|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje svibanj 2012.
20.5.2012 22:07:16   
splicanka
tinyka draga moja koji je to papa sta se ceka 5 mj?????????????????????????????  ne kuzim... moj bude gotov za 7 dana jer platim sto kuna a ako ne platis dolazi najkasnije za 40 dana.... cemu tako dugo ovo prvi put cujem..

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 151
21.5.2012 8:44:32   
tinyka
splicanka, da to i meni nije jasno...ali navodno da i kod nas se placa 120 kuna i onda ti je gotov za 7 dana, ali ja to nisam znala dok sam u siječnju radili test.

Nego, meni user posted image došla 27 dan, ali čudno bez ikakvog pms-a....tako da se bilježim za lipanj- 14.06. i drzim fige.....ja sam uvjerena da dok god si ne nađem bolji poso, neću moći zatrudnjeti, jer imam tako stresan poso,tj.nije poso stresan koliko moj šef maltretira, i to je prešlo takvu mjeru da sama njegova pojava me iznervira.....

(Odgovor članu splicanka)
Neposredna veza do poruke: 152
21.5.2012 9:20:36   
PinkyFunkyBirdy
Drage moje, evo liste da se malo podsjetimo kakvo je stanje.
Svim curama kojima je stigla user posted image : žao mi je curke, ali nedajte se, čekaju bebice na nas, a mi samo moramo biti strpljive. user posted image

Trudilice:
user posted image BUMBI - 04.05. ponosna user posted image
user posted image Papalina - 05.05.
user posted image inesica - 20.05.
user posted image Riza - 25.05.
user posted image emmi - 26.05.
user posted image *Katarina*- 28.05.
user posted image tascha- 30.05.

< Poruku je uredio PinkyFunkyBirdy -- 21.5.2012 9:32:23 >

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 153
21.5.2012 9:21:50   
PinkyFunkyBirdy
Kriva tipka. user posted image

< Poruku je uredio PinkyFunkyBirdy -- 21.5.2012 9:31:51 >

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 154
21.5.2012 18:05:23   
splicanka
tinyka je placa se ako oces da ti bude gotov za 7 dana ja platim 100 kuna i mirna sam za cas  bude gotov ma i da ga ne placas najvise  cekas mj ipo dva dana nije mi jasno di je tvoj zaluta i ja bi ti iskreno preporucla da minjas doktora ta tvoja sve ovako i onako, ako se treba sta poduzet to se odma reagira... ne razumim te doktore u nas nema ajde malo tako pa ovako pa cemo vidit.. isuse... ja sam npr.  nakon spontanog odma poslana na pretrage  i sve bila gotova za mj dana sad zamisli da je moja meni rekla sad cemo cekat za ovo pa za ono pa poludila bi i odma bi je minjala.... dosta mi je bilo i mene same jos da se vucem misecima sa nekim problemima, nemam kad gubit vrime jos malo pa na bebaca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 155
22.5.2012 10:42:49   
BUMBI
inesica ima li kakvih novosti kod tebe?

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 156
22.5.2012 12:16:15   
Riza
curke drage! dobar Vam dan! Kako ste danas??? Ova kiša i hladnoća me ubijaju u pojam...user posted image user posted image ....
Bojim se kako će se bebica kod mene primiti kad sam tako sva nervozna od posla.....tolko stresa proživim u danu da je to strašno. Ubija me ljudska glupost i još ja sve tako preosobno shvaćam....nikako da se prestanem živcirati i postanem flegma na sva sranja oko mene....... user posted image user posted image user posted image user posted image
Još malo pa i moja vještica treba doći. Iskreno se nadam da me napokon odlučila zaobići..user posted image user posted image ...
puse svima

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 157
22.5.2012 12:28:13   
andydea
Riza moja..znaš onu-Digni glavu,nedaj se...pjevaj pjesme ljubavne....samo pozitiva...misli na sebe i zaobiđi sve...TI SI BITNA....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 158
22.5.2012 12:44:52   
PinkyFunkyBirdy
Draga Riza, potpuno te razumijem. user posted image
Ja sam isto jučer imala toliko stresan dan na poslu da sam se sva tresla i falila je još sitnica da se ne rasplačem pred svima u uredu ... užas. user posted image user posted image user posted image
Mislim da sam s tim stresom 'ubila' svoje jajne stanice i da neće biti ništa od ovulacije. user posted image Danas poslije posla idem opet na folikulimetriju da vidim dal su folikuli narasli, ali pošto nemam nikavih simptoma da se ovulacija približava ... nekako se baš i ne nadam. user posted image
Bit će bolje, zar ne?

