sljedećih barem 12 mj. Javi nam stanje. user posted image
Ostale trudilice, možete početi pisati ovdje vaše datume u 6. mjesecu kad ćemo praviti testiće - nećemo više pisati da čekamo da user posted image (ne)dođe jer nje NEĆE biti sljedećih 10 mjeseci... tako da je najbolje da dobrojavamo do pravljenja testića - to je pravopisno ispravnije. user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 244
29.5.2012 10:28:01   
Riza
Pinky...super si! Ideja mi je jako sviđa i baš se veselim novom odbrojavanjuuser posted image user posted image user posted image
Mene piši da ću raditi testić hm.....27.06. Ako naravno dosadna vještica ne iznenadi prije.
Navijam za sve nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

Neposredna veza do poruke: 245
29.5.2012 10:39:14   
tinyka
PinkyFunkyBirdy, stvarno si SUPER...uvijek kazes pravu stvar user posted image user posted image user posted image

ja cu raditi test 15.06. i pisat ce mi user posted image user posted image

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 246
   [Brisano sporočilo]
29.5.2012 11:48:56   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu tinyka)
  Neposredna veza do poruke: 247
29.5.2012 12:06:53   
PinkyFunkyBirdy
Dat ću priliku Marioli ako navrati da otvori novu temu, a ako ne stigne onda ću ja sutra otvoriti novo odbrojavanja, a vi drage moje samo pišite datume. user posted image

Katarina, ja pijem Prenatal (od Natural Wealtha) od kad pokušavam ostati trudna ... znači skoro 9 mjeseci. Ne trebaš raditi pauze jer ti je to kao da uzimaš dodatne minerale i vitamine te ne može škoditi, a folne kiseline mislim da uvijek fali kod žena. user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 248
29.5.2012 12:22:25   
tinyka
ja pila folnu kiselinu od Dietpharma, 90 tableta 50 kn....od jucer pijem Folacin (1 tableta=5mg folne kiseline)-ginic mi dao recept

Neposredna veza do poruke: 249
   [Brisano sporočilo]
29.5.2012 12:28:11   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu tinyka)
  Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 9 [10] 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 9 [10] 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

buy counterfeit money online
hockey

buy counterfeit money online where can i buy counterfeit money quality counterfeit money for sale Discord: hockeywain1 Telegram: @mixhacking Mail: mixhacks@proton.me

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!