|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 12.11.2010 10:44:21
|
|
|
|
DEA
|
IZVORNA PORUKA: kikirikica IZVORNA PORUKA: patka IZVORNA PORUKA: lilia I ja sam još ovdje, moj se isto ne da van, osim što imam malo sukrvice, drugih promjena nema. Sretno svima. sorry ali kad vidim da si i ti jos tu bude mi nekako lakse....kikirikica se ne javlja znaci da je njena bebeica s njom TU SMO! 04.11.2010. se rodila moja slatka ljepotica... čestitamo!!!
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 12.11.2010 10:50:39
|
|
|
|
Gianna
|
IZVORNA PORUKA: DEA IZVORNA PORUKA: kikirikica IZVORNA PORUKA: patka IZVORNA PORUKA: lilia I ja sam još ovdje, moj se isto ne da van, osim što imam malo sukrvice, drugih promjena nema. Sretno svima. sorry ali kad vidim da si i ti jos tu bude mi nekako lakse....kikirikica se ne javlja znaci da je njena bebeica s njom TU SMO! 04.11.2010. se rodila moja slatka ljepotica... čestitamo!!! Pridružujemo se čestitkama.... za malenu i mamu... Uživajte ....
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 12.11.2010 10:56:02
|
|
|
|
maja
|
Čestitam A vas dvije curićke, jeste spremne
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 12.11.2010 11:01:27
|
|
|
|
DEA
|
ja se taman spremam... na prvi ctg....
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 12.11.2010 11:03:20
|
|
|
|
maja
|
naravno javiš kako je prošlo ja svaki dan čekam da vidim jel ima šta a još ništa
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 12.11.2010 11:08:20
|
|
|
|
Gianna
|
Dea sretno...... Ja još nisam išla na ctg i ne znam da li će me moja ginica uopće poslati .. Imam kontrolu u srijedu pa ćemo vidjeti... a što se tiče spremnosti, mi smo i više nego spremni... Svi odbrojavamo s nestrpljenjem.... Ja osluškujem, ali promijena za sada nema... Ne brinite javim ja ukoliko se šta dogodi ....
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 12.11.2010 13:16:25
|
|
|
|
martina858
|
kikirikica cestitamo od srca!!! budi dobra mami i puno papaj i pavaj da narastes velika "do neba" kako moji decki kazu!
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 12.11.2010 20:38:23
|
|
|
|
kikirikica
|
Hvala na čestitkama
|
|
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 13.11.2010 10:57:56
|
|
|
|
topolina
|
čestitke kikirikica i mi smo htjeli da naša princeza stigne 4.11. da može slaviti i imendan i ročkas isti dan.....ali ništa od toga. Evo danas brojimo već 40+2 i čekamoooooooo, ali našoj princezi se očito ne žuri, iako nama već ponestaje strpljenja...šmrc...šmrc
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 13.11.2010 11:14:11
|
|
|
|
patka
|
kikirikica cestitamo ti uzivaj u svojoj
|
|
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 13.11.2010 14:06:51
|
|
|
|
ula_27
|
čestitam svima na prinovama :) ja sam 40+4, idući pregled za 3 dana ... plodnu mi nisu vadili, idem samo na ctg jer sam zatvorena ... nikakvih naznaka, bolova, ništa ... sad već brojim ovih 10 micanja dnevno, do sad nije bilo potrebe, jer se malac poprilično giba ... iako primjećujem da se smirio, s obzirom na ranije ... idem na uzv privatno, jer mi u bolnici ne rade, a meni je to malo blesavo, da se ne zna ni koliko plodne vode ima, ni koliko je beba teška ... nadam se da će mi skoro puknut vodenjak ili početi trudovi pa da i ja zagrlim svoje maleno
|
|
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 13.11.2010 15:01:55
|
|
|
|
mlada mama
|