My Ovulation Chart

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 159
22.5.2012 14:38:03   
Riza
Bit će bolje sigurno...Pinky nedaj se.... i ne misli crno....nije ništ propalo.....sigurna sam da se sprema ovulacijauser posted image .........znam kako ti je. I ja sam u zadnje vrijeme često bila pred suze pred kolegama....sve uzimam k srcu....živciram se kao da se radi o ne znam čemu......ali nećemo dopustiti drugima da upravljaju našim živcima i osjećajima. Nedamo se..kaj ne Pinky?user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja već 5 dan imam bolove u maternici...kao da mi mravci hodaju dole....haha...nije da boli jako ali steže me i malo grči..ko lagana menga. Jel moguće da je to bila O.? user posted image user posted image ....
Čekam i ne predajem se...
Puse velike.
Pinky draga...javi kaj veli doktor?
Andy moja draga....hvala ti kaj si tu sa nama i dalje i kaj nas bodriš....nadam se da uživaš u svojoj user posted image ..puseeeee

Neposredna veza do poruke: 160
22.5.2012 14:41:10   
BUMBI
Pinky i Riza user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 161
22.5.2012 16:15:55   
splicanka
pinky i riza user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 162
23.5.2012 8:35:04   
Lol@
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej curke evo mene malo da vas posjetim user posted image user posted image user posted image kako ste mi?

Bumbi od user posted image ti cestitam user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sam malo odmarala od odbrojavanja i iscekivanja i sve me malo izmorilo,ali nisam vise mogla izdrzati da se ne javim da malo ne provirim u RR user posted image uglavnom kod mene nista novo,user posted image seta tamo amo..ali se vise ne trudim ni racunati vec jednostavno sam se prepustila sta bude...e da jedino sto me kopka zadnjih par dana je cinjenica da mi je moj omiljeni napitak -kava postala nekako bljak...ali ne zelim samu sebe vise muciti,ako sta bude bit ce ...

Dosta mog monologa,saljem vam punooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

Neposredna veza do poruke: 163
23.5.2012 10:13:55   
Sunshine28
Pinky, Riza user posted image user posted image user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 164
23.5.2012 11:27:08   
Riza
Di nam je Inesica???? Javi seeeeeeeee sa dobrim vijestimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 165
23.5.2012 11:28:55   
Riza
Pinky..kaj vele doktori?? Jesu li folikulići porasli?? Bliži li se O.?? Vibram puno za to...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 166
23.5.2012 12:27:18   
PinkyFunkyBirdy
Da se malo javim ... u gužvi sam na poslu i nikako da nađem malo vremena za RR.
Doktor je rekao da imam samo na lijevom jajniku 2 folikula od 16 i 18 mm (od desnog jajnika ništa - prepun je cista), te da su trebali bit već puno veći pošto mi je bio jučer 16 dan ciklusa. Ako bude ovulacija (tj. ako nastave folikuli rasti) O mogu očekivati za vikend.
Nekako je bio dosta pesimističan oko toga da će nam uspjeti jer mi je odmah dao recept za Klomifen (za sljedeća 2 ciklusa!!!).
Sad sam u iščekivanju prvih simptoma primicanja ovulacije tako da ju nikako ne smijem propustiti (mjerim temperaturu, pratim iscjedak, piškim LH trakice,...). user posted image user posted image user posted image Javljat ću novosti.

Puuuuuuno vam hvala za podršku! Znate li koliko vas volim zbog toga? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 167
23.5.2012 13:09:41   
tinyka

IZVORNA PORUKA: splicanka

i ja bi ti iskreno preporucla da minjas doktora ta tvoja sve ovako i onako, ako se treba sta poduzet to se odma reagira...

Vec sam se raspitala da se prebacim k nekome drugome, ali pola ih je u zatvoru (iz Vž sam) , pa su neki doktori sa socijala prebaceni u bolnicu/rodiliste...tako da moram biti sretna sto imam socijalnog ginekologa, jer dosta zena je ostalo 'na cesti' sa kartonima.....ali necu biti lijena, otici cu u sunce da se raspitam o cijenama pregleda i testova, i sta mi nude ako placam njihovo osiguranje, makar nisam pri lovi, ali ako cu zakljuciti da me ova moja šikanira, riskirat cu novce....

