|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje svibanj 2012.
14.5.2012 9:11:15   
Anni_
Žao mi je svih vas kojima je opet došla vještica, ali nedajte se jednom će i nas preskočiti!!!
Pozdrav Hladna nakon dugo vremene, lijepo te je vidjeti!

Jednom mora uspjeti...

(Odgovor članu unna)
Neposredna veza do poruke: 126
14.5.2012 10:50:17   
andydea
Hladna nismo te zaboravile,pa mi smo stari tim...hahaha...draga samo se ti javi kad god možeš...drago mi je za posao i naravno kad budeš spremna baci se ponovno na akcijuuser posted image ...pusa

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 127
   [Brisano sporočilo]
14.5.2012 12:47:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu andydea)
  Neposredna veza do poruke: 128
14.5.2012 18:47:46   
Papalina
heii curke...eto moje user posted image nema još ni na vidiku kako mi se cini...valjda me samo zafrkava user posted image a znam da će doć... malo sam se smirila... na poslu jos uvijek je koma al vise ne sutim...svakom kazem sta ga ide user posted image user posted image
ii još nešto : POLOŽILA SAM ISPIT IZ TEORIJE u autoškoli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tako da sad sam ful sretna... presretna...i nema više stresa...još sam i dvije popila pive i sad mi je okuser posted image user posted image
žao mi je svih kojima je došla glupača...a i meni će skoro...pusa svima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 129
14.5.2012 23:00:28   
Hladna
Curke moje drago mi je da me niste zaboravile user posted image

Riza ma evo meni prvi ciklus bez duphastona i od 13 dana ciklusa imam rozkasti i smedkasti iscjedak - ne pratim jel bila ovulacija al po iscjedku mi se sve poremetilo il mi u banani kad od 13 dc pa jos uvjek smede a danas mi 22 dan ciklusa ..

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 130
15.5.2012 12:39:59   
PinkyFunkyBirdy
Drage trudilice povratnice user posted image , dobrodošle natrag i dao Bog da nam čim prije postanete okrugle i ponosne trudnice! user posted image user posted image user posted image
Naravno da vas nismo zaboravile ... kako bi to uopće bilo moguće ... nekako se baš osjetilo da vas nema. user posted image user posted image user posted image

Žao mi je zbog onih koje user posted image nije mimoišla. user posted image user posted image user posted image Drž te se cure ... dolazi ljeto i ljetni "raspust" user posted image user posted image user posted image kad će kekseva biti više nego inače, a buše će se samo povećavati. user posted image

Ja sam danas zadnji dan na Klomifenima, u četvrtak folikulimetrija i onda ćemo vidjeti. Ne znam još točan datum za odbrojavanje, ali sigurno je početkom 6. mjeseca. Jedva čekam! user posted image user posted image user posted image

Puse svima i veeeeeeeeeeeeeeeeeliki user posted image .

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 131
15.5.2012 14:06:32   
splicanka
evo mene sa jedni savjetom.... user posted image user posted image user posted image  stizu vrucine, palite klime i ne izlazite iz kreveta 7 dana, malo krevet malo kauc, noge u zrak nema piskit i beba mora doc user posted image user posted image user posted image user posted image   sritnoooo curkice moje user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 132
15.5.2012 15:58:21   
andydea
Pinky veselim se s tobomuser posted image user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu splicanka)
Neposredna veza do poruke: 133
17.5.2012 8:22:09   
Riza
Pinky draga. Uvjerena sam da će sve biti super....i puno puno navijam za touser posted image user posted image user posted image user posted image
Nego...curke drage...pa jel ima kakvih novosti??? Ništa se ne javljate? Jel ima još koja novopečena trudnica?!
Navijam puno punouser posted image user posted image user posted image ....
Ja imam još 6 dana Duphastona i onda ju uopće ne očekujemuser posted image ....samo što za razliku od prošlog ciklusa(isto na Duphastonima) ja sam ovaj mortus živi...sve me tako počelo boljeti....čak kosti....osjećam se kao da gripu dobivam.....a cice? Nisu me prošli ciklus uopće boljele a sada...prestrašno....smetaju me, svrbe, osjetljive...užas živi. a jučer me čitavi dan lagano boljelo dolje kao da imam mengu....ili kao da ću ju dobiti svaki čas. I tak je i jutros počelo. Malo malo pa me zaboli kao da menzes imam. čudnouser posted image user posted image ..... ne umišljam ništa. To sam sigurna...zato sam si i mislila dali da uopće pišem kaj me muči ili ne...ali ipak...lakše mi je kad to podijelim sa svojim prijateljicama ovdjeuser posted image user posted image user posted image
Puse svimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 134
17.5.2012 8:43:48   
BUMBI
Riza user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa da,slabo nam se cure javljaju nešta..sad će za koji dan početi kad bude dani ne dolaska vještice