kikirikica čestitke ula_27. kako to da ti nisu gledali plodnu vodu? jesi li rekla dr. da se smirila beba? Ja bi na tvom mjestu odmah išla kod dr. i tražila da ti naprave uzv i ostalo. To je tvoje djete imaš pravo na to. Bolje da kažu da nije ništa i pošalju te kući nego da prekasno reagiraš.
|
|
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 14.11.2010 19:44:54
|
|
|
|
Tratina
|
Kažu da se bebe umire dan dva prije poroda... Moj divljak nikako da se smiri. Evo upravo se koprca i to ima već i ura vrimena. Ko da će mi se stomak rasparat od rastezanja.
|
|
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 14.11.2010 20:28:45
|
|
|
|
mlada mama
|
Tratina još malo pa kraj
|
|
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 14.11.2010 21:08:23
|
|
|
|
Gianna
|
IZVORNA PORUKA: Tratina Kažu da se bebe umire dan dva prije poroda... Moj divljak nikako da se smiri. Evo upravo se koprca i to ima već i ura vrimena. Ko da će mi se stomak rasparat od rastezanja. tako je i kod nas... Ja sam u iščekivanju zatišja, a ono nikako ne dolazi, štaviše čini mi se da je posljednjih dana ekstra aktivna... Ludiiiiiiii noćni tulumi traju svaku večer od 19.30- 22.00
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 15.11.2010 17:57:55
|
|
|
|
Tratina
|
E gianna, izgleda da se tulumi organiziraju i u mojoj pupici u isto vrime Ja danas bila na "servis". Bebač se spustio, otvorena sam za vrh prsta (vjerovatno je to oko 0,5 cm, nisam pitala pojašnjenje). Bebač je velik. Procjena je oko 4600... Šta ujedno znači da će vjerovatno one mini benkice bit pre mini Sad još samo čekam trudove. Ili vodenjak, jel
|
|
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 15.11.2010 19:37:55
|
|
|
|
mlada mama
|
4600 ajme meni treba to istiskati van , u svakom slučaju želim ti da bude što prije i što bezbolnije
|
|
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 15.11.2010 22:31:32
|
|
|
|
topolina
|
danas 40+4, princeza se još ništa ne sprema, vrcka se doduše malo manje nego prethodnih dana.... sutra uzv, pregled i protoci, pa ćemo vidjet. Već jedva čekam zagrliti to malo stvorenje......Karla požuriiiiiiiii
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 16.11.2010 8:24:26
|
|
|
|
ZVRK
|
cure nadam se da će danas biti barem jednoj dan D SRETNO
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 16.11.2010 8:25:33
|
|
|
|
pepeljuga
|
Sretno
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 16.11.2010 10:48:23
|
|
|
|
DEA
|
evo me.... bila na dva ctg dosad-idem svaka tri dana.-sve 5,bebi i dalje aktivan..... puno sreće svima...........
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 16.11.2010 10:50:47
|
|
|
|
ELISABETH
|
Sretno cure
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 16.11.2010 10:52:10
|
|
|
|
pakić
|
Sretno, finalistice,
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 17.11.2010 16:25:03
|
|
|
|
topolina
|
pozdrav finalistice mi smo danas 40+6, obavila amnioskopiju, plodna voda OK , OK a mama i dalje čeka prirodu ili kako dok kaže "sve vo sodelovanju z naravo"
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 17.11.2010 16:33:22
|
|
|
|
tina0310
|
IZVORNA PORUKA: ninolina sretno žemske
|
|
Anketa
Vjera i istinamamacitaDa li trazite dokaz da je vjera (religija) u koju vjerujete istinita i gdje ju "provjeravate"?"slijepo vjerujem" (bez trazenja dokaza) (
51%)

pitam pitanja i ocekujem odgovore od onih koji znaju vise od mene (
20%)

vjerujem, ali ne zelim znati istinu (
9%)

ne vjerujem, pa me i nije briga (
21%)
Broj svih glasova: 355Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!