|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 17.11.2010 17:35:10
|
|
|
|
DEA
|
IZVORNA PORUKA: topolina pozdrav finalistice mi smo danas 40+6, obavila amnioskopiju, plodna voda OK , OK a mama i dalje čeka prirodu ili kako dok kaže "sve vo sodelovanju z naravo" sretno topolina...........
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 17.11.2010 20:52:25
|
|
|
|
pepeljuga
|
Topolina jos malo
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 17.11.2010 20:54:09
|
|
|
|
cuba
|
topolina sretno ti
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 18.11.2010 10:18:11
|
|
|
|
Gianna
|
IZVORNA PORUKA: topolina pozdrav finalistice mi smo danas 40+6, obavila amnioskopiju, plodna voda OK , OK a mama i dalje čeka prirodu ili kako dok kaže "sve vo sodelovanju z naravo" Čini se da su studenoga neki baš tvrdoglavi klinci ... Ajmo vaniii, mamice čekaju... Sretno draga, da što prije svoju Karlu držiš u naručju
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 19.11.2010 9:48:20
|
|
|
|
Gianna
|
Curke ima li novosti??? Jeste mi još 2u1... Kod nas još uvijek ništa novo, doduše sinoć su me hvatali lažnjaci, ali čini se da se curki još ne žuri van ...
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 19.11.2010 16:50:58
|
|
|
|
Tratina
|
Ja sam još u iščekivanju Da mi ga je istirat vani... Penjem se po stepenicama, radim, šetam... A bebač neće pa neće vani. Sve mi se ćini da ću još i strije dobit... A ironije Dobit strije u 41. tjednu!
|
|
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 20.11.2010 10:13:10
|
|
|
|
Gianna
|
IZVORNA PORUKA: Tratina Ja sam još u iščekivanju Da mi ga je istirat vani... Penjem se po stepenicama, radim, šetam... A bebač neće pa neće vani. Sve mi se ćini da ću još i strije dobit... A ironije Dobit strije u 41. tjednu! i njemu se sviđa u buši, ma odlično, neka oni nas drže u neizvijesnosti... Mene posljednja dva dana užasno bole križa i sva sam usporena, nadam se da je to jedan od pokazatelja da se cura priprema za upoznavanje...
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 20.11.2010 17:54:56
|
|
|
|
Fever
|
Onda dame ima li kakvih novosti, di su ti limaaaaaači da zatvorimo mjesec studeni!!
|
|
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 20.11.2010 19:58:14
|
|
|
|
Gianna
|
Bome mene cili dan lagano steže šta u križima, šta u donjem dijelu trbuha, tako da ne znam šta bi mislila ... Sve mi se čini da su trudovi, ali ni sama nisam sigurna.. Možda umišljam jer bi konačno želila vidjeti svoju mrvicu ... Javim ako bude novosti.....
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 20.11.2010 20:05:14
|
|
|
|
lee
|
tako je meni počelo...sretno ako su trudovi da beba brzo dodje!!
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 20.11.2010 20:48:41
|
|
|
|
BUMBI
|
Sretnooooo
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 20.11.2010 20:56:27
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: Gianna Bome mene cili dan lagano steže šta u križima, šta u donjem dijelu trbuha, tako da ne znam šta bi mislila ... Sve mi se čini da su trudovi, ali ni sama nisam sigurna.. Možda umišljam jer bi konačno želila vidjeti svoju mrvicu ... Javim ako bude novosti..... sretnooo a gdje je Dea ima li kod nje promjena??
|
|
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 20.11.2010 21:06:35
|
|
|
|
pepeljuga
|
Gianna mislim na tebe,sretno
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 20.11.2010 21:46:54
|
|
|
|
martina858
|
gianna drzim ti palceke da jesu trudovi i da konacno zagrlis svoje maleno zlato... cekamo novosti!!!
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 20.11.2010 22:03:04
|
|
|
|
ELISABETH
|
Sretno
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 21.11.2010 8:35:11
|
|
|
|
Gianna
|
Cure još sm 2u1, sigurna sam da nije bila lažna uzbuuna, jer me cijeli dan držalo, a i jutros me lagano boluckaju križa ... Nekako si mislim da bi se ja i moja cura mogle ubrzo upoznati ..... Vidjeti ćemo, ako bude kakvih promjena javim se.... Hvala vam na podršci, di su ostale finalistice,??? Tratina i dea misle li dečki vani????
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 21.11.2010 8:43:37
|
|
|
|
mlada mama
|
Sretno Gianna nadam se da je to to i da će te se vas dvije uskoro upoznati
|
|
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 21.11.2010 8:46:37
|
|
|
|
Gianna
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama Sretno Gianna nadam se da je to to i da će te se vas dvije uskoro upoznati Hvala mila .... a vas dvije, spremate li se?
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 21.11.2010 8:48:11
|
|
|
|
novamama
|
gianna, sad sam ti vidjela termin! za par dana bravo i nemoj da se ne javiš kad krene
|
|
|
[Obrisani korisnik] 21.11.2010 8:48:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 21.11.2010 8:49:44
|
|
|
|
mlada mama
|
Ma kakvi,ja imam osječaj kao da ja imam još puuno vremena Ajde bar sam bila na frizuri jučer, pa,ako me i uhvati bit ću zgodna. A voljela bih otići i u shoping još koji put Iako ne znam koliko će to biti izvedivo jučer me tako bolilo naglo sam se ustala iz auta i jedva sam se popela u stan po stepenicama.
|
|
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 21.11.2010 8:50:25
|
|
|
|
maja
|
Oho Gianna, moglo bi to i danas Jesi ostavila kome broj da znamo sve na vrijeme Dea je valjda još u cjelosti, jer je rekla da će mi javiti kad rodi
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 21.11.2010 8:58:31
|
|
|
|
Gianna
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama Ma kakvi,ja imam osječaj kao da ja imam još puuno vremena Ajde bar sam bila na frizuri jučer, pa,ako me i uhvati bit ću zgodna. [/quote Ahaha, e najbitnije je da ti ama budeš zgodna, da se mlane ne prepadne maine neuredne frizure, a i ja bi vrlo rado u predbožični shoping, ali niš od te ljubavi, jer mislim da bi pala u nesvijest.. Majo broj ima mlada mama, ona je zadužena za izvještavanje, a i ja ću se pokušati mobom ulogirati, tako da mi budete u tijeku... Sinoć je zaista bilo opasno, znate koja je ura bila, ako sam spakirala trudničku i osobnu i bila spreman za pokret, ali nekako sam uspjela začoriti, mada sam se cijelu noć budila... Zbog D ne bih voljela da se sve odigra u sred noći, jer on se nije naviknuo buditi bez nas ....
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 21.11.2010 9:00:18
|
|
|
|
maja
|
A znam draga, ja sam se mogla i poroditi dok sam razmišljala šta ću sa Noom Ma ajde neka bude poslije ručka danas
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 21.11.2010 9:06:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
Anketa
Ime.dada.Leina...što kažete :)?Sviđa mi se (
28%)

Ne sviđa mi se (
61%)

Ok je (
11%)
Broj svih glasova: 130Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!