Neposredna veza do poruke: 168
23.5.2012 14:26:02   
tayanna
lijepi pozdrav svima koliko vas ima,ja sam nova na forumu i čekalica sam isto kao i vi!pokušavam već skoro 2 godine i ništa!nalzi su za sad uredni,ali neće pa neće!user posted image ima li možda netko neki savjet?user posted image

(Odgovor članu tinyka)
Neposredna veza do poruke: 169
23.5.2012 14:49:47   
PinkyFunkyBirdy
Dobrodošla Tayanna i da nam čim prije postala trudnica! user posted image user posted image user posted image
Dal gađate dane oko ovulacije? Da li ovuliraš? Pratiš li temperaturu, iscjedak i sl. da si potvrdiš ovulaciju? Nalazi od tvog muža su isto ok?
Keks svaki drugi/treći dan? Noge u zrak nakon keksa? user posted image
Opiši nam malo detaljnije svoju situaciju da ti možemo pomoći. Doduše ja se pravim malo pametna jer do sad nisam ni ja uspjela zatrudniti, ali dobro, ja imam druge probleme. Ali ima tu puno curki kojima je to pošlo za rukom. user posted image
Ali definitivno vrijedi: opustiti se!

My Ovulation Chart

(Odgovor članu tayanna)
Neposredna veza do poruke: 170
23.5.2012 15:00:07   
splicanka
tinyka znam draga kako je, moja nije privatnica nego preko socijalnog ali eto vidim da split ima dobre ginekologe hvala bogu, ja sam sad dosta novaca potrosila na pretrage(nemam dopunsko) ali eto to mi je na prvom mistu i u mogucnosti sam... nadam se da ce to sve na dobro izac al ta je tvoja bas cudna sve prepusta slucaju, ali se nedaj samo hrabro, nadam se pozitivnom ishodu u sta kracem roku i da ces nam brzo postati jedna mala okrugla user posted image user posted image user posted image ..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kiss

Neposredna veza do poruke: 171
23.5.2012 15:00:21   
Riza
TAYANNA...dobrodošla user posted image user posted image .... Evo super te Pinky odmah izrešetala pitanjimauser posted image user posted image hehe...... pa nam bolje opiši situaciju.... i mi se ovdje sve puno trudimo....neke duže, neke kraće ali ne gubimo nadu.user posted image . želim ti da ubrzo i ti ugledaš svoj plusić!!! user posted image user posted image
Pinky...držim fige da se ipak O.dogodi za vikend...tako da se bacaj u akciju i nemaaa zabušavanjauser posted image user posted image ...puno puno vibram za tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 172
23.5.2012 15:01:14   
tayanna
papa test mi je svaki put u redu,ciklusi pravi školski,lako mi ih je pratiti i uvijek znam kad ovuliram!MM nije još bio na pregledu ali se sprema otić!počela sam od sredine ciklusa piti vrkutu(čaj za one koji neznaju user posted image ),zanima me šta mislite o alternativi?

Neposredna veza do poruke: 173
23.5.2012 15:13:59   
PinkyFunkyBirdy
Papa test pokazuje da nešto ne valja kad je stvarno nešto dosta loše. Ako hoćeš provjeriti glavne uzročnike koji stopiraju trudnoću trebala bi napraviti 4 ciljana brisa:
- bris na klamidiju
- bris na HPV
- bris na ureaplazmu
- bris na mikroplazmu.
Papa ti to neće prikazati.
Odlično je da znaš kad ovuliraš i za to svaka čast. Vrkuta je odlična tako da će to pripomoći. user posted image
A mužića odmah šalji na spermiogram jer mi ovako ukratko izgleda da je sve ok s tvoje strane, pa nebi bilo loše da i on provjeri plivače. user posted image
Sretno! I druži se s nama.
Kad ne očekuješ user posted image ? Da te dodamo na listu.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu tayanna)
Neposredna veza do poruke: 174
23.5.2012 15:30:39   
tayanna
NEočekujem ju 01.06. ali stvarno,ma tražio je uputnicu pa mu dr. neda,jer joj trebaju moji nalazi,a mene moja gin. na pregled moze primiti tek u 8 mj. do tad ću piti svoje čajeke (čak i bljakavu marulju ako user posted image dođe)!!

Neposredna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

buy counterfeit money online
hockey

buy counterfeit money online where can i buy counterfeit money quality counterfeit money for sale Discord: hockeywain1 Telegram: @mixhacking Mail: mixhacks@proton.me

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!