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 135
17.5.2012 12:08:40   
Sunshine28
Pinky, Riza sretno! user posted image user posted image user posted image
naravno, i svim ostalim curama koje su u iščekivanju! user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 136
17.5.2012 18:29:49   
PinkyFunkyBirdy
Drage moje, hvala vam puno! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bila sam danas na folikulimetriji i rekao mi je doktor da nisam baš jako reagirala na Klomifene - ako i bude ovulacija bit će zakašnjela. user posted image Imam na svakom jajniku po jedan folikul koji bi mogao još rasti, ali su za sad još premali (cca 11mm). Moram opet ići u utorak i rekao je da sljedećih 5 dana sigurno neće biti ovulacije.
Javim više u utorak. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 137
17.5.2012 20:47:56   
Anni_
Pinky, da folikuli rastu i da bude O user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jednom mora uspjeti...

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 138
18.5.2012 9:16:27   
Riza
Pinky user posted image user posted image user posted image user posted image
...mene hormoni pucaju jako. Boli me trbuh dolje baš kao mengu imam........plakala sam sinoć valjda sat vremena bez razloga......užas......a cice me bole za neizdržati....nemrem spavat na trbuhu radii toga...user posted image user posted image ....i dva dana u nazad ima 37 tempicu....išla sam mjeriti jednu večer jer sam osjetila da mi cice gore kolko su vruće....i tako je povišena već dva dana. možda nije sa ničim povezano i jednostavno imam neku virozicu..ili se uz pomoć ovog Duphastona nešto počelo i regulirati sa mojim ciklusomuser posted image user posted image .....vidjet ćemo. Kak dragi Bog želi tako će biti..
Puse curke moje drageuser posted image user posted image user posted image svima želim jedan prekrasan pozitivAN test uskorouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 139
18.5.2012 9:26:43   
mariola
Cure user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 140
18.5.2012 11:19:16   
anamarijapupek
Drage trudilice, šaljem vam puno pozdrava i vibrica da uskoro budu user posted image user posted image user posted image bebice na putu!

05.10.2011.-AB
21.03.2012.-pozitivan test :)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 141
18.5.2012 11:47:15   
Papalina
moje još nema... user posted image
a test mi se neda radit jer znam rezultat... a zašto kasni, samo dragi bog zna... user posted image
već mi kasni a više od sedmice dana... šta da radim?? lijepo ću molit za savjet...hvala user posted image

(Odgovor članu anamarijapupek)
Neposredna veza do poruke: 142
18.5.2012 11:50:31   
tinyka
pozdrav curke...evo da se i ja javim ....jučer bila kod doktorice, rekla sam joj da sam mjerila plodne dane sa lh trakicama i da mi nisu ništa pokazale...ona mi je rekla da neka pratim cikluse nekoliko mjeseci i neka onda dodjem da mi sad ona nista ne moze uraditi-tako da me nije ni gledala. papa test sam radila u prvom mjesecu, a koji jos nije gotov, vec se ceka 5 mjeseci...ah, ne znam, bila sam jako razocarana njezinom reakcijom jucer: radite i dalje na trudnoci, pa mi se javite kroz nekoliko mjeseci....

nego, trebam dobiti 20.05. untrag 10 dana cice su mi bile užasno naotekle i jakoooo su me bolile, a od prekjučer ništa, splasnule i ne bole...ne znam da li to može biti dobar znak i da mi vjestica nece doci?!!!? od ostalih simptona za sad ništa....

