mala pcelica
|
hej cure moje evo i mene nakon mjesec dana i ne znam odakle prvo da počnem... kad sam napisal zadnji moj post da sam popila prvi zoloft i da nemam nikakvih nuspojava,to veče me uhvatile uzasna depresija pa sam opet pala u krevet izgubila 6 kg u par dana,nisam jela ni pila,bila na infuzijama i tako 2 tjedna dok zoloft nije počeo malo da djeluje tako sam se i ja počela pridizati...bilo je uzasno i ne ponovilo se vise nikada...sad mi je mjesec dana kako pijem zoloft i xanax i vratila mi se volja,ne još sasvim,panični su još tu,ali manje intenzivni i redji..isla sam u bolnicu na pegled i ta dr sto me je primila je bila super,dala mi je domaci zadatak do iduceg pregleda da zapisujem kad me uhvati panični o čemu sam prije toga razmisljala,kakav je bio panični,koliko je trajao,koja je situacija bila itd. al ja to nisam nista pisala jer ne znam sta da pišem iskreno,kad ne mogu da sastavim svoje osjecaje u jednu rečenicu i pored xanaxa i zolofta još mi je uvela i eglonyl da mi smiri nervozu u zeludcu. u medjuvremenu smo se preselili u drugu kucu tako da ni interneta nismo imali,danas smo se prikopčali na tudji int. uglavnom sad sam ujutro na eglonilu od 50 mg,xanaxu 0,25 i zoloftu od 50 mg,onda popodne 0,25 xanax i 50 mg zoloft i naveče 0,5 xanax ...21.12 idem ponovo u bolnicu na kontrolu pa cemo viditi sta dalje...uglavnom sto se tiče psihoterapija toga kod nas nema u bolnici i morala bi ici privatno... eto to je ukratko to,hvala vam sto ste se brinile za mene i ja sam mislila na vas svakodnevno IDEMO DALJE!!