(Odgovor članu anamarijapupek)
Neposredna veza do poruke: 143
18.5.2012 11:55:12   
tinyka
Papalina,........
kako možeš izdržati da ne uradiš test....koliko vidim trebala ti je doći 05.05.?!

Napravi test, i držim fige za user posted image .....sretno user posted image

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 144
18.5.2012 12:20:04   
Riza
Papalina...napravi testuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tinyka)
Neposredna veza do poruke: 145
18.5.2012 13:06:09   
123beba
Drage cure, evo da se i ja malo javim nakon dugo vremena... Nekako sam se bila umorila od odbrojavanja kada sam bila svjesna da se nemam razloga nadati ičemu, no shvatila sam da mi nedostaje vaša pozitiva! Ako budemo imali sreće možda kroz nekih mjesec-dva i mi budemo mogli odbrojavati u punom smislu riječi, ali uz pomoć ICSI-a...

Nego, dosta o meni... jako mi je drago vidjeti da ste mi i dalje pune pozitive! Žao mi je što vas se više nije preselilo na "trudnički dio" no, držim fige da to bude čim prije!!!!!!!!!!!!

Bumbi, čestitam na +!!!!!!!!!!!!! Žalim ti predivnih 9 mjeseci i da ti sve bude po ps-u!

Andydea, nadam se da ti uživaš u svojoj user posted image  i želim ti da ti tvoj dečkić bude strpljiv i dočeka svoju polovicu kolovoza! user posted image

Hladna, želim ti sreću u kojem god smjeru krenula... posao ili bebač... ipak je to velika odluka!

Riza, navijam da ugledaš svoj user posted image  ovaj put!

PinkyFunkyBirdy nadam se da će tvoji folikuli narasti do nekih savršenih mjera i da ćeš ovaj ciklus dočekati svoju user posted image ! Sretno!

Winkica, vidim da se vi već dosta dugo borite i da imate svakave terapije... Koja je dijagnoza tvog dragog? Mi imamo Oligoasthenozoospermiu pa nam je ovaj tjedan baš androlog rekao da su nam nalazi jako loši... mislim da nam nebi pomogli niti ovakvi kokteli... Držim fige da vam se poboljša s-miogram pa da dobijete svoju malu bebicu!

Papalina, čestitam na položenom prvom dijelu ispita! Želim ti da i vožnju riješiš od prve jer jednoj budućoj mami sigurno treba automobil i iskustvo u vožnji! user posted image  Držim fige za što bolji vozački i što skoriju bebu!

Anni user posted image

Držite mi se cure sve redom... znam da vas je puno ovdje pa ne mogu niti sve nabrojati, no svima želim veliki debeli user posted image  čim prije!!!!!!

Defeat is not the worse of failures. Not to have tried is the true failure!

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 146
19.5.2012 21:40:27   
Papalina
user posted image user posted image user posted image user posted image Test negativan user posted image

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 147
19.5.2012 22:54:10   
Anni_
Eto da i ja prijavim, moja M stigla na vrijeme.

Jednom mora uspjeti...

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 148
20.5.2012 9:01:20   
BUMBI
Žao mi je cureuser posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 149
20.5.2012 10:47:39   
andydea
123beba hvala ti puno....i ja se nadam da ćemo uspjeti izgurati bar do početka 8mj...i tebi želim što prije kao i svima trudilicama da što prije postanete user posted image ....pusa svima....user posted image user posted image user posted image UVIJEK POSTOJI NADA,A NADA UMIRE ZADNJAuser posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

buy counterfeit money online
hockey

buy counterfeit money online where can i buy counterfeit money quality counterfeit money for sale Discord: hockeywain1 Telegram: @mixhacking Mail: mixhacks@proton.me